thrfrweare @ 04.01.2025 12:16Smadzenes nenestu, pateiktu ok, jo esmu jau pie tā pieradusi, ka viņš brīvdienās iet ārā ar draugiem.
Prasīju vēl 4dien vai domā ko darīt, pateica nē. Nu nav īsti bārs, teiktu krogs iekš viesnīcas un lokāls, tāpēc zinām līdz cikiem viņš strādā.
Es saprotu, ka varu paprasīt, kur viņš ir, bet vai man tiešām jāskrien pakaļ otram, ja pats teica, ka neko nedarīs un es zinu, ka viņam būtu bijis jābūt mājās ap 12? Es negribu būt kaut kāda kontrolētāja. Vnk kāpēc tas ir tik aplami viņa acīs padod ziņu otram.
thrfrweare @ 04.01.2025 12:51Abiem ~ 30 gadiem. Attiecībās esam 3 gadus.
Esmu sapratusi un samierinājusies, ka viņš nav mājās sēdētājs, ir weekends un gribas iziet ārā, atiet no darba nedēļas un neskatīties vienkārši tv, un tā ir jau kā rutīna.
Vienkārši gribējās, lai otram cilvēkam nav vienalga par otru un tāpat painformē, bet beigās es esmu vainīga, jo nemāku komunicēt un nejautāju.
thrfrweare @ 04.01.2025 16:38Nav FWB, vienkārši tāds cilvēks, jo ir pirmajās nopietnajās attiecībās. Līdz šim ir bijis brīvs un darījis ko grib, neizprot atbildību un cieņu pret otru. Viņš nav slikts cilvēks, tikai žēl, ka šoreiz vai citos gadījumos, kur prasa cieņpilnu attieksmi, kas liktos pašsaprotami, jo esi taču attiecībās, viņš negrib saprast, ka varbūt jā vajadzēja tā darīt, tā būtu bijis pareizāk vai atvainojies. Vienmēr viņam it taisnība un viss, es esmu tā, kas nepareizi lietas uzskata.
thrfrweare @ 04.01.2025 16:38Nav FWB, vienkārši tāds cilvēks, jo ir pirmajās nopietnajās attiecībās. Līdz šim ir bijis brīvs un darījis ko grib, neizprot atbildību un cieņu pret otru. Viņš nav slikts cilvēks, tikai žēl, ka šoreiz vai citos gadījumos, kur prasa cieņpilnu attieksmi, kas liktos pašsaprotami, jo esi taču attiecībās, viņš negrib saprast, ka varbūt jā vajadzēja tā darīt, tā būtu bijis pareizāk vai atvainojies. Vienmēr viņam it taisnība un viss, es esmu tā, kas nepareizi lietas uzskata.
Pilgrim @ 04.01.2025 18:49Kārtējais “pidars pa dzīvi” (c). 3 gadus ar tādu kopā? Njā, tur jau ielaists gadījums.