Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības ar kolēģi

Reitings 10
Reģ: 08.01.2025
Sveiki visiem!
Uzdrošinājos saņemties un ielīst šajā forumā, lai saņemtu kaut kādas konkrētākas atbildes tieši no sieviešu puses, kuras vienozīmīgi šajā jautājumā spēs dot konkrētākas atbildes.
Ir sanākusi ļoti interesanta situācija darbā ar jauno darba kolēģi (sievieti) (jā es esmu vīrietis, kurš ielīdis šajā forumā 😀)
Lielāko daļu dzīvi ir sanācis diezgan apdedzināties iepriekšējās ilgstošajās attiecībās un viņas ir bijušas ļoti toksiskas, ka uzticība sievietēm, aicinājumi, mājieni un viss pārējais šobrīd ir grūti pieņemams un sajūta, ka mani vienkārši pārbauda un baidos, ka kaut ko pārprotu.
Situācija ir sekojoša jau kādu laiku vairs neesmu attiecībās un esmu brīvs, darbā uzradās jauna kolēģe, kura nesen ir sākusi strādāt (aptuveni 1 mēnesi), bet šajā laika posmā esam ļoti sadraudzējušies un pavadam darbā laiku kopā, mums ir daudz kas kopīgs un esam bijuši vienādās situācijas runājot par iepriekšējām attiecībām.
Viens otram izpalīdzam, satiekamies ārpus darba, ir situācijas, kad viņa palūdz izpalīdzēt kaut kādā noteiktā veidā ārpus darba (salabot kaut ko mājās, aizvest kaut kur, atrast kaut ko u.t.t) tas pats ir tieši arī no viņas puses, ja kaut ko vajaga un spēj izpalīdzēt, tad vienmēr nāk pretī.
Tā nu vārds pa vārdam un esam izrunājuši gandrīz ļoti ļoti daudz par mūsu abu dzīvēm - attiecībām, seksu, darba lietā u.t.t
Bet tajā pašā laikā no viņas puses ir grūti saprast ko viņa īsti ar šo visu vēlas pateikt, vienu brīdi saka ka nevēlas attiecības un neko viņai nevajaga no vīriešiem, bet otrajā brīdī atkal saka ka ir grūti dzīvot vienai un dažreiz pietrūkst tā vīrieša klātbūtne un izpalīdzīgā roka.
No viņas puses bieži tiek pacelta tēma par seksu, gan nopietni runājot, gan jokojoties un tiek izstāstīta pieredze kāda bijusi un ko vēlētos.
08.01.2025 17:49 |

Reitings 10
turpinājums...
Tajā pašā laikā arī atklāti it kā iesmejoties saka, ka sen nav bijis seks un vēlas seksu, bet netaisas ar kuru katru mesties gultā un tā jau kādu laiciņu tiek cilāta tēma un novirzīta par intīmām lietām.
Līdz brīdim kamēr jau caur jokiem sāk likties, ka tie vairs nav joki. Jo izskan teksti, ka Tev man vajaga palīdzēt u.t.t
Bet pēc brīža atkal maina tēmu un vairs par to nerunā un it kā nav neko teikusi.
Un šobrīd ir tāda situācija, ka nespēju saprast vai viņa par attiecībām un tieši seksu runā patiešām nopietni tikai "caur puķēm" un dod mājienus vai patiešām viņa vienkārši cenšas pārbaudīt vai es esmu joberis, kurš gatavs uzreiz skriet un lekt ar viņu gultā kā to noteikti dara daudzi vīrieši.
08.01.2025 17:50 |

Reitings 10
Ļoti grūti saprast cilvēku un negribētos atkal apdedzināties, ja patiešām nopietni pateiktu viņai, ka nav ko domāt un, ka ir jādara lietas un jādzīvo uz priekšu 😀
It kā esam pazīstami tikai knapi 1 mēnesi, esam kolēģi, bet viens otram esam tik daudz izpalīdzējuši un runājušies par visu, ka tāda sajūta, ka viņa uzticas un vēlas kaut ko pateikt.
Vai arī vienkārši man galvā ir sakāpušas kaut kādas domas.....
Kā Jums īsti liekas vai patiešām viņa dod mājienus?
Vai patiešām cilvēks ir sapratis, ka vēlas kaut ko mēģināt ar mani un dod iespēju?
Šobrīd esmu ļoti stulbā situācijā un negribētos kaut ko nepareizi pārprast. 😀
Vai sievietes patiešām tik ļoti uzreiz var atklāties svešam cilvēkam, kuru nepazīst tik ilgi un stāstīt visu savu dzīvi un ko vēlētos un tā jokojoties izteiktos, ka man ir jāpalīdz viņai šajās lietās?
Runājot par uzticību no viņas puses, tad viņa patiešām uztic savas mantas, uzaicināja pat uz savām mājām uz kafiju, iepazīstināja ar savu mazo dēlu u.t.t
Grūti saprast vai patiešām tas ir domāts kaut kā savādāk vai vienkārši viņa ir pieņēmusi to, ka esmu tik labs kolēģis (čoms), kuram var uzticēties kā labākajai draudzenei. 😁
08.01.2025 17:50 |

Reitings 160
Reģ: 02.10.2024
Sakot, ka negrib attiecības, iespējams ir zaļā gaisma seksam, lai Tu nedomā, ka uzreiz stieps pie altāra 😁 Vai lai vieglāk iziet no situācijas, ja nekas nesanāk.
08.01.2025 17:54 |

Reitings 921
Reģ: 29.05.2023
Dīvaina situācija.
08.01.2025 18:05 |

Reitings 1915
Reģ: 11.04.2023
Savu vilcienu esi nokavējis, ja gribēji seksi, tad vajadzēja to organizēt, kad viņa tevi uzaicināja uz kafiju.
Tagad ceri, ka neesi friendzone iemests uz mūžiem.
08.01.2025 18:06 |

Reitings 2941
Reģ: 10.04.2022
Ļoti dīvaina situācija. Iespējams, ka pati kolēģe nesaprot ko viņa vēlās. Iespējams Tevi pārbauda, cik ilgi spēsi noturēties no tiešiem jautājumiem, vai darbībām viņas virzienā. Iespējams viņa tevi ir ielikusi tikai fendzonā. Aizdomīgi, ka viņa tevi ir aicinājusi uz mājām, iepazīstinājusi ar dēlu, kas liek domāt, ka iespējams viņa tevī saskata potenciālu.
Galvenais nestreb karstu..Tu kā vīrietis ieņem vēsā prāta stāvokli, pavēro, kā situācija attīstīsies.
08.01.2025 18:11 |

Reitings 921
Reģ: 29.05.2023
Tas ir dīvaini, kā var vispār pēc viena mēneša kko jautāt kolēģim palīdzēt ar mājas lietām utt. Es darba vidi uztveru ļoti profesionāli, man ir dīvaini veidot attiecības ar kolēģi. Kur nu vēl vest mājās, iepazīstina ar dēlu, man šķiet, ka caur puķēm pati piedāvājas.
08.01.2025 18:16 |

Reitings 160
sauliiite.paula @ 08.01.2025 18:11
Ļoti dīvaina situācija. Iespējams, ka pati kolēģe nesaprot ko viņa vēlās. Iespējams Tevi pārbauda, cik ilgi spēsi noturēties no tiešiem jautājumiem, vai darbībām viņas virzienā. Iespējams viņa tevi ir ielikusi tikai fendzonā. Aizdomīgi, ka viņa tevi ir aicinājusi uz mājām, iepazīstinājusi ar dēlu, kas liek domāt, ka iespējams viņa tevī saskata potenciālu.
Galvenais nestreb karstu..Tu kā vīrietis ieņem vēsā prāta stāvokli, pavēro, kā situācija attīstīsies.

To vešanu uz mājām arī nevajag hiperbolizēt. Varbūt palūdza mēbeli saskrūvēt. Sarunas par seksu jau kaut kas cits. Bet tā - pie manis ir bijuši ntie kolēģi, iepazīstināti ar bērniem, man nav ienācis prātā, ka tas ir kaut kas wow!
08.01.2025 18:26 |

Reitings 2941
Reģ: 10.04.2022
Erevana @ 08.01.2025 18:26

To vešanu uz mājām arī nevajag hiperbolizēt. Varbūt palūdza mēbeli saskrūvēt. Sarunas par seksu jau kaut kas cits. Bet tā - pie manis ir bijuši ntie kolēģi, iepazīstināti ar bērniem, man nav ienācis prātā, ka tas ir kaut kas wow!

Bērni nesāks domāt, ka tas ir tavs jaunais joberis? Būsi, kā Marija, kas ved večus mājās, bērni pieradīs, vecis pazudīs un bērni pārdzīvos.
Tas ir red flag, ka pirmajā mēnesī ved uz māju!!
08.01.2025 18:31 |

Reitings 1915
Sarunas par seksu jau kaut kas cits.

Atkarīgs no cilvēka, es lieku, ka sarunas ir no "labāko draudzeņu" sērijas.
Savādāk nelīmējas kopā, pārbauda vīrieša tikumīgu (vai nav joberis), bet turpat stāsta kurā caurumā viņu jāpaņem.
08.01.2025 18:34 |

Reitings 1915
sauliiite.paula @ 08.01.2025 18:31

Bērni nesāks domāt, ka tas ir tavs jaunais joberis? Būsi, kā Marija, kas ved večus mājās, bērni pieradīs, vecis pazudīs un bērni pārdzīvos.

Tu par darba kolēģiem vai joberiem runā?
Ne viens, ne otrs nav red flag.
Mēbeli jāsaskrūvē šodien, nevis pēc pusgada, tas attiecas uz darba kolēģi.
Joberim likt gaidīt vairākus mēnešus? Nav vairs 18... Tā var palikt vecmeitās!
08.01.2025 18:38 |

Reitings 160
sauliiite.paula @ 08.01.2025 18:31

Ir atšķirība, vai kolēģis ienāk uz tēju, papļāpāt vai kasti palīdz ienest. Man šķiet slimi, ja ikviens pretējā dzimuma cilvēks automātā jāuztver kā joberis. Tā ir ikdienišķa komunikācija. Kāda trauma bērniem? Nav runa par guļamistabu.
Pie manis pirms svētkiem bija ienācis kolēģis, palūdza palīdzēt sievai dāvanu izvēlēties. Tā kā vīrs nebija mājās, tad pēc vienas daļas loģikas es krāpu savu vīru ar precētu vīrieti savās mājās bērna klātbūtnē? 🤣🤣🤣
08.01.2025 18:39 |

Reitings 3287
Reģ: 05.09.2023
Ir sievietes kurām ikdienā ir "samaitāts prāts" un ar īsto cilvēku var jokot un runāt par jebko. Es ieteiktu nogaidīt un atjokot, ka laikam būs jāiet vien palīgā arī šajā tēmā. Vēro reakciju, ikdienu, sarunas. Nav ko steigties. Man nolasās interese par tevi kā vīrieti, bet mazliet bailes un situācijas novērošana pa cik tikai mēnesi esat pazīstami.
08.01.2025 18:48 |

Reitings 939
Reģ: 14.10.2017
Es ieteiktu vispār ar kolēģi neveidot nekādas romantiskas attiecības. Tas var beigties ne tikai ar apdedzināšanos, bet arī ar cita darba meklēšanu.
Tas, ka cilvēks ir ļoti komunikabls un atvērts, nenozīmē, ka dod mājienus. Sieviete, kurai Tu patiktu nekad skaļi neteiktu, ka nevēlas attiecības. Ticu, ka iespējams (!) ir bijuši mājieni uz kādu mazo sakariņu, bet nedomāju, ka šeit vajadzētu tagad domāt, ka viņai ļoti no Tevis kaut ko nopietnu vajag.
No Tevis uzrakstītā vispar tāda dīvaina situācija vien ir.
08.01.2025 18:50 |

Reitings 160
mollia @ 08.01.2025 18:50
Es ieteiktu vispār ar kolēģi neveidot nekādas romantiskas attiecības. Tas var beigties ne tikai ar apdedzināšanos, bet arī ar cita darba meklēšanu.
Tas, ka cilvēks ir ļoti komunikabls un atvērts, nenozīmē, ka dod mājienus. Sieviete, kurai Tu patiktu nekad skaļi neteiktu, ka nevēlas attiecības. Ticu, ka iespējams (!) ir bijuši mājieni uz kādu mazo sakariņu, bet nedomāju, ka šeit vajadzētu tagad domāt, ka viņai ļoti no Tevis kaut ko nopietnu vajag.
No Tevis uzrakstītā vispar tāda dīvaina situācija vien ir.

Mēs ar vīru arī sākumā viens otram teicām, ka “nevēlos tagad attiecības”. Tā, statistikai.
08.01.2025 19:00 |

Reitings 5524
Reģ: 01.04.2023
Erevana @ 08.01.2025 18:39

Ir atšķirība, vai kolēģis ienāk uz tēju, papļāpāt vai kasti palīdz ienest. Man šķiet slimi, ja ikviens pretējā dzimuma cilvēks automātā jāuztver kā joberis. Tā ir ikdienišķa komunikācija. Kāda trauma bērniem? Nav runa par guļamistabu.
Pie manis pirms svētkiem bija ienācis kolēģis, palūdza palīdzēt sievai dāvanu izvēlēties. Tā kā vīrs nebija mājās, tad pēc vienas daļas loģikas es krāpu savu vīru ar precētu vīrieti savās mājās bērna klātbūtnē? ???

Man kā sievai besī šādas “kolēģītes”… Statistikai.;)
Manam vīram būtu ieteicams tomēr neiet uz mājām pie kolēģēm kaut kādas tur mēbeles skrūvēt, man dāvanu izvēlēties un ko tur vēl… wtf nu… :D
08.01.2025 19:11 |

Reitings 160
Tuana @ 08.01.2025 19:11

Man kā sievai besī šādas “kolēģītes”… Statistikai.;)
Manam vīram būtu ieteicams tomēr neiet uz mājām pie kolēģēm kaut kādas tur mēbeles skrūvēt, man dāvanu izvēlēties un ko tur vēl… wtf nu… :D

Tātad vīrs drīkst kontaktēties tikai ar noteiktiem personāžiem, ko sieva akceptējusi? Nē, nu, ja tik ļoti nestabilas attiecības un neuzticība, varbūt. Man pat ļoti pieņemami šķiet, ka vīrs ballēs izdancina arī kolēģes. Es pati esmu mudinājusi, ka skat, Ilzīte sēž, aizej uzlūdz.
08.01.2025 19:26 |

Reitings 1915
Erevana
Iedomājies 8 stundas darbā 2 stundas ceļā plus 3 stundas skapi liek... vīru mājās nesagaidīsi līdz 10 vakarā... Pa to laiku bērnus jāvaktē, vakariņas jāgatavo un māja jātīra vienai...
Un kā vārdā, lai kolēģei bezmaksas skapi saliktu? Kāds tev no tā labums?
08.01.2025 19:37 |

Reitings 160
akul12 @ 08.01.2025 19:37
Erevana
Iedomājies 8 stundas darbā 2 stundas ceļā plus 3 stundas skapi liek... vīru mājās nesagaidīsi līdz 10 vakarā... Pa to laiku bērnus jāvaktē, vakariņas jāgatavo un māja jātīra vienai...
Un kā vārdā, lai kolēģei bezmaksas skapi saliktu? Kāds tev no tā labums?

Konkrētais autors nav precējies un bērni viņu negaida, cik saprotu, tāpēc palīdzēt simpātiskai kolēģei var arī tāpat, bet seksu gribās un attiecības. Ir nesaprašana par kolēģes komunikāciju. Par pārējo - tiek apzelētas situācijas, cik lielā mērā ciemos ieradies kolēģis traumē bērna psihi kā potenciālais joberis, kam sīcis pieķersies, bet šis pazudīs 🤣 Tiek vilktas paralēles ar Mašku, vieglas uzvedības sievietēm, vīru pavedējām un ko tik vēl ne.
08.01.2025 19:49 |

Reitings 13602
Reģ: 06.07.2022
Autor, Tev jāvēro viņas ķermeņa valoda (nu, kaut kas šajā sfērā ir arī jārubī, lai saprastu). Es liktu uz to, ka teksti par "nevēlos attiecības" drīzāk stāsta, ka viņa vēlētos gan, un pat ļoti, taču lepnuma dēļ (un lai Tu nepadomā uzreiz par zagsu) saka gluži pretēji. Ir sievietes, kurām tā ir aizsardzības pozīcija - tipa es tāda vēsā, bet īstenībā gaida, kad vecis iekaros jeb parādīs, cik daudz viņa viņam nozīmē. Jo ir ļoti maz sieviešu, kuras vēlas tādu vnk čomaku, visas tomēr cer uz to Īsto, misteru Lielisko :) Čomiskām attiecībām ir brāļi, kaimiņi, bērnības draugi, kursabiedri...
08.01.2025 20:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits