GlorijaGrevcova @ 19.12.2024 10:16Annuška ir padauza, bet nu nevajag Timmu te pataisīt par infantilu bēbi. Pieaudzis vīrietis ļoti labi zināja, ko dara. Te dažai labai iet tādi teksti, ka tante ar konfekti piecgadīgo Jānīti aizvīla. Smieklīgi. Viņi abi bija viens otra vērti, gaisā pasisti zīmuļi, kuri teatrāli klaigāja internetā. Un tas, ka pieaudzis vecis nespēja savākties/aizvilkties pie galvas daktera, nav NEVIENA atbildība.
IceCream @ 19.12.2024 11:58
Avenes īpašnieks bija Threads dalījies, ka arī esot reiz bijis tādā situācijā, ka gribējis galu darīt sievietes dēļ. Komentāros arī vairāki vīrieši saka toa pašu. Tad jāsecina, ka liela daļa vīriešu tā arī paliek tajā infantīlajā stadijā. Tieši dzimšanas dienā, nu tā, es tagad nomiršu un tad jūs visi raudāsiet un jums visiem būs žēl...
pepija @ 19.12.2024 12:01tur taja raksta rakstits un ari pasas Sedakovas intervijas esmu dzirdejusi,ka saka,ka Timma loti daudz gribeja sexu.Domaju,ka tas ari bija galvenais iemesls kapec tadu Sedakovu izvelejas.Nu mieriga Sana domaju galigi nebija ta sieviete,kas spetu stundam sexot,ka lielaka dala sieviesu to nemaz nevaretu.
Atceros kautkada psihologa interviju klausijos,kur stastija,kapec viriesi neiet prom no sliktam sievam,no sliktam attiecibam.Jo parsvara tur esot nenormala sexuala tieksme vienam pret otru,ko nespej parraut.
Mrs.True @ 19.12.2024 12:06
Avenes īpašnieks ir īpašs gadījums. Tādiem tiešām velk uz pašnāvībām. Ļoti labi zinu viņa ex-draudzeni kopš bērnības, - adekvāta, psihiski stabila, jauka, pašapzinīga sieviete, bet viņš - reāli nestabils frīks ar lielummāniju biznesā, fanātisks veģetārietis, narciss. Kad viņi sāka dzīvot kopā, bijušas rīvēšanās, nevarēja sadzīvot, beigu beigās tomēr izšķīrās.
Mrs.True @ 19.12.2024 11:56Interesants komentārs iesūtīts Telegramā blogerim Anton S no kāda "zinātāja" par Timmas bērnību, augšanas hormoniem utt. (tulkots no krievu val.):
"Labdien, Annas Sedokovas vīrs bija mana bijušā puiša paziņa, kurš arī profesionāli spēlēja basketbolu, un stāstīja, ka tēvs jau no bērnības fanātiski mēģināja dēlu padarīt par zvaigzni un grūda viņam augšanai visādas zāles, arī augšanas hormonu, kuru dabiski neviens ārsts neizraksta, bet tas tika iegūts slepus un lietots, vārdu sakot, tēvs Jāņa psihi kopš bērnības satricināja. Šeit Latvijā viņš tika vajāts, jo viņš nomainīja Latviju pret nedraudzīgo Krieviju, un tāpēc attiecības ar tēvu kļuva vēl sliktākas. Kopumā tas viss kopā ne tikai Annas dēļ."
Tiešām dodot augšanas hormonus 90.gadu beigās, 2000.gadu sākumā bija iespējams tikt pie tik ārēji dabiski gara auguma? Vienmēr šķita, ka Uļjana Semjonova izskatās nedabiski gara, bet ne jau Timma.
EmilijaArm @ 19.12.2024 12:19
Man tas tips vienmēr atstājis biedējošu iespaidu, es arī viņa saldējumus tāpēc nepērku, jo kaut kas ļoti atgrūdošs ir tajā saimniekā. Visām intervijām arī paliek pēcgarša, ka kaut kas palicis nepateikts, kaut kas šķērms.
Džinga @ 19.12.2024 12:21
Kaut kāds random gossips par augšanas hormoniem. Un kāda vēl vajāšana, kā viņu vispār var vajāt, ja atrodas Krievijā
SALOMEJA @ 19.12.2024 13:47Mīļie cilvēki, vecākiem noteikti bija šoks un neziņa, pie kā vērsties. Varbut nebija kontaktu. Diez vai jūs gribētu iet pie Porziņģa vai trakās Sedokovas un naudiņu lūgties? Atvēra ziedojumu kontu, un kas gribēja -ieskaitīja. Gan jau arī visi basketbolisti.
Ar ziedojumiem ir tā - ja dod, tad atdod. Diez vai vecāki sev zelta pili no tās naudas cels. Varbūt paliks mazajam puisītim, noziedos bērnu basketbolam...