Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 14:00

Nevienu laulību, ja tajā ir abpusēja mīlestība, cieņa un uzticība, tāda Anna nespētu izjaukt. Tieši tik vienkārši tas ir. Beidziet idealizēt te. Ja tika pieļauts, ka Anna jaucās iekšā, tad vecis nebija konkrēti nolicis pie vietas. Izbaudīja to un patika.
Jānis taču pats viņai rakstīja IG, aicinaja uz kino.
26.12.2024 14:14 |

Reitings 367
Reģ: 17.05.2022
Natali @ 26.12.2024 14:14
Jānis taču pats viņai rakstīja IG, aicinaja uz kino.
un tas, ka viņš bija precējies, bija valsts noslēpums? Nu bet neatbildi tad!
26.12.2024 14:20 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Linduxis @ 26.12.2024 14:09
Tādai Annai nav jālien tur, kur nav jālien. Draņķe pēc definīcijas.

Tam es piekrītu. Draņķe gan. Bet vīrietis ļāvās. Un patika.
26.12.2024 14:20 |

Reitings 314
Linduxis @ 26.12.2024 14:20
un tas, ka viņš bija precējies, bija valsts noslēpums? Nu bet neatbildi tad!
Vins teica, ka ir šķīries. Man šķiet, šeit Jāni sāk par mazu, nevarīgu bērnu pataisīt un Annu uztaisa par vienīgo vainīgo, kas atņēma sievai vīru un delam tēvu- Jānim bija jazin, ka viņš ir precējies! Arī Tavam vīram (ja, Tev tāds ir) ir jazin, ka vins ir precējies- tā ir viņa atbildība un solījumi, ko vins ir devis, Annai tur vispār nekāda sakara! Jā, Jānis ir miris, traģiski miris, bet tās bija viņa izvēles!!!
26.12.2024 14:27 |

Reitings 314
sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 14:20

Tam es piekrītu. Draņķe gan. Bet vīrietis ļāvās. Un patika.
Ļāvās? 😁 Ļāvās?! 😁😁😁
Šeit ļoti uzskatāmi var redzēt, ka vīriešiem tiek piedots vairāk kā sievietēm- vienmēr. Nabadziņš, Anna ievilināja, viņš ļāvās, gan jau noburts. Tikai- viņš to visu sāka! Anna nebija precējusies, vins gan bija!
26.12.2024 14:30 |

Reitings 367
Natali @ 26.12.2024 14:27
Vins teica, ka ir šķīries. Man šķiet, šeit Jāni sāk par mazu, nevarīgu bērnu pataisīt un Annu uztaisa par vienīgo vainīgo, kas atņēma sievai vīru un delam tēvu- Jānim bija jazin, ka viņš ir precējies! Arī Tavam vīram (ja, Tev tāds ir) ir jazin, ka vins ir precējies- tā ir viņa atbildība un solījumi, ko vins ir devis, Annai tur vispār nekāda sakara! Jā, Jānis ir miris, traģiski miris, bet tās bija viņa izvēles!!!
ir jau nu gan sakars. Arī Annai bija izvēles - viņas izvēles. Un ne pirmo reizi dāma ar pīpi uz jumta.
Man dzīvē 2x ir bijušas situācijas, kad vīrieši pievērš uzmanību tikko pēc bērna piedzimšanas savās ģimenēs, un esmu ar viņiem satikusies, lai parunātu, kāpēc viņi dara to, ko dara, attiecībā uz jebkādu romantisku iesaisti nocertot visu pašā saknē. Abi šie vīrieši šobrīd ir savās ģimenēs, abiem piedzimuši otrie bērni.
26.12.2024 14:47 |

Reitings 314
Linduxis @ 26.12.2024 14:47
ir jau nu gan sakars. Arī Annai bija izvēles - viņas izvēles. Un ne pirmo reizi dāma ar pīpi uz jumta.
Man dzīvē 2x ir bijušas situācijas, kad vīrieši pievērš uzmanību tikko pēc bērna piedzimšanas savās ģimenēs, un esmu ar viņiem satikusies, lai parunātu, kāpēc viņi dara to, ko dara, attiecībā uz jebkādu romantisku iesaisti nocertot visu pašā saknē. Abi šie vīrieši šobrīd ir savās ģimenēs, abiem piedzimuši otrie bērni.
viss skaidrs, pie visa ir vainīgas sievietes! Vīrietis dod solījumu precoties, bet visas pasaules sievietēm ir “jāsadodas rokās”, lai vīrietim izdotos šo solījumu turēt. 😁
26.12.2024 15:18 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
GlorijaGrevcova @ 26.12.2024 13:43

Dzīves beigās viņš zvanīja annuškai nevis bijušajai sievai vai kādam no ğimenes, draugiem. Visi tie gaudulīgie storiji sociālajos portālos pēdējos mēnešos bij tikai par un ap annušku ar viņas mūziku fonā. Tur nav ne grama nožēlas ne par Sanu, ne par savu dēlu, ne par dzīvi Latvijā. Viss bija apzināta viņa paša izvēle.
Un tā annuška vispār ir kaut kāda Bulgakova metaforiskās annuškas materializācija, kur iet, tur “izgāž eļļu” un visi tik lec un krīt eļļas peļķēs, kamēr lauž kaklu.
Nožēla noteikti bija. Priekš kam viņam zvanīt Sanai, redzot, ka viņai ir citas attiecības? Un ar mammu, tēti kontakti bija nogriezti Annas dēļ, pieņemu, ka viņam būtu bijis kauns uzrasties iedzērušam pēc cik gadu pauzes un raudāt telefonā, ka Anna pametusi… neviens tak nesaprastu. Kad cilvēks ir tik ļoti salauzts, viņš nevienam nezvanīs un neteiks neko, jo ir kauns.
26.12.2024 15:18 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 16.05.2014
Pugachevs sākšot runāt un vilkt ārā visu uz tīra ūdens, viņam esot fakti un pierādījumi par viņiem
26.12.2024 15:22 |

Reitings 367
Natali @ 26.12.2024 15:18
viss skaidrs, pie visa ir vainīgas sievietes! Vīrietis dod solījumu precoties, bet visas pasaules sievietēm ir “jāsadodas rokās”, lai vīrietim izdotos šo solījumu turēt. ?
Nav vainīgas tikai sievietes vai vīrieši kā dzimums, bet konkrēts cilvēks, kas izdara savu izvēli. Vai nu krāpt vai ieiet kā trešais eksistējošā laulībā. Tādēļ izstāstīju savu pieredzi - vari gan graut, gan palīdzēt izglābt citas attiecības. Un paskatīsimies pēc fakta un nevispārināsim uz visiem. Konkrēti šajā gadījumā Annai aiz muguras ir cik attiecības un cik - Jānim? skaidrs, ka viņš nav nekāds svētais un arī viņš izdarīja savas izvēles, par to nav stāsts. Bet AS attaisnot es netaisos.
26.12.2024 15:31 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Linduxis @ 26.12.2024 14:47

Sievietes ir dažādas, es esmu ļoti principiāla šajos jautājumos un man neinteresē pilnīgi nekādas uzmanības izpausmes no vīrieša, kurš ir precējies. Kur nu lai es vēl ar tādu dotos tikties, lai noskaidrotu viņa motivāciju izrādīt man uzmanību, ja pašam sieva un bērni mājās. Izklausās pēc izmisuma, tāds vīrietis nav pelnījis ne manu laiku, ne uzmanību, block un bye.
26.12.2024 15:32 |

