Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Annai būtu jādara tas, Sanai šitas, Jāņa tēvam tā un šitā, Jānim vispār vajadzēja te, tā un tā... Galvenais lai pašas par savu darāmo arī esat pārliecinošas un koncentrējaties tam.
21.12.2024 14:37 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Mathilde @ 21.12.2024 12:36
es ar nesaprotu, ko tā Sana tagad ņemās. Pilnīgi pietiktu ar to pirmo bildi un parakstu, ka atcerēsies un viss.
Timma no viņas aizgāja. Viss.
Viņai ir cits vīrietis, cita ģimene, dzīvo, cik saprotu Timmas pirktā dzīvoklī. Lai tagad pieskata savu vīru, citādi atkal maz kas var notikt ( ciniski, bet, tas jau kļūst arī apmātība ar exvīru, par kuru viņa neko labu iepriekš neteica. Varēja vispār paklusēt, kuram ir jāzina, kā juties)
Tāpat kā nevienam neinteresē tas, ko Tu te samurgoji tikko. Grib un ņemās. Kas Tev spiež?
21.12.2024 15:49 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
brunettte @ 21.12.2024 15:49
Tāpat kā nevienam neinteresē tas, ko Tu te samurgoji tikko. Grib un ņemās. Kas Tev spiež?

un kas Tev par tiesībām komentēt?
21.12.2024 16:13 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Mathilde @ 21.12.2024 12:36
es ar nesaprotu, ko tā Sana tagad ņemās. Pilnīgi pietiktu ar to pirmo bildi un parakstu, ka atcerēsies un viss.
Timma no viņas aizgāja. Viss.
Viņai ir cits vīrietis, cita ģimene, dzīvo, cik saprotu Timmas pirktā dzīvoklī. Lai tagad pieskata savu vīru, citādi atkal maz kas var notikt ( ciniski, bet, tas jau kļūst arī apmātība ar exvīru, par kuru viņa neko labu iepriekš neteica. Varēja vispār paklusēt, kuram ir jāzina, kā juties)

Lai tak meitene sēro pa savam, kā māk. Viņš viņu pameta, kad viņa viņu mīlēja. Tur ir dziļa trauma un sāpe. Ilgus gadus arī bija kopā. Bērnam tēva vairs nav. Saprotams, ka nāk un lien laukā visas sāpes, kuras bija dziļi kaktiņā iebalzamētas. Visas šuves vaļā, varbūt pat kāda vainas sajūta par kaut ko, lai arī viņa ne pie kā nav vainīga. Lai Sana dara, kā viņai vieglāk. Šis ir ļoti smags moments.Neazimirsīsim, ka viņai arī savam bērnam būs jāpasaka, ka tēta vairs nav. Žēl ļoti un skumji ļoti.
21.12.2024 16:14 |

10 gadi
Reitings 3926
Reģ: 29.01.2009
Solvita Ļevdandska ar ne pa jokam cepas pa visu Facebook jau kuro dienu, pie viena, kur rakstīts, ka Sedakova karmas izskatā salauza Timmu par to, ka sievu ar bērnu pameta, piekomentējusi, ka to tikai bijušās sievas sapratīs. Laikam jau kaut kas atsit Stužukas gājienos. Vispār viņas tiešām pat vizuāli viens tips.
21.12.2024 16:18 |

Reitings 1816
Reģ: 25.01.2023
IceCream @ 21.12.2024 16:18
Solvita Ļevdandska ar ne pa jokam cepas pa visu Facebook jau kuro dienu, pie viena, kur rakstīts, ka Sedakova karmas izskatā salauza Timmu par to, ka sievu ar bērnu pameta, piekomentējusi, ka to tikai bijušās sievas sapratīs. Laikam jau kaut kas atsit Stužukas gājienos. Vispār viņas tiešām pat vizuāli viens tips.
kas viņa tāda ir? Sapostojusi tik daudz linkus,itkā personiski meklētu pierādījumus kāds Jānis ir ļaunuma iemiesojums bijis
21.12.2024 16:36 |

Reitings 8614
Reģ: 13.04.2022
Kenty @ 21.12.2024 16:36
kas viņa tāda ir? Sapostojusi tik daudz linkus,itkā personiski meklētu pierādījumus kāds Jānis ir ļaunuma iemiesojums bijis

Stužukas Antona bijusī sieva, kuru šis it kā pameta Stužukas dēļ
21.12.2024 16:59 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Mathilde @ 21.12.2024 16:13

un kas Tev par tiesībām komentēt?
komentēt un bimbāt par citiem ir divas dažādas lietas. 😀 Es izsaku viedokli, nevis kunkstunpar kkādiem postiem
21.12.2024 17:04 |

Reitings 2163
Reģ: 28.04.2019
Noskatījos Antona S mammas taro kāršu izlikšanu, pilnīgi piekrītu, ka Anna nebija sieviete priekš nopietnām attiecībām.
Daudz krievu bābas internetā izliek fake info, ka Jānis bija psihiski slims, vardarbīgs un pats krāpa Annu, un ka Anna ne pie kā nav vainīga. Jānis slikti izdarīja pret Sanu, nav šaubu, bet Anna līdzvērtīgi piedalījās tajā laulības sabotāžas lietā. Līda, kur nevajadzēja līst iekšā, jaunie vecāki ar mazu bērniņu. Kura normāla sieviete, zinot, ka vīrietim ir piedzimis bērns, līdīs viņa biksēs? Tikai mauka un ģimenes bojātāja! Annu vajadzētu tiesāt
21.12.2024 17:10 |

Reitings 292
Reģ: 01.04.2023
sla @ 21.12.2024 17:10
Noskatījos Antona S mammas taro kāršu izlikšanu, pilnīgi piekrītu, ka Anna nebija sieviete priekš nopietnām attiecībām.
Daudz krievu bābas internetā izliek fake info, ka Jānis bija psihiski slims, vardarbīgs un pats krāpa Annu, un ka Anna ne pie kā nav vainīga. Jānis slikti izdarīja pret Sanu, nav šaubu, bet Anna līdzvērtīgi piedalījās tajā laulības sabotāžas lietā. Līda, kur nevajadzēja līst iekšā, jaunie vecāki ar mazu bērniņu. Kura normāla sieviete, zinot, ka vīrietim ir piedzimis bērns, līdīs viņa biksēs? Tikai mauka un ģimenes bojātāja! Annu vajadzētu tiesāt

Ko tajā video saka par Annu, kas viņu sagaida pēc gada?
21.12.2024 17:24 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023

Diemžēl šis nav pirmais tāds gadījums, viena krievu juriste, Катя Гордон, velta Annai nosodošus vārdus. Kamēr viņa gulēja slimnīcā, lai saglabātu grūtniecību, viņas vīrs izklaidējās ar Annu kopīgajā dzīvoklī. Kā viņa to uzzināja? Anna publiskoja savu bildi, kur fonā skaidri redzamas tapetes.
Man diemžēl trūkst vārdu un nav izskaidrojuma tik pretīgai rīcībai no sievietes puses pret citu sievieti.
21.12.2024 17:24 |

Reitings 292
Reģ: 01.04.2023
Lūdzu, kāds var uzrakstīt, kas tajā video teikts, kas Annu sagaida pēc gada?
21.12.2024 17:25 |

10 gadi
Reitings 1196
Reģ: 20.05.2013
Es arī pasekoju līdz krievu TikTok kontiem un ziņām. Ir ļoti daudz heita pret Sedakovu. Es domāju , ka pēc šī viņa zaudēs kādu daļu slavas. Bet ir arī otra galējība. Ar šo var iegūt cita veida popularitāti, visiem tagad interesēs ko viņa saka pēc visa notiekošā, kā dzīvos tālāk. Nu redzēsim. Apkart spekulācijas daudz. Šis ļoti daudzus ir satricinājis, tāpēc ka redzēja ka viņš ir diezgan jauks kā cilvēks. Ļoti daudz figurē komentāri , ka Timma ir daudzu sieviešu sapnis, viņš mācēja aplidot. Un to daudzi vīrieši nedara. Viņš prata un diezvai Sedokova atradīs vēl tādu, kas tā mīlēs viņu!
21.12.2024 17:28 |

Reitings 1455
Reģ: 09.01.2024

Jā, tas bija morāli riebīgi no viņu abu puses. Gan tas, ka Jānis aizgāja no ģimenes, gan tas, ka Anna speciāli līda iekšā aizņemtā ģimenē. Šis jau nu tiešām nav tas gadījums, kur vīrietis vnk laiž pa kreisi un sieviete neko nenojauš par viņa attiecībām. Viņa zināja, ka Jānim ir sieva un tikko dzimis mazulis. Es tiešām nesaprotu tādas vecenes. Man sirdsapziņa neļautu tā izdarīt, pat ja ļoti patiktu kāds aizņemts vīrietis.
21.12.2024 17:33 |

Reitings 1455
Reģ: 09.01.2024
Mia6 @ 21.12.2024 17:28
Es arī pasekoju līdz krievu TikTok kontiem un ziņām. Ir ļoti daudz heita pret Sedakovu. Es domāju , ka pēc šī viņa zaudēs kādu daļu slavas. Bet ir arī otra galējība. Ar šo var iegūt cita veida popularitāti, visiem tagad interesēs ko viņa saka pēc visa notiekošā, kā dzīvos tālāk. Nu redzēsim. Apkart spekulācijas daudz. Šis ļoti daudzus ir satricinājis, tāpēc ka redzēja ka viņš ir diezgan jauks kā cilvēks. Ļoti daudz figurē komentāri , ka Timma ir daudzu sieviešu sapnis, viņš mācēja aplidot. Un to daudzi vīrieši nedara. Viņš prata un diezvai Sedokova atradīs vēl tādu, kas tā mīlēs viņu!

Es pat redzēju vienu komentāru, kuram 100% piekrītu - Jānis reāli bija vienīgais, kurš viņu mīlēja. Bet tādai bābai jau mīlestība neinteresē, viņa kaifu ķer no drāmas. Tagad dabūja vislielāko iespējamo drāmu dzīvē.
21.12.2024 17:35 |

Reitings 2337
Reģ: 19.05.2022
sandrute @ 21.12.2024 17:25
Lūdzu, kāds var uzrakstīt, kas tajā video teikts, kas Annu sagaida pēc gada?

nū… vispār traģiska bija pēdējā izšķirošā kārts. Tā pareģe bija visai inteliģenta un neteica skaļi.
Tās kārts nosaukums bija nāve.
Bet nevajag aizmirst, ka tā ir ezotērika. Un nav nekādu pierādījumu, ka tur ir kaut viens % patiesības.
21.12.2024 17:42 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
Mia6 @ 21.12.2024 17:28
Jā, grūti noticēt, ka Timma ir mūsu pašu tautietis, jo Latvijā nav ierasti, ka ir tik ļoti (bez apvainojumiem) “labs materiāls”. Es teiktu, no 10/10, bet Annai jau plašā Krievija pie kājām, tāpēc neprata novērtēt, vēl jau arī tas, ka mēs nezinām kāds viņš bija pēc rakstura, varbūt tiešām pārāk žņaudzoši greizsirdīgs, jo arī Anna (manuprāt) ir 10/10.
Skatījos vienu viņa interviju, kurā piedalās Rūdolfs Kugrēns… man patīk Kugrēna humora izjuta, bet viņš blakus Timmam izskatījās tik ļoti… nekā…
Lūdzu, neuztveriet šo kā faktu, tās ir tikai manas domas. Priekš manis arī, šī traģēdija mainīja skatījumu uz dzīvi, gan jau, ne man vienai. Es zinu, ka idealizēja, bet nav jau cita pieturas punkta- ir tikai tas, ko redzam IG un tad atsevišķi dzirdamas baumas, bet joprojām- nekā slikta par Timmu, tikai Annu, varbūt mūsējie izvēlas to tā redzēt. Jā, ir viens slikti “spēlējošs” fakts- Jānis aizgāja no sievietes, ko vairs nemīlēja, bet ne no bērna! Viņš tomēr daidz ceļoja un nedzīvoja Latvijā.
Kad Jānis aizbrauca uz Krieviju, dēļ mīlestības, es jautāju vīram, vai viņš manis dēļ rīkotos tāpat- Jānis šķiet, bija ļoti uzticīgs savām izvēlēm, pierādīja to ar darbiem, nevis tikai runāja, ka viss, kas viņam ir, tā ir mīlestība un pie tās vins arī turas, nekāda nauda un slava to nespēs atsvērt.
21.12.2024 18:02 |

Reitings 1000
Reģ: 29.05.2023
Paturpinot par alimentu piedzīšanu no Sanas puses, tas ir spļāviens jūrā, respektīvi, tā piedzītā summa attiecībā pret to, kas tika iztērēts uz Sedokovu.
21.12.2024 18:10 |

Reitings 2677
Reģ: 15.09.2023
Mathilde @ 21.12.2024 17:42

nū… vispār traģiska bija pēdējā izšķirošā kārts. Tā pareģe bija visai inteliģenta un neteica skaļi.
Tās kārts nosaukums bija nāve.
Bet nevajag aizmirst, ka tā ir ezotērika. Un nav nekādu pierādījumu, ka tur ir kaut viens % patiesības.

Liels teātris, nekas vairāk. Visa informācija, kuru teica kāršu likšanas laikā, ir publiski izrunāta un aprunāta instagramā, neko jaunu tur nepateica. Vislielākais idiotisms bija, kad tā kāršu licēja paziņoja, ka Kristians nav Jāņa bioloģiskais bērns, Jānis neesot spējīgs sieviešu apaugļotājs, jo šo gadu laikā arī Annu neesot apbērnojis, baigais pierādījums tam, ka Jānis nav tētis Kristianam. Visus šitos haipa cēlājus un šīs situācijas izmantotājus, būtu jāpakar aiz pautiem, lai pakarājas un pārdomā dzīvi.
21.12.2024 18:24 |

Reitings 620
Reģ: 19.06.2023
Ļoti garš video bet ļoti pamainija manu skatījumu uz šo visu situāciju. Principā var skatīties pēdejo pusstundu - stundu, ļoti labi parada arī senākajās intervijās ka nu nav Timma tik jauks un pūkains. Ja pašai dzīvē nebūtu bijusi saskare ar šāda tipa cilvēku, iespejams pat neticeetu…
https://www.youtube.com/live/bfO8ky3NnYM?feature=shared
Es nemēģinu pierādīt ka Anna ir tā labā, nē protams - tas viss bij tocic as fuck, bet vnk varbut kāda saskatīs kko vairāk.
21.12.2024 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits