jejehsbsbbsbs @ 04.01.2025 21:38nez, sejā tapat var redzēt, ka veca vecene :D, ja paskatās vecākus foto ar Jāni, tad vismaz man atsit, kā māte ar dēlu
jejehsbsbbsbs @ 04.01.2025 21:38nez, sejā tapat var redzēt, ka veca vecene :D, ja paskatās vecākus foto ar Jāni, tad vismaz man atsit, kā māte ar dēlu
Rora @ 04.01.2025 22:37
Gribu redzēt pašu 40+ gadnieču "skaistumu no dabas"! Bildi studijā! Anna var patikt un var nepatikt, bet ir vienkārši tizli apšaubīt, ka viņa ir izskatīga un seksapīla sieviete. Un savā vecumā izskatās ekselenti! Pie tam, viņa ir 3 bērnu māte! Ar tādu figūru!
Dovana @ 04.01.2025 23:30Daža laba galīgi aptrakusi dēls ar māti, nu tak var būt Jums tā gribētos, bet viņi arī kopā izskatījās labi un viņiem bija tikai 10 gadi starpība! Reāli tas nekas nav. Par to pašu mākslīgo skaistumu, nu kādēļ jābūt pret to. Viņai pat lūpas nav pāršpricētas! Kas vainas plastiskajām operācijām? Es esmu tikai par to, sev arī taisīšu, labprāt šo to savilktu un taukus atsūktu no zoda daļas. Kas tur slikts? Pārtaisīt man neko nevajag, esmu kategoriski pret injekcijām. Man draugs arī ir tikai par to, ir gatavs man pilnīgi visu apmaksāt. Ja godīgi tās ir pat viņa iniciatīvas. Jo uzskata sievietei ir jābūt skaistai un vienalga kā tas ir panākts.
Man liekas skumji, ka draugs ir gatavs visu sponsorēt un pat pats iesaka iet uzlabot sevi… cik tālu esam nodzīvojuši ☹️ man tieši liekas tik skaistas sievietes, kuras prot skaisti novecot, ar visām smaidu grumbiņām, iesirmajiem matiem.🥰xxtinaxx @ 04.01.2025 23:43
Var saprast, ka uz šo brīdi draugs uzskata, ka neesi pietiekami skaista, ka vajag Tevi "uztūnēt". Bravo! ?
Mākslīgais skaistums mūsdienās vispār jau sāk ieiet gelējībās.
Nu kādi sirmi mati🙈 Tā vispār ir totālākā nekoptības un nevīžības izpausme😳 Tad vēl vajadzētu staigāt ar apgrauztiem nagiem! Kas slikts var būt dubultzoda likvidēšanai? Manā gadījumā vajadzētu nedaudz taukus nosūkt zodam lai kontūra būtu izteiktāka. Acu plakstiņu operācijas kam vajag es tikai par esmu, ne tikai atbalstu, bet tā ir liela nepieciešamība citiem. Kas vainas mākslīgajam skaistumam. Iespējams nobriedīšu arī krūšu samazināšanas operācijai pareizāk sakot ādas savilkšanai. Tas taču patiesībā ir forši, ka pastāv tādas iespējas un tehnoloģijas. No injekciju komplikācijām man bailes ir lielākas. Vēl jo vairāk kāda vaina tam, ka draugs vēlās visu apmaksāt un visu atbalsta. Vai tad vīriešiem nav labais tonis segt visus sieviešu izdevumus īpaši tādus kas saistīti ar izskatu? Mans draugs pilnībā atbalsta teicienu, ka tieši par vīrieti var spriest pēc sievietes izskata! Vai tad tie vīrieši kuri meklē uzreiz jaunākas ir labāki vai prātīgāki? Īpaši turīgie. Mēs piemēram esam praktiski vienaudži.brunettte @ 05.01.2025 00:29Man liekas skumji, ka draugs ir gatavs visu sponsorēt un pat pats iesaka iet uzlabot sevi… cik tālu esam nodzīvojuši ☹️ man tieši liekas tik skaistas sievietes, kuras prot skaisti novecot, ar visām smaidu grumbiņām, iesirmajiem matiem.?
Merilda @ 04.01.2025 17:52
No kurienes info par 103 zvaniem? To var zināt tikai Anna un Jānis, Anna šādu info NEKUR nav sniegusi, no viņas puses bija tikai tie pāris storiji, Jāņa telefonam tak diez vai kāds ir ticis klāt, bet šāda info par 103 zvaniem klejo. No kurienes un no kā?
tā jau tas baumas rodas. Kāds striķītis jostas vietā. Viņam josta vispār nebija tajā dienā un nekāda striķis vēl.qwe @ 04.01.2025 14:37Izskatās, ka tiešām viņš bija pazaudējis visu, nomirt ar 27 dolāriem makā un biksēs ievērtu striķiti jostas vietā , bomžatņikā ...kad kādreiz bija viss un bija miljoni ...drausmīgi skumji.
Dovana @ 05.01.2025 01:01Nu kādi sirmi mati? Tā vispār ir totālākā nekoptības un nevīžības izpausme? Tad vēl vajadzētu staigāt ar apgrauztiem nagiem! Kas slikts var būt dubultzoda likvidēšanai? Manā gadījumā vajadzētu nedaudz taukus nosūkt zodam lai kontūra būtu izteiktāka. Acu plakstiņu operācijas kam vajag es tikai par esmu, ne tikai atbalstu, bet tā ir liela nepieciešamība citiem. Kas vainas mākslīgajam skaistumam. Iespējams nobriedīšu arī krūšu samazināšanas operācijai pareizāk sakot ādas savilkšanai. Tas taču patiesībā ir forši, ka pastāv tādas iespējas un tehnoloģijas. No injekciju komplikācijām man bailes ir lielākas. Vēl jo vairāk kāda vaina tam, ka draugs vēlās visu apmaksāt un visu atbalsta. Vai tad vīriešiem nav labais tonis segt visus sieviešu izdevumus īpaši tādus kas saistīti ar izskatu? Mans draugs pilnībā atbalsta teicienu, ka tieši par vīrieti var spriest pēc sievietes izskata! Vai tad tie vīrieši kuri meklē uzreiz jaunākas ir labāki vai prātīgāki? Īpaši turīgie. Mēs piemēram esam praktiski vienaudži.
IceCream @ 05.01.2025 01:29Nu jau bišķi par daudz dažas laiž. Ne nu kādas mātes un dēla jau nu gan neizskatījās.
Vienīgais, kas mani izbrīnīja, ka tajās intervijās, ko viņa, saprotams, ne pati likusi, no sānu rakursa, pamatīgs dubultzods.
Domāju, ka jā, ar seksu paņēma, bet man liekas, ka sievietēm tā seksuālā iekāre ar kādu laiku beidzas, varbūt pat tā uzmākšanās un nemitīga pieprasīšana sāk to vēlmi slāpēt. Tad nu sākas problēmas.
jejehsbsbbsbs @ 04.01.2025 22:46
Tur jau tā lieta, ka viņa ne mata nav dabīga, + ņemot vērā faktu, ka bildes, domājams fotošopētas un pielabotas. :D neko neteiktu, ja būtu dabīgi novecojusi, tad tas pat tik manāmi acīs nesistu. :D
Nu ir redzams tas 40+ tāpat :D, nez par to seksapīlu, augums 6/10, manuprāt :D
Un atkārotšos, Jānis blakus izskatās pēc dēla vai jaunāka brāļa, nesaprotu to haipu ap viņas izskatu un kā to nabaga zēnu ar tikai ar to šarmu pievilinājusi. :D
Ja Tev sirmi mati liekas tas pats, kas grauzti nagi, tad nav pat vērts turpināt sarunu. Un Tu vēl mani par duru sauc.🤦♀️ Man žēl, ka Tev tik ļoti nav paveicies ar vīrieti, ka viņš ir gatavs Tevi par citu cilvēku pataisīt, jo, acīmredzot, nekas Tevī, viņaprāt, nav skaists, ja viss ir jāoperē.Dovana @ 05.01.2025 01:01Nu kādi sirmi mati? Tā vispār ir totālākā nekoptības un nevīžības izpausme? Tad vēl vajadzētu staigāt ar apgrauztiem nagiem! Kas slikts var būt dubultzoda likvidēšanai? Manā gadījumā vajadzētu nedaudz taukus nosūkt zodam lai kontūra būtu izteiktāka. Acu plakstiņu operācijas kam vajag es tikai par esmu, ne tikai atbalstu, bet tā ir liela nepieciešamība citiem. Kas vainas mākslīgajam skaistumam. Iespējams nobriedīšu arī krūšu samazināšanas operācijai pareizāk sakot ādas savilkšanai. Tas taču patiesībā ir forši, ka pastāv tādas iespējas un tehnoloģijas. No injekciju komplikācijām man bailes ir lielākas. Vēl jo vairāk kāda vaina tam, ka draugs vēlās visu apmaksāt un visu atbalsta. Vai tad vīriešiem nav labais tonis segt visus sieviešu izdevumus īpaši tādus kas saistīti ar izskatu? Mans draugs pilnībā atbalsta teicienu, ka tieši par vīrieti var spriest pēc sievietes izskata! Vai tad tie vīrieši kuri meklē uzreiz jaunākas ir labāki vai prātīgāki? Īpaši turīgie. Mēs piemēram esam praktiski vienaudži.
samazināt krunkas un uzlabot sejas ovālu nenozīmē pataisīt par citu cilvēku! Ko tad Jūs varat teikt piemēram par Vizlu, Ceriņu utt.brunettte @ 05.01.2025 12:25Ja Tev sirmi mati liekas tas pats, kas grauzti nagi, tad nav pat vērts turpināt sarunu. Un Tu vēl mani par duru sauc.?♀️ Man žēl, ka Tev tik ļoti nav paveicies ar vīrieti, ka viņš ir gatavs Tevi par citu cilvēku pataisīt, jo, acīmredzot, nekas Tevī, viņaprāt, nav skaists, ja viss ir jāoperē.
Globuss @ 05.01.2025 12:32Haha, pasakiet nosirmojušajām Holivudas zvaigznēm, ka viņas ir nekoptas un nevīžīgas, jo ir sirmi mati.?