Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dežūrārsts un slimības lapa

Reitings 133
Reģ: 30.10.2022
Mana ģ.ā atvaļinājumā. Māsiņa pacēla un norādīja uz kuru tuvāko poliklīniku zvanīt,lai vērtu slim lapu,jo darbam nepieciešams.
Internetā norādīts,ka bezmazvai kautvai pusmiris,bet jāiet uz vietas,lai izvērtētu vai vērs vaļā vai nē.
Man šī pirmā slimības diena,fiziski nespēju tikt. Vai tiešām tik necilvēciski? Kādam pieredze?
No 15:00 man ieteiktā poliklīnika strādā,tad jāveic zvans..
02.01.2025 13:25 |

Reitings 1808
Reģ: 15.09.2023
Tu tiešām domā, ka ārsts, kurš tevi nepazīst, tev atvērs slimības lapu tikai tāpēc, ka tu piezvanīsi pa telefonu? Kaut kādas muļķības tā māsiņa tur stāsta, ja ģimenes ārsts dodas atvaļinājumā, viņam vienmēr ir aizvietotājs - cits ģimenes ārsts tajā pašā poliklīnikā, pie kura jāvēršas pēc palīdzības.
02.01.2025 14:35 |

Reitings 133
Reģ: 30.10.2022
Mashka Kakashka @ 02.01.2025 14:35
Tu tiešām domā, ka ārsts, kurš tevi nepazīst, tev atvērs slimības lapu tikai tāpēc, ka tu piezvanīsi pa telefonu? Kaut kādas muļķības tā māsiņa tur stāsta, ja ģimenes ārsts dodas atvaļinājumā, viņam vienmēr ir aizvietotājs - cits ģimenes ārsts tajā pašā poliklīnikā, pie kura jāvēršas pēc palīdzības.

Piekrītu,ka nevērs,bezcerīgi. Māsiņa tā arī pateica,ka jāzvana jebkuram dežūrārstam un viss. Par to arī nobrīnijos,ka nav aizvietotāja.
02.01.2025 15:18 |

Reitings 1330
Reģ: 20.06.2023
Man slimības lapu ir atvēris arī dežūrārsts. Tas gan bija pirms 10 gadiem. 😅
04.01.2025 01:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits