Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 6551
Reģ: 04.12.2022
ashwanagwa @ 31.01.2025 09:16

Sorry not sorry, bet izklausās, ka izdomājis veidu, kā atkal pacelt savu tēmu augšā. Sen nekas nav par viņu runāts un nolikta Mairita. Vai tagad jau jauns noliekamais objekts, tā ex draudzene? Kaut gan droši vien izšķīrās Mairitas dēļ - paredzu, ka viņš visu uz to noveltu, pat neesot saistībai.

Nu tak! Es arī nesaprotu šo pārspīlēto līdzi jušanu. Ne viņš bija domājis par pašnāvību, ne arī taisījās to darīt. Ilgi nav bijis uzmanības centrā, izdomāja izbraukt uz neseno Timmas ažiotāžu. Vēl tajā tekstiņā ierakstījis “dzeltenie pāris nedēļas par mani rakstīs” Tak skaidrs, ka tas viss egoistam kā medus maize. Bet par saviem vecākiem, bērnu, protams, nepadomāja. Ar slapju lupatu viņam, nevis palīdzību.
31.01.2025 23:39 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024
Kurpīte @ 31.01.2025 23:39

Nu tak! Es arī nesaprotu šo pārspīlēto līdzi jušanu. Ne viņš bija domājis par pašnāvību, ne arī taisījās to darīt. Ilgi nav bijis uzmanības centrā, izdomāja izbraukt uz neseno Timmas ažiotāžu. Vēl tajā tekstiņā ierakstījis “dzeltenie pāris nedēļas par mani rakstīs” Tak skaidrs, ka tas viss egoistam kā medus maize. Bet par saviem vecākiem, bērnu, protams, nepadomāja. Ar slapju lupatu viņam, nevis palīdzību.

Kā man patīk visi šie "es visu zinu labāk" viedokļi. Laikam esat ar svecīti blakus stāvējuši, ja reiz labāk zināt, ka nebija domājis par pašnāvību un nebija grasījies to darīt. Redz, Timma arī sākumā visus tikai biedēja un gan jau daudzi pasmējās, ka tikai tēlo un izliekas, un ka galu galā tā arī neko sev neizdarīs, tomēr izdarīja gan. Ir tādi cilvēki, kuri to izdara un nevienam par to neko nesaka. Ir tādi cilvēki kā Jānis, kuri pabiedē, pabiedē, tad it kā nomierinās un pēc tam to tik un tā izdara. Ir tādi cilvēki kā Kristaps, kuri varbūt to grib izdarīt, bet tā arī neizdara, jo vai nu paši tajā brīdī nāk pie prāta vai kāds no malas paspēj iejaukties. Bet kas jūs, komentētāji, tādi esat, ka varat ņirgāties un spriest par to, kurš ir "īsts" pašnāvieks un kurš nav!? Pat ja arī tas būtu tikai tāds PR izgājiens no viņa puses, tad tik un tā tas ir jāuztver nopietni, jo normāli cilvēki, kuriem ar psihi viss ir kārtībā, nekad nejokos ar tādām lietām un nakts vidū sociālajos tīklos nepubliskos tādus tekstus. Tātad, ja publiskoja, cilvēkam acīmredzami ir kaut kādas problēmas, kuras ir jārisina. Jejbogu, šitie dīvānu eksperti. Tad nav brīnums, ka Latvija pašnāvnieku skaita ziņā ir vienā no augstākajām vietām Eiropā. Jo lielākā daļa vai nu šo problēmu ignorē vai nu, kā redzams atsevišķos komentāros, par to vienkārši pavīspsnā un ieņirdz.
Kā arī piebildīšu, ka vajag iemācīties lasīt. Viņš nerakstīja, ka "dzeltenie pāris nedēļas par mani rakstīs", bet gan "sešas nedēļas par mani dzeltenajos paies ātri", kas nozīmē to, ka kādas sešas nedēļas "dzeltenie" par viņu kaut ko uzrakstīs un tad aizmirsīs, kā jau tas notiek ar daudziem, Timmu ieskaitot. Ja kaut ko kādam gribi pārmest, tad vismaz sākumā iemācies kārtīgi izlasīt tekstu un uztvert teksta domu.
01.02.2025 00:28 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
ronnie @ 31.01.2025 22:50

Ja cilvēks draud ar pašnāvības izdarīšanu, tas cilvēks, kuram tiek draudēts, par to ziņo attiecīgajām iestādēm vai tuvākajiem šī cilvēka draugiem un radiniekiem. Arī man ir bijis čalis, kurš draudējis ar pašnāvību. Uz viņa ziņām nereaģēju, lai neizaicinātu vēl vairāk, taču nosūtīju personīgu ziņu viņa māsai, kura pēc tam attiecīgi rīkojās. Taču, ja cilvēks vienkārši ignorē to, ka otrs draud ar savas dzīves izbeigšanu un par to nevienam neziņo, manās acīs šis cilvēks ir līdzvainīgs notikušajā. Punkts.

🙂👈
01.02.2025 01:24 |

Reitings 766
SarmaD @ 01.02.2025 01:24

??

Nu, lūdzu, tā vietā, lai ākstītos ar emocijzīmēm, droši var paskaidrot un argumentēt, kas manis rakstītajā tekstā bija tik stulbs. :)
01.02.2025 01:45 |

Reitings 6551
ronnie @ 01.02.2025 00:28

Kā man patīk visi šie "es visu zinu labāk" viedokļi. Laikam esat ar svecīti blakus stāvējuši, ja reiz labāk zināt, ka nebija domājis par pašnāvību un nebija grasījies to darīt. Redz, Timma arī sākumā visus tikai biedēja un gan jau daudzi pasmējās, ka tikai tēlo un izliekas, un ka galu galā tā arī neko sev neizdarīs, tomēr izdarīja gan. Ir tādi cilvēki, kuri to izdara un nevienam par to neko nesaka. Ir tādi cilvēki kā Jānis, kuri pabiedē, pabiedē, tad it kā nomierinās un pēc tam to tik un tā izdara. Ir tādi cilvēki kā Kristaps, kuri varbūt to grib izdarīt, bet tā arī neizdara, jo vai nu paši tajā brīdī nāk pie prāta vai kāds no malas paspēj iejaukties. Bet kas jūs, komentētāji, tādi esat, ka varat ņirgāties un spriest par to, kurš ir "īsts" pašnāvieks un kurš nav!? Pat ja arī tas būtu tikai tāds PR izgājiens no viņa puses, tad tik un tā tas ir jāuztver nopietni, jo normāli cilvēki, kuriem ar psihi viss ir kārtībā, nekad nejokos ar tādām lietām un nakts vidū sociālajos tīklos nepubliskos tādus tekstus. Tātad, ja publiskoja, cilvēkam acīmredzami ir kaut kādas problēmas, kuras ir jārisina. Jejbogu, šitie dīvānu eksperti. Tad nav brīnums, ka Latvija pašnāvnieku skaita ziņā ir vienā no augstākajām vietām Eiropā. Jo lielākā daļa vai nu šo problēmu ignorē vai nu, kā redzams atsevišķos komentāros, par to vienkārši pavīspsnā un ieņirdz.
Kā arī piebildīšu, ka vajag iemācīties lasīt. Viņš nerakstīja, ka "dzeltenie pāris nedēļas par mani rakstīs", bet gan "sešas nedēļas par mani dzeltenajos paies ātri", kas nozīmē to, ka kādas sešas nedēļas "dzeltenie" par viņu kaut ko uzrakstīs un tad aizmirsīs, kā jau tas notiek ar daudziem, Timmu ieskaitot. Ja kaut ko kādam gribi pārmest, tad vismaz sākumā iemācies kārtīgi izlasīt tekstu un uztvert teksta domu.

Tu šito palagu droši varēji nosūtīt Strūbergam, viņa mērķis būtu sasniegts! Pie reizes noklausītos tās pēdējās dziesmas, lai kaut mazliet paceltu statistiku. Ne tu, ne es nevaram zināt vai tas bija pašnāvības mēģinājums. Bet, tas, ko zinu pavisam droši ir tas, ka cilvēki uztraucās, meklēja, bet kundziņš pa to laiku vizinājās ar vilcienu 😃 Būtu vismaz vecākiem pateicis, bet nē, tad jau viss norimtos.
Un, ja tu domā, ka visi iedziļinājās tajos tekstiņos, tad nē! Iegāju izlasīju, kaut kur manīju teikumu par dzeltenajiem un izgāju. Tapēc, ja gribi citātu vārds vārdā, tad tev būs jāsamierinās ar domu, ka visi šitam līdzi nepavilkās un neuzskatīja par tik svarīgu, lai to divrindu iekaltu 😃 Uzsveru vēlreiz, cerams, ka vecāki un bērns ir atguvies no šīs egoistiskās rīcības.
01.02.2025 04:26 |

Reitings 3512
ronnie @ 01.02.2025 01:45

Nu, lūdzu, tā vietā, lai ākstītos ar emocijzīmēm, droši var paskaidrot un argumentēt, kas manis rakstītajā tekstā bija tik stulbs. :)

👇
Taču, ja cilvēks vienkārši ignorē to, ka otrs draud ar savas dzīves izbeigšanu un par to nevienam neziņo, manās acīs šis cilvēks ir līdzvainīgs notikušajā. Punkts.
01.02.2025 10:35 |

Reitings 3512
Kurpīte @ 01.02.2025 04:26

Tu šito palagu droši varēji nosūtīt Strūbergam, viņa mērķis būtu sasniegts! Pie reizes noklausītos tās pēdējās dziesmas, lai kaut mazliet paceltu statistiku. Ne tu, ne es nevaram zināt vai tas bija pašnāvības mēģinājums. Bet, tas, ko zinu pavisam droši ir tas, ka cilvēki uztraucās, meklēja, bet kundziņš pa to laiku vizinājās ar vilcienu ? Būtu vismaz vecākiem pateicis, bet nē, tad jau viss norimtos.
Un, ja tu domā, ka visi iedziļinājās tajos tekstiņos, tad nē! Iegāju izlasīju, kaut kur manīju teikumu par dzeltenajiem un izgāju. Tapēc, ja gribi citātu vārds vārdā, tad tev būs jāsamierinās ar domu, ka visi šitam līdzi nepavilkās un neuzskatīja par tik svarīgu, lai to divrindu iekaltu ? Uzsveru vēlreiz, cerams, ka vecāki un bērns ir atguvies no šīs egoistiskās rīcības.

Piekrītu. 👍
01.02.2025 10:36 |

Reitings 766

Tu šito palagu droši varēji nosūtīt Strūbergam, viņa mērķis būtu sasniegts! Pie reizes noklausītos tās pēdējās dziesmas, lai kaut mazliet paceltu statistiku. Ne tu, ne es nevaram zināt vai tas bija pašnāvības mēģinājums. Bet, tas, ko zinu pavisam droši ir tas, ka cilvēki uztraucās, meklēja, bet kundziņš pa to laiku vizinājās ar vilcienu ? Būtu vismaz vecākiem pateicis, bet nē, tad jau viss norimtos.
Un, ja tu domā, ka visi iedziļinājās tajos tekstiņos, tad nē! Iegāju izlasīju, kaut kur manīju teikumu par dzeltenajiem un izgāju. Tapēc, ja gribi citātu vārds vārdā, tad tev būs jāsamierinās ar domu, ka visi šitam līdzi nepavilkās un neuzskatīja par tik svarīgu, lai to divrindu iekaltu ? Uzsveru vēlreiz, cerams, ka vecāki un bērns ir atguvies no šīs egoistiskās rīcības.

Nu, ja Tev šķiet, ka manā "palagā" nebija ne kripatiņas taisnības, tad es spēju iedomāties, kas Tu esi par cilvēku. Ar savu atbildi to tikai vēlreiz pierādīji. Paldies.
01.02.2025 16:55 |

Reitings 766
SarmaD @ 01.02.2025 10:35

?

Ā, nu skaidrs. Tātad, ja cilvēks no otra cilvēka dzird vai saņem tekstus, kuros šis cilvēks runā par vēlmi izdarīt pašnāvību, šim cilvēkam par to nav nevienam jāziņo, bet vienkārši jāignorē un laimīgi jādzīvo tālāk sava dzīve. No sērijas "ai, pofig, lai jau iet kārties, kas man par daļu." Sapratu.
01.02.2025 16:57 |

Reitings 3512
ronnie @ 01.02.2025 16:57

Ā, nu skaidrs. Tātad, ja cilvēks no otra cilvēka dzird vai saņem tekstus, kuros šis cilvēks runā par vēlmi izdarīt pašnāvību, šim cilvēkam par to nav nevienam jāziņo, bet vienkārši jāignorē un laimīgi jādzīvo tālāk sava dzīve. No sērijas "ai, pofig, lai jau iet kārties, kas man par daļu." Sapratu.

Tu esi tipiska manipulējošu tipiņu glābēja, kura sev kaklā uzliks medāli par izglābtu dzīvību bet pašai nedaleks, ka to dzīvību glābj nevis tu, nevis māsa, bērns vai draugs, bet katrs pats sev. Dies pasarg, ja es kādreiz kādai tādai pašai kā tu būtu pateikusi savas tumšās domas un man pēc pāris stundām radi bombardētu ar ziņām, kur man nāktos visu to mudžekli galvā paskaidrot. Maldīgi uzskatīt, ka tas ir kopā ejams ceļš. Nē, tādas lietas ir jāiziet tikai pašam ar sevi. Uzklausi. Iesaki speciālistu. Bet ne rakstīt tuviniekiem un pataisīt otru par visuma centru, vel jo vairāk ja viņš vēlas nozust no visu acīm.
01.02.2025 17:05 |

Reitings 6277
Reģ: 01.04.2023

Bet Tu jau nezini, ko viņš darīja! Es neredzu neko nepareizu ronnie “garajā palagā”, ka viņai tā jāuzrej.
Varbūt tajā naktī nemaz nekas nebija tik vienkārši kā vizināšanās vilcienā. Varbūt viņš gribēja tikt izglābts. Varbūt cilvēks tiešām reāli stāvēja uz tilta margas, bet tomēr pašā pēdējā sekundē nespēja to līdz galam izdarīt, un labi, ka tā. Timma diemžēl izdarīja. Viņš taču pirms tam vēl zvanīja 100 reizes, bet…. Un sevi pats viņš diemžēl nemācēja glābt.
Tuviniekiem tur ir tāda trauksme jāceļ, nu izskatās tas Kristaps ļooooti nestabils un arī problēmas, cik noprotams, savācis vienai dzīvei pietiekoši. Vismaz kā mākslinieks viņš tos pārdzīvojums vairāk izliek uz āru, dziesmu tekstos un tā. Kāds diemžēl izdara klusējot un neviens pat nenojauta.
01.02.2025 17:25 |

Reitings 6551
ronnie @ 01.02.2025 16:55

Nu, ja Tev šķiet, ka manā "palagā" nebija ne kripatiņas taisnības, tad es spēju iedomāties, kas Tu esi par cilvēku. Ar savu atbildi to tikai vēlreiz pierādīji. Paldies.

Nobrieduša cilvēka iezīme ir spēja pieņemt citu cilvēku viedokli. Skatos, ka tev tā ir problēma, jo nepiekrist tev nozīmē būt tur par kaut kādu cilvēku 😃 Tagad apsēdies, būs skarbi! Bet tavs viedoklis nav nekāda absolūtā patiesība! Zinu, ka sniegpārsliņu laikmetā to ir grūti pieņemt, bet tā tas vnk ir un tāpēc kāds nav sliktāks vai labāks 👌 Starpcit, manā ģimenē ir bijis reāls pašnāvības gadījums, atmetot visu spriedelēšanu, morilazēšanu un kāda vainošanu, sausais atlikums ir tāds, ka tā cilvēka vecāki sabruka uz visiem laikiem. Tapēc jā, es zinu ko runāju un atkārtošu vēlreiz, ar slapju lupatu Strūbergam par to, ko viņš ar savu šo izgājienu nodarīja vecākiem. Var vizināties un neatrast laiku padot viņiem ziņu, ka viss ir kārtībā? Nekādas cieņas!
01.02.2025 19:02 |

