Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 6542
Reģ: 10.01.2023
Ani23 @ 19.12.2024 17:37

Anna taču vienmēr tēlo upuri. Pat tajā video nākamajā rītā- neviena vārda par Jāni, tikai pažēlojat mani, es, nabadzīte, dzīvoju ellē pēdējos gadus.. un man taču ir bērns! Bļin, cilvēks, ar kuru vēl tikko biji kopā, pakārās un Tu tikai par sevi….un pēc tam posto kā raud ar sistēmu vēnā.. wtf!
Viņa vnk saņēma baigi daudz heitu un tagad jāpārtaisa Jānis par slikto, jo viņa taču labiņa.. baigi var redzēt, ka viņas menedžeris strādā uz melno PR Jānim un viņu par cietušo uztaisīt.
Protams, pieauguši cilvēki paši izdara savas izvēles un es nesaku, ka viņai viņš bija jāņem atpakaļ vai jāceļ telefons, ja negribēja tikties, bet nu varēja cieņpilni kaut ko labu par viņu pateikt. Vai paklusēt.
Pareizi tas krievs saka savos video- no lux dzīves, kur sāka ar Annu, beidza bomzīgā kāpņu telpā. Diemžēl.
es gaidu, kad atklāsies kā Annočka viņu krāpa vēl laulāta esot… pavīd arī eskorts
19.12.2024 23:01 |

Reitings 6542
Reģ: 10.01.2023
Ani23 @ 19.12.2024 17:37

Anna taču vienmēr tēlo upuri. Pat tajā video nākamajā rītā- neviena vārda par Jāni, tikai pažēlojat mani, es, nabadzīte, dzīvoju ellē pēdējos gadus.. un man taču ir bērns! Bļin, cilvēks, ar kuru vēl tikko biji kopā, pakārās un Tu tikai par sevi….un pēc tam posto kā raud ar sistēmu vēnā.. wtf!
Viņa vnk saņēma baigi daudz heitu un tagad jāpārtaisa Jānis par slikto, jo viņa taču labiņa.. baigi var redzēt, ka viņas menedžeris strādā uz melno PR Jānim un viņu par cietušo uztaisīt.
Protams, pieauguši cilvēki paši izdara savas izvēles un es nesaku, ka viņai viņš bija jāņem atpakaļ vai jāceļ telefons, ja negribēja tikties, bet nu varēja cieņpilni kaut ko labu par viņu pateikt. Vai paklusēt.
Pareizi tas krievs saka savos video- no lux dzīves, kur sāka ar Annu, beidza bomzīgā kāpņu telpā. Diemžēl.
es lasu: https://www.championat.com/basketball/article-5828396-umer-basketbolist-yanis-timma-vse-chto-izvestno-o-suicide-byvshego-supruga-anny-sedokovoj-v-moskve-prichina-smerti.html
Nezinu kam tā lapa pieder, bet tur ir visādi viedokļi. Sanas, Blūma un citi.. ir kādi negatīvi, bet beidzamā ziņa ir, ka LV saziedoja naudu.
19.12.2024 23:04 |

Reitings 442
Reģ: 07.10.2022
LilyLady @ 19.12.2024 15:07

Kāpēc tieši 60 tk? Kāds bija pamatojums tik apjomīgam ziedojumam? Jo repatriācija tik daudz nemaksā pat no ASV uz LV.
Tu ziedoji? Prasi kai atskaita atpajal ja žēl. Visa informācija ir publiski sniegta.
19.12.2024 23:11 |

Reitings 442
Reģ: 07.10.2022
SALOMEJA @ 19.12.2024 13:47
Mīļie cilvēki, vecākiem noteikti bija šoks un neziņa, pie kā vērsties. Varbut nebija kontaktu. Diez vai jūs gribētu iet pie Porziņģa vai trakās Sedokovas un naudiņu lūgties? Atvēra ziedojumu kontu, un kas gribēja -ieskaitīja. Gan jau arī visi basketbolisti.
Ar ziedojumiem ir tā - ja dod, tad atdod. Diez vai vecāki sev zelta pili no tās naudas cels. Varbūt paliks mazajam puisītim, noziedos bērnu basketbolam...
beidzot ko sakarīgu dzirdu.
19.12.2024 23:14 |

Reitings 2548
Reģ: 10.09.2021
Appraudājos no Sanas storijiem. Viņa tiešām ir Sieviete ar lielo burtu.
19.12.2024 23:35 |

10 gadi
Reitings 3442
Reģ: 29.01.2009
Da jūs nopietni? Jūs kāda ziedojāt, ka tā aizskar tas, ka, ja nevajadzēs, tad noziedos jaunatnes basketbolam vai tml?
Un otrs- teikt var daudz ko. Bet kāda ir realitāte ir pilnig, kas cits. Krieviem patīk sev šitādus PR būvēt un melot. To, vai beigās iesaistijās, to gan jau tik pēc laika sapratīs.
19.12.2024 23:44 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Tuana @ 19.12.2024 15:54

