Sveiki visiem!
Uzdrošinājos saņemties un ielīst šajā forumā, lai saņemtu kaut kādas konkrētākas atbildes tieši no sieviešu puses, kuras vienozīmīgi šajā jautājumā spēs dot konkrētākas atbildes.
Ir sanākusi ļoti interesanta situācija darbā ar jauno darba kolēģi (sievieti) (jā es esmu vīrietis, kurš ielīdis šajā forumā 😀)
Lielāko daļu dzīvi ir sanācis diezgan apdedzināties iepriekšējās ilgstošajās attiecībās un viņas ir bijušas ļoti toksiskas, ka uzticība sievietēm, aicinājumi, mājieni un viss pārējais šobrīd ir grūti pieņemams un sajūta, ka mani vienkārši pārbauda un baidos, ka kaut ko pārprotu.
Situācija ir sekojoša jau kādu laiku vairs neesmu attiecībās un esmu brīvs, darbā uzradās jauna kolēģe, kura nesen ir sākusi strādāt (aptuveni 1 mēnesi), bet šajā laika posmā esam ļoti sadraudzējušies un pavadam darbā laiku kopā, mums ir daudz kas kopīgs un esam bijuši vienādās situācijas runājot par iepriekšējām attiecībām.
Viens otram izpalīdzam, satiekamies ārpus darba, ir situācijas, kad viņa palūdz izpalīdzēt kaut kādā noteiktā veidā ārpus darba (salabot kaut ko mājās, aizvest kaut kur, atrast kaut ko u.t.t) tas pats ir tieši arī no viņas puses, ja kaut ko vajaga un spēj izpalīdzēt, tad vienmēr nāk pretī.
Tā nu vārds pa vārdam un esam izrunājuši gandrīz ļoti ļoti daudz par mūsu abu dzīvēm - attiecībām, seksu, darba lietā u.t.t
Bet tajā pašā laikā no viņas puses ir grūti saprast ko viņa īsti ar šo visu vēlas pateikt, vienu brīdi saka ka nevēlas attiecības un neko viņai nevajaga no vīriešiem, bet otrajā brīdī atkal saka ka ir grūti dzīvot vienai un dažreiz pietrūkst tā vīrieša klātbūtne un izpalīdzīgā roka.
No viņas puses bieži tiek pacelta tēma par seksu, gan nopietni runājot, gan jokojoties un tiek izstāstīta pieredze kāda bijusi un ko vēlētos.