Kā dalāt ceļojumu izmaksas?

10 gadi
Reitings 231
Reģ: 27.06.2014
Čau!
Kā jūs esot attiecībās dalāt ceļojumu izmaksas?
26.11.2024 23:52 |

10 gadi
Reitings 4078
Reģ: 09.07.2011
Laavii @ 28.11.2024 08:28

man tieši tā pat :) viens kādā ceļojumā samaksā vairāk, otrs citā.. neuzskatu, ka vīrietim viss būtu jāmaksā :)

Man arī nešķiet, ka visu vienmēr būtu jāizmaksā vīrietim, ja attiecībās pelna abi un ja vien viņš nav kaut kāds miljonārs 😀 skaidrs, ka centu centā uz pusēm neviens nerēķinās, taču liekas tikai godīgi, ka abi brauc ceļojumā un abi par to arī maksā.
28.11.2024 09:25 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
garsigs_persiks @ 28.11.2024 09:25

Man arī nešķiet, ka visu vienmēr būtu jāizmaksā vīrietim, ja attiecībās pelna abi un ja vien viņš nav kaut kāds miljonārs ? skaidrs, ka centu centā uz pusēm neviens nerēķinās, taču liekas tikai godīgi, ka abi brauc ceļojumā un abi par to arī maksā.

Nu skatoties uz kuru pusi tie centi būs.
Var arī sākt rēķināt kāds no abiem ja tuvosies precīzi pusei.
28.11.2024 21:06 |

10 gadi
Reitings 8703
Reģ: 11.08.2009
Spooky1070 @ 27.11.2024 10:06
baigi labi esi iekārtojusies, man ar patiktu ka man visu apmaksā
Ko tur iekārtojusies :)))) Tā ir šobrīd, bet nav bijis iepriekš. ir bijis pilnīgi pretēji. kad es viena VISU maksāju. pluss šī dzīve negarantē, ka tā arī būs visu laiku. tas ir tikai burvīgs brīdis, jo ir ļoti patīkami. tāpēc es teiktu, ka šajā nevar "iekārtoties". Var tikai pateikties, ka šobrīd ir tā. ;)
28.11.2024 21:55 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2024
Bebermans @ 27.11.2024 21:39
Vīrietis jau dēļ tam tiek turēts, ka tas visu apmaksā.
Ja dalīs izmaksas, ceļojumi tādi nekādi būs.
Bet es ieteikšu tā - vienu ceļojumu apmaksā viens, nākamo otrs un tā cikliski.
Tāpat arī restorānu apamaksā pa kārtai. Uz restorāniem var patrenēties un tad ķerties pie ceļojumiem.

Brauc ārstēties
28.11.2024 22:44 |

Reitings 264
Diabolus @ 27.11.2024 14:26

Es domāju, ka tādām kā Glorija visu samaksā, kaut kredītu paņem, lai tik beidzot aizver savu pretīgo ībli. Jo noteikti sāk mētāties ar fekalijām un aiziet uz īso, ja ir pat iespēja, ka būs jāieliek 1eur iepirkumu ratos. Viņai šī tēma ir īpaši sāpīga.

Idiote 😂😂😂 Mans vīrietis nav tāds nabags, lai ceļojumiem būtu jāņem kredīti 😂
28.11.2024 22:45 |

Reitings 264
Laavii @ 28.11.2024 08:28

man tieši tā pat :) viens kādā ceļojumā samaksā vairāk, otrs citā.. neuzskatu, ka vīrietim viss būtu jāmaksā :)

Normāli vīrieši paši uzskata, ka viņiem jāapmaksā, nevis sieviete tur kaut ko uzskata vai neuzskata.
28.11.2024 22:50 |

Reitings 69
Reģ: 28.01.2024
Profesionalu parazitu izgaismojosha diskusija te notiekaas. 😀
Neko nesasniegushas bomzenes grib tikai lai vecis ir kaa labi slaucams govs pups visas dzives garumaa. I to - lai pats iesprauzh kur vajag, lai pashai nav jadasniedzas, lieki sava princeshu energija jateree 😄
29.11.2024 00:00 |

Reitings 354
Chikatello @ 29.11.2024 00:00
Profesionalu parazitu izgaismojosha diskusija te notiekaas. ?
Neko nesasniegushas bomzenes grib tikai lai vecis ir kaa labi slaucams govs pups visas dzives garumaa. I to - lai pats iesprauzh kur vajag, lai pashai nav jadasniedzas, lieki sava princeshu energija jateree ?

Vīrieši jau arī labprāt izbaudītu ka sieviete par visu maksā un būtu bomzeņi, kas sēž pie sievietes pupa un vēl ceļo kopā ar to.
Nebūs nekāds lielais brīnums ja civilizācijas attīstība pie tā novedīs.
Tā jau tie normālie vīrieši ne jau nu baigi grib par visu maksāt, bet vienkārši izprot, ka ar sievieti naudas ziņā nav aršana un pielāgojas.
Vienlīdzība šajā - gribēšanas lai cits par tevi maksā - ziņā starp dzimumiem noteikti pastāv. Tas ka par sievietēm maksā biežāk ir vienkārši sociālā inerce, kas pamazām bremzējas.
Normālie izsīkst.
29.11.2024 08:57 |

Reitings 257
Reģ: 17.06.2024
Kas tā par vecu laiku domāšanu, ka vīrietim ir par visu jāmaksā? Ir jābūt visam vienlīdzīgi.
29.11.2024 09:06 |

Reitings 873
Reģ: 23.08.2016
Maksājam aptuveni uz pusēm, bet es baigi nerēķinu. Viens nopērk biļetes, otrs par viesnīcu maksā. Abi uz maiņām maksājam par ēšanu. Kaut kā tā. Ja kāds grib kādu extru, tad pats maksā.
Brīnos par pāriem, kas viens otram pēc ceļojuma sūta maksājuma pieprasījumus :D Stulbi arī liekas, ja pāri ir divi vidusmēra cilvēki, un viens regulāri uzsauc ceļojumu abiem. Abos gadījumos paliek pēcgarša, ka kāds ir skopulis vai pamuļķis.
29.11.2024 15:43 |

10 gadi
Reitings 367
Reģ: 15.08.2012
Es visu saplānoju un nopērku biļetes. Arī nobukingoju apartamentus ar maksāšanu uz vietas. Vīrs apmaksā apartamentus un ēšanu ceļojuma laikā. Suvenīrus pērku es.
29.11.2024 15:52 |

10 gadi
Reitings 367
Reģ: 15.08.2012
Neko nesasniegushas bomzenes grib tikai lai vecis ir kaa labi slaucams govs pups visas dzives garumaa. I to - lai pats iesprauzh kur vajag, lai pashai nav jadasniedzas, lieki sava princeshu energija jateree ?
nu re, nekļūdījos, esi Tu džeks. Tak tādus vientuļus neveiksminiekus pa gabalu jūtu. Tavi teksti to 100% pierāda.
29.11.2024 15:54 |

Reitings 3181
Reģ: 05.09.2023

Sievietes lielākoties tiešām parazitē. Pilnībā piekrītu komentāram.
Personiski manā ģimenē arī tiek dalīti maksājumi kaut kur uz pusēm. Vai nu viens iebuko un samaksā par palikšanu, otrs tad no sevis sedz ceļa izdevumus. Kaut kā to kopsaucēju atrod, bet noteikti nav tā, ka tikai viens finansiāli iesaistās.
29.11.2024 18:08 |

Reitings 873
Es tiešām priecājos, ja kāds var otrai pusītei uzsaukt ceļojumu. Bet dažreiz sieviešu ekspektācijas ir komiskas. Stāsts iz dzīves.
Pazīstams puisis bija iekrājis naudu pirmajam lielajam ceļojumam uz 10 dienām. Izmaksas bija 1k, tā kā varētu teikt, ka ekonomisks brauciens. Pāris mēnešus pirms brauciena uzradās meitene. Šī arī gribēja braukt līdzi, bet naudas neesot. Un visu laiku mājieni, ka puisim vajadzētu aicināt viņu līdzi. Puisis godīgi pateica, ka sorry, man vienkārši nav lieks tūkstotis. Meitene uzmeta lūpu, ka viņu nelutinot.
Pati meitene nekur tālāk par Baltiju nebija bijusi. Laikam nekādu priekšstatu, cik mūsdienās maksā ceļojums. Tas gan man likās mega stulbi. Pati nevar atļauties, bet no cita gan prasa un vēl apvainojas.
29.11.2024 18:57 |

Reitings 576
Reģ: 09.06.2023
SALOMEJA @ 29.11.2024 18:57
Es tiešām priecājos, ja kāds var otrai pusītei uzsaukt ceļojumu. Bet dažreiz sieviešu ekspektācijas ir komiskas. Stāsts iz dzīves.
Pazīstams puisis bija iekrājis naudu pirmajam lielajam ceļojumam uz 10 dienām. Izmaksas bija 1k, tā kā varētu teikt, ka ekonomisks brauciens. Pāris mēnešus pirms brauciena uzradās meitene. Šī arī gribēja braukt līdzi, bet naudas neesot. Un visu laiku mājieni, ka puisim vajadzētu aicināt viņu līdzi. Puisis godīgi pateica, ka sorry, man vienkārši nav lieks tūkstotis. Meitene uzmeta lūpu, ka viņu nelutinot.
Pati meitene nekur tālāk par Baltiju nebija bijusi. Laikam nekādu priekšstatu, cik mūsdienās maksā ceļojums. Tas gan man likās mega stulbi. Pati nevar atļauties, bet no cita gan prasa un vēl apvainojas.

Situācijas mēdz būt dažādas. Piekrītu, ka ir sievietes, kuras nav gatavas un spējīgas ieguldīties, veselīgās attiecībās jābūt iesaistiem abiem. 🙂 Taču manā pasaulē nav līdz galam saprotams, kā tas tā, ja pieaudzis vīrietis nekad nevar atļauties uzsaukt ceļojumu gan sev, gan savai dāmai. Saprotams, gadās, ka ar darbu grūtāk, un perfekti, ja blakus ir sieviete, kas pati ir realizējusies un var pielikt ceļojumam klāt naudu, saprotoša. Taču, vai es izskatītu nopietnām attiecībām vīrieti un plānotu kopīgu nākotni, kuram vienmēr nepieciešams “piemest” klāt, jo nesanāk - visdrīzāk jau, ka nē. Tas ir vairāk par to, cik katra sieviete ir gatava pieņemt un atdot pati. Daudzas sievietes vienkārši apmierina tāds modelis un attiecīgi izvēle krīt uz tādiem vīriešiem. Pašpietiekama sieviete bez problēmām spēs izmaksāt sev ceļojumu, ja būs nepieciešamība, palīdzēs savam vīrietim, spēs uzdāvināt dāvanu, bet arī vīrieti viņa gribēs blakus tādu, kurš ar naudu tomēr prot rīkoties, ja ne daudz pelnīt, tad vismaz var iekrāt ceļojumam. Prasības pret citiem bieži attaino attieksmi pret sevi. 🙂 Un ļoti bieži redzams, kura dāmīte tad sapņo un grib parazitēt, un, kura ciena sevi un savu vīrieti.
29.11.2024 19:54 |

Reitings 1131
Reģ: 31.01.2023
Čau, incel! Joprojām nevainīgs?
29.11.2024 20:01 |

Reitings 354
Tā jau ģimenē ne visai pareizi rēķināt kas tur ceļojumu uz pusēm maksā.
Ja vīrietis apmaksā ceļojumu, bet piemēram sieviete hipotēku un ēdienu visu gadu...
Tur it kā ir daudz maz kopējs ģimenes budžets, kur katrs nedaudz specializējas uz dažām budžeta līnijām.
Katru pozīciju dalīt akurāt uz pusēm, lai kaut kādai muļķīgai līdztiesībai kvalificētos nav īsti jēgas.
Svarīgi ir nevis tas kā sadala ceļojumu izmaksas, bet gan cik katrs pelna un cik no nopelnītā iegulda kopējā budžetā.
29.11.2024 22:05 |

Reitings 1099
Reģ: 13.12.2023
Elizabeteeee @ 29.11.2024 19:54

Situācijas mēdz būt dažādas. Piekrītu, ka ir sievietes, kuras nav gatavas un spējīgas ieguldīties, veselīgās attiecībās jābūt iesaistiem abiem. ? Taču manā pasaulē nav līdz galam saprotams, kā tas tā, ja pieaudzis vīrietis nekad nevar atļauties uzsaukt ceļojumu gan sev, gan savai dāmai. Saprotams, gadās, ka ar darbu grūtāk, un perfekti, ja blakus ir sieviete, kas pati ir realizējusies un var pielikt ceļojumam klāt naudu, saprotoša. Taču, vai es izskatītu nopietnām attiecībām vīrieti un plānotu kopīgu nākotni, kuram vienmēr nepieciešams “piemest” klāt, jo nesanāk - visdrīzāk jau, ka nē. Tas ir vairāk par to, cik katra sieviete ir gatava pieņemt un atdot pati. Daudzas sievietes vienkārši apmierina tāds modelis un attiecīgi izvēle krīt uz tādiem vīriešiem. Pašpietiekama sieviete bez problēmām spēs izmaksāt sev ceļojumu, ja būs nepieciešamība, palīdzēs savam vīrietim, spēs uzdāvināt dāvanu, bet arī vīrieti viņa gribēs blakus tādu, kurš ar naudu tomēr prot rīkoties, ja ne daudz pelnīt, tad vismaz var iekrāt ceļojumam. Prasības pret citiem bieži attaino attieksmi pret sevi. ? Un ļoti bieži redzams, kura dāmīte tad sapņo un grib parazitēt, un, kura ciena sevi un savu vīrieti.

Man liekas, ka tu nedaudz jauc dzīves sagadīšanos ar izvēli. Kādas kārtis /cilvēkus/ tev dzīve izdala, tās mēs arī izspēlējam.
29.11.2024 22:32 |

Reitings 873
Taču manā pasaulē nav līdz galam saprotams, kā tas tā, ja pieaudzis vīrietis nekad nevar atļauties uzsaukt ceļojumu gan sev, gan savai dāmai. Saprotams, gadās, ka ar darbu grūtāk, un perfekti, ja blakus ir sieviete, kas pati ir realizējusies un var pielikt ceļojumam klāt naudu, saprotoša. Taču, vai es izskatītu nopietnām attiecībām vīrieti un plānotu kopīgu nākotni, kuram vienmēr nepieciešams “piemest” klāt, jo nesanāk - visdrīzāk jau, ka nē. Tas ir vairāk par to, cik katra sieviete ir gatava pieņemt un atdot pati. Daudzas sievietes vienkārši apmierina tāds modelis un attiecīgi izvēle krīt uz tādiem vīriešiem

Jā, tas protams, attiecas uz lux dāmām un lux vīriešiem, kam ienākumi krietni virs vidējā.
Bet kas arī svarīgi - par kādiem ceļojumiem mēs runājam? Spa Lietuvā, vīkends ar Ryanair Gdaņskā, Hurgada ar 4* viesnīcu, reizi 5 gados Dubaija, vai katru gadu uz Tahiti? Ir tomēr liela atšķirība, ko sieviete sagaida, lai vīrietis uzsauc.
30.11.2024 00:37 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
a kas ta par Gloriju?ne jau ta bijusi deputate
30.11.2024 06:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits