nu paskaties kārtīgāk vai brilli uzliecMia6 @ 05.01.2025 10:28tā jau tas baumas rodas. Kāds striķītis jostas vietā. Viņam josta vispār nebija tajā dienā un nekāda striķis vēl.
Dovana @ 04.01.2025 23:30Daža laba galīgi aptrakusi dēls ar māti, nu tak var būt Jums tā gribētos, bet viņi arī kopā izskatījās labi un viņiem bija tikai 10 gadi starpība! Reāli tas nekas nav. Par to pašu mākslīgo skaistumu, nu kādēļ jābūt pret to. Viņai pat lūpas nav pāršpricētas! Kas vainas plastiskajām operācijām? Es esmu tikai par to, sev arī taisīšu, labprāt šo to savilktu un taukus atsūktu no zoda daļas. Kas tur slikts? Pārtaisīt man neko nevajag, esmu kategoriski pret injekcijām. Man draugs arī ir tikai par to, ir gatavs man pilnīgi visu apmaksāt. Ja godīgi tās ir pat viņa iniciatīvas. Jo uzskata sievietei ir jābūt skaistai un vienalga kā tas ir panākts.
qwe @ 05.01.2025 13:46nu paskaties kārtīgāk vai brilli uzliec
Jo vairāk lasu, jo skumjāk paliek. Rakstīji te daudz un dikti par orālajām eiforijām, ka mums jāiemācās vispār apmierināt vīrieti un viņš bučos zemi mūsu priekšā, tagad stāsti, ka draugs pats iesaka veikt operācijas un ir gatavs samaksāt par visu, ko vēlies sev uzlabot. Tad, ja Tu esi tik fantastiska gultā, tiešām vajag vēl sevi uzlabot? Draugam tomēr ar orālo eiforiju nepietiek?Dovana @ 05.01.2025 12:39samazināt krunkas un uzlabot sejas ovālu nenozīmē pataisīt par citu cilvēku! Ko tad Jūs varat teikt piemēram par Vizlu, Ceriņu utt.
brunettte @ 05.01.2025 16:49Jo vairāk lasu, jo skumjāk paliek. Rakstīji te daudz un dikti par orālajām eiforijām, ka mums jāiemācās vispār apmierināt vīrieti un viņš bučos zemi mūsu priekšā, tagad stāsti, ka draugs pats iesaka veikt operācijas un ir gatavs samaksāt par visu, ko vēlies sev uzlabot. Tad, ja Tu esi tik fantastiska gultā, tiešām vajag vēl sevi uzlabot? Draugam tomēr ar orālo eiforiju nepietiek?
SarmaD @ 05.01.2025 16:03
Es arī speciāli aizgāju paskatīties to guļošo bildi. Tur nav ne siksnas ne kaut kāds striķītis jostas vietā. Muļķības.
brunettte @ 05.01.2025 16:49Jo vairāk lasu, jo skumjāk paliek. Rakstīji te daudz un dikti par orālajām eiforijām, ka mums jāiemācās vispār apmierināt vīrieti un viņš bučos zemi mūsu priekšā, tagad stāsti, ka draugs pats iesaka veikt operācijas un ir gatavs samaksāt par visu, ko vēlies sev uzlabot. Tad, ja Tu esi tik fantastiska gultā, tiešām vajag vēl sevi uzlabot? Draugam tomēr ar orālo eiforiju nepietiek?
xxtinaxx @ 05.01.2025 17:14
Kur jūs tādu bildi varat redzēt? Pamanīju, ka daudzi pat to runā, bet kur var redzēt? ? varbūt privāti man var kaut vai uzrakstīt?
TimeToDream @ 05.01.2025 17:39
https://t.me/antonspletni
17. decembrī ielikts, ja nemaldos
xxtinaxx @ 05.01.2025 18:06
Tur redzu tikai margas un striķi.
Laikam guļošo bildi izņēma? ?
TimeToDream @ 05.01.2025 18:07
Ir nedaudz augstāk, patin vēl.
kurā vietā?Kate9 @ 06.01.2025 14:31Nu, Sana beidzot pie saprata naakusi. Beidzot!
nav gaudošana storijos , vismaz neredzeju😁XpalmaX @ 06.01.2025 14:35kurā vietā?
Tad jau tas zelta lietutiņš un lomu spēles neko daudz nav palīdzējuši...Terra Incognita @ 05.01.2025 18:05
Nu... Pēc Dovanas komentāriem Ietekmeļu diskusijā sanāk, ka viņai ir vismaz divi ex-vīri...
nu tak uzrāvies uz augšu virs apenēm ir, vēl sānā miesā iespiedies .SarmaD @ 05.01.2025 16:03
Es arī speciāli aizgāju paskatīties to guļošo bildi. Tur nav ne siksnas ne kaut kāds striķītis jostas vietā. Muļķības.