Mrs.True @ 20.12.2024 20:45
Tici man, nav tāda foruma standarta, tā ir tikai reālā dzīve, kas forumā izpaužas. Ja visas varētu apprecēt labi pelnošus vīrus vai vismaz viņus par tādiem izaudzināt, praktiski NEVIENA neietu strādāt algotu, pilnas slodzes darbu kaut kāda pienākuma dēļ, lai nestu mājās savu daļu mamuta. Tad visas varētu attīstīt hobijus, sirdsdarbus un meklēt sevi un vispār par naudu darīt tikai to, kas tiešām patīk. Realitāte diemžēl ir tāda, ka sievietes ir reāli spiestas atnest savu daļu ģimenes budžetā, turklāt vēl būt arī mātes un sievas uz pilnu slodzi. Un tas galīgi nav taisnīgi šajā dzīvē.
brunettte @ 20.12.2024 20:41Kas tieši Tevi tik ļoti uztrauc viņas dzīvē, ka tik uzstājoši saki, ka būtu laiks atrast darbu? Viņa Tev naudu prasīja? Tas, ka mūsdienu sabiedrībā pierasts, ka visas muterītes raujas no rīta līdz vakaram, izdeg un tad skalo vīriem smadzenes, cik nogurušas, nenozīmē, ka tā visām jādzīvo. Kosmetoloģija nekur nav pazudusi, arī brendu somiņas viņa tirgo vai kaut ko līdzīgu dara, tā kā gluži mājās dīvānā nesēž un ar Tavu svētību noteikti sāks kādreiz algotu darbu strādāt.
cory @ 20.12.2024 21:09
Tas diemžēl ir Latvijas sabiedrības standarts un pilnībā piekritīšu, ka te tiek sagaidīts, ka sieviete darīs visu, gan stieps mājās mamutu, gan audzinās bērnus. Citur pasaulē, vienam no ģimenes pietiek būt vidēja līmeņa menedžerim lielā tehnoloģiju kompānijā, lai otram no ģimenes finansiāli izdevīgāk būtu rūpēties par ģimeni. Manā paziņu lokā pat ir ģimene, kurā tēvs ir tas, kas ar diviem bērniem "sēž mājās". Diemžēl Latvijā šāds ģimenes modelis netiek uzskatīts par normālu modeli un ja kāda atpazīstamas personības otra pusīte šēz mājās "neko nedarot", tad tur nākas saskarties ar sabiedrības nosodījumu.
Es absolūti nesaku, ka mans viedoklis vienmēr ir tas pareizais, bet “mest” visus zem viena tanka un uzskatīt, ka līdzko palaid bērnu dārziņā, tā jāskrien strādāt ir novecojis uzskats. Ja Sanai spiestu finanses, viņa noteikti strādātu, loģiski, kā mēs visas. Bet uzdot to par obligātu pienākumu gan nevajag :) Katra mēs daram, kā uzskatam par pareizu.Mashka Kakashka @ 20.12.2024 21:22
Varbūt atklāšu tev Ameriku, bet nevajag visiem šeit forumā piedēvēt "uztraukšanos par situācijām un cilvēkiem", ja kāds ieraksta pretēju viedokli tavam un izsaka savas domas.
Skatoties pēc tā, cik daudzas influenceres pēdējo gadu laikā aiziet no saviem algotajiem darbiem, lai tikai taisītu reklāmas un video ig, pieļauju, ka viņiem neslikti maksā. Te gan paceļas jautājums, cik godīgi tiek nodokļi maksāti utt, bet nu tā ir viņu darīšana. Sanai noteikti arī ienāk laba nauda par reklāmām.Mashka Kakashka @ 20.12.2024 21:27
Šādam ģimenes modelim jau nav ne vainas, nedomāju, ka sabiedrība to baigi nosoda, vismaz es ar to neesmu saskārusies. Tikai visas "pilis" mēdz sabrukt, tāpēc es uzskatu, it sevišķi mūsu mazajā Latvijā, labāk būt pasargātam un pašam pelnīt, nevis paļauties uz otru ģimenes cilvēku.
Mashka Kakashka @ 20.12.2024 20:02
Tā ir. Visiem vīriešiem apnīk šīs saucamās "trofejas" sievas jeb tautas valodā sauktas par "pustiškām". Šis ģimenes scenārijs ir skaists tikai filmās. Dzīvē vīrietis grib sev blakus līdzvērtīgu partneri, kura sevi attīsta ne tikai jaunu krūšu implantos, bet attīstās intelektuāli un finansiāli. Galu galā, ģimeni dibina divi cilvēki un sen vairs nav tie laiki, kad tikai vīrietis strādā. Arī vīrieši var palikt bez darba, tad vismaz būtu sievas finansiālais atbalsts.
Daugaviņš un citi sportisti kuriem ir ģimenes uzreiz mauc pa labi un kreisi?Es pilnībā ticu ,ka *Jānim norāva jumtu uz Annu un nevis tāpēc ,ka viņa ir dziedātāja un zvaigzne, bet tāpēc ka ir tādas sievietes kuras ir savilkts viss iespējamais no sievietes būtības,tādu sieviešu ir daudz,un arī vienkāršas ģimenes tas norauj jumtu.Uz vīriešiem arī tas attiecināms.Ir vīrieši, kas sievietēm norauj jumtus,ka aizmirst par savu ģimeni.Bet protams par parastiem gadījumiem vienkārši nerunā🙂cory @ 20.12.2024 20:31
Es neteiktu, ka Sana slikti izskatījās vai bija nolaidusies, jo sēdēja mājās ar mazuli. Sana izskatījās ļoti labi, priekš sievietes, kas nesen ir dzemdējusi un ģērbās viņa, kā jau tajos laikos pieklājās jauno, talantīgo basketbolistu sievām un nemaz nebija palaidusies vizuāli. Sanu arī varēja ļoti labi 'mīlēt ar acīm'. Drīzāk Timma nevarēja pieņemt dzīvesstila maiņu, kas notiek ar zīdaiņa ienākšanu ģimenē, tāpēc sāka meklēt izklaides ārpus ģimenes. Pēc Sedakovas stāstītā tieši viņš esot bijis tas, ka viņai esot sācis rakstīt un aicinājis viņu uz kino.
Tieši tā! Ja ģimenē sieviete nestrādā, tas nenozīmē, ka katrs atsevišķi un abi kopā nevar veidot sev finanšu spilvenus. “Ja nu vīrs nomirs” - ir dažādas dzīvības un mājokļa kredīta apdrošināšanas polises, kas noņem to slogu no sievas pleciem. Bet mēs jau te novērsāmies no tēmas un finanšu pratības diskusijā aizgājām.Rietumusawle @ 20.12.2024 21:43
Par kuriem laikiem Tu runā? Padomju laikos strādāja abi, un vai tas tiešām ir tas labākais variants? Protams, ja sieviete nestrādā, tad tomēr labi, ja izglītojas un sevi attīsta, bet, ja ir iespēja, tad kas tur slikts, ja sieviete nestrādā 9-17.00 vai vispār nestrādā? Šī dzīvošana “what if” un baidīšana ar “ja nu vīrs nomirs” ir muļķīga. Protams uz dzīvi vajag reāli skatīties, un “finansiālu spilvenu” var veidot kopā. Jebkurā gadījumā tā ir kopmanta.
Maza kaza @ 20.12.2024 22:30Es ne par Sanu, bet par situāciju.
Man pašai liekas, ka Sedakovai traģēdijā ir liela daļa atbildības. Vēl jo vairāk, ja Jānis viņai draudēja, ka padarīs sev galu. Un, ja var ticēt visam, ko var izlasīt, ka brīdinājumi bija jau iepriekš - viņai jau pirmajā reizē vajadzēja pārtraukt šīs attiecības. Nevis visu laiku spēlēties ar viņu , te kopā, te šķiramies utt. Ļaut pieņemt viņu krievijas komandā. Es domāju, ka tas Jāņa psihi sabeidza līdz galam... Viņš vairs nesaprata ne sevi, ne viņu, ne savu atbildību pret savu ģimeni, dēlu, vecākiem.
Pašai padsimt gadus atpakaļ bija attiecības, kurās, pie nopietnāka strīda, cilvēks solīja sev darīt galu, grieza vēnas, lai iežēlinātu. Pēdējais solis bija stāvēšana uz palodzes 5.stāvā ar solījumu nolekt. Pēc tā es pārtraucu mūsu attiecības, bija sāpīgi arī man, jo vilkme pie cilvēka bija mežonīga, kā atkarība. Ilgu laiku viņš regulāri rakstīja, zvanīja, es mainīju dzīves vietu, telefona Nr. Nobloķēju sociālajos tīklos. Man tas arī nebija viegli, jo likās, ka mīlu vēl ļoti, bet labi sapratu, ka tās nav veselīgas attiecības. Tagad sapratu, ka apakšā bija liela pieķeršanās, kaisle, labs sekss urml. Tā nebija mīlestība Ja būtu palikuši kopā, tad kādā reizē viņš vai nu nosistu mani, vai pats sev padarītu galu.
Sieviete arī nedrīkst šādi trigerēt cilvēku, te tu man esi viss, te tu man nekas. Man liekas, ka viņa jutās tik varena ar savu varu pār Jāni. Tik liela un spēcīga, un nerēķinājās ar viņa jūtām. Tie video, kur viņa saka, ka negribētu, lai viņš ir viņas pasākumā. Pretīgi. Cietsirdīgi un nežēlīgi. Vēl jo vairāk, jo viņš tik ļoti mīlēja viņas bērnus un viņi viņu...
Skarbi. Tiešām no sirds žēl tos, kuri Jāni patiesi mīlēja, bet zaudēja, neskatoties uz to, ka bija brīdinājuši par iespējamām sekām, turpinot tiekties pēc Sedakovas ;(
Apskaties @ 20.12.2024 22:50
Bet tas Jānis aiziedams pie tās Sedakovas pirmo sievu trigerēja konkrēti stilā - te tu man esi viss, te tu man nekas. Tavuprāt pirmajai sievai jūtu nebija, ar kurām viņš vairs nerēķinājās?
Viņam tas atnāca atpakaļ! Nevajag normalizēt memmjus, kas staigā pakaļ skaistām bildītēm bez rēķināšanās arī ar sievietes jūtām.
Čau, Sana! Speciāli piereģistrējies, lai izteiktu savu viedokli?Apskaties @ 20.12.2024 22:50
Bet tas Jānis aiziedams pie tās Sedakovas pirmo sievu trigerēja konkrēti stilā - te tu man esi viss, te tu man nekas. Tavuprāt pirmajai sievai jūtu nebija, ar kurām viņš vairs nerēķinājās?
Viņam tas atnāca atpakaļ! Nevajag normalizēt memmjus, kas staigā pakaļ skaistām bildītēm bez rēķināšanās arī ar sievietes jūtām.
Natali @ 20.12.2024 23:11Čau, Sana! Speciāli piereģistrējies, lai izteiktu savu viedokli?
lielai daļai? 😁Apskaties @ 20.12.2024 23:14
Traka esi? Tiešām tev grūti iedomāties, ka var būt tāds viedoklis lielai daļai sieviešu?
Maza kaza @ 20.12.2024 23:07
No Sanas viņš aizgāja un nekādu atpakaļnākšanu nesolīja.
Vismaz es neko tādu nekad neesmu dzirdējusi.
Natali @ 20.12.2024 23:18lielai daļai? ?
arī tas, ka Tu tā domā, vispār neko nenozīmē. 😁Apskaties @ 20.12.2024 23:20
Jā, man ir pārliecība, ka lielai daļai. Tas ka tu tā nedomā, vispār neko nenozīmē.
Mia6 @ 20.12.2024 15:32nezinu no kurienes tik smalka info, bet savu bērnu viņš brauca satikt diezgan bieži, sekoju viņam jau sen, storiji bija daudz, Kristiānu vins ņēma arī ceļojumos līdzi. alimentus nezinu vai maksāja , ja jau tikās tad noteikti arī maksàja. Tad kad sākas karjeras lejupslīde , attiecibas bruka, tad arī šķiet viss palika mazsvarīgs .. domāju ka viņš mentāli salūza jau sen, tā šķiršanās bija beigas viņa mentālajām problemam.
Mashka Kakashka @ 20.12.2024 17:27
Gan dzīvokli, gan mašīnu. Sākumā arī maksāja alimentus. Dzīvoklis ir ļoti labā rajonā, Āgenskalnā, Liepājas ielā, jaunbūvē, es teiktu, ka pat diezgan ekskluzīva māja. Tā kā nebija jau tā, ka Jānis viņu pameta uz ielas. Tas protams, ka neattaisno visu pārējo situāciju un pēdējo gadu nelikšanos ne zinis par savu bioloģisko dēlu. Tāpēc arī saprotu, ka Sana iesniedza tiesā prasību.