Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirmie ratiņi

Reitings 4
Reģ: 09.09.2024
Sveikas! Tā kā mans pirmais mazulis ieradīsies marta beigās, sākam iekārtot un pirkt visu nepieciešamo. Tagad skatos uz dažādiem ratiem, vajag 2in1,autosēdekļi jau ir. Rati nebūs domāti pilsētas braucieniem, dzīvojam mazpilsētā kur ar ceļiem ir visādi.
Pagaidām skatos uz maxi-cosi zelia 3, cena nav milzīga, viss itkā liekas normali pēc apraksta.
Ko Jus varat ieteikt?
11.01.2025 13:13 |

Reitings 931
Reģ: 02.02.2020
Bezceļiem labāki noteikti būs ar visām četrām lielajām riepām. Emmaljunga vai Roan. Bet tad jārēķinās, ka rati būs smagi. Jāsaprot, kur ratus turēsiet - vai tie būs jāstaipa augšā/lejā uz dzīvokli?
11.01.2025 14:07 |

Reitings 4
Reģ: 09.09.2024
Ja, Roan firma diezgan līdzīga firmai Lonex uz ko skatījos.
Kulbu noteikti nesīsim dzīvoklī, pašu ratu apakšu domājams ka nē.
11.01.2025 15:08 |

10 gadi
Reitings 3744
Reģ: 29.01.2009
Man bija priekšējie grozāmie riteņi, izbraucu arī bezceļus. Nekad, nekad mūžā neņemtu tādus, kur nav. Apdomā, pie katra! katra pagrieziena Tev tā milzu kulba un rāmis būs jāpārvieto ar savas pašas spēku, nevis vienkārši manevrējot. Good luck.
Iedomājies, Tu ej taisni, veikala durvis labajā pusē. Es ar saviem ratiem, vienu roku rotējot varu ratus uz vietas par 180 grādiem pagriezt, ar vienu roku pieturu durvis un eju iekšā. Tu piebrauc, atver durvis, kaut kā ar savu ķermeni nofiksē, lai turas vaļā. Tad ar abām rokām Tev tie rati ir jāpagriež 45 grādu leņķī, tad iebrauc priekštelpā, kur otras durvis arī uz sānu, (es joprojām vienu roku manevrējot jau sen veikalā). Tu tikmēr ej atpakaļgaitā, atkal abām rokām spied uz roktura, lai priekšējo riteņi paceltos un atkārto visas darbības. Nē, nu var jau arī ar dibenu stumt durvis un ratus vilkt līdzi.
Katra pašas izvēle.
(Es vizualizēju konkrētu veikalu no savas mazpilsētas.)
11.01.2025 15:34 |

10 gadi
Reitings 3744
Reģ: 29.01.2009
To Maxi cosi modeli neizvēlētos, jo nav pumpējami riteņi.
https://tavambernam.lv/index.php?route=product/product&path=34&product_id=1531
Drīzāk ko tādu. Pumpējami riteņi + iespēja fiksēt priekšējos, būs perfekta kombinācija arī sliktām ielām.
11.01.2025 15:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits