Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

10 gadi
Reitings 1773
Reģ: 14.01.2011
jejehsbsbbsbs @ 04.01.2025 21:38
nez, sejā tapat var redzēt, ka veca vecene :D, ja paskatās vecākus foto ar Jāni, tad vismaz man atsit, kā māte ar dēlu

Gribēju par šo pašu iepriekš rakstīt, bet negribēju izklausīties baigā "nolicēja".
Bet, ja kāda cita to pasaka, tad nu ok, piekritīšu - nu "sitās" uz sejas ārā tas vecums. Tie vaibsti...
Un ja kāda tagad teiks, ka pašām tā būs, tad lai saka. Iespējams būs, iespējams ne. Pazīstu sievietes šai pašā vecumā, un ja godīgi, pēc sejas nepateiks, ka ir tik gadi. Un pat bez tiem smiņķiem, filleriem un vēl nez ko tur vēl.
Bet lai vai kā, tagad runa ir par Sedokovu...
04.01.2025 21:56 |

Reitings 387
Reģ: 07.12.2024
jejehsbsbbsbs @ 04.01.2025 21:38
nez, sejā tapat var redzēt, ka veca vecene :D, ja paskatās vecākus foto ar Jāni, tad vismaz man atsit, kā māte ar dēlu

Gribu redzēt pašu 40+ gadnieču "skaistumu no dabas"! Bildi studijā! Anna var patikt un var nepatikt, bet ir vienkārši tizli apšaubīt, ka viņa ir izskatīga un seksapīla sieviete. Un savā vecumā izskatās ekselenti! Pie tam, viņa ir 3 bērnu māte! Ar tādu figūru!
04.01.2025 22:37 |

Reitings 14
Reģ: 18.11.2021
Rora @ 04.01.2025 22:37

Gribu redzēt pašu 40+ gadnieču "skaistumu no dabas"! Bildi studijā! Anna var patikt un var nepatikt, bet ir vienkārši tizli apšaubīt, ka viņa ir izskatīga un seksapīla sieviete. Un savā vecumā izskatās ekselenti! Pie tam, viņa ir 3 bērnu māte! Ar tādu figūru!

Tur jau tā lieta, ka viņa ne mata nav dabīga, + ņemot vērā faktu, ka bildes, domājams fotošopētas un pielabotas. :D neko neteiktu, ja būtu dabīgi novecojusi, tad tas pat tik manāmi acīs nesistu. :D
Nu ir redzams tas 40+ tāpat :D, nez par to seksapīlu, augums 6/10, manuprāt :D
Un atkārotšos, Jānis blakus izskatās pēc dēla vai jaunāka brāļa, nesaprotu to haipu ap viņas izskatu un kā to nabaga zēnu ar tikai ar to šarmu pievilinājusi. :D
04.01.2025 22:46 |

Reitings 1816
Reģ: 25.01.2023
Es te lasu par to ,ka Marks tur haipo u.t.t.Bet man ļoti gribētos,lai tajos tālajos 90tajos,būtu tāds draugs,kas ierosinātu krimināllietu par mana tēva "pašnāvību,pakaroties cilpā"pēc ntajiem gadiem tikai viens no viņa dzīvajiem"draugiem atzinās mani mammai,ka viņu nodeva un viņš pats to neizdarīja" ,ja ir kaut mazākā cerība,ka Jānis pats neizdarīja ir jāierosina krimināllieta.Pat ja viss izskatās,ka pats
04.01.2025 23:12 |

Reitings 2386
Reģ: 09.06.2024
Daža laba galīgi aptrakusi dēls ar māti, nu tak var būt Jums tā gribētos, bet viņi arī kopā izskatījās labi un viņiem bija tikai 10 gadi starpība! Reāli tas nekas nav. Par to pašu mākslīgo skaistumu, nu kādēļ jābūt pret to. Viņai pat lūpas nav pāršpricētas! Kas vainas plastiskajām operācijām? Es esmu tikai par to, sev arī taisīšu, labprāt šo to savilktu un taukus atsūktu no zoda daļas. Kas tur slikts? Pārtaisīt man neko nevajag, esmu kategoriski pret injekcijām. Man draugs arī ir tikai par to, ir gatavs man pilnīgi visu apmaksāt. Ja godīgi tās ir pat viņa iniciatīvas. Jo uzskata sievietei ir jābūt skaistai un vienalga kā tas ir panākts.
04.01.2025 23:30 |

10 gadi
Reitings 1773
Reģ: 14.01.2011
Dovana @ 04.01.2025 23:30
Daža laba galīgi aptrakusi dēls ar māti, nu tak var būt Jums tā gribētos, bet viņi arī kopā izskatījās labi un viņiem bija tikai 10 gadi starpība! Reāli tas nekas nav. Par to pašu mākslīgo skaistumu, nu kādēļ jābūt pret to. Viņai pat lūpas nav pāršpricētas! Kas vainas plastiskajām operācijām? Es esmu tikai par to, sev arī taisīšu, labprāt šo to savilktu un taukus atsūktu no zoda daļas. Kas tur slikts? Pārtaisīt man neko nevajag, esmu kategoriski pret injekcijām. Man draugs arī ir tikai par to, ir gatavs man pilnīgi visu apmaksāt. Ja godīgi tās ir pat viņa iniciatīvas. Jo uzskata sievietei ir jābūt skaistai un vienalga kā tas ir panākts.

Var saprast, ka uz šo brīdi draugs uzskata, ka neesi pietiekami skaista, ka vajag Tevi "uztūnēt". Bravo! 🫡
Mākslīgais skaistums mūsdienās vispār jau sāk ieiet gelējībās.
04.01.2025 23:43 |

Reitings 20386
Reģ: 30.05.2022
Anna ir vai nu nomainījusi vai izdzēsi dziesmu. Kura atceras?
04.01.2025 23:45 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
xxtinaxx @ 04.01.2025 23:43

Var saprast, ka uz šo brīdi draugs uzskata, ka neesi pietiekami skaista, ka vajag Tevi "uztūnēt". Bravo! ?
Mākslīgais skaistums mūsdienās vispār jau sāk ieiet gelējībās.
Man liekas skumji, ka draugs ir gatavs visu sponsorēt un pat pats iesaka iet uzlabot sevi… cik tālu esam nodzīvojuši ☹️ man tieši liekas tik skaistas sievietes, kuras prot skaisti novecot, ar visām smaidu grumbiņām, iesirmajiem matiem.🥰
05.01.2025 00:29 |

Reitings 2386
brunettte @ 05.01.2025 00:29
Man liekas skumji, ka draugs ir gatavs visu sponsorēt un pat pats iesaka iet uzlabot sevi… cik tālu esam nodzīvojuši ☹️ man tieši liekas tik skaistas sievietes, kuras prot skaisti novecot, ar visām smaidu grumbiņām, iesirmajiem matiem.?
Nu kādi sirmi mati🙈 Tā vispār ir totālākā nekoptības un nevīžības izpausme😳 Tad vēl vajadzētu staigāt ar apgrauztiem nagiem! Kas slikts var būt dubultzoda likvidēšanai? Manā gadījumā vajadzētu nedaudz taukus nosūkt zodam lai kontūra būtu izteiktāka. Acu plakstiņu operācijas kam vajag es tikai par esmu, ne tikai atbalstu, bet tā ir liela nepieciešamība citiem. Kas vainas mākslīgajam skaistumam. Iespējams nobriedīšu arī krūšu samazināšanas operācijai pareizāk sakot ādas savilkšanai. Tas taču patiesībā ir forši, ka pastāv tādas iespējas un tehnoloģijas. No injekciju komplikācijām man bailes ir lielākas. Vēl jo vairāk kāda vaina tam, ka draugs vēlās visu apmaksāt un visu atbalsta. Vai tad vīriešiem nav labais tonis segt visus sieviešu izdevumus īpaši tādus kas saistīti ar izskatu? Mans draugs pilnībā atbalsta teicienu, ka tieši par vīrieti var spriest pēc sievietes izskata! Vai tad tie vīrieši kuri meklē uzreiz jaunākas ir labāki vai prātīgāki? Īpaši turīgie. Mēs piemēram esam praktiski vienaudži.
05.01.2025 01:01 |

10 gadi
Reitings 3926
Reģ: 29.01.2009
Nu jau bišķi par daudz dažas laiž. Ne nu kādas mātes un dēla jau nu gan neizskatījās.
Vienīgais, kas mani izbrīnīja, ka tajās intervijās, ko viņa, saprotams, ne pati likusi, no sānu rakursa, pamatīgs dubultzods.
Domāju, ka jā, ar seksu paņēma, bet man liekas, ka sievietēm tā seksuālā iekāre ar kādu laiku beidzas, varbūt pat tā uzmākšanās un nemitīga pieprasīšana sāk to vēlmi slāpēt. Tad nu sākas problēmas.
05.01.2025 01:29 |

Reitings 1420
Reģ: 19.07.2019
Merilda @ 04.01.2025 17:52

No kurienes info par 103 zvaniem? To var zināt tikai Anna un Jānis, Anna šādu info NEKUR nav sniegusi, no viņas puses bija tikai tie pāris storiji, Jāņa telefonam tak diez vai kāds ir ticis klāt, bet šāda info par 103 zvaniem klejo. No kurienes un no kā?

Šo informāciju izplatījuši bija Sedokovas draugi.
Tomēr Sedokova viņu jebkurā gadījumā bija ignorējusi pietiekami daudz. Kad Jānis tiešraides laikā sadzērās zāles un galu galā atslēdzās, tad sveši cilvēki rakstīja Sedokovai, kā arī viņas meitai, lai vismaz iedod Jāņa draugu kontaktus, lai var viņam palīdzēt. Meitas profilā komentārs tika dzēsts, Sedokova vispār nereaģēja.
05.01.2025 01:36 |

10 gadi
Reitings 1196
Reģ: 20.05.2013
qwe @ 04.01.2025 14:37
Izskatās, ka tiešām viņš bija pazaudējis visu, nomirt ar 27 dolāriem makā un biksēs ievērtu striķiti jostas vietā , bomžatņikā ...kad kādreiz bija viss un bija miljoni ...drausmīgi skumji.
tā jau tas baumas rodas. Kāds striķītis jostas vietā. Viņam josta vispār nebija tajā dienā un nekāda striķis vēl.
05.01.2025 10:28 |

Patīk
Reitings 23279
Reģ: 09.12.2015
Dovana @ 05.01.2025 01:01
Nu kādi sirmi mati? Tā vispār ir totālākā nekoptības un nevīžības izpausme? Tad vēl vajadzētu staigāt ar apgrauztiem nagiem! Kas slikts var būt dubultzoda likvidēšanai? Manā gadījumā vajadzētu nedaudz taukus nosūkt zodam lai kontūra būtu izteiktāka. Acu plakstiņu operācijas kam vajag es tikai par esmu, ne tikai atbalstu, bet tā ir liela nepieciešamība citiem. Kas vainas mākslīgajam skaistumam. Iespējams nobriedīšu arī krūšu samazināšanas operācijai pareizāk sakot ādas savilkšanai. Tas taču patiesībā ir forši, ka pastāv tādas iespējas un tehnoloģijas. No injekciju komplikācijām man bailes ir lielākas. Vēl jo vairāk kāda vaina tam, ka draugs vēlās visu apmaksāt un visu atbalsta. Vai tad vīriešiem nav labais tonis segt visus sieviešu izdevumus īpaši tādus kas saistīti ar izskatu? Mans draugs pilnībā atbalsta teicienu, ka tieši par vīrieti var spriest pēc sievietes izskata! Vai tad tie vīrieši kuri meklē uzreiz jaunākas ir labāki vai prātīgāki? Īpaši turīgie. Mēs piemēram esam praktiski vienaudži.

Cik sekls vīrietis. Vari būt droša, ka tāds tevi vienalga pametīs, kad kļūsi vecāka, jo ar visām operācijām un tauku atsūkšanām neviena 40gadniece neizskatās pēc svaigas 20gadnieces. Un vecim, kam vajag blakus lelli, lai pašapliecinātos, saoperēta kundzīte radīs kompleksus un vienalga beigās tiks meklēts jaunāks modelis.
Un, nē, par vīrieti nespriež pēc sievietes izskata, bet gan pēc viņa paša sasniegumiem, pēc viņa intelekta, gribasspēka, drosmes, spējas uzņemties atbildību.
05.01.2025 11:01 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
IceCream @ 05.01.2025 01:29
Nu jau bišķi par daudz dažas laiž. Ne nu kādas mātes un dēla jau nu gan neizskatījās.
Vienīgais, kas mani izbrīnīja, ka tajās intervijās, ko viņa, saprotams, ne pati likusi, no sānu rakursa, pamatīgs dubultzods.
Domāju, ka jā, ar seksu paņēma, bet man liekas, ka sievietēm tā seksuālā iekāre ar kādu laiku beidzas, varbūt pat tā uzmākšanās un nemitīga pieprasīšana sāk to vēlmi slāpēt. Tad nu sākas problēmas.

Dubultzodu noņems nost tāpat kā Sana noņēma.
05.01.2025 11:20 |

Reitings 1327
Reģ: 06.07.2024
jejehsbsbbsbs @ 04.01.2025 22:46

Tur jau tā lieta, ka viņa ne mata nav dabīga, + ņemot vērā faktu, ka bildes, domājams fotošopētas un pielabotas. :D neko neteiktu, ja būtu dabīgi novecojusi, tad tas pat tik manāmi acīs nesistu. :D
Nu ir redzams tas 40+ tāpat :D, nez par to seksapīlu, augums 6/10, manuprāt :D
Un atkārotšos, Jānis blakus izskatās pēc dēla vai jaunāka brāļa, nesaprotu to haipu ap viņas izskatu un kā to nabaga zēnu ar tikai ar to šarmu pievilinājusi. :D

Viņas bildes apstrādātas ar mākslīgā intelekta programmu.😃
05.01.2025 12:06 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Dovana @ 05.01.2025 01:01
Nu kādi sirmi mati? Tā vispār ir totālākā nekoptības un nevīžības izpausme? Tad vēl vajadzētu staigāt ar apgrauztiem nagiem! Kas slikts var būt dubultzoda likvidēšanai? Manā gadījumā vajadzētu nedaudz taukus nosūkt zodam lai kontūra būtu izteiktāka. Acu plakstiņu operācijas kam vajag es tikai par esmu, ne tikai atbalstu, bet tā ir liela nepieciešamība citiem. Kas vainas mākslīgajam skaistumam. Iespējams nobriedīšu arī krūšu samazināšanas operācijai pareizāk sakot ādas savilkšanai. Tas taču patiesībā ir forši, ka pastāv tādas iespējas un tehnoloģijas. No injekciju komplikācijām man bailes ir lielākas. Vēl jo vairāk kāda vaina tam, ka draugs vēlās visu apmaksāt un visu atbalsta. Vai tad vīriešiem nav labais tonis segt visus sieviešu izdevumus īpaši tādus kas saistīti ar izskatu? Mans draugs pilnībā atbalsta teicienu, ka tieši par vīrieti var spriest pēc sievietes izskata! Vai tad tie vīrieši kuri meklē uzreiz jaunākas ir labāki vai prātīgāki? Īpaši turīgie. Mēs piemēram esam praktiski vienaudži.
Ja Tev sirmi mati liekas tas pats, kas grauzti nagi, tad nav pat vērts turpināt sarunu. Un Tu vēl mani par duru sauc.🤦‍♀️ Man žēl, ka Tev tik ļoti nav paveicies ar vīrieti, ka viņš ir gatavs Tevi par citu cilvēku pataisīt, jo, acīmredzot, nekas Tevī, viņaprāt, nav skaists, ja viss ir jāoperē.
05.01.2025 12:25 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Haha, pasakiet nosirmojušajām Holivudas zvaigznēm, ka viņas ir nekoptas un nevīžīgas, jo ir sirmi mati.😁
05.01.2025 12:32 |

Reitings 2386
brunettte @ 05.01.2025 12:25
Ja Tev sirmi mati liekas tas pats, kas grauzti nagi, tad nav pat vērts turpināt sarunu. Un Tu vēl mani par duru sauc.?‍♀️ Man žēl, ka Tev tik ļoti nav paveicies ar vīrieti, ka viņš ir gatavs Tevi par citu cilvēku pataisīt, jo, acīmredzot, nekas Tevī, viņaprāt, nav skaists, ja viss ir jāoperē.
samazināt krunkas un uzlabot sejas ovālu nenozīmē pataisīt par citu cilvēku! Ko tad Jūs varat teikt piemēram par Vizlu, Ceriņu utt.
05.01.2025 12:39 |

Reitings 6277
Reģ: 01.04.2023
Globuss @ 05.01.2025 12:32
Haha, pasakiet nosirmojušajām Holivudas zvaigznēm, ka viņas ir nekoptas un nevīžīgas, jo ir sirmi mati.?

Kianu Rīvsa dēļ es būtu gatava ne tikai nosirmot vien, ja tas viņa gaumē :D
05.01.2025 13:21 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Ziniet.. Kāda starpība, kā kurš izskatās, nav pat jēgas vispār lauzt šķēpus par to, vai Sedakova ir skaista, ja fakts paliek fakts - cilvēks aiziet no ģimenes, kurā ir ienācis bērniņš. Vienalga, pie kā taču, kaut vai pie Purčika Nadjas. Bērniņš mīl tevi ar beznosacījumu mīlestību. Un tu esi gatavs to iemainīt pret falšu mīlestības pakaļdarinājumu, seksu, statusu un vēl kaut kādām sviestainībām, esi gatavs savu bērnu atstāt bez tēta klātbūtnes ikdienā. Par to taču ir stāsts. Ja vien viņš netika pieburts, attaisnojuma tādam solim nav. Tikai nez kāpēc, piemēram, Kiviča gadījumā neviens par pieburšanu neko nerunā, lai gan analoģija taču pastāv 🤷‍♀️
05.01.2025 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits