Aizspogulia @ 04.12.2024 19:48Man ievietoja tādu kā baloniņu dzemdē( šis bija ļoti sāpīgi) kuru piepildīja ar ūdeni(šis vairs nē) un ik pa 1,5h bija jādzer pulverīši. Kopš procesa sākumam līdz pirmajām sāpīgajām kontrakcijām pagāja aptuveni 6h un līdz nogāja ūdeņi vēl 8h. Līdz piedzima bērns vēl 9h. Bet jā ļoti ilgs process. Būtībā tās 8h bija ar ļoti regulārām, sāpīgām kontakcijām ik pa 2 min. Epidurālo vēl nevarēja dabūt, jo nebiju dzemdību nodaļā, bet pirms dzemdību. Kad nogāja ūdeņi un pārveda tad jau varēju dabūt.
Mežezera delīrijs @ 04.12.2024 20:08Nav opcija teikt, ka tu nepiekrīti šādām manipulācijām bez atsāpināšanas un lai taisa ķeizaru? Es nevaru iedomāties, ka piekristu kaut kādai balona ievietošanai dzemdē vai kontrakcijām ik pa 2 min bez epidurālās, WTF, pat miesnieki lopkautuvē rīkojas humānāk.
Aizspogulia @ 04.12.2024 19:48Man ievietoja tādu kā baloniņu dzemdē( šis bija ļoti sāpīgi) kuru piepildīja ar ūdeni(šis vairs nē) un ik pa 1,5h bija jādzer pulverīši. Kopš procesa sākumam līdz pirmajām sāpīgajām kontrakcijām pagāja aptuveni 6h un līdz nogāja ūdeņi vēl 8h. Līdz piedzima bērns vēl 9h. Bet jā ļoti ilgs process. Būtībā tās 8h bija ar ļoti regulārām, sāpīgām kontakcijām ik pa 2 min. Epidurālo vēl nevarēja dabūt, jo nebiju dzemdību nodaļā, bet pirms dzemdību. Kad nogāja ūdeņi un pārveda tad jau varēju dabūt.
Gaby Moreno @ 04.12.2024 20:36
Pfff, kāds vēl ķeizars!! Līdz pēdējam liks dzemdēt pašai, lai tur vai kas! Jo redz, tas taču ir tik dabisks process (nu un ka ar traumu sekām - gan fiziskām, gan morālām var nākties sadzīvot visu atlikušo dzīvi). Sorry tēmas autorei, šī komentāra mērķis ir nevis sabiedēt vēl vairāk, bet gan izteikt sašutumu par attieksmi no ārstu puses. Lai vieglas dzemdības.