Reitings 367
Merilda @ 26.12.2024 15:32

Sievietes ir dažādas, es esmu ļoti principiāla šajos jautājumos un man neinteresē pilnīgi nekādas uzmanības izpausmes no vīrieša, kurš ir precējies. Kur nu lai es vēl ar tādu dotos tikties, lai noskaidrotu viņa motivāciju izrādīt man uzmanību, ja pašam sieva un bērni mājās. Izklausās pēc izmisuma, tāds vīrietis nav pelnījis ne manu laiku, ne uzmanību, block un bye.
Viņi abi bija mani kolēģi, tādēļ satikšanās tāpat bija neizbēgamas. Labāk tikties aci pret aci un skaidri un gaiši pavaicāt, kas notiek. Cilvēks atveras, un īstenībā ne jau citu ģimeni viņš meklē, bet ir izsists no sliedēm par bērna ienākšanu ģimenē un tās emocijas nav, kur likt. Nezinu gan, vai tas ir JT gadījums, stāstu savu pieredzi.
26.12.2024 15:38 |

Reitings 25021
Reģ: 18.08.2022
Paskatǐjos Sedokovas vecos IG postus un tiešām pirmajos gados ,kad bija kopå ar Jåni tiešåm var redzēt,ka Jānis daudz ir pircis ,vedis un tērējis,nav brǐnums ka visu naudu palidzeja notriekt un kad sākās Jānim problemas ar naudu-såkās problēmas arǐ attiecǐbås ,kāda sakritǐba…
26.12.2024 16:00 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Linduxis @ 26.12.2024 15:38
Viņi abi bija mani kolēģi, tādēļ satikšanās tāpat bija neizbēgamas. Labāk tikties aci pret aci un skaidri un gaiši pavaicāt, kas notiek. Cilvēks atveras, un īstenībā ne jau citu ģimeni viņš meklē, bet ir izsists no sliedēm par bērna ienākšanu ģimenē un tās emocijas nav, kur likt. Nezinu gan, vai tas ir JT gadījums, stāstu savu pieredzi.
un tad ir jāmeklē cita sieviete ar kuru pārrunāt to, ka viņam bērns piedzimis? Absurds.
26.12.2024 16:00 |

10 gadi
Reitings 1801
Reģ: 11.04.2010
Tora @ 26.12.2024 12:55
Annas taktika patiesībā ir ļoti apdomāta un viltīga. Šajā laikā paslēpusies slimnīcā, pati komentārus par Jāni un notikušo nesniedz, tā vietā iesūta savu draudzeni krievu sarunu šovā, lai tā tur pasaka, ka Jānis krāpa Annu, bija atkarīgs no azartspēlēm, vielām un kas tur vēl ne. Ielaiž šo tenku info telpā un skatās tautas reakciju - kas notic, kas nenotic. Tā viņa ļoti stratēģiski pieiet, ko tad pašai teikt, kad "atlabs", jo atgādināšu - Annuška šobrīd oficiāli pati šīs runas nepalaiž, jo viņai nervu sabrukums un komentārus sniegt neesot spējīga.
Paskatījos Annas postus instagram 2019.gadā. Dzīve bijusi piezemētāka nekā pirms Jāņa. Var redzēt, kad viņas lentē sāk parādīties Jāņa milzīgie pušķi. Tajā laikā viņa instagram arī liek visādus tekstus par mīlestību - var redzēt, ka tie kādam bija domāti. Valdzināja viņa Jāni ļoti, mūžīgo mīlu solīja, savos salkanajos tekstos Jāni vēl tobrīd nepiemin, bet tagad saliekot puzles gabaliņus kopā, ir skaidrs, ka viņu vilināja. Nav brīnums, ka džeks iekrita.
Pirmajās kopbildēs ar Jāni, viņš vēl tāds ne savā ādā izskatās - liekas, ka nejūtas vēl tik komfortabli uz lielās skatuves pēc pajukušās ģimenes, bet Annuška tur savus tekstus liek, kā viņai paveicās, ka viņi satikās, kāda mīla utt. Viņa pati arī tajās bildēs izskatās vienkāršāka. Ja salīdzina viņas ķermeņa valodu, sejas izteiksmes pēdējā gada bildēs un 2019. redzams, ka viņas ego, pašpārliecinātība par sevi ir vēl vairāk auguši.

Jā, viņa līdz tam nebija nekāda bagātā. Skatījos šo interviju, tur viņa daudz runā par Jāni, cik viņš gādīgs, cik ļoti mīl Annu un arī to, ka viņiem neiet viegli un ka lāga nevar mierīgi sadzīvot.
?si=1aMf4ubAvpD612fX
Stāstīja, ka visu dzīvi daudz strādājusi, lai bērniem visu nodrošinātu, bet, kad satika Jāni, varēja atslābt, jo beidzot bija vīrietis, kas pilnībā nodrošināja, apmierināja jebkuras iegribas.
Izsūca maku, sagremoja un izspļāva. Raška parastā.
Šeit tiešāk vīriešiem ir daudz mācību - kā var visu pakāst, pametot sievu, kas tevi ir balstījusi no paša sākuma, līdz tu kļūsti bagāts un veiksmīgs un visu kopā būvēto pamet, lai to tērētu un izdzīvotu kopā ar merkantilu lelli, neatmetot pat grašus savam dēlam un sievai, kas visu dzīvi tev blakus stāvējusi.
26.12.2024 16:10 |

Reitings 367
brunettte @ 26.12.2024 16:00
un tad ir jāmeklē cita sieviete ar kuru pārrunāt to, ka viņam bērns piedzimis? Absurds.
piekrītu, bet labāk runāt nekā šļūkt pa kreisi. Un es esmu starp tām, kuru nostāja ir kategorisks nē mīļāko statusiem.
26.12.2024 16:44 |

Reitings 545
Jānis nomiris un beidzot runā arī Sana. Nu vajadzēja to darīt ātrāk.
Īstenībā, domāju šī tēma jāslēdz ciet. Cilvēks vēl nav apglabāts un dvēsele nav mierā, kā visur viņu iztirzā, kas un kā. Cilvēks savu izvēli izdarīja, pat ja tā krievuška noveda līdz tam. Izvēle bija viņa rokās. Cienam cilvēka izvēli. A pārējo karma izdarīs. Un varbūt policija, par ko gan māc šaubas.
Sana, tu neesi vainīga. Tagad runāt jau ir par vēlu.
26.12.2024 17:34 |

10 gadi
Reitings 2460
Reģ: 26.03.2010
Un Andriana Miglāne pat paspējusi savas piecas kapeikas iebāzt, pati bija tāda pati sučka kā Anna. Nodirsa bijušo sievu, neļāva tikties utt. Tagad cietēju un līdzi jutēju tēlo 🤮
26.12.2024 17:46 |

Reitings 1661
Reģ: 31.01.2023
sivenssivenamdraugs @ 26.12.2024 17:34
Jānis nomiris un beidzot runā arī Sana. Nu vajadzēja to darīt ātrāk.
Īstenībā, domāju šī tēma jāslēdz ciet. Cilvēks vēl nav apglabāts un dvēsele nav mierā, kā visur viņu iztirzā, kas un kā. Cilvēks savu izvēli izdarīja, pat ja tā krievuška noveda līdz tam. Izvēle bija viņa rokās. Cienam cilvēka izvēli. A pārējo karma izdarīs. Un varbūt policija, par ko gan māc šaubas.
Sana, tu neesi vainīga. Tagad runāt jau ir par vēlu.
Jā, šo tēmu prasās slēgt. Visas te zina labāk, klāt stāvējušas laikam. Bezjēdzīgs haips. Rītdien no Jāņa atvadīsies, varbūt Administrācija šo arī varētu deaktivizēt.
26.12.2024 17:51 |

Reitings 545
sidzha @ 26.12.2024 17:46
Un Andriana Miglāne pat paspējusi savas piecas kapeikas iebāzt, pati bija tāda pati sučka kā Anna. Nodirsa bijušo sievu, neļāva tikties utt. Tagad cietēju un līdzi jutēju tēlo ?

A pāršārēt Miglānes pieckapeiku un viņu pie viena noreklamēt, vispār nav prāta darbs un par inteliģenci neliecina. Kāda jēga vairs?
26.12.2024 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits