Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jautājums astro/Taro

Reitings 2
Reģ: 02.09.2024
Sveikas, dāmas!
Piedāvāju palīdzēt rast risinājumu kādā jautājumā/situācijā caur astroloģiju vai Taro.
Pirms pāris gadiem esmu pabeigusi Taro kursus, un šobrīd apgūstu astroloģiju (Vēdisko).
Visi radi un draugi jau nokonsultēti, tādēļ meklēju plašāku auditoriju, lai praktizētu un nezaudētu iemaņas.
Noteikumi pavisam vienkārši - ja vēlaties uzdot kādu jautajumu/-us, lūgums sūtīt PM.
Tā kā šī ir mana sirdslieta, noteikti samaksu neprasu, bet priecātos par kādu ziedojumu (enerģijas apmaiņai par ieguldīto laiku vai, ja uzskatīsiet, ka esmu palīdzējusi), jo gribētos arī turpmāk attīstīties šajā jomā, un nākamie kursi jau noskatīti.
Lūgums neuzdot pareģošanas tipa jautājumus - kad precēšos, kad piedzims bērni u.tml. Sniedzu atbildes uz racionālākas dabas jautājumiem - piem. ko man darīt, lai atrastu jaunu darbu, ko darīt, lai atrisinātu šo situāciju darbā/ģimenē u.tml.
Papildus lūgšu sniegt arī atgriezenisko saiti par to, kas no manas puses būs minēts pareizi un kas-ne.
P.S. Par nodokļiem lūgums neuztraukties, esmu pašnodarbināta persona.
28.11.2024 18:07 |

Reitings 1100
Reģ: 13.12.2023
Palīdzi man un sev izskaidrot, kā tieši kārtis palīdzēs atbildēt uz racionālu jautājumu, piemēram, “kā atrast darbu”? Man bija iespaids, ka darbu var atrast, piesakoties vakancei. Bet varbūt kārtis pateiks priekšā kādu ezotēriskāku veidu? Varbūt manifestēs zvaigznēs?
28.11.2024 20:41 |

Reitings 364
Reģ: 30.08.2024
Vai ir iespējams iegūt padomus kurās dienās kazino likt lielākas likmes, cik reizes dienā spēlēt un ja var kādas ir ieteicamās kazino spēles?
Kā reiz darbs ar taro.
28.11.2024 21:10 |

Reitings 267
Reģ: 17.06.2024
Sviests! Viena vienīga cilvēku čakarēšana.
28.11.2024 22:13 |

Reitings 364
Tā nav čakarēšana. Tā ir seno tradīciju kopšana. Apmēram kā dainu skapis, folkloras kopas, visādas vēsturiskās rekonstrukcijas.
Un brīžos kad loģika nestrādā, var pielietot taro kārtis lai izšķirtos par lēmumu.
Tāpēc man bija jautājums vai autore varētu ar taro izlemt kurās dienās dubultot kazino likmi un cik intensīvi spēlēt.
Skaidrs ka tur nebūs 100 procenti veiksme. Bet, iespējams, to veismes iespējamību varētu palielināt kombinējot divus nejaušus procesus - kazino spēli un taro kāršu izlikšanu.
Autore izliks kārtis un ieteiks - es izmēģināšu, izmēģinās citi kas vēlas - un apkoposim rezultātus. Ņemam kazino likmi 0.1 eur dienā, viena spēle. Ja taro kārtis izliksies - 1 eur dienā. Nebūs dārgi patestēt. Paskatīsimies cik biezi vinnesti sakrīt ar likmes palielinājumu.
Pēc gada jau būs rezultāti pēc kuriem varēs šo to spriest. Tur no laimestiem vismaz puse atnāks atpakaļ Tā ka gadā pēc šāda algoritma izmaksas būs ap 10 eur.
Autorei jābūt būtu interesanti veikt šādu eksperimentu.
29.11.2024 11:06 |

Reitings 1780
Reģ: 15.09.2023
Diabolus @ 28.11.2024 20:41
Palīdzi man un sev izskaidrot, kā tieši kārtis palīdzēs atbildēt uz racionālu jautājumu, piemēram, “kā atrast darbu”? Man bija iespaids, ka darbu var atrast, piesakoties vakancei. Bet varbūt kārtis pateiks priekšā kādu ezotēriskāku veidu? Varbūt manifestēs zvaigznēs?

Rūnu svecē jāskatās, dzirdēju, ka tās sakot visas atbildes. 😁
29.11.2024 11:51 |

Reitings 364
nu re. Autore nevēlējās palīdzēt ar kazino.
Bet es pajautāju lai mākslīgais intelekts man izliek kārtis - cik spēles spēlēt un sākot no kuras palielināt likmi.
Un sanāca tā ka taro kāršu padoms notrāpīja uz biežākām veiksmēm.
Lai gan kopumā tika nospēlēts ar zaudējumiem.
Sagadīšanās gan jau ka.
Bet re kā sanāk.
Mākslīgais intelekts labprāt pieteicās pazīlēt par da jeb ko.
30.11.2024 15:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits