VistaVita @ 19.12.2024 14:5260 tūkstošus saziedoja Latvijas iedzīvotāji
pārvešana maksā ap 1 miljonu rubļu minimums,jo vajadzīgs spec reiss,pa taisno vairs nevar atvest,viens transvērs laikam caur Turciju iespējams.Tur arī ir speciālais, zārks cinkotais u.t.t.summa protams salasās,tikai Krievijā visu kārtojot,neskaitot Latvijas bērēs,Mammas tikšana steidzami,kur apmesties,kamēr visu kārto.Man liekas,ka Mamma ir atteikusies no viņu piedāvājumiem.Tuana @ 19.12.2024 15:54
Jautājums, kur tā atlikusī nauda paliks. Rakstā teikts- “tiks apglabāts par sazietotajiem 60 tūkstošiem”. Vai tad tik daudz tas maksā?
Džinga @ 19.12.2024 13:59
Njā, man arī tā liekas. Vēl jo vairāk es brīnos, kāpēc daži ir šokā, ka viņa bijusī sieva nevēršas pa tiešo pie ģimenes. Man liekas pilnīgi normāli, ka to dara viņas komanda, neviena no pusēm noteikti nevēlas šobrīd pa tiešo sarunāties. Un kāpēc lai vēlētos?
GlorijaGrevcova @ 19.12.2024 10:24
Oi, ar glupumu nevajag lepoties. Letiņi patukšoja savus tukšos maciņus, dirsa plika, bet lepni un lepni ar to, ka stulbi. PIRMAIS, ko vajadzēja darīt, sazināties ar klubu un Annušku, pie kuriem bij aizskrējis un ar kuriem naudu izpļekarēja, tie lai arī samet. Nevienam neko neprasīja, tikai aizkauca ēteru, ka neesot līdzekļu un mangoja no letiņa vidējā un letiņi vidējie kā jau aitas bez smadzenēm sameta. Tagad samesto izpļekarēs wanna be basketbola projektiņiem, jo Timmas bēres Annuška un krievi apmaksās.
Komenta autorīte tāda lepna, oi, mums Annuškas un krieveļu piķi nevajaga, tikai nepiemirsti, ka Timma pats krieveļu un Annuškas stērbelē turējās, gan jau šim tur augšā ok, ka šie apmaksā.
Jā, palasīju, ko krievu prese tagad raksta. Absolūts melnais PR par Jāni, bet Annuška tik balta un pūkaina. Fuj!Tuana @ 18.12.2024 23:45
Kāpēc, lai viņa pati liktu? Tieši tā jau arī nostrādā tā upures loma, viņai taču ir “nervu sabrukums” un kamēr viņa “slimnīcā”, tikmēr tas viņas cilvēks strādā melnās miesās, RU prese pilna noziņota par to, cik Annai bijis grūti, ka Timma viņu vairākkārt krāpis, draudējis ar pašnāvībām utt. Tieši ar atsauci uz to viņas pārstāvi/direktoru/whatever (nu, kā jau īstai zvaigznei). Bija ielikusi pati storijus, bet gan jau viņai tika pateikts, lai labāk izņem ārā, jo tas par viņu neko labu neparādīs.
Ak Dievs, cilvēks pat nav apbedīts, kad viņa jau uz tā rēķina būvē sev PR.
Var pretstatam nolikt Sanu, kas izteicās īsi, bet ar cieņu un ka saglabās tikai labās atmiņas, nu cepuri nost.
Kārena @ 19.12.2024 16:54Jā, palasīju, ko krievu prese tagad raksta. Absolūts melnais PR par Jāni, bet Annuška tik balta un pūkaina. Fuj!
Tuana @ 19.12.2024 16:06
Kāpēc ne? Tas būtu tikai cilvēcīgi - piezvanīt šādā situācijā pat attālākai paziņai, bet kur nu vēl tuva cilvēka mammai, izteikt līdzjūtību, piedāvāt palīdzību, zinot, ka viņi ir vienkārši cilvēki, bet viņai gan nauda, gan kontakti utt.
Kaut vai tāpēc vien, ka Annas dēlam Jānis bija savā ziņā kā tētis… Pati taču tikko raudāja, ka dēlu gribot pasargāt, ka viņš pārdzīvošot.
Viss tikai tāda izrādīšanās uz publiku.
Tuana @ 19.12.2024 15:54
Jautājums, kur tā atlikusī nauda paliks. Rakstā teikts- “tiks apglabāts par sazietotajiem 60 tūkstošiem”. Vai tad tik daudz tas maksā?
yay @ 19.12.2024 19:19
tak pilnīgi vienalga. Jāni no mirušajiem jau neuzcels ar to naudu. Noorganizēs lielas bēres, atdos Sanas dēlam, noziedos.. nu neizskatās pēc cilvēkiem, kuri notralinās. Neskaitam svešu naudu.. Nebūtu jau tad teikuši, ka 60k.. tas nebūs Amunas gadījums.
yay @ 19.12.2024 19:19
tak pilnīgi vienalga. Jāni no mirušajiem jau neuzcels ar to naudu. Noorganizēs lielas bēres, atdos Sanas dēlam, noziedos.. nu neizskatās pēc cilvēkiem, kuri notralinās. Neskaitam svešu naudu.. Nebūtu jau tad teikuši, ka 60k.. tas nebūs Amunas gadījums.
Džinga @ 19.12.2024 18:18
Yeah right, piezvanīt mirušā vecākiem, kas iespējams viņu visā šobrīd vaino
Tuana @ 19.12.2024 20:07
Es zvanītu, ja neceltu - tad rakstītu, bet ok, well…tas ir pēc manas necilās morāles prizmas, kas noteikti nav tāda pati kā krievu (sorry, ukraiņu, ā ne, krievu) popdīvai.
Anna taču lielījās, ka ar Jāņa mammu viņai lieliskas attiecības, tad kā īsti ?
Tuana @ 19.12.2024 20:07
Es zvanītu, ja neceltu - tad rakstītu, bet ok, well…tas ir pēc manas necilās morāles prizmas, kas noteikti nav tāda pati kā krievu (sorry, ukraiņu, ā ne, krievu) popdīvai.
Anna taču lielījās, ka ar Jāņa mammu viņai lieliskas attiecības, tad kā īsti ?
tur kaut kas nav tīrs, jo uz beidzamo viņas koncertu jaunkundze uz mediju jautājumu- vai vīrs būs ar skaistām rozēm, atbildēja, ka viņu nemaz negribētu redzēt.Merilda @ 19.12.2024 18:45Viss tur ir tik dīvaini, Jāņa mamma pavisam nesen novembrī vai decembrī bijusi uz Annas koncertu, Sedakova to saka pati savā koncertā, bet tgd vāc naudu ziedojumiem, jo mammai pat nav naudas doties uz Krieviju.