Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krūšu implanti. Ieteikumi? Pietedze?

Reitings 41
Reģ: 07.09.2022
Sveikas, dāmas!
Vai vari ieteikt labu ķirurgu/-ģi Latvijā krūšu palielināšanai? Kādi pieredzes stāsti? Pie kā tiešām netaisīt?
22.12.2024 00:23 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 13.01.2011
Varu ieteikt Lauru Liepiņu, viegla komunikācija. Un man pašai ļoti patīk rezultāts. Tieši tā kā vēlējos- pēc iespējas dabīgākas. Augumam atbilstošas, nepadara mani smagnēju.
Man pašai nepatīk Feldmaņa darbi, šeit tieši liekas ka visas kas pie viņa ieliek uzreiz izskatās smagnējas. Kaut kāds zems krūšu novietojums. Tikko tās ehr meitenes Lāsma un Sintija pie viņa lika. Nu ne, kaut kas viņa darbos ļoti atgrūž
22.12.2024 02:28 |

Reitings 41
Reģ: 07.09.2022
Aizspogulia @ 22.12.2024 02:28
Varu ieteikt Lauru Liepiņu, viegla komunikācija. Un man pašai ļoti patīk rezultāts. Tieši tā kā vēlējos- pēc iespējas dabīgākas. Augumam atbilstošas, nepadara mani smagnēju.
Man pašai nepatīk Feldmaņa darbi, šeit tieši liekas ka visas kas pie viņa ieliek uzreiz izskatās smagnējas. Kaut kāds zems krūšu novietojums. Tikko tās ehr meitenes Lāsma un Sintija pie viņa lika. Nu ne, kaut kas viņa darbos ļoti atgrūž

Paldies par ieteikumu 🙂 Pie Feldmaņa nevar iet, to jau esmu sapratusi, daudz dzirdēts. Varbūt tieši krūtis jāliek pie ķirurģes sievietes, sievietes saprot sievietes labāk 😀
22.12.2024 07:17 |

10 gadi
Reitings 1396
Lellīte18 @ 22.12.2024 07:17

Paldies par ieteikumu ? Pie Feldmaņa nevar iet, to jau esmu sapratusi, daudz dzirdēts. Varbūt tieši krūtis jāliek pie ķirurģes sievietes, sievietes saprot sievietes labāk ?

Dzenīte lika pie Liepiņas. Youtubā jābūt vēl video, jo tā bija sadarbība. Attieksmē ārste bija tieši tāda pati arī pret mani, bez kamerām un sadarbîbām
22.12.2024 10:05 |

Reitings 7
Reģ: 21.12.2024
Es tieši liku pie Feldmaņa, pirms kādiem gadiem 6. Esmu ļoti apmierināta. Motiva implanti, lāsītes. Ļoti dabiski un skaisti izskatās.
Tās "blogeres" no ehr, viņas noteikti uzstāja uz apaļajiem implantiem. Mana draudzene arī lika pie Feldmaņa, viņš gribēja lāsītes likt, bet viņa uzstāja uz apaļajiem un rezultāts ir mākslīgs.
Es ieteiktu aiziet pie vairākiem ārstiem uz konsultāciju, parunāties, paskatīties un tad uzticēties iekšējai sajūtai, kuram ārstam vairāk uzticies un kurš vairāk patīk. Forumā var palasīt ieteikumus un pieredzi, bet gala lēmums jau jāpieņem pašai.
Pie kā es noteikti netaisītu, tā ir Rodke un Žaržeckis. Vēl arī fb ir krievu valodā grupa, kur ļoti daudz diskusiju par šo tēmu un arī pie kādiem ārstiem noteikti nevajadzētu doties, ar visādiem pieredzes stāstiem.
22.12.2024 11:48 |

10 gadi
Reitings 1396
Lilu5 @ 22.12.2024 11:48
Es tieši liku pie Feldmaņa, pirms kādiem gadiem 6. Esmu ļoti apmierināta. Motiva implanti, lāsītes. Ļoti dabiski un skaisti izskatās.
Tās "blogeres" no ehr, viņas noteikti uzstāja uz apaļajiem implantiem. Mana draudzene arī lika pie Feldmaņa, viņš gribēja lāsītes likt, bet viņa uzstāja uz apaļajiem un rezultāts ir mākslīgs.
Es ieteiktu aiziet pie vairākiem ārstiem uz konsultāciju, parunāties, paskatīties un tad uzticēties iekšējai sajūtai, kuram ārstam vairāk uzticies un kurš vairāk patīk. Forumā var palasīt ieteikumus un pieredzi, bet gala lēmums jau jāpieņem pašai.
Pie kā es noteikti netaisītu, tā ir Rodke un Žaržeckis. Vēl arī fb ir krievu valodā grupa, kur ļoti daudz diskusiju par šo tēmu un arī pie kādiem ārstiem noteikti nevajadzētu doties, ar visādiem pieredzes stāstiem.

Es pat īsti nerunāju par to, ka mākslīgi izskatās. Tur katrai sava gaume.
Vairāk par to, ka ļoti bieži Feldmaņa darbi kaut kā dīvaini izskatās. Tās abas ehr meitenes, Miglāne, Noteikti ir arī labi rezultāti. Bet šie sadarbību rezultātā tapušie darbi nerada vēlmi iet pie viņa.
22.12.2024 12:54 |

Reitings 155
Reģ: 25.07.2023
Lilu5 @ 22.12.2024 11:48

Kāda ir krievu grupa ?
23.12.2024 00:11 |

Reitings 155
Reģ: 25.07.2023
Aizspogulia @ 22.12.2024 12:54

Es pat īsti nerunāju par to, ka mākslīgi izskatās. Tur katrai sava gaume.
Vairāk par to, ka ļoti bieži Feldmaņa darbi kaut kā dīvaini izskatās. Tās abas ehr meitenes, Miglāne, Noteikti ir arī labi rezultāti. Bet šie sadarbību rezultātā tapušie darbi nerada vēlmi iet pie viņa.

Miglanes , Gluzunovas darbs arī ir pie Feldmaņa😄 tiešām kā govis, bet protams spēle lielu lomu arī svars
23.12.2024 00:12 |

10 gadi
Reitings 1396
Reeya @ 23.12.2024 00:12

Miglanes , Gluzunovas darbs arī ir pie Feldmaņa? tiešām kā govis, bet protams spēle lielu lomu arī svars

Man jau likās, ka bija vēl kāds slikts piemērams, ko esmu aizmirsusi 😁
23.12.2024 00:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)