ukrainisus nevar apsaukat, ukrainiisi jāmīl!sla @ 09.01.2025 10:19annočka paprasījusi kontu Jāņa mammai un pazudusi bez vēsts. Nu vienkārši šausmīgi, ukraiņu/krievu (godīgi sakot, vienalga viņas piederība) mauka pilnībā apzaga Latvijas pilsoni un noveda līdz pašnāvībai. Cerams, ka ģimene par šo tiesāsies
Mrs.True @ 09.01.2025 08:26
te visi jauc procesuālās stadijas. 09.decembra spriedums par laulības šķiršanu stājas spēkā ar 9.janvāri. Tādi ir Krievijas likumi.
tagad es arī nesapratu..Ja viņus tikai decembrī izšķīra tiesa.Tad viņi ir šķirteni,bet mantiskā daļa,sadale(bērnu kopīgu nav) ,turpinās vēl mēnesi un ir tiesības apstrīdēt,ja tomēr kautkas nepatīk?Kirbitis @ 09.01.2025 11:30
Nesapratu? Tad vinji nebija skieusies pec Krievijas likumiem? Bet pec Eiropas?!?
viņas runā ar to Annu vel? Apbrīnojams tupums! Māsa vel tak insta publiski teica annai paldies !sla @ 09.01.2025 10:19annočka paprasījusi kontu Jāņa mammai un pazudusi bez vēsts. Nu vienkārši šausmīgi, ukraiņu/krievu (godīgi sakot, vienalga viņas piederība) mauka pilnībā apzaga Latvijas pilsoni un noveda līdz pašnāvībai. Cerams, ka ģimene par šo tiesāsies
Tam, ka suns palika ASV bija iemesli, kurus tikai Jānis zin, nevis Tu spried. Un tam, ka suni turēja garažā arī bija iemesli, kuru zin Marks, nevis Tu. Neviens suni nespīdzināja un no labturības viedokļa ir loģiski, ka ja kāds no ģimenes locekļiem nomirst, tad dzīvnieku nevis liek patversmē vai atdod kādam svešiniekam, bet nodod ģimenei, kuri par viņu rūpēsies. Arī Latvijā tā ir pieņemta prakse un arī es, ja būtu tāda nepieciešamība, pieņemtu sava ģimenes locekļa dzīvnieku, nevis atdotu viņu sazin kam. Vēl jo vairāk - tas ir dēla suns. Var šo tēmu vienreiz likt mierā un beigt savus spriedelējumus uzspiest? Tu neesi viņiem ne ģimene, ne paziņa, lai zinātu visu ko un kāpēc viņi dara un Tevi tam arī nevajadzetu satraukt.Airbaltic @ 08.01.2025 20:24
Viņam ne suns, ne Timmas tēvs neinteresē, visticamāk viņam neinteresē arī nauda, viņam ir tāda mentalitāte - vārtīties sūdos un gūt baudu no tā.
Suns bija atstāts Amerkā, nevis dzīvoja kopā ar Timmu. Kurš atstāj labāko draugu citā valstī? Neko daudz tas suns nenozīmēja. No labturības viedokļa sunim bija jāpaliek tur, kur viņš dzīvoja, ja cilvēks bija ar mieru viņu atstāt, vai jāatrod tur cits saimnieks, nevis jālido garas stundas pie sveša cilvēka - Timmas tēva. Marka gaušanās, ka suņa pieskatītājs lika maksāt arī bija kaut kas. Kāds brīnums, ka cilvēks nepieskatīja suni par brīvu! Tas, ka Marks turēja garāžā to suni arī bija interesanti.
aizej uz Leldes profilu un izlasi ko viņa ir rakstījusi!VistaVita @ 09.01.2025 12:57viņas runā ar to Annu vel? Apbrīnojams tupums! Māsa vel tak insta publiski teica annai paldies !
Naudu gan LV 60 tk sameta !
vai ne ! Un tagadējais virs tiešām kā plāksteris izskatās ir bijis vai lai parādītu, ka šo arī kāds gribXpalmaX @ 09.01.2025 14:57Man Sana neliekas normāla. Es saprotu pirmo, pirmās divas dienas ielikt postus un raudāt, bet nu jau nepilnu mēnesi, katru-katru otro dienu raudāt storijos?! Nu cik var? Tiešām jau nožēlojami paliek, sāk likties itkā viņas tagadējais vīrs būtu nomiris.
💯💯💯💯💯💯XpalmaX @ 09.01.2025 14:57Man Sana neliekas normāla. Es saprotu pirmo, pirmās divas dienas ielikt postus un raudāt, bet nu jau nepilnu mēnesi, katru-katru otro dienu raudāt storijos?! Nu cik var? Tiešām jau nožēlojami paliek, sāk likties itkā viņas tagadējais vīrs būtu nomiris.
XpalmaX @ 09.01.2025 14:57Man Sana neliekas normāla. Es saprotu pirmo, pirmās divas dienas ielikt postus un raudāt, bet nu jau nepilnu mēnesi, katru-katru otro dienu raudāt storijos?! Nu cik var? Tiešām jau nožēlojami paliek, sāk likties itkā viņas tagadējais vīrs būtu nomiris.
Kirbitis @ 09.01.2025 11:30
Nesapratu? Tad vinji nebija skieusies pec Krievijas likumiem? Bet pec Eiropas?!?
brunettte @ 09.01.2025 13:24Tam, ka suns palika ASV bija iemesli, kurus tikai Jānis zin, nevis Tu spried. Un tam, ka suni turēja garažā arī bija iemesli, kuru zin Marks, nevis Tu. Neviens suni nespīdzināja un no labturības viedokļa ir loģiski, ka ja kāds no ģimenes locekļiem nomirst, tad dzīvnieku nevis liek patversmē vai atdod kādam svešiniekam, bet nodod ģimenei, kuri par viņu rūpēsies. Arī Latvijā tā ir pieņemta prakse un arī es, ja būtu tāda nepieciešamība, pieņemtu sava ģimenes locekļa dzīvnieku, nevis atdotu viņu sazin kam. Vēl jo vairāk - tas ir dēla suns. Var šo tēmu vienreiz likt mierā un beigt savus spriedelējumus uzspiest? Tu neesi viņiem ne ģimene, ne paziņa, lai zinātu visu ko un kāpēc viņi dara un Tevi tam arī nevajadzetu satraukt.
Castorella @ 09.01.2025 12:52Kāpēc te pinat klāt ukraiņus? lasisks kremļa nospiedums smadzenēs.Sedakova ir krieviete. Pēc šīs loģīkas laikam tad, teiksim, Tatjana Ždanoka vai Glorija ir latvietes?
Arī spriedums stājas spēkā,ja otrs ir miris pa to laiku.?Ja godīgi,tagad es te saputrojos pavisam.Mrs.True @ 09.01.2025 17:10
Ja Krievijā laulību šķir tiesā, tad spriedums stājas spēkā pēc 1 mēneša, jo ir dots termiņš pārsūdzībai apelācijas instancē un punkts.
В статье 209 ГПК РФ говорится о том, что решения суда вступают в законную силу по истечении срока на апелляционное обжалование, если они не были обжалованы. Этот срок составляет один месяц со дня принятия решения в окончательной форме. То есть, через 1 календарный месяц.
---------------------------------------
Ar šodienu, ja spriedums nav pārsūdzēts, stājas spēkā spriedums par Timmas laulības šķiršanu.
Un ja laulātais mirst pirms stājas spēkā spriedums?Mrs.True @ 09.01.2025 17:10
Ja Krievijā laulību šķir tiesā, tad spriedums stājas spēkā pēc 1 mēneša, jo ir dots termiņš pārsūdzībai apelācijas instancē un punkts.
В статье 209 ГПК РФ говорится о том, что решения суда вступают в законную силу по истечении срока на апелляционное обжалование, если они не были обжалованы. Этот срок составляет один месяц со дня принятия решения в окончательной форме. То есть, через 1 календарный месяц.
---------------------------------------
Ar šodienu, ja spriedums nav pārsūdzēts, stājas spēkā spriedums par Timmas laulības šķiršanu.
Kur konkrēti esmu teikusi, ka ticu taro kārtīm? Karšu tēmu vispār laidu garām, tas nav mans. Neesmu arī radiniece, ne Jānim, ne Annai, tāpēc arī nesēžu te jau mēnesi un neizsaku stulbus spriedelējumus par to, kurš, ko un kāpēc dara vai nedara. To, ka viņš to izdarīja Annas dēļ neizdomāju es, tas ir fakts, kas ir visiem zināms.Airbaltic @ 09.01.2025 18:11
Tad tu esi Jāņa ģimenes locekle? Jo vairākas reizes šeit kušini meitenes, kas izsakās kaut ko kritisku pret Jāni, bet vairākas reizes tu arī saki, ka Anna ir vainīga pie Jāņa nāves. Vēl taro kārtīm ticēji. Kaut gan, lai apgalvotu, ka Anna ir kaut daļēji vainīga, pēc tavas loģikas, tev būtu jābūt Annas radiniekam, citādi ko tu vari zināt, kāda Anna ir reāli. Smieklīgi, bet tavi vārdi - beidziet runāt un tad atkal ticēt pesteļiem un vainot Annu - nesaiet kopā. Seko saviem vārdiem un neizsaki pieņēmumus, ka Anna ir vainīga (tas bija citos tavos komentāros).
Es savu suni neatstātu svešā valstī, ja man suns būtu sirdij dārgs. :) Tas ir Marka haips par "labāko draugu - suni". Daudzas te naivas, ka uzķeras uz kaut kādu krievu drāmas karali.