Labs vakars. Man te jautājums pa ginekoloģisko līniju. Tātad, saistībā ar locītavu problēmām, reimatologs lika nodot urīna analīzes. Tajās uzrādījās pozitīva ureaplazma. OK. Aizgāju pie ginekoloģes, izrakstīja antibiotikas, svecītes. Baigi sīkāk neko nepaskaidroja, tikai teica, ka varot iegūt šo baktēriju nodarbojoties ar seksu vai tā vienkārši var sākt aktivizēties, dažādu iemeslu dēļ. Saprotu antibiotikas, kaut gan sāku lasīt, ka šo ureaplazmu, ja nav simptomu, var ne ārstēt ar antibiotikām. . Un man nekā nav.
Bet jautājums vairāk par svecītēm. Izrakstīja Lyvermac. Lasu instrukciju, ka pret sēnīti, vaginītu, kandidozi. Bet ja man nav pilnīgi nekādu sūdzību, nekas nesāp, neniez, nesūrst, neizdalās ? To visu var tā vienkārši uz aci redzēt, ka man tu ir problēmas vai jātaisa speciālās analīzes.? Jo man tiešām, nav neviena simptoma.
P.s. Pirms vizītes biju ilgstoši pavadījusi laiku peldkostīmā, ka rezultātā noberzu tās vietas, kur tā kā,, iet,, biksīšu maliņa, sasmērēju ar sudocream, kā bēbīšiem un aizmirsu notīrīt pirms vizītes. Izskatījās kā sausi balti pleķi. Varbūt tāpēc.? Jo pati daktere neteica, ka man būtu šādas slimības, tāpēc tagad nesaprotu kāpēc man svecītes 😁
P. S. S. Es sekoju sev līdzi un savu lejasdaļu uzturu kārtībā, tāpēc vispār izbrīnīja šī ureaplazma analīzes. Ka arī, iespējamās, diagnozes, lai lietotu svecītes.