Jautājums, kur tā atlikusī nauda paliks. Rakstā teikts- “tiks apglabāts par sazietotajiem 60 tūkstošiem”. Vai tad tik daudz tas maksā?
Dievs nedod, lai Tev ar kaut ko tādu dzīvē nebūtu jāsaskaras, ja vari atļauties komentēt, cik kas maksā. Kaut miljons tur būtu saziedots, KAS TEV PAR DAĻU?!? Nebija nosaukts limits un es ticu, ka neviens pat līdz brīdim, kad Jānis nebūs atvests un apglabāts nezinās, cik tas kopā izmaksās. Šādā brīdī ar šādu summu ģimenei vismaz ir par vienu problēmu mazāk par ko uztraukties, zinot, cik tur noteikti daudz un sarežģīti papīra darbi vēl priekšā. Tā Tev nav AliExpress paciņa no Ķīnas.
19.12.2024 23:52 |

Reitings 6277
Reģ: 01.04.2023
brunettte @ 19.12.2024 23:52
Dievs nedod, lai Tev ar kaut ko tādu dzīvē nebūtu jāsaskaras, ja vari atļauties komentēt, cik kas maksā. Kaut miljons tur būtu saziedots, KAS TEV PAR DAĻU?!? Nebija nosaukts limits un es ticu, ka neviens pat līdz brīdim, kad Jānis nebūs atvests un apglabāts nezinās, cik tas kopā izmaksās. Šādā brīdī ar šādu summu ģimenei vismaz ir par vienu problēmu mazāk par ko uztraukties, zinot, cik tur noteikti daudz un sarežģīti papīra darbi vēl priekšā. Tā Tev nav AliExpress paciņa no Ķīnas.

Starpcitu, ir bijis jāsaskaras, bet mūsu ģimenei ir apdrošināšana par mirušā pārvešanu, bet nu- stāsts jau ne par mums.
20.12.2024 00:08 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Valdet @ 19.12.2024 23:35
Appraudājos no Sanas storijiem. Viņa tiešām ir Sieviete ar lielo burtu.

Precīzi. Viņa tiešām ir ļoti augusi, un es piekrītu, kaut kur lasītas komentāram, ka Timma iemainīja dimantu (Sanu) pret folijā ietītu, spīdošu līdzīgu dimantam (Anachku).
Sanai sekoju jau vairākus gadus un tiešām apbrīnoju viņas izturību publiskajā telpā, kaut aiz tiem aizskariem bijusi tāda toksicitāte un stress dēļ Timmas. Viņš ļoti pretīgi izrīkojas pret savu miesīgu bērnu māti, kura bija viņa dēlu dzemdējusi, un tiešām mīlēja viņu un ziedoja savu kosmetologa karjeru dzīvojot kā sportista sieva uz koferiem.
Es vēlos tiešām redzēt, kā Anachka šo visu pavēsīs, kā jau mēs zinām viņai patīk būt upura lomā. Un ja viņa mēģinās uzvārīties uz šī visa un no šādas “slavas” vēl palikt slavenāka, ceru, ka tas krievs Puga Miami, publicēts visu, kas viņam ir. Kā viņš privāti teica, no vienas puses viņam ir pohuj, Jānis bijis zelta cilvēks un lai tik uzzin cilvēki, kāda maita bijusi Anachka, un kāda tipa “elle” pēdiņas tiešām dzīvojusi, bet no otras puses viņš negrib pats to rezonanci izraisīt, lai viss ietu pāri viņa galvai, kas nāktu tad.
20.12.2024 00:19 |

Reitings 1
Reģ: 20.12.2024
Par Sanu nepiekritīšu. Pati precejusies varena laimīgi dzivot ar savu jauno viru. Bet vel paris nedeļas atpakal pat tiesām vazā savu bījušo. Izsolē par sviestmaizi tika izpardoti Janim tiesas atņemtie ipašumi .
Ne pa velti Krievijā cilveki raksta :
Я как психолог, могу предположить, что Янис совершил этот поступок вовсе не из-за Анны, а из-за сложного финансового положения, его востребованность в спорте угасла, а чтобы выплачивать алименты бывшей и вовсе, пришлось продать жилье по самой низкой цене
20.12.2024 00:37 |

Reitings 154
Reģ: 15.02.2023
Kāpēc Sedokova nevarēja pacelt to telefonu, ja redzēja, ka no Timma 103 (!) neatbildēti zvani.
Iespējams ar pacelšanu būtu glābta dzīvība.
Nesaprotu, goda vārds.
20.12.2024 00:38 |

Patīk
Reitings 23276
Reģ: 09.12.2015
Atvainojos visiem, kurus aizskāru ar savām pārdomām par ziedošanu konkrētā situācijā. Tas bija nekorekti no manas puses.
20.12.2024 00:42 |

10 gadi
Reitings 4245
Reģ: 25.05.2009
Atbildot uz Debesss komentāru, ko nez kāpēc nevar nocitēt: Tie nav/nebija nekādi tiesas atņemtie īpašumi, bet divas Jānim piederošas autostāvvietas Kokneses prospektā uz kurām Sana lūdza vērst piedziņu, lai piedzītu uzturlīdzekļu parādu. Autostāvvietu izsole beidzās ar augstāko solījumu 24.2 tūkstoši. Tā kā tur sanāk diez gan daudz sviestmaizes. Ja Sana būtu bijusi tāda b*tch, tad mierīgi varēja prasīt, lai piedziņu vērš uz dzīvokli (pieņemu, ka Timmam tur pieder arī dzīvoklis, jo kapēc, lai tu pirktu autostāvvietas mājā, kurā tev nepieder dzīvoklis), nevis sākt ar autostāvvietām.
20.12.2024 00:45 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
Es neticu, ka Timmas māte brauca uz Annas koncertu. Es redzēju to video, kur viņa to piemin, bet man nolasījās, ka viņa to saka par jau nākamā vīrieša māti vai vnk meloja.
Vēl iedomājos, ja nu gadījumā tomēr bija, tad dēla sakarā, lai meklētu, ko uzzinātu.
Tas Miami čals pastāstīja, ka Timma sponsorējis un producējis Annas videoklipus, tērējies Ferrari, jahtas uc, lai gan viņš Jāni ir brīdinājis par Annuškas neuzticību. Tikai Jānis nav noticējis un nedaudz sastrīdējušies. Jau no vasaras viņam sākušās izmaiņas psihē, jo Anna bērnu viņam nometa, bet pati pa Dubaiju un Krieviju, pa visādiem šoviem un tusiņiem, arī eskorts…
Tad slavenā krievu advokāte Gordon Katya arī izsakās trāpīgi par Annu, nosaucot par “ dno, gde probu nelzja uzhe vzjatj”. Tieši ar viņas vīru Annuška mīcijās viņas mājās un izlika IG, kamēr pati Katya bija uz gr saglabāšanu. Vīrs nelietis, bet Annuška savā elementā.
20.12.2024 01:05 |

Reitings 2337
Ja kas, bieži krievu komentāros pavīd pasūtīta slepkavība. Bet tās ir baumas.
20.12.2024 01:06 |

Reitings 25891
Reģ: 07.06.2022
Mathilde @ 20.12.2024 01:05
Es neticu, ka Timmas māte brauca uz Annas koncertu. Es redzēju to video, kur viņa to piemin, bet man nolasījās, ka viņa to saka par jau nākamā vīrieša māti vai vnk meloja.
Vēl iedomājos, ja nu gadījumā tomēr bija, tad dēla sakarā, lai meklētu, ko uzzinātu.
Tas Miami čals pastāstīja, ka Timma sponsorējis un producējis Annas videoklipus, tērējies Ferrari, jahtas uc, lai gan viņš Jāni ir brīdinājis par Annuškas neuzticību. Tikai Jānis nav noticējis un nedaudz sastrīdējušies. Jau no vasaras viņam sākušās izmaiņas psihē, jo Anna bērnu viņam nometa, bet pati pa Dubaiju un Krieviju, pa visādiem šoviem un tusiņiem, arī eskorts…
Tad slavenā krievu advokāte Gordon Katya arī izsakās trāpīgi par Annu, nosaucot par “ dno, gde probu nelzja uzhe vzjatj”. Tieši ar viņas vīru Annuška mīcijās viņas mājās un izlika IG, kamēr pati Katya bija uz gr saglabāšanu. Vīrs nelietis, bet Annuška savā elementā.
kā sauc to Miami džeku?
20.12.2024 02:39 |

Reitings 2337
sk.iepriekš, te ir jau pieminēts
20.12.2024 04:42 |

Reitings 25891
Reģ: 07.06.2022
Mathilde @ 20.12.2024 04:42
sk.iepriekš, te ir jau pieminēts
es jau skat, bet neatradu pēc tā, kas te bija minēts 😏
20.12.2024 05:07 |

Reitings 20386
Reģ: 30.05.2022
Helga Andersson @ 20.12.2024 05:07
es jau skat, bet neatradu pēc tā, kas te bija minēts ?
Es arī nē, atradu tik @katyagorgon Instragramā no šeit minētajiem, tur spēcīgi tie storiji par Sedokovu.
20.12.2024 06:33 |

Reitings 509
Reģ: 17.12.2023

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits