tenku vacēlītis Gobzems IG publicējacory @ 08.01.2025 01:28
No kurienes tā info par to, cik katrs noziedoja?
Tiešām sveši cilvēki (šajā gadījumā ex-sieva) var noskaidrot tādu info? Man liekas, ka Latvijā pat radiem un piederīgajiem tādu informāciju nedod.angelis @ 07.01.2025 23:26nepareizi iztulkoja. Zvanīja uz American express un jautāja par kartes bilanci. Visur kur varot Annushka piesakot sevi kā atbildīgo, šie šokā, jo viņiem ir mantojuma iesniegums un tik viņi legāli var interesēties
godīgi sakot, mums LV ļoti stingri šo skatās un ievēro datu drošību utt. Mums jau neviena iestāde pat nepateiks, vai cilvēkam jebkas ir konkrētā iestādē bez attiecīgā dokumenta.ar to gribu teikt, ka gan jau sevi pieteica un solīja papīru pēc tam. Ārvalstīs neskatās tik strikti, pateiks kas un kā, bet nu neko tāpat jau rīkoties nevarēs ja nav papīra pretī.brunettte @ 08.01.2025 08:20Tiešām sveši cilvēki (šajā gadījumā ex-sieva) var noskaidrot tādu info? Man liekas, ka Latvijā pat radiem un piederīgajiem tādu informāciju nedod.
angelis @ 07.01.2025 23:26nepareizi iztulkoja. Zvanīja uz American express un jautāja par kartes bilanci. Visur kur varot Annushka piesakot sevi kā atbildīgo, šie šokā, jo viņiem ir mantojuma iesniegums un tik viņi legāli var interesēties
brunettte @ 08.01.2025 08:20Tiešām sveši cilvēki (šajā gadījumā ex-sieva) var noskaidrot tādu info? Man liekas, ka Latvijā pat radiem un piederīgajiem tādu informāciju nedod.
American express esi dzirdejusi?GlorijaGrevcova @ 07.01.2025 23:23Un kāds nahui aliexpress, Timma aļikā iepirkās? Un kopš kura laika AliExpress zina kartes bilanci? ??? Tas viss ir totāli slima suņa murgi ???
ar šo gadu likums mainījies, ka ja pieņem mantojumu, parādi aprobežojas tikai ar atstājēja mantu, vairs ar savu personīgo mantu nav jāsedz mantojuma parādi.qwe @ 08.01.2025 10:47Ka tik vienīgais, ko timmas radi nemanto, ir parādi. Un ja reiz mantojumam piesakies, un pec tam tik parādi atklājas, tad vairs atteikties nevar .
angelis @ 08.01.2025 08:35godīgi sakot, mums LV ļoti stingri šo skatās un ievēro datu drošību utt. Mums jau neviena iestāde pat nepateiks, vai cilvēkam jebkas ir konkrētā iestādē bez attiecīgā dokumenta.ar to gribu teikt, ka gan jau sevi pieteica un solīja papīru pēc tam. Ārvalstīs neskatās tik strikti, pateiks kas un kā, bet nu neko tāpat jau rīkoties nevarēs ja nav papīra pretī.
Pie komentāriem lasīju, ka sedokovas parakstu par ķermeņa izvešanu esot normāla prakse rus, lai pat ex sieva nevarētu celt prasību *godīgajā* rus tiesā. Mums te redz tā nav, ex sieva ir juridiski svešs cilvēks
kaa tur ir ar tiem likumiem.Mēnesis kopš šķiršanās iesnieguma nav pagājis.Varbūt pat sanāk,ka viņi nav izšķirti nemazLatvijā ,kad izšķiros tikai pēc mēneša biju oficiāli šķirta,Līdz tam tikai iesnieguma stadijā bijaMrs.True @ 08.01.2025 14:19
Drīzāk Krievijā tāpēc prasīja to parakstu, ka spriedums par laulības šķiršanu stājas spēkā veselu mēnesi pēc tā pieņemšanas - 09.01.2025. Cits jautājums, vai tādu piekrišanu vajadzētu pēc 09.janvāra, kad laulība būtu oficiāli šķirta. Tad līķa izvešanai parakstu nevajadzētu. Taču ar Krieviju ir tā, ka ļoti sarežģīta, birokrātiska darījumu prakse un nekādas loģikas.
Kenty @ 08.01.2025 15:42kaa tur ir ar tiem likumiem.Mēnesis kopš šķiršanās iesnieguma nav pagājis.Varbūt pat sanāk,ka viņi nav izšķirti nemazLatvijā ,kad izšķiros tikai pēc mēneša biju oficiāli šķirta,Līdz tam tikai iesnieguma stadijā bija
Es zinu gadījumu, kur vīrietis piedzērās aiz bēdām, ka draudzene pameta, un pakārās pats savā siksnā, kas iekārta gāzes trubās dzīvoklī. Viņš reāli gandrīz uz ceļiem sēžot bija pakāries. Dzīvokļa biedri no rīta atrada virtuvē mirušu.Blablablabla @ 07.01.2025 23:12mans viens pazina pakaras ļoti vērienīgi,negribas atklāt metodi,lai nesaprot kas es esmu! Bijusi ģimene viņu iznīcināja finansiāli-šķiršanas laika tika atņemts ļoti daudz naudas un emocionāls terors! Pakaras Holivudas cienīgi ! Neviens nedomā un nenojauta ka vins Ti var izdarīt! Bet tur var redzēt,ka vins bij domājis un plānojis,kamēr nepienāca tā diena,kad saprata,ka viss vairs nav vērts ! Zinu arī vienu kurš visu laiku solīja pakārties,gāja karties piemājas ķirsi x reizes -tā arī veljoprojam dzīvo !
Kate9 @ 07.01.2025 17:22
Wo Wo, Kapec neviens neuzsver, ka vina ir HAHLUŠKA UKRAINKA?????????
sivenssivenamdraugs @ 07.01.2025 09:11
Tas Marks ir atgādājis suni no Amerikas uz Latviju Timmas tēvam. Neviens to neuzņēmās pirms viņa. Sakārtoja visus dokumentus un atlidoja arī pats. Tās ir reālas darbības un ne tās vieglākās ar pitbulu. Nemeklē viņš lētu slavu. Reāli cilvēku aizķēra un grib palīdzēt. Pie viena savu karmu attīrīs. Lai darbojas čalis. Timmas tēvs ir ciešā kontaktā ar viņu.
qwe @ 08.01.2025 10:47Ka tik vienīgais, ko timmas radi nemanto, ir parādi. Un ja reiz mantojumam piesakies, un pec tam tik parādi atklājas, tad vairs atteikties nevar .
Es to saprotu.Palaidu garām to momentu,ka 16.oktobrī bijis iesniegums,un tiesa tikai 9 decembrī izšķīra.IceCream @ 08.01.2025 16:10
Nefantazē. Iesniegums ir viens, oficiāli šķirta laulība - pavisam cits. Viņu laulība bija oficiāli šķirta.
Kenty @ 08.01.2025 15:42kaa tur ir ar tiem likumiem.Mēnesis kopš šķiršanās iesnieguma nav pagājis.Varbūt pat sanāk,ka viņi nav izšķirti nemazLatvijā ,kad izšķiros tikai pēc mēneša biju oficiāli šķirta,Līdz tam tikai iesnieguma stadijā bija