10 gadi
Reitings 1196
Reģ: 20.05.2013
Nu lūk, kurš teica ka Sedokova koncertējot. 14.februari pirmais koncerts Kazahstānā. Tikai cilvēki nepērk biļetes.
01.02.2025 19:07 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Kurpīte @ 01.02.2025 19:02

Nobrieduša cilvēka iezīme ir spēja pieņemt citu cilvēku viedokli. Skatos, ka tev tā ir problēma, jo nepiekrist tev nozīmē būt tur par kaut kādu cilvēku ? Tagad apsēdies, būs skarbi! Bet tavs viedoklis nav nekāda absolūtā patiesība! Zinu, ka sniegpārsliņu laikmetā to ir grūti pieņemt, bet tā tas vnk ir un tāpēc kāds nav sliktāks vai labāks ? Starpcit, manā ģimenē ir bijis reāls pašnāvības gadījums, atmetot visu spriedelēšanu, morilazēšanu un kāda vainošanu, sausais atlikums ir tāds, ka tā cilvēka vecāki sabruka uz visiem laikiem. Tapēc jā, es zinu ko runāju un atkārtošu vēlreiz, ar slapju lupatu Strūbergam par to, ko viņš ar savu šo izgājienu nodarīja vecākiem. Var vizināties un neatrast laiku padot viņiem ziņu, ka viss ir kārtībā? Nekādas cieņas!
Tieši tāpat kā Tu nepiekrīti kādam viedoklim, var nepiekrist arī Tavam un tāpēc nav jāatspēko katra ziņa ar argumentiem “kāpēc tas, ko es saku ir taisnība, bet tas, ko Tu saki nav”. ;)
Tavs uzskats, ko vajag darīt ir viens, citi uzskata, ka jādara citādāk, un abos gadījumos ir ok.
01.02.2025 19:12 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Mia6 @ 01.02.2025 19:07
Nu lūk, kurš teica ka Sedokova koncertējot. 14.februari pirmais koncerts Kazahstānā. Tikai cilvēki nepērk biļetes.
Pirmais, par kuru tiek paziņots publiski 🤡 Koorporatīvus neviens nav atcēlis un tur biļetes nav jāpērk.
01.02.2025 19:21 |

Reitings 72
Reģ: 22.01.2025
ronnie @ 31.01.2025 22:50

Ja cilvēks draud ar pašnāvības izdarīšanu, tas cilvēks, kuram tiek draudēts, par to ziņo attiecīgajām iestādēm vai tuvākajiem šī cilvēka draugiem un radiniekiem. Arī man ir bijis čalis, kurš draudējis ar pašnāvību. Uz viņa ziņām nereaģēju, lai neizaicinātu vēl vairāk, taču nosūtīju personīgu ziņu viņa māsai, kura pēc tam attiecīgi rīkojās. Taču, ja cilvēks vienkārši ignorē to, ka otrs draud ar savas dzīves izbeigšanu un par to nevienam neziņo, manās acīs šis cilvēks ir līdzvainīgs notikušajā. Punkts.

Timmas sekotāji taču redzēja visus tos murgainos storijus, tātad arī viņi ir līdzvainīgi? Viņi jau paniku cēla…skrēja Sedakovai rakstīja. Presē taču arī bija par šīm manipulācijām- zāļu storijs, balkona marga.. Kapēc tad tie visi tuvinieki tikai noraudzījās no malas? Tā pati saņa cik reizes rakstīja, ka no malas uz to skatījās, bet neviens no viņiem nesniedza roku. Ne māsa, ne mamma, ne tēvs, ne ex sieva. Viņiem, laikam, ka dēls bija svarīgs tikai tad, ja nesa kādu naudu. Tagad visi pamodušies.
Vēl sasmējos, ka rezivovaja zyna saņa ielika storiju, ka “visi” viņai iesakot rakstīt grāmatu.😂 Nu, bet protams! Pēc Timmas nāves šai dolāri acīs, ka pastāstīs par kopdzīvi ar Timmu, šķiršanos utt. Viņa taču redzēja ažiotāžu- 9 miljonidienā skatījās viņas storijus. Jau būs sarēķinājusi, cik no krievu tirgus nopelnītu ar šo grāmatu, ņemot vērā kā to sedakovu tur tagad nīst😂 Ne jau uz Latvijas tirgu viņa orientēsies. Nekad mūžā nebūtu domājusi, ka saņa ir tāda rausēja, tāda pati kā sedakova….Fuj!😬 Bet Timmas nāve atvēra acis! Pretīgi! Un nevajag te viņu attaisnot, ka bērna māte… Viņai ir tumša dvēsele, tāda pati kā sedakovai, viņas ir loti līdzigas. Tikai saņa ir vairāk amēba. Sedakovā ir vairāk dzīvības. Tapēc Timma arī tā iemīlājās, it kā nekad nebūtu mīlējis💞
01.02.2025 20:32 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Kurmītis @ 01.02.2025 20:32

Timmas sekotāji taču redzēja visus tos murgainos storijus, tātad arī viņi ir līdzvainīgi? Viņi jau paniku cēla…skrēja Sedakovai rakstīja. Presē taču arī bija par šīm manipulācijām- zāļu storijs, balkona marga.. Kapēc tad tie visi tuvinieki tikai noraudzījās no malas? Tā pati saņa cik reizes rakstīja, ka no malas uz to skatījās, bet neviens no viņiem nesniedza roku. Ne māsa, ne mamma, ne tēvs, ne ex sieva. Viņiem, laikam, ka dēls bija svarīgs tikai tad, ja nesa kādu naudu. Tagad visi pamodušies.
Vēl sasmējos, ka rezivovaja zyna saņa ielika storiju, ka “visi” viņai iesakot rakstīt grāmatu.? Nu, bet protams! Pēc Timmas nāves šai dolāri acīs, ka pastāstīs par kopdzīvi ar Timmu, šķiršanos utt. Viņa taču redzēja ažiotāžu- 9 miljonidienā skatījās viņas storijus. Jau būs sarēķinājusi, cik no krievu tirgus nopelnītu ar šo grāmatu, ņemot vērā kā to sedakovu tur tagad nīst? Ne jau uz Latvijas tirgu viņa orientēsies. Nekad mūžā nebūtu domājusi, ka saņa ir tāda rausēja, tāda pati kā sedakova….Fuj!? Bet Timmas nāve atvēra acis! Pretīgi! Un nevajag te viņu attaisnot, ka bērna māte… Viņai ir tumša dvēsele, tāda pati kā sedakovai, viņas ir loti līdzigas. Tikai saņa ir vairāk amēba. Sedakovā ir vairāk dzīvības. Tapēc Timma arī tā iemīlājās, it kā nekad nebūtu mīlējis?

Lai tik raksta grāmatu. Kaut kā jau nauda jāpelna, ja tagadējais vīrs nevar ar visu nodrošināt. Lai raksta, kamēr vēl karsts un aktuāli. Tūlīt jau visiem viss būs aizmirsies.
02.02.2025 20:02 |

Reitings 1025
Reģ: 02.08.2022
Kurmītis @ 31.01.2025 20:40

Sedakova šim arī esot gājusi cauri. Timma draudējis uztaisīt galu, ja pametīs.
kur ir tāda info, ka viņa tam ir gājusi cauri?
02.02.2025 20:16 |

Reitings 15146
Reģ: 08.03.2021
sivenssivenamdraugs @ 02.02.2025 20:02

Lai tik raksta grāmatu. Kaut kā jau nauda jāpelna, ja tagadējais vīrs nevar ar visu nodrošināt. Lai raksta, kamēr vēl karsts un aktuāli. Tūlīt jau visiem viss būs aizmirsies.

Lai uzrakstītu grāmatu, vispirms jāiemācās domu noformulēt. Spriežot pēc storijiem Instagramā, tur ar to grāmatu izietu tikpat švaki kā Kiviču Lienei.🤣
03.02.2025 08:48 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Nastja32 @ 03.02.2025 08:48

Lai uzrakstītu grāmatu, vispirms jāiemācās domu noformulēt. Spriežot pēc storijiem Instagramā, tur ar to grāmatu izietu tikpat švaki kā Kiviču Lienei.?

10000000% fakts 😁
03.02.2025 09:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits