Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
huitzitzilin @ 20.12.2024 07:32
https://www.instagram.com/pugachev.life/

Šis ir viņa privātais konts, publiskais ir https://www.instagram.com/pugachevmark/
Es nedomāju, ka viņš saglabājis savus storijus, kā jau viņš minēja, izteica savu viedokli, negrib taisīt lielu rezonansi.
Atbildot uz Debesss komentāru
Cory +++++
Arī nevaru nocitēt, tas , ka Sana bija precējusies laimīgi un paldies Dievam, nenozīme, ka viņai fonā dzīve ir bijusi šokolādē. Viņa šad tad minēja storijos, ka daudz kas notiek aiz instagram aizskariem un viņa to negrib celt augša publiski dēla un sevis dēļ. Man likās dīvaini, ka viņš viņai aizliedza publiskot dēlu instagramā, kur ir redzama seja.Un kā jau Cory minēja, viņa tiešām viņu neizģērba, kaut viņš viņus finansiāli neatbalstīja.
20.12.2024 08:08 |

Reitings 3542
Reģ: 03.06.2023
Izlasīju vienu komentāru, lai pievērš uzmanību Sedakovas dzimšanas dienas postam, kur viņai torte ar melnām lentēm. Paskatījos un tiešām, cik simboliski tas tagad izskatās.
20.12.2024 08:12 |

Reitings 1002
Reģ: 29.05.2023
Nezzz, kko jau Sana panāca no Timmas, sākotnēji taču viņš meta ārā viņu no dzīvokļa, kur tgd dzīvo, bet beigās to atstāja viņai, gan jau ar auto tas pats. Domāju, ka nebija viņam citi dzīvokļi vai pārdoti. Runā, ka viņi ar Sedokovu nopirkuši dzīvokli Maskavā, viņš veicis pirmo iemaksu, bet tad pārdevuši, lai viņš varētu doties uz NBA nometnēm ASV.
Anna gada pirmajā pusē piedalījusies kkādā krievu šovā, tur dalībnieki kko noklusē, jo saka, ja to publiskotu, tad viņas laulība izjuktu.
Sana stipra sieviete, izturēt to visu, ko Jānis ar Annu publiskoja utt., bet nu šeit mācība viena - uz cita nelaimes savu laimi neuzcelsi.
20.12.2024 08:23 |

Reitings 6945
Reģ: 10.01.2023
huitzitzilin @ 20.12.2024 07:32
https://www.instagram.com/pugachev.life/
foršs čalis izklausās. Ļoti ceru, ka atvērs daudziem acis par Annočku..
20.12.2024 08:53 |

Reitings 2604
Reģ: 10.09.2021
No kurienes info, ka 103 neatbildēti zvani?
20.12.2024 09:06 |

Reitings 562
Reģ: 19.07.2017
Lasot komentārus FB brīžiem ir kauns, cik ļoti kāds skaita naudu, bet vēl vairāk necienīgi pret mirušo ir Sedakovas spekulācijas cik Jānis bijis slikts, krāpis utt. Visu cieņu ģimenei, Sanai par izturību un haipa necelšanu publiskā vidē. Es laikam nespētu izturēt, ja manu bērnu kāda veca mauķele padarītu par pēdējo lohu, it īpaši kad viņa vairs nav. Saprotams, ka Jānis nav bijis zelta gabaliņš, bet pēc nāves vai nu labu vai neko.
20.12.2024 09:24 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Neviena sieviete tur nav vainīga pie tā, ka Timma sev galu padarīja. Nav svarīgi cik ļoti tur kāda ir izģērbusi. Timma bija pieaudzis cilvēks. Un pieaudzis cilvēks pats pieņem savas dzīves lēmumus. Tai skaitā pašnāvību.
20.12.2024 09:25 |

Reitings 797
Reģ: 18.08.2022
SarmaD @ 20.12.2024 09:25
Neviena sieviete tur nav vainīga pie tā, ka Timma sev galu padarīja. Nav svarīgi cik ļoti tur kāda ir izģērbusi. Timma bija pieaudzis cilvēks. Un pieaudzis cilvēks pats pieņem savas dzīves lēmumus. Tai skaitā pašnāvību.

Lai gan daļa taisnības tev ir, bet pēc tevis teiktā liekas noprast, ka cilvēku neietekmē apkārtējie faktori.
Cilvēks, lai gan pieņem lēmumu veikt pašnāvību, bet līdz tam citi cilvēki spēj novest- labi, ja nekad neesi saskārusies ar to sajūtu.
20.12.2024 09:37 |

Reitings 6945
tad varbūt turpmāk uz visu skatāmies tā- pats pieaudzis, pats tiec galā? Nu tā- ar visu?
Es slims- neziedojam, pats vainīgs, gan jau ēdi neveselīgi😁 uzbrauca auto- pats vainīgs, neredzēji, ka auto nenobremzēs.
Tad kad nonāksi šādā situācijā- atceries to- nelūdz nevienam palīdzību un neizrādi, ka Tev sūdīgi.
20.12.2024 09:38 |

Reitings 1541
Reģ: 05.12.2021
Vārdotāja @ 20.12.2024 09:38
tad varbūt turpmāk uz visu skatāmies tā- pats pieaudzis, pats tiec galā? Nu tā- ar visu?
Es slims- neziedojam, pats vainīgs, gan jau ēdi neveselīgi? uzbrauca auto- pats vainīgs, neredzēji, ka auto nenobremzēs.
Tad kad nonāksi šādā situācijā- atceries to- nelūdz nevienam palīdzību un neizrādi, ka Tev sūdīgi.

Nevajag pārspīlēt, bet lēmums par pašnāvību kā atrisinājumu, ir tikai un vienīgi paša cilvēka. Jo katrai, pat vissūdīgākajai situācijai, ir iespējami vēl daudz un citi risinājumi.
Anna var būt vainīga pie daudzām situācijām, kurās Jānis bija nonācis, bet pie šī atrisinājuma viņa nav vainīga un atbildīga.
20.12.2024 09:41 |

Reitings 1002
Reģ: 29.05.2023
Man visneglītākais šajā visā ir tas, ka Sedokovas komanda runā par to, ka Jānis esot viņu krāpis, ka viņa algojusi cilvēkus, kas viņu izseko. Ja par to netika runāts pirms šķiršanās un tajā periodā, kāds sakars to visu tagad runāt - saprotu, lai cilvēki būtu Annas pusē un viņu žēlotu. Bet vai tas viss vispār ir taisnība par krāpšanām, man neticas.
20.12.2024 09:41 |

Reitings 562
Reģ: 19.07.2017

Nu jā, striķi jau pie kakla nepielika, tikai naivo latvju bāleliņu muļķoja kā mazu bērnu. Te kopā, te atsevišķi, galvenais, lai sponsorē kad vajag un priekš haipa kad krītās skatījumi un popularitāte ir kāds naivulis, kurš skrien pakaļ un taisa drāmas. Pilnīgi noteikti Aņečka nav vispār nevienā brīdī vainīga bijusi, tāpēc par godu viņas ciešanām noklausīsimies kādu viņas gaudu dziesmu, kas tapušas pateicoties drāmām, lai atbalstītu tik skumjā brīdī. Ja pēdējos gadus, kur vispār nesapratu, ja 4 gadus kopā tikai bija, cik ir tie pēdējie gadi, visi 4? jutusies tik slikti, tad kā pieaugusi sieviete ar bērniem nespēj adekvāti izšķirties? Ja redzēja, ka Jānis ir "slims" vai tomēr nebija tik daudz prāta, lai kaut ko darītu lietas labā? Jo šobrīd par baltu cenšas pataisīt Annu, lai gan viņai uz Jāni ir bijusi vislielākā ietekme. Adekvāta sieviete neļautu vīram novērsties no saviem bērniem, ģimenes. Bet šeit apzināti uz to gāja, jo visi par to runāja, un tādai "skaistulei" tas bija tikai priekš ego pacelšanas, jo bija Jānis "mīksts" un uzgrieza visiem muguru. Jā, tā bija viņa izvēle, bet ne bez apkārtējā spiediena.
20.12.2024 09:42 |

Reitings 2391
Reģ: 19.05.2022
Ja bija tik slikts, tad kāpēc bērnu nonstop atstāja Jānim? Es piefiksēju- kā Jānis parakstīja jaunu līgumu, tā Annai viss čikiniekā, kā visu naudu iztērēja, tā krīze.
Viņa laikam iedomājās, ka Janka ir vecs naftas magnāts ar lielu tumbočku garāžā, bet realitātē, viņš bija sportists un tikai 32 g, kad iepazinās tad laikam knapi 25 vai tmldz.
20.12.2024 09:58 |

Reitings 6945
Mathilde @ 20.12.2024 09:58
Ja bija tik slikts, tad kāpēc bērnu nonstop atstāja Jānim? Es piefiksēju- kā Jānis parakstīja jaunu līgumu, tā Annai viss čikiniekā, kā visu naudu iztērēja, tā krīze.
Viņa laikam iedomājās, ka Janka ir vecs naftas magnāts ar lielu tumbočku garāžā, bet realitātē, viņš bija sportists un tikai 32 g, kad iepazinās tad laikam knapi 25 vai tmldz.
https://www.instagram.com/reel/DCuGkjgoQrF/?igsh=ZzlrOG83ZDcxN2Zy
Te jau arī var redzēt kā puika pie Jāņa grib, nevis mammiņas.
Tas video jau pēc šķiršanās laikam.
20.12.2024 10:37 |

Reitings 15976
Reģ: 21.09.2023
Merilda @ 20.12.2024 09:41
Man visneglītākais šajā visā ir tas, ka Sedokovas komanda runā par to, ka Jānis esot viņu krāpis, ka viņa algojusi cilvēkus, kas viņu izseko. Ja par to netika runāts pirms šķiršanās un tajā periodā, kāds sakars to visu tagad runāt - saprotu, lai cilvēki būtu Annas pusē un viņu žēlotu. Bet vai tas viss vispār ir taisnība par krāpšanām, man neticas.
Te ir kaut kāda neloģika tajos melos. Jānis burtiski bija apsēsts ar Annu. Kādā sakarībā lai viņš viņu krāptu? Vieni meli un propoganda. Šausmīgi- ne empātijas, ne sirdsapziņas Sedakovai &co
20.12.2024 10:46 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Merilda @ 20.12.2024 09:41

Kurš naudīgs vecis mūsdienās nekrāpj? Sevišķi, kad ir kārtējā krīze attiecībās.
20.12.2024 10:50 |

Patīk
Reitings 2895
Reģ: 03.11.2023
Vārdotāja @ 20.12.2024 09:38
Es slims- neziedojam, pats vainīgs, gan jau ēdi neveselīgi? uzbrauca auto- pats vainīgs, neredzēji, ka auto nenobremzēs.

Nepārspīlē
20.12.2024 11:02 |

Reitings 314
Reģ: 09.08.2024
Tikko izlasīju rakstu, kurā teikts, ka Sana pēc šķiršanas neesot neko slikti par Timmu teikusi un tāpēc iemantojusi cieņu un apbrīnu- diez, kā tad sabiedrība uzzināja, ka Timma viņu met ārā no mājām un bloķējis kredītkartes? Manuprāt, bijušajai vispār nebūtu, ko runāt publiskajā telpā- pat ja ir kopīgs bērns! Kāda cieņa pret esošo vīru?
20.12.2024 11:02 |

Patīk
Reitings 2895
Reģ: 03.11.2023
Deisijaa @ 20.12.2024 00:38
Kāpēc Sedokova nevarēja pacelt to telefonu, ja redzēja, ka no Timma 103 (!) neatbildēti zvani.
Iespējams ar pacelšanu būtu glābta dzīvība.
Nesaprotu, goda vārds.

Es arī neceltu, ja man kāds bijušais zvanītu 100 reizes, un tā noteikti nebija pirmā diena, kad zvanās. Tu tiešām auklētos ar kādu bijušo vīrieti, kurš tev zvana katru minūti, varbūt katru dienu? Diez vai, nobloķētu visticamāk. Atmetot visādus iedomu scenārijus par savām morālēm utt, nu realitātē man no tāda cilvēka būtu vienkārši bail.
Ja kāds tevis dēļ ir apmāts un vēl dzer, varbūt lieto narkotikas, nu nevar ņemt visu atbildību uz sevi tagad zvanīties un runāties katru dienu. Neviens jau nekad nedomā, ka kāds tiešām darīs sev galu.
20.12.2024 11:05 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Nu, nu. Skaidrs, ka ruslandē rakstīs visu ko, lai tikai Anjušku aizstāvētu. Bet skaidrs arī tas, ka diemžēl Timmam uz galvas sakrita vienlaicīgi daudz triecienu. Nulle palīdzības. Tikai bliezieni pa vājākajām vietām. Cilvēks ar vāju psihi un dziļi emocionāls, esot akūtā deprsijas stāvoklī, to neārstējot, bieži dzīvi beidz ar pašnāvību. Diemžēl. Vainīgs tur nav neviens. Ja slimnieks nelūdz palīdzību un apkārtējie to nepamana vai nespēj atpazīt, tad rezultāts ir tāds, kāds ir. Cits vīrietis šādā situācijā savāktos, sāktu risināt lietas un netaisītu sev galu. Bēdīgi, ka Timmam dzīve noslēdzās šādi.
20.12.2024 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits