huitzitzilin @ 20.12.2024 07:32https://www.instagram.com/pugachev.life/
foršs čalis izklausās. Ļoti ceru, ka atvērs daudziem acis par Annočku..huitzitzilin @ 20.12.2024 07:32https://www.instagram.com/pugachev.life/
SarmaD @ 20.12.2024 09:25Neviena sieviete tur nav vainīga pie tā, ka Timma sev galu padarīja. Nav svarīgi cik ļoti tur kāda ir izģērbusi. Timma bija pieaudzis cilvēks. Un pieaudzis cilvēks pats pieņem savas dzīves lēmumus. Tai skaitā pašnāvību.
tad varbūt turpmāk uz visu skatāmies tā- pats pieaudzis, pats tiec galā? Nu tā- ar visu?SarmaD @ 20.12.2024 09:25Neviena sieviete tur nav vainīga pie tā, ka Timma sev galu padarīja. Nav svarīgi cik ļoti tur kāda ir izģērbusi. Timma bija pieaudzis cilvēks. Un pieaudzis cilvēks pats pieņem savas dzīves lēmumus. Tai skaitā pašnāvību.
Vārdotāja @ 20.12.2024 09:38tad varbūt turpmāk uz visu skatāmies tā- pats pieaudzis, pats tiec galā? Nu tā- ar visu?
Es slims- neziedojam, pats vainīgs, gan jau ēdi neveselīgi? uzbrauca auto- pats vainīgs, neredzēji, ka auto nenobremzēs.
Tad kad nonāksi šādā situācijā- atceries to- nelūdz nevienam palīdzību un neizrādi, ka Tev sūdīgi.
SarmaD @ 20.12.2024 09:25Neviena sieviete tur nav vainīga pie tā, ka Timma sev galu padarīja. Nav svarīgi cik ļoti tur kāda ir izģērbusi. Timma bija pieaudzis cilvēks. Un pieaudzis cilvēks pats pieņem savas dzīves lēmumus. Tai skaitā pašnāvību.
https://www.instagram.com/reel/DCuGkjgoQrF/?igsh=ZzlrOG83ZDcxN2ZyMathilde @ 20.12.2024 09:58Ja bija tik slikts, tad kāpēc bērnu nonstop atstāja Jānim? Es piefiksēju- kā Jānis parakstīja jaunu līgumu, tā Annai viss čikiniekā, kā visu naudu iztērēja, tā krīze.
Viņa laikam iedomājās, ka Janka ir vecs naftas magnāts ar lielu tumbočku garāžā, bet realitātē, viņš bija sportists un tikai 32 g, kad iepazinās tad laikam knapi 25 vai tmldz.
Te ir kaut kāda neloģika tajos melos. Jānis burtiski bija apsēsts ar Annu. Kādā sakarībā lai viņš viņu krāptu? Vieni meli un propoganda. Šausmīgi- ne empātijas, ne sirdsapziņas Sedakovai &coMerilda @ 20.12.2024 09:41Man visneglītākais šajā visā ir tas, ka Sedokovas komanda runā par to, ka Jānis esot viņu krāpis, ka viņa algojusi cilvēkus, kas viņu izseko. Ja par to netika runāts pirms šķiršanās un tajā periodā, kāds sakars to visu tagad runāt - saprotu, lai cilvēki būtu Annas pusē un viņu žēlotu. Bet vai tas viss vispār ir taisnība par krāpšanām, man neticas.
Merilda @ 20.12.2024 09:41Man visneglītākais šajā visā ir tas, ka Sedokovas komanda runā par to, ka Jānis esot viņu krāpis, ka viņa algojusi cilvēkus, kas viņu izseko. Ja par to netika runāts pirms šķiršanās un tajā periodā, kāds sakars to visu tagad runāt - saprotu, lai cilvēki būtu Annas pusē un viņu žēlotu. Bet vai tas viss vispār ir taisnība par krāpšanām, man neticas.
Vārdotāja @ 20.12.2024 09:38tad varbūt turpmāk uz visu skatāmies tā- pats pieaudzis, pats tiec galā? Nu tā- ar visu?
Es slims- neziedojam, pats vainīgs, gan jau ēdi neveselīgi? uzbrauca auto- pats vainīgs, neredzēji, ka auto nenobremzēs.
Tad kad nonāksi šādā situācijā- atceries to- nelūdz nevienam palīdzību un neizrādi, ka Tev sūdīgi.
Deisijaa @ 20.12.2024 00:38Kāpēc Sedokova nevarēja pacelt to telefonu, ja redzēja, ka no Timma 103 (!) neatbildēti zvani.
Iespējams ar pacelšanu būtu glābta dzīvība.
Nesaprotu, goda vārds.