SarmaD @ 08.12.2024 21:51Kas vel liek ar viņu kopā turēties? Ja jūties, ka vairs abiem nesapas kopā, tad varbūt tiešām laiks šķirties. Ko vīrs vispār par šo saka? Ir tāds topiks pacelts?
Megija1234 @ 08.12.2024 22:28Kapēc Tev liekas, ka viņu vairs nemīli? Vai viņš tevi mīl?
Kur ir jūsu nesaskaņas? Viņš nepalīdz ar bērniņu?
Tu viņam prasi lai viņš palīdz? Draudzene man arī sūdzējās par to, bet pati biju piefiksējusi, ka viņa nelabprāt prasa palīdzību. Vīrieši tomēr nesaprot ja kko izdarījuši nepareizi un dažreiz ir jāpasaka tieši.
Varbūt paņemiet brīvdienas no bērniņa (palūdziet lai jūsu vecāki pieskata) un pavadat brīvdienas divatā un veltat šo laiku lai izrunātu visu kas noticies kopš bērniņa dzimšanas?
Tad arī varat pacelt tēmu par to vai ir vērts glābt laulību vai doties katram savu ceļu…
law7 @ 08.12.2024 23:11Kas tev viņā patika senāk? Kad iepazināties, kad precējāties, kad nolēmāt radīt bērnu?
Lenova @ 08.12.2024 23:00
Nav sajūtas, ka šobrīd vēlos ar viņu pavadīt laiku. Nesen arī pieķēru sevi pie domas, ka man nav patīkami, ka viņš man pieglaudās, kad dīvānā skatījāmies filmu. Un mani spēj sadusmot sīkumi viņa darbībās un attieksmē. Piemēram, pēc ēšanas nav novācis aiz sevis traukus. Kur paēda, tur palika.
Nezinu vai viņš mani mīl. Ir teicis šos vārdus. Bet man vairāk gribētos redzēt darbos, nevis vārdos. Piemēram, iedot brīvu vakaru, lai varu nesteidzīgi ieiet vannā.
Sākumā nesaskaņas radās tādēļ, ka tiešām nejutu palīdzību. Atnāca no darba, iekrita dīvānā pie tv un tur arī visu vakaru pavadīja. Pēc tam jau sapratu, ka nav jēgas ne gaidīt brīnumu, ka pats piedāvās palīdzēt. Sāku prasīt - nu taisi vakariņas. Vai palīdzi ikvakara rituālā ar bērnu, līdz tiekam līdz gultai. Nu uz dažām dienām strādā, pēc tam viss pa vecam.
Šobrīd ir panācis to, ka bērns negrib īsti ar viņu palikt, iet gulēt utt. Tāds aizvainots, it kā es būtu vainīga.
Pretī saka, ka ir noguris, jo iet uz darbu. Ka es nenovērtēju, neatbalstu. Jā, laikam jau vairs neatbalstu gan, jo īpaši vairs nav vēlmes sarunāties.
Lenova @ 08.12.2024 22:00
Kā jau lielākajai daļai - bērns un kopīgas saistības (mājokļa kredīts utt.). Zinu, ka šie kopā turētāji tāpat nesaturēs kopā, ja viss ir slikti.
Bet zinu arī gadījumus no dzīves, kur it kā galīgā tūtē sagājušas attiecības tomēr izdevās saglābt, tāpēc esmu apjukusi vai nepārsteigšos. Drīz atsākšu darba gaitas pēc dekrēta. Laikam klusībā ceru, ka kaut kā tā ikdiena pamainīsies.. nezinu.
Pats saka, ka gribētu visu saglābt. Bet alko reibumā ir izteicies - šķiramies, ja gribi.
Megija1234 @ 08.12.2024 23:37
Manuprāt tu nevēlies pavadīt ar viņu laiku, jo izskatās, ka pēc bērniņa piedzimšanas tev nav īsti bijis laiks sev. Sarunājat, ka viņš tev brīvdienu iedos. Ieej 40 minūšu dušā, paskaties filmu, aizej iepirkties, satiecies ar draudzenēm. Pasaki, viņam, ka saproti ka viņš strādā, bet bērns tomēr nav atpūta un Tu pati gan jau labrāt pastrādātu, lai atpūstos no galvenā amata - mamma.
Sarunājat, ka viņš palīdzēs pāris dienas nedēļā lai vari nesteidzīgi nomazgāties vai uzlikt kādu sejas masku.
Šī ir tikai krīze attiecībās. Visu var saglābt, ja dos iespēju. Padomā arī par laiku divatā ar viņu. Varbūt vairs neatceraties un vajag atgādināt kapēc izvēlējāties viens otru. ☺
SarmaD @ 08.12.2024 23:41Manuprāt nav svarīgi tāds "agrāk". Svarīgi ir tas, kas ir te un tagad. Un tagad cilvēki, un es domāju ka abi, nejūtas labi. Tad to vai nu risina vai nerisina.
Cik tev vel līdz dekrēta beigām? Var gadīties, ka tad vīram gribot negribot nāksies vairāk iesaistīties ģimenes dzīvē un tad tā bilde arī pamainās.
IceCream @ 09.12.2024 00:06No visādām sieviešu pieredzēm, kas ar mani ir kādreiz padalījušās. Ja vīrs vairs neinteresē seksuāli, tad ir baigi maza iespēja, ka tas jebkad notiks atkal.
Lenova @ 08.12.2024 23:46
Es esmu mēģinājusi. It kā uzklausa manu teikto par laiku sev un saprot, bet līdz darīšanai nenonāk. ?
Ir bijusi man diena ar draudzenēm bez bērna. Pēc tam bija kādu nedēļu jāklausās slēptie pārmetumi, cik viņam bija grūti, kamēr es atpūtos.
Lenova @ 08.12.2024 23:46
Es esmu mēģinājusi. It kā uzklausa manu teikto par laiku sev un saprot, bet līdz darīšanai nenonāk. ?
Ir bijusi man diena ar draudzenēm bez bērna. Pēc tam bija kādu nedēļu jāklausās slēptie pārmetumi, cik viņam bija grūti, kamēr es atpūtos.
Biezlape @ 09.12.2024 00:33
Taisnība. Ja ir nepatīkami viņa pieskārieni, tad ir diezgan čābīgi. Ķermeni apmānīt nevar.
Diabolus @ 09.12.2024 13:57Kāds šodien noskaņojums?
Diabolus @ 09.12.2024 20:41
Es nebūtu tik kategoriska šajā gadījumā, jo tā nepatika pret pieskārieniem neliecina par to, ka vīrs ir kaut kādā veidā atbaidošs, bet gan, ka autorei to pieskārienu šobrīd ir par daudz (jo 26349566x dienā samīļojas ar mazu bērniņu). Izteikti sievietēm, kuras ir fiziski noslēgtākas.
Man bija līdzīga pieredze, kamēr baroju ar krūti un mazais faktiski bija man pielīmēts. Likās pat dīvaini, ka man pieglaužas kāds cits. Tam, kuram nav šādas pieredzes, ir ļoti grūti to saprast.