man jau šķiet, ka īsti tā arī nav. Slavenības bez filtra raidījumā, Arnita pati stāstīja, kā gribēja un dabūja Dāvidu sev. Kā stalkoja viņu, ka rakstīja viņam un reāli darīja visu, lai dabūtu tieši viņu. Te vēl var pastrīdēties, kuram saldāka mēle.akul12 @ 29.12.2024 18:59Jaunam čalim 2 bērni no 2 dažādām sievietēm jābūt nevis, kā sarkanajam karogam, bet stop zīmei. Laikam salda mēle un labi māk emocionāli sievieti ievilkt.
sandrute @ 29.12.2024 19:11Vairāki komentāri Arnitai rakstīja, ka viņa ir krapusi, bet viņa uzreiz izdzēsa. Vai bērns ir no Dāvida vispār
krixis3 @ 29.12.2024 19:35man jau šķiet, ka īsti tā arī nav. Slavenības bez filtra raidījumā, Arnita pati stāstīja, kā gribēja un dabūja Dāvidu sev. Kā stalkoja viņu, ka rakstīja viņam un reāli darīja visu, lai dabūtu tieši viņu. Te vēl var pastrīdēties, kuram saldāka mēle.
krixis3 @ 29.12.2024 19:35man jau šķiet, ka īsti tā arī nav. Slavenības bez filtra raidījumā, Arnita pati stāstīja, kā gribēja un dabūja Dāvidu sev. Kā stalkoja viņu, ka rakstīja viņam un reāli darīja visu, lai dabūtu tieši viņu. Te vēl var pastrīdēties, kuram saldāka mēle.
Gaby Moreno @ 29.12.2024 21:41Apskatījos kas tie tādi, uzreiz izleca pāris sižeti no SBF. Tik pievilcīga sieviete un tik neizteiksmīgs čalis ar iekritušu muti, nesaprotu, ko sievietes viņā tādu atrod ka gatavas pat ieņemt bērnu? Ja būtu kaut kāds liktenīgs skaistulis vai ar spēcīgu harizmu, tad es vēl saprastu, bet te reāli tāds vīrietis paies garām uz ielas un pēc dažām sekundēm nevarēs atcerēties kā viņš izskatās.