vai tik ar Jāni viņai nebija ilgākā laulība? Vismaz ar iepriekšējo, tikai divi gadi.Maza kaza @ 20.12.2024 23:58
Es izrurēju trīs. Es nezinu... Es savu pagātni norakstu uz mazu iepriekšējo attiecību pieredzi - mums attiecības ilga no maniem 21-24.
Jānis, cik saprotu, kopš vidusskolas bija kopā ar Sanu, varbūt nebija izdzīvojis savu neatkarību, brīvību, kaisli, naudu utt. Visa viņa personība bija Sana un viņš. Abi kopā. Piedzima bērns, ticu, ka gaidīts un mīlēts. Bet loģiski Sanai prioritāte bērna aprūpe, un tad Jāņa dzīvē TĀDS piedzīvojums ar Annu, vienkārši norāva jumtu.
Un pēc tam nesapratne, ko tālāk, turklāt visas tās spēlītes no Annas puses. Viņam otrās nopietnās attiecības, viņai jau nez kurās- un ar visu savu attiecību negatīvo pieredzi un šaubām, parāva līdzi Jāni, kurš viņai netika līdzi. Kāpēc gan tik "superfantastiskai", "ideālai" un "uzticīgai" sievietei katrs bērns no sava vīrieša un ar nevienu ilgāk par pāris gadiem nav kopā nodzīvoti???
Es neattaisnoju Jāni par viņa izvēli pamest Sanu, bet uzskatu, ka Sedakova viņu sačakarēja, nelaida vaļā un neizdarīja neko, lai Jānis būtu palicis dzīvs.
Merilda @ 21.12.2024 10:55Sana šodien ielikusi kkādu "gudro" citātu, bet man tas viss tomēr neiet kopā ar to alimentu piedzīšanu caur īpašumu. Citātā skaidri uzrakstīts, lai nepasliktina situāciju.
Valdet @ 21.12.2024 09:16Jā, man arī interesē par to suni, krieviski nesaprotu ?
Vārdotāja @ 21.12.2024 01:40Man patīk tas @pugachevmark- tik sirsnīgs cilvēks šķiet.
Pat dabūja samaksāt, lai Timmas suni dabūtu no kkāda amerikāņa.
Es domāju, ka par Annočkas patieso dzīvi būs bomba… un drīz vien.
kāds sakars alimentiem ar parastu bildi vai citātu ig?😂 Zeme atveries. No nekā izvelk drāmu par kuru pašai ka tik padirst. Nu ja nepatīk Tev Sana, atseko, neseko, nepievērs uzmanību, bet izzīst no pirksta kaut ko par ko vispār nerubī ir pilnīgi debīli.Merilda @ 21.12.2024 10:55Sana šodien ielikusi kkādu "gudro" citātu, bet man tas viss tomēr neiet kopā ar to alimentu piedzīšanu caur īpašumu. Citātā skaidri uzrakstīts, lai nepasliktina situāciju.
EmilijaArm @ 21.12.2024 11:31Tam Pugačevam ir pieeja mājai, kur Jānis ar Annu dzīvoja? Jo kaut kur taču suņa dokumentiem jābūt; to nav, kā viņš stāsta, un tas pārsteidzis arī Timmas tēvu.
Dokumentus var izveidot no jauna, diez vai meklē ciltsrakstus, tie nav nepieciešami transportēšanai, vajag parasto potēšanas pasi, lai zinātu, ka suns ir vakcinēts pret trakumsērgu, to visu pie vetārsta var dabūt, nebūtu nekas traks, protams, ja USA ir tadi paši noteikumi kā Eiropā.sla @ 21.12.2024 11:49
Annai būtu jāpalīdz Markam, kā tos dokumentus tagad dabūt, vai ir kāds cilvēks mājā, kurš var atrast un nodot. Ja viņa nepalīdzēs tad ļoti žēl suni
Mrs.True @ 21.12.2024 11:37Kas saprot krieviski- te 16.minūtē, 14.sekundē ii stāsts, ka draugs no Maiami aizvedis Jāni pie šamaņa, tas brīdinājis, ka viņam ir nāves draudi līdz gada beigām un obligāti kaut kas jādara, lai apstādinātu. Taču Jānis neko nav izdarījis.
https://www.youtube.com/watch?v=Czx-TAFHgNY
EmilijaArm @ 21.12.2024 12:30
Viss tas rasklads tāds, ka mute paliek vaļā... Vispār jau par tikko mirušiem cilvēkiem izlikumus netaisa. Un tēzes par to, ka Sanas dēls varētu nebūt Jāņa dēls.. nu, nu.
Kaut kas tumšs tajā visā.
Kam japiepildās par Sedokovu?Mrs.True @ 21.12.2024 12:45
Kāršu likšanā vispār nekā gaiša nav, pati saproti, ar ko zīlnieki saslēdzas, lai spētu "nolasīt" informāciju un zīlēt. Taču, atmetot ezotērisko pusi, psiholoģiski diezgan interesants traģēdijas raksturojums sanācis. Vēl interesantāk būs, vai pēc 1 + gada piepildīsies prognoze par Sedakovu.
P.S.-lai arī pirmajā mirklī var šķist absurdi, bet tā hipotēze, ka viņam nevarēja būt bērnu, nemaz tik neticama neizklausās. Bet nu nevajadzēja šādu tēmu izvērst, kamēr cilvēks vispār vēl nav apglabāts.
EmilijaArm @ 21.12.2024 12:30
Viss tas rasklads tāds, ka mute paliek vaļā... Vispār jau par tikko mirušiem cilvēkiem izlikumus netaisa. Un tēzes par to, ka Sanas dēls varētu nebūt Jāņa dēls.. nu, nu.
es arī noklausījos visu, un neticu, ka Timma varēja domāt, ka dēls nav no viņa. Wtf. Viņi tur spriedelēja, ka redz 9 gadus ar Sanu kopā bija un tik vēlu bērns pieteicās un tas radīja timmam aizdomas, viņi laikam aizmirsa cik viņiem abiem gadu bija kad bija kopā tos gadus. Es arī 20 gados negribēju bērnu.EmilijaArm @ 21.12.2024 12:30
Natali @ 21.12.2024 11:01
es atkārtošos, bet joprojām nesaprotu- kāda Sanai daļa? Jūs stādaties priekšā, ja jums ietu bojā vīrs un bijusī “uzstātos”? Tad kāpēc šajā situācijā tas būtu normāli? Daudziem ir bērni no bijušajam attiecībām, arī man, bet man nav darīšana, gar bērna bioloģiskā tēva dzīvi, es nekad neatļautos publiskot, kaut ko saistībā ar viņu, vienalga, kas notiktu.
Mrs.True @ 21.12.2024 11:37Kas saprot krieviski- te 16.minūtē, 14.sekundē ii stāsts, ka draugs no Maiami aizvedis Jāni pie šamaņa, tas brīdinājis, ka viņam ir nāves draudi līdz gada beigām un obligāti kaut kas jādara, lai apstādinātu. Taču Jānis neko nav izdarījis.
https://www.youtube.com/watch?v=Czx-TAFHgNY