es gaidu, kad atklāsies kā Annočka viņu krāpa vēl laulāta esot… pavīd arī eskortsAni23 @ 19.12.2024 17:37
Anna taču vienmēr tēlo upuri. Pat tajā video nākamajā rītā- neviena vārda par Jāni, tikai pažēlojat mani, es, nabadzīte, dzīvoju ellē pēdējos gadus.. un man taču ir bērns! Bļin, cilvēks, ar kuru vēl tikko biji kopā, pakārās un Tu tikai par sevi….un pēc tam posto kā raud ar sistēmu vēnā.. wtf!
Viņa vnk saņēma baigi daudz heitu un tagad jāpārtaisa Jānis par slikto, jo viņa taču labiņa.. baigi var redzēt, ka viņas menedžeris strādā uz melno PR Jānim un viņu par cietušo uztaisīt.
Protams, pieauguši cilvēki paši izdara savas izvēles un es nesaku, ka viņai viņš bija jāņem atpakaļ vai jāceļ telefons, ja negribēja tikties, bet nu varēja cieņpilni kaut ko labu par viņu pateikt. Vai paklusēt.
Pareizi tas krievs saka savos video- no lux dzīves, kur sāka ar Annu, beidza bomzīgā kāpņu telpā. Diemžēl.
es lasu: https://www.championat.com/basketball/article-5828396-umer-basketbolist-yanis-timma-vse-chto-izvestno-o-suicide-byvshego-supruga-anny-sedokovoj-v-moskve-prichina-smerti.htmlAni23 @ 19.12.2024 17:37
Anna taču vienmēr tēlo upuri. Pat tajā video nākamajā rītā- neviena vārda par Jāni, tikai pažēlojat mani, es, nabadzīte, dzīvoju ellē pēdējos gadus.. un man taču ir bērns! Bļin, cilvēks, ar kuru vēl tikko biji kopā, pakārās un Tu tikai par sevi….un pēc tam posto kā raud ar sistēmu vēnā.. wtf!
Viņa vnk saņēma baigi daudz heitu un tagad jāpārtaisa Jānis par slikto, jo viņa taču labiņa.. baigi var redzēt, ka viņas menedžeris strādā uz melno PR Jānim un viņu par cietušo uztaisīt.
Protams, pieauguši cilvēki paši izdara savas izvēles un es nesaku, ka viņai viņš bija jāņem atpakaļ vai jāceļ telefons, ja negribēja tikties, bet nu varēja cieņpilni kaut ko labu par viņu pateikt. Vai paklusēt.
Pareizi tas krievs saka savos video- no lux dzīves, kur sāka ar Annu, beidza bomzīgā kāpņu telpā. Diemžēl.
Tu ziedoji? Prasi kai atskaita atpajal ja žēl. Visa informācija ir publiski sniegta.LilyLady @ 19.12.2024 15:07
Kāpēc tieši 60 tk? Kāds bija pamatojums tik apjomīgam ziedojumam? Jo repatriācija tik daudz nemaksā pat no ASV uz LV.
beidzot ko sakarīgu dzirdu.SALOMEJA @ 19.12.2024 13:47Mīļie cilvēki, vecākiem noteikti bija šoks un neziņa, pie kā vērsties. Varbut nebija kontaktu. Diez vai jūs gribētu iet pie Porziņģa vai trakās Sedokovas un naudiņu lūgties? Atvēra ziedojumu kontu, un kas gribēja -ieskaitīja. Gan jau arī visi basketbolisti.
Ar ziedojumiem ir tā - ja dod, tad atdod. Diez vai vecāki sev zelta pili no tās naudas cels. Varbūt paliks mazajam puisītim, noziedos bērnu basketbolam...
Dievs nedod, lai Tev ar kaut ko tādu dzīvē nebūtu jāsaskaras, ja vari atļauties komentēt, cik kas maksā. Kaut miljons tur būtu saziedots, KAS TEV PAR DAĻU?!? Nebija nosaukts limits un es ticu, ka neviens pat līdz brīdim, kad Jānis nebūs atvests un apglabāts nezinās, cik tas kopā izmaksās. Šādā brīdī ar šādu summu ģimenei vismaz ir par vienu problēmu mazāk par ko uztraukties, zinot, cik tur noteikti daudz un sarežģīti papīra darbi vēl priekšā. Tā Tev nav AliExpress paciņa no Ķīnas.Tuana @ 19.12.2024 15:54
Jautājums, kur tā atlikusī nauda paliks. Rakstā teikts- “tiks apglabāts par sazietotajiem 60 tūkstošiem”. Vai tad tik daudz tas maksā?
brunettte @ 19.12.2024 23:52Dievs nedod, lai Tev ar kaut ko tādu dzīvē nebūtu jāsaskaras, ja vari atļauties komentēt, cik kas maksā. Kaut miljons tur būtu saziedots, KAS TEV PAR DAĻU?!? Nebija nosaukts limits un es ticu, ka neviens pat līdz brīdim, kad Jānis nebūs atvests un apglabāts nezinās, cik tas kopā izmaksās. Šādā brīdī ar šādu summu ģimenei vismaz ir par vienu problēmu mazāk par ko uztraukties, zinot, cik tur noteikti daudz un sarežģīti papīra darbi vēl priekšā. Tā Tev nav AliExpress paciņa no Ķīnas.
Valdet @ 19.12.2024 23:35Appraudājos no Sanas storijiem. Viņa tiešām ir Sieviete ar lielo burtu.
kā sauc to Miami džeku?Mathilde @ 20.12.2024 01:05Es neticu, ka Timmas māte brauca uz Annas koncertu. Es redzēju to video, kur viņa to piemin, bet man nolasījās, ka viņa to saka par jau nākamā vīrieša māti vai vnk meloja.
Vēl iedomājos, ja nu gadījumā tomēr bija, tad dēla sakarā, lai meklētu, ko uzzinātu.
Tas Miami čals pastāstīja, ka Timma sponsorējis un producējis Annas videoklipus, tērējies Ferrari, jahtas uc, lai gan viņš Jāni ir brīdinājis par Annuškas neuzticību. Tikai Jānis nav noticējis un nedaudz sastrīdējušies. Jau no vasaras viņam sākušās izmaiņas psihē, jo Anna bērnu viņam nometa, bet pati pa Dubaiju un Krieviju, pa visādiem šoviem un tusiņiem, arī eskorts…
Tad slavenā krievu advokāte Gordon Katya arī izsakās trāpīgi par Annu, nosaucot par “ dno, gde probu nelzja uzhe vzjatj”. Tieši ar viņas vīru Annuška mīcijās viņas mājās un izlika IG, kamēr pati Katya bija uz gr saglabāšanu. Vīrs nelietis, bet Annuška savā elementā.
es jau skat, bet neatradu pēc tā, kas te bija minēts 😏Mathilde @ 20.12.2024 04:42sk.iepriekš, te ir jau pieminēts
Es arī nē, atradu tik @katyagorgon Instragramā no šeit minētajiem, tur spēcīgi tie storiji par Sedokovu.Helga Andersson @ 20.12.2024 05:07es jau skat, bet neatradu pēc tā, kas te bija minēts ?