tad jocīgi, ka ar svešiem cilvēkiem jārunājas, jo ar pašu tuvāko to nevar.Tuana @ 10.01.2025 01:49
Nē, man atkal nolasās, ka viņa ir diezgan vientuļa savās sajūtās un viņai nav ar ko no sirds izrunāties un norunāt nost visas tās atmiņas (gan labās, gan sliktās) un sāpes. Ierakstot publiski, viņa saņem pretī vēstules un tas viņai visdrīzāk palīdz. Savā ziņā viņas terapija, kā censties tikt tam pāri. Viņa netika nobeigusi šo stāstu ar Jāni un pieņemu, ka sirdī bija cerība, ka kādu dienu viņi to izrunās, kāpēc viņš tā pēkšņi aizgāja no savas jaukās ģimenes (mīlošas, atbalstošas sievas un nesen dzimuša bēbīša), kam kopā tik daudz vēl bija priekšā. Viņa nevar atrast mieru un pieņemt, ka nekad vairs neiegūs nevienu atbildi un tas ir briesmīgi. Man tas nešķiet slimi, tikai cilvēcīgi.
O, viena neapmierinātā ar sērošanas veidu! Ir tā, ka cilvēks dara to, ko dara, jo no tā viņš dabū kaut kāda veida atdevi, ieguvumu sev. Iespējams, ka Sana jūtas mazāk viena, daloties savās sajūtās, atnāk kāda ziņa ar atbalstu, kļūst nedaudz vieglāk. Jūs taču varat nesekot, mūsdienās taču ir brīva izvēle sekot tiem cilvēkiem, kas Jums PATĪK. Bet Jūs taču neatsekosiet, pareizi? Jo, būsim godīgi - arī Jums tiek savs labumiņš no iespējas izpaust neapmierinātību ar kāda cita izvēlēm dzīvē, tas palīdz normalizēt problēmas, kuras negribas risināt pašai savā ikdienā.Reeya @ 09.01.2025 21:55Ak Dievs, sērot, raudāt un visu pārējo ir viens!!!
Otrs, visu laiku sērot caur internetu ir pavisam kas cits!
Gobzems arī ielika postu par Sanu, ka Sana iepriekš esot tikusies ar futbolistu un Timmu apkaunojusi, varbūt arī nav nemaz tik nevainīga
💯Linduxis @ 10.01.2025 07:12O, viena neapmierinātā ar sērošanas veidu! Ir tā, ka cilvēks dara to, ko dara, jo no tā viņš dabū kaut kāda veida atdevi, ieguvumu sev. Iespējams, ka Sana jūtas mazāk viena, daloties savās sajūtās, atnāk kāda ziņa ar atbalstu, kļūst nedaudz vieglāk. Jūs taču varat nesekot, mūsdienās taču ir brīva izvēle sekot tiem cilvēkiem, kas Jums PATĪK. Bet Jūs taču neatsekosiet, pareizi? Jo, būsim godīgi - arī Jums tiek savs labumiņš no iespējas izpaust neapmierinātību ar kāda cita izvēlēm dzīvē, tas palīdz normalizēt problēmas, kuras negribas risināt pašai savā ikdienā.
Man vispār liekas tik nepareizi komentēt un apspriest kādu, kurš sēro. Labāk būtu priecājušās un novērtējušas to, ka pašām dzīvē viss kārtībā. Nekur nav likumi par to, cik ilgi un kā cilvēks var izsāpēt savu sāpi. Viņa arī savā ziņā skaitās tomēr publiska persona, bez šī foruma gudriniecēm, viņai ikdienā noteikti nāk desmitiem vēstules par šo tēmu, tāpēc arī nevar atlaist. Domāt tagad par visiem svētkiem, kuros Kristianam nebūs vairs tētis blakus, izlaidumi, dzīves sasniegumi… es arī nevarētu to tik ātri atlaist un izsāpēt, jo Jānis tiešā nozīmē joprojām bija ģimenes loceklis Kristianam, un tas, ka Sanai ar Jāni izjuka attiecības te vispār ir pēdējais, kas Sanai pašai sāp. Viņa dēla dēļ pārdzīvo.Linduxis @ 10.01.2025 07:12O, viena neapmierinātā ar sērošanas veidu! Ir tā, ka cilvēks dara to, ko dara, jo no tā viņš dabū kaut kāda veida atdevi, ieguvumu sev. Iespējams, ka Sana jūtas mazāk viena, daloties savās sajūtās, atnāk kāda ziņa ar atbalstu, kļūst nedaudz vieglāk. Jūs taču varat nesekot, mūsdienās taču ir brīva izvēle sekot tiem cilvēkiem, kas Jums PATĪK. Bet Jūs taču neatsekosiet, pareizi? Jo, būsim godīgi - arī Jums tiek savs labumiņš no iespējas izpaust neapmierinātību ar kāda cita izvēlēm dzīvē, tas palīdz normalizēt problēmas, kuras negribas risināt pašai savā ikdienā.
pievienojos! Nesen jau rakstīju, ka viņai nebija normāla closure ar Jāni. Pēkšņā nāve arī nogrieza iespēju kaut kad eventuāli normāli komunicēt un būt līdzās dēlam viņa dzīves svarīgos notikumos. Vakardienas story par to, ka vecumdienās svētkos nesēdēs pie viena galda ar mazbērniem… tās ir tik saprotamas pārdomas un skumjas.Tuana @ 10.01.2025 01:49
Nē, man atkal nolasās, ka viņa ir diezgan vientuļa savās sajūtās un viņai nav ar ko no sirds izrunāties un norunāt nost visas tās atmiņas (gan labās, gan sliktās) un sāpes. Ierakstot publiski, viņa saņem pretī vēstules un tas viņai visdrīzāk palīdz. Savā ziņā viņas terapija, kā censties tikt tam pāri. Viņa netika nobeigusi šo stāstu ar Jāni un pieņemu, ka sirdī bija cerība, ka kādu dienu viņi to izrunās, kāpēc viņš tā pēkšņi aizgāja no savas jaukās ģimenes (mīlošas, atbalstošas sievas un nesen dzimuša bēbīša), kam kopā tik daudz vēl bija priekšā. Viņa nevar atrast mieru un pieņemt, ka nekad vairs neiegūs nevienu atbildi un tas ir briesmīgi. Man tas nešķiet slimi, tikai cilvēcīgi.
Linduxis @ 10.01.2025 07:12O, viena neapmierinātā ar sērošanas veidu! Ir tā, ka cilvēks dara to, ko dara, jo no tā viņš dabū kaut kāda veida atdevi, ieguvumu sev. Iespējams, ka Sana jūtas mazāk viena, daloties savās sajūtās, atnāk kāda ziņa ar atbalstu, kļūst nedaudz vieglāk. Jūs taču varat nesekot, mūsdienās taču ir brīva izvēle sekot tiem cilvēkiem, kas Jums PATĪK. Bet Jūs taču neatsekosiet, pareizi? Jo, būsim godīgi - arī Jums tiek savs labumiņš no iespējas izpaust neapmierinātību ar kāda cita izvēlēm dzīvē, tas palīdz normalizēt problēmas, kuras negribas risināt pašai savā ikdienā.
Ne tā diskusija…Kirbis32 @ 10.01.2025 17:03Kā tas ir kā vienai mušai sisties vienai pašai? Mušai? Tā saka??
Mashka Kakashka @ 09.01.2025 23:35Dīvaina tā Sana, nekad nav bijusi spožākā spuldzīte visā virtenē. Tad raksta, lai visi liek viņu mierā, tad pati uzvedas kā Jāņa atraitne, varu derēt, ka rīt atkal būs par šo dzeltenajā presē raksts. Būtu labāk sākusi domāt, ka Kristians pieaugs un ies lasīt visu šo dzeltenajā presē, ko māte rakstījusi, arī par to, ka Sedokova esot Jāni piebūrusi, par taro kārtīm un visu pārējo. Nu tak laiks rimties ar to Jāņa ķeskāšanu par dzelteno presi, sērot var arī bez tās. Tiešām neapskaužu Sanas jauno vīru, ja es būtu viņa vietā, man būtu ļoti nepatīkami, ja mans jaunais vīrs visu laiku sociālajos tīklos rakstītu par bijušo un uzvestos kā atraitne. ENOUGH is ENOUGH!
P.S. Pamanīju, ka Sanai pieauguši 10 000 sekotāji. Kā arī pamanīju viņas storiju, kur viņa saviem jaunajiem sekotājiem norādīja uz sava Instagram "hailaitiem" ar atlaidītēm. ?
Kate9 @ 10.01.2025 17:26
Tak uz šo visu normali ig var pacelt
izturību , Tev , Marci!
A ko tu te meklē? Dzīvo savu laimīgo dzīvi 🤣Kate9 @ 13.01.2025 10:16Bija klusums 3 dienas saja diskusija?
Jagaida atkal sanas storiji un cepsanas nedelas garuma par Sedakovu, kura no “gimenes aizvilka” un “nogalinaja” Jani.
Aa , pats galvenais -PIEBURA UN NOBURA??
brunettte @ 10.01.2025 09:21Man vispār liekas tik nepareizi komentēt un apspriest kādu, kurš sēro. Labāk būtu priecājušās un novērtējušas to, ka pašām dzīvē viss kārtībā. Nekur nav likumi par to, cik ilgi un kā cilvēks var izsāpēt savu sāpi. Viņa arī savā ziņā skaitās tomēr publiska persona, bez šī foruma gudriniecēm, viņai ikdienā noteikti nāk desmitiem vēstules par šo tēmu, tāpēc arī nevar atlaist. Domāt tagad par visiem svētkiem, kuros Kristianam nebūs vairs tētis blakus, izlaidumi, dzīves sasniegumi… es arī nevarētu to tik ātri atlaist un izsāpēt, jo Jānis tiešā nozīmē joprojām bija ģimenes loceklis Kristianam, un tas, ka Sanai ar Jāni izjuka attiecības te vispār ir pēdējais, kas Sanai pašai sāp. Viņa dēla dēļ pārdzīvo.
Viņa laikam sagājuši sviesta,es ceru,ka viņu ne uz kādiem pasākumiem neaicinās,un nāksies pašai ubagot kaut vienu pasākumuNav_vispar @ 13.01.2025 09:35https://sejas.tvnet.lv/8171016/vai-seras-par-timmu-jau-beigusas-sedakova-atgriezas-uz-skatuves-ar-karalienes-cienigam-prasibam?_gl=1*6tueh8*_gcl_au*MjA2Nzg4NDQxMy4xNzMwMzYyNjc5
SarmaD @ 13.01.2025 12:40
Kā tu zini kādēļ viņa pārdzīvo? Ja jau esot nekorekti tirzāt cita cilvēka sēras...
Varbūt sēro, jo nedabuja dzīves laikā no Jāņa tik daudz kā Anna?
Varbūt sēro, ka viņas dēļ šis nebija gatavs lekt akā?
Varbūr sēro, jo viņam nekā vairs nepieder un nedabūs pilnīgi neko?
Tamdēļ, ka, visticamāk, pati esat kādā ģimenē iejaukusies, tā arī spriežat. Pretējā gadījumā rodas psiholoģiskā disonanse, bet cilvēkam ir tendence savu uzvedību attaisnot.Kate9 @ 13.01.2025 10:16Bija klusums 3 dienas saja diskusija?
Jagaida atkal sanas storiji un cepsanas nedelas garuma par Sedakovu, kura no “gimenes aizvilka” un “nogalinaja” Jani.
Aa , pats galvenais -PIEBURA UN NOBURA??
Linduxis @ 13.01.2025 14:55Tamdēļ, ka, visticamāk, pati esat kādā ģimenē iejaukusies, tā arī spriežat. Pretējā gadījumā rodas psiholoģiskā disonanse, bet cilvēkam ir tendence savu uzvedību attaisnot.