Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 272
Reģ: 26.02.2022
Tuana @ 10.01.2025 01:49

Nē, man atkal nolasās, ka viņa ir diezgan vientuļa savās sajūtās un viņai nav ar ko no sirds izrunāties un norunāt nost visas tās atmiņas (gan labās, gan sliktās) un sāpes. Ierakstot publiski, viņa saņem pretī vēstules un tas viņai visdrīzāk palīdz. Savā ziņā viņas terapija, kā censties tikt tam pāri. Viņa netika nobeigusi šo stāstu ar Jāni un pieņemu, ka sirdī bija cerība, ka kādu dienu viņi to izrunās, kāpēc viņš tā pēkšņi aizgāja no savas jaukās ģimenes (mīlošas, atbalstošas sievas un nesen dzimuša bēbīša), kam kopā tik daudz vēl bija priekšā. Viņa nevar atrast mieru un pieņemt, ka nekad vairs neiegūs nevienu atbildi un tas ir briesmīgi. Man tas nešķiet slimi, tikai cilvēcīgi.
tad jocīgi, ka ar svešiem cilvēkiem jārunājas, jo ar pašu tuvāko to nevar.
10.01.2025 03:22 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Reeya @ 09.01.2025 21:55
Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
Otrs, visu laiku sērot caur internetu ir pavisam kas cits!
Gobzems arī ielika postu par Sanu, ka Sana iepriekš esot tikusies ar futbolistu un Timmu apkaunojusi, varbūt arī nav nemaz tik nevainīga
O, viena neapmierinātā ar sērošanas veidu! Ir tā, ka cilvēks dara to, ko dara, jo no tā viņš dabū kaut kāda veida atdevi, ieguvumu sev. Iespējams, ka Sana jūtas mazāk viena, daloties savās sajūtās, atnāk kāda ziņa ar atbalstu, kļūst nedaudz vieglāk. Jūs taču varat nesekot, mūsdienās taču ir brīva izvēle sekot tiem cilvēkiem, kas Jums PATĪK. Bet Jūs taču neatsekosiet, pareizi? Jo, būsim godīgi - arī Jums tiek savs labumiņš no iespējas izpaust neapmierinātību ar kāda cita izvēlēm dzīvē, tas palīdz normalizēt problēmas, kuras negribas risināt pašai savā ikdienā.
10.01.2025 07:12 |

10 gadi
Reitings 8321
Reģ: 17.09.2009
Linduxis @ 10.01.2025 07:12
O, viena neapmierinātā ar sērošanas veidu! Ir tā, ka cilvēks dara to, ko dara, jo no tā viņš dabū kaut kāda veida atdevi, ieguvumu sev. Iespējams, ka Sana jūtas mazāk viena, daloties savās sajūtās, atnāk kāda ziņa ar atbalstu, kļūst nedaudz vieglāk. Jūs taču varat nesekot, mūsdienās taču ir brīva izvēle sekot tiem cilvēkiem, kas Jums PATĪK. Bet Jūs taču neatsekosiet, pareizi? Jo, būsim godīgi - arī Jums tiek savs labumiņš no iespējas izpaust neapmierinātību ar kāda cita izvēlēm dzīvē, tas palīdz normalizēt problēmas, kuras negribas risināt pašai savā ikdienā.
💯
10.01.2025 09:09 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Man vispār liekas tik nepareizi komentēt un apspriest kādu, kurš sēro. Labāk būtu priecājušās un novērtējušas to, ka pašām dzīvē viss kārtībā. Nekur nav likumi par to, cik ilgi un kā cilvēks var izsāpēt savu sāpi. Viņa arī savā ziņā skaitās tomēr publiska persona, bez šī foruma gudriniecēm, viņai ikdienā noteikti nāk desmitiem vēstules par šo tēmu, tāpēc arī nevar atlaist. Domāt tagad par visiem svētkiem, kuros Kristianam nebūs vairs tētis blakus, izlaidumi, dzīves sasniegumi… es arī nevarētu to tik ātri atlaist un izsāpēt, jo Jānis tiešā nozīmē joprojām bija ģimenes loceklis Kristianam, un tas, ka Sanai ar Jāni izjuka attiecības te vispār ir pēdējais, kas Sanai pašai sāp. Viņa dēla dēļ pārdzīvo.
10.01.2025 09:21 |

Reitings 224
Reģ: 09.09.2024
Tuana @ 10.01.2025 01:49

Nē, man atkal nolasās, ka viņa ir diezgan vientuļa savās sajūtās un viņai nav ar ko no sirds izrunāties un norunāt nost visas tās atmiņas (gan labās, gan sliktās) un sāpes. Ierakstot publiski, viņa saņem pretī vēstules un tas viņai visdrīzāk palīdz. Savā ziņā viņas terapija, kā censties tikt tam pāri. Viņa netika nobeigusi šo stāstu ar Jāni un pieņemu, ka sirdī bija cerība, ka kādu dienu viņi to izrunās, kāpēc viņš tā pēkšņi aizgāja no savas jaukās ģimenes (mīlošas, atbalstošas sievas un nesen dzimuša bēbīša), kam kopā tik daudz vēl bija priekšā. Viņa nevar atrast mieru un pieņemt, ka nekad vairs neiegūs nevienu atbildi un tas ir briesmīgi. Man tas nešķiet slimi, tikai cilvēcīgi.
pievienojos! Nesen jau rakstīju, ka viņai nebija normāla closure ar Jāni. Pēkšņā nāve arī nogrieza iespēju kaut kad eventuāli normāli komunicēt un būt līdzās dēlam viņa dzīves svarīgos notikumos. Vakardienas story par to, ka vecumdienās svētkos nesēdēs pie viena galda ar mazbērniem… tās ir tik saprotamas pārdomas un skumjas.
Protams, ka jādod laiks sev un dēlam izsāpēt un izsērot. Izklausās, ka Mārcis ir adekvāts un ir līdzās ABIEM šajā posmā. Nav ko te gudri d…, kā kàdam vajadzētu vai nevajadzētu sērot pareizi.
10.01.2025 09:33 |

Reitings 15146
Reģ: 08.03.2021
Piekrītu, ka katrs sēro pa savam, tomēr Sanas uzņemtais sērošanas kurss visu laiku uztur sarunas par Timmu, rosinot svešiem cilvēkiem (tai skaitā man) apzēlēt un iztirzāt viņas nelaiķa vīru. Vai tiešām tas ir vajadzīgs?
Un tie privātie video ar Timmu būtu jāskatās kopā ar dēlu vai citiem tuviniekiem, nevis jāizliek visiem apskatei Instagram. Vai tiešām Kristians seko viņai Instagramā un tur tos skatās? Viņa raksta, ka nevēlas, lai Kristians atrod internetā informāciju, ka Timma bijis mentāli nestabils, bet tas ir mazākais, ko viņš atradīs, ja šādi turpināsies vēl ilgi. "Mentāli nestabils" ir vēl ļoti tolerants un pieklājīgs apzīmējums. Ja Kristians zinās, ka tētis bijis mentāli nestabils, tad vēlāk, sastopoties ar līdzīgu situāciju, viņš apzināsies, ka ir jāmeklē palīdzība un kur tas cilvēku var novest.
10.01.2025 12:08 |

Reitings 766
Reģ: 13.06.2024

Pilnībā piekrītu! 💯 Kad es zaudēju vienu no savas dzīves vistuvākajiem cilvēkiem, es regulāri publicēju fotogrāfijas, veidoju dažādus postus savā Facebook profilā. Kāpēc? Jo man tā bija vieglāk tikt galā ar sāpēm. Tas bija mans veids kā sērot un izsāpēt savas sāpes. Draugu lokā esošie cilvēki, pat tādi, kurus nekad dzīvē nebiju satikusi, rakstīja mīļus vārdus, uzmundrināja. Jā, man personīgi vienmēr ir bijis daudz vieglāk par savām sāpēm parunāt ar svešiem cilvēkiem, nekā ar tuviniekiem. Neesmu cilvēks, kuram dikti patiktu ar tuviniekiem runāt par savām emocijām, ļaut tuviniekiem redzēt savas sāpes un asaras. Labāk izraudāšos, runādama ar svešiniekiem. Līdz ar to tas, kā te tiek Sanai pārmests fakts, ka viņa sēro "nepareizi", ir kaut kas šausmīgs un man personīgi nesaprotams.
10.01.2025 16:47 |

Reitings 1327
Reģ: 06.07.2024
Kā tas ir kā vienai mušai sisties vienai pašai? Mušai? Tā saka?😃
10.01.2025 17:03 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Kirbis32 @ 10.01.2025 17:03
Kā tas ir kā vienai mušai sisties vienai pašai? Mušai? Tā saka??
Ne tā diskusija…
10.01.2025 17:04 |

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
Mashka Kakashka @ 09.01.2025 23:35
Dīvaina tā Sana, nekad nav bijusi spožākā spuldzīte visā virtenē. Tad raksta, lai visi liek viņu mierā, tad pati uzvedas kā Jāņa atraitne, varu derēt, ka rīt atkal būs par šo dzeltenajā presē raksts. Būtu labāk sākusi domāt, ka Kristians pieaugs un ies lasīt visu šo dzeltenajā presē, ko māte rakstījusi, arī par to, ka Sedokova esot Jāni piebūrusi, par taro kārtīm un visu pārējo. Nu tak laiks rimties ar to Jāņa ķeskāšanu par dzelteno presi, sērot var arī bez tās. Tiešām neapskaužu Sanas jauno vīru, ja es būtu viņa vietā, man būtu ļoti nepatīkami, ja mans jaunais vīrs visu laiku sociālajos tīklos rakstītu par bijušo un uzvestos kā atraitne. ENOUGH is ENOUGH!
P.S. Pamanīju, ka Sanai pieauguši 10 000 sekotāji. Kā arī pamanīju viņas storiju, kur viņa saviem jaunajiem sekotājiem norādīja uz sava Instagram "hailaitiem" ar atlaidītēm. ?

Tak uz šo visu normali ig var pacelt
izturību , Tev , Marci!
10.01.2025 17:26 |

10 gadi
Reitings 3926
Reģ: 29.01.2009
Kate9 @ 10.01.2025 17:26

Tak uz šo visu normali ig var pacelt
izturību , Tev , Marci!

Protams, ka var pacelt, jo tādas nenormālās Elīnas katru dienu lien skatīties, kas ir iepostēts. Tieši tikpat apsēsta un psiha esi.
10.01.2025 18:04 |

Reitings 227
Reģ: 09.06.2015
Vai ziņas,ka SudSūds atsācis ir tikai paziņots,kādos kaktu Telegram kanālos vai oficiāli? Skatos IG,bet nekādas ziņas nav.
12.01.2025 21:46 |

10 gadi
Reitings 1463
Bija klusums 3 dienas saja diskusija😆
Jagaida atkal sanas storiji un cepsanas nedelas garuma par Sedakovu, kura no “gimenes aizvilka” un “nogalinaja” Jani.
Aa , pats galvenais -PIEBURA UN NOBURA😆😆
13.01.2025 10:16 |

10 gadi
Reitings 8321
Reģ: 17.09.2009
Kate9 @ 13.01.2025 10:16
Bija klusums 3 dienas saja diskusija?
Jagaida atkal sanas storiji un cepsanas nedelas garuma par Sedakovu, kura no “gimenes aizvilka” un “nogalinaja” Jani.
Aa , pats galvenais -PIEBURA UN NOBURA??
A ko tu te meklē? Dzīvo savu laimīgo dzīvi 🤣
13.01.2025 11:03 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
brunettte @ 10.01.2025 09:21
Man vispār liekas tik nepareizi komentēt un apspriest kādu, kurš sēro. Labāk būtu priecājušās un novērtējušas to, ka pašām dzīvē viss kārtībā. Nekur nav likumi par to, cik ilgi un kā cilvēks var izsāpēt savu sāpi. Viņa arī savā ziņā skaitās tomēr publiska persona, bez šī foruma gudriniecēm, viņai ikdienā noteikti nāk desmitiem vēstules par šo tēmu, tāpēc arī nevar atlaist. Domāt tagad par visiem svētkiem, kuros Kristianam nebūs vairs tētis blakus, izlaidumi, dzīves sasniegumi… es arī nevarētu to tik ātri atlaist un izsāpēt, jo Jānis tiešā nozīmē joprojām bija ģimenes loceklis Kristianam, un tas, ka Sanai ar Jāni izjuka attiecības te vispār ir pēdējais, kas Sanai pašai sāp. Viņa dēla dēļ pārdzīvo.

Kā tu zini kādēļ viņa pārdzīvo? Ja jau esot nekorekti tirzāt cita cilvēka sēras...
Varbūt sēro, jo nedabuja dzīves laikā no Jāņa tik daudz kā Anna?
Varbūt sēro, ka viņas dēļ šis nebija gatavs lekt akā?
Varbūr sēro, jo viņam nekā vairs nepieder un nedabūs pilnīgi neko?
13.01.2025 12:40 |

Reitings 1816
Reģ: 25.01.2023
Nav_vispar @ 13.01.2025 09:35
https://sejas.tvnet.lv/8171016/vai-seras-par-timmu-jau-beigusas-sedakova-atgriezas-uz-skatuves-ar-karalienes-cienigam-prasibam?_gl=1*6tueh8*_gcl_au*MjA2Nzg4NDQxMy4xNzMwMzYyNjc5
Viņa laikam sagājuši sviesta,es ceru,ka viņu ne uz kādiem pasākumiem neaicinās,un nāksies pašai ubagot kaut vienu pasākumu
13.01.2025 13:54 |

Reitings 36
Reģ: 28.01.2023
SarmaD @ 13.01.2025 12:40

Kā tu zini kādēļ viņa pārdzīvo? Ja jau esot nekorekti tirzāt cita cilvēka sēras...
Varbūt sēro, jo nedabuja dzīves laikā no Jāņa tik daudz kā Anna?
Varbūt sēro, ka viņas dēļ šis nebija gatavs lekt akā?
Varbūr sēro, jo viņam nekā vairs nepieder un nedabūs pilnīgi neko?

Vai man vienai šķiet, ka zem brunettte profila atrodas pati Sana?
13.01.2025 14:37 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Kate9 @ 13.01.2025 10:16
Bija klusums 3 dienas saja diskusija?
Aa , pats galvenais -PIEBURA UN NOBURA??
Tamdēļ, ka, visticamāk, pati esat kādā ģimenē iejaukusies, tā arī spriežat. Pretējā gadījumā rodas psiholoģiskā disonanse, bet cilvēkam ir tendence savu uzvedību attaisnot.
13.01.2025 14:55 |

10 gadi
Reitings 1463
Linduxis @ 13.01.2025 14:55
Tamdēļ, ka, visticamāk, pati esat kādā ģimenē iejaukusies, tā arī spriežat. Pretējā gadījumā rodas psiholoģiskā disonanse, bet cilvēkam ir tendence savu uzvedību attaisnot.

Jaa, Tev taisniba šoreiz. Esmu iejaukusies😆 un nolaupijusi svešu viru!
13.01.2025 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits