sivenssivenamdraugs @ 30.01.2025 23:01
Paradoksāli. Meitenes ar filleru un botoksa tjūningu paceļot sev cenu Dubaijā utt., bet realiātē dzīvē izskatās lētas.
sivenssivenamdraugs @ 30.01.2025 23:01
Paradoksāli. Meitenes ar filleru un botoksa tjūningu paceļot sev cenu Dubaijā utt., bet realiātē dzīvē izskatās lētas.
ronnie @ 31.01.2025 00:16
Man Kristaps jau pāris gadus ir Facebook draugu lokā, bet personīgi pazīstami neesam. Atceros par drāmu ar Mairitu, bet neko vairāk nezināju par viņa attiecībām. Tikko ieraudzīju to tekstu, noklausījos dziesmu un palika nelaba pēcgarša. Es ļoti ceru, ka šis publiskais sauciens pēc palīdzības sasniegs dzirdīgas ausis un ka viņam apkārt ir tuvi cilvēki, kuri izlasīs un zinās kā rīkoties, jo nu tas teksts ir satraucošs. ?
par ko iet runa?brunettte @ 31.01.2025 07:24Laima pirms stundas komentāros ierakstījusi, ka Kristaps ir pazudis, visu nakti meklēts ar divām policijas ekipāžām, bez rezultātiem.
Es ļoti ceru, ka viņu laicīgi atradīs…
Mia6 @ 31.01.2025 07:50par ko iet runa?
cory @ 31.01.2025 08:04
Strūbergs, pazīstams arī kā IamSushiTakeout no Singapūras Satīna, tas, kam bija drāma ar bijušo sievu Mairitu, pazudis, bet pirms pazušanas savā facebook iespostojis diez gan kriptiskisku postu, pēc kura izklausās, ka grib nodarīt sev pāri. Ex-draudzene, ar ko noprotams, ka nesen izšķīries, iepostojusi, ka neesot varējuši viņu atrast, pēc meklēšanas visu nakti.
sauliiite.paula @ 31.01.2025 00:12Baisi…
Tikai nez kāpēc Mairita ir tā, kas aiz katra teikuma piemin savu šķiršanos un, cik globāla tā bijusi. Pat iestudēt izrādi par to, nozīmē, ka viņai tātad šīs attiecības nav bijušas tik traumatiskas, jo cilvēki, kuri izgājuši cauri toksiskām attiecībām kā cietēji, divu gadu garumā to necilātu un nemēģinātu uztaisīt sev reklāmu ar to.ashwanagwa @ 31.01.2025 09:35Tas, ka viņš nevar veselīgi izšķirties no nākamām attiecībām pēc Mairitas, parāda tikai to, ka viņš bija arī toksisks attiecībās ar Mairitu (abi bija). Novēlu Laimai mieru un būt gudrākai.
ne vienmēr bērni ir arguments pašnāvniekam, lai neveiktu pašnāvību.Zandinaja @ 31.01.2025 10:12es vispār nesaprotu kā var nepadomāt par saviem tuvajiem apkārt, bērni tak viņam arī ir ?
nu protams, nevaru ielīst pašnāvnieka ādā un nezinu kā tas ir, bet tāpat piedomāt par tuvajiem 🙏🙄Siredzho @ 31.01.2025 10:19ne vienmēr bērni ir arguments pašnāvniekam, lai neveiktu pašnāvību.
brunettte @ 31.01.2025 09:53Tikai nez kāpēc Mairita ir tā, kas aiz katra teikuma piemin savu šķiršanos un, cik globāla tā bijusi. Pat iestudēt izrādi par to, nozīmē, ka viņai tātad šīs attiecības nav bijušas tik traumatiskas, jo cilvēki, kuri izgājuši cauri toksiskām attiecībām kā cietēji, divu gadu garumā to necilātu un nemēģinātu uztaisīt sev reklāmu ar to.
Kurmītis @ 31.01.2025 00:35
Pašām jau liekas, ka viņas izskatās mega krutas !??
Bija kaut kur raidījums, kur tika sastādīts satjūnēto eskortnicu portfolio. Saņa un Fiļas beibe Jelinska lilnīgi atbilst šim portfolio.
ashwanagwa @ 31.01.2025 09:23
Šādi ar pašnāvībām manipulē egoistiski, nepieauguši cilvēki.
(Man ir pieredze saņemt draudus un draudēt pašai, paldies dievam, ne publiski. Publiski tas ir vēl trakāk. Ar šodienas prātu saprotu, cik biju stulba un ka nevienam līdzcilvēkam tas nav jāpacieš, ir jāignorē manipulēšana un jāpamet, citādi būs vēl toksiskākas attiecības. Cilvēkam, kas draud, vajag terapiju utt.un to viņam jāsaprot pašam)
Kurmītis @ 31.01.2025 20:40
Sedakova šim arī esot gājusi cauri. Timma draudējis uztaisīt galu, ja pametīs.
ashwanagwa @ 31.01.2025 20:53
Jā un viņa tur neko nevarēja izdarīt.