Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu krāsa

Reitings 11
Reģ: 25.10.2023
Sveikas, meitenes! Man apnika bojāt matus un no blondiem pārgāju uz tumšākiem matiem. Friziere pašlaik tonēja tuvāko matu saknei, bet man pašai nu tā.. Mazliet pa pelēcīgu liekas.
Tām , kurām mati uz latvju pelēko pusi un gribas tumšākus / brūnākus / siltākus , jūs krāsojat vai tonējat? Vai darat to reāli mājas vai katru mēnesi pie friziera?. Vai nav baigā klapata? Vai tas ir viegli ? Pastāstiet varbūt sīkāk. Neesmu nekad to darījusi un liekas, ka nereāli ir pašai nokrāsot pakausi 😄
23.12.2024 21:16 |

Reitings 11
Reģ: 25.10.2023
Tiešām neviena? :(
07.01.2025 17:24 |

Reitings 3283
Reģ: 30.07.2023
Es iesaku tonēt matus. Ir tiešām labas krāsojošās matu maskas nopērkamas frizieru veikalos :)
07.01.2025 17:50 |

Reitings 186
Reģ: 02.10.2024
Krāsot pati esmu mēģinājusi kaut kad sen, nē, es labāk frizierim samaksāju. Tonēt arī esmu mēģinājusi, bet tad man friziere ieteica laikam putas? izvēlēties, lai vienmērīgāks rezultāts. Es neprotu nokrāsot sev matus, tāpēc to nedaru. Frizieris tomēr precīzāk piemeklē toni, saknes iztur ilgāk, sanāk daudz baudāmāks rezultāts. Vienas pusdienas labā restorānā ar vīnu vai frizieris? Es par frizieri! Matu gali arī jālīdzina. Man sanāk ik pēc 6 nedēļām 70 eur. Bet mana friziere tad mani gaida un apčubina, kafija un našķīši.
08.01.2025 16:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits