Trešais liekais

Reitings 6
Reģ: 19.11.2024
Ko domājat par to, ka jūsu otrai pusītei ir labākie draugi pretējā dzimuma? Situācija tāda:
Man 24. 4.5 mēnešus esmu attiecībās ar mana vecuma puisi. Viss ir labi, ja neskaita to, ka viņam jau 3 gadus ir "labākā draudzene", kura visur mums skraida līdzi. Mēs retu reizi esam tikai divi vien, viņa visur nāk pakaļ. Taisāmies arī aizlidot Ziemassvētkos nelielā ceļojumā un viņa arī tur vēlas lidot ar mums. Es puisim mierīgi bez nekādas histērijas un drāmām paskaidroju, ka viņa labākā draudzene ir par daudz mūsu dzīvē un lai viņš pasaka viņai, ka mēs vēlamies būt divi vien. Viņš atbild "tā nedrīkst, viņai dzīve grūti iet, salauzta sirds utt., es negribu, lai viņa pārdzīvo". Esmu par veselīgām attiecībām, bet knapi jau noturos, lai nesāktu kliegt gan uz sava puiša, gan uz to nabadzīti viņa labāko draudzeni. Ko lai dara?
P.S. Ja kāds te izteiks komentārus "jums meitenēm pašām ir labākie draugi čaļi". Varbūt kādai ir, bet ne man. Es komunicēju tikai ar meitenēm.
19.11.2024 11:17 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
protams,ka draudzejas ar pretejo dzimumu ari tapat vien,bet tas ir parsvara tad,ja otrs nesaista sexuali.Man tadi dzive ir bijusi vairaki cali,kad esam gajusi uz kino,vai biljardu uzsplet vai gar juru pavazaties.Vnk kad ir periodi,kad nav otras puses,tad ir labi sadas kompanijas.Kad uzrodas otras puses,tad gan tas beidzas.Ja nu vienigi nav ta,ka ir divi pari,tad var kopa pa retam kur aiziet.
Bet autores situacija ir galigi garam.Izskatas,ka driz jau gulamistaba piedavas tai skukenei piedalities,lai nabadziti neaizvainotu.
21.11.2024 12:03 |

Reitings 3717
Reģ: 11.04.2023
pepija @ 21.11.2024 12:03
protams,ka draudzejas ar pretejo dzimumu ari tapat vien,bet tas ir parsvara tad,ja otrs nesaista sexuali.Man tadi dzive ir bijusi vairaki cali,kad esam gajusi uz kino,vai biljardu uzsplet vai gar juru pavazaties.Vnk kad ir periodi,kad nav otras puses,tad ir labi sadas kompanijas.Kad uzrodas otras puses,tad gan tas beidzas.Ja nu vienigi nav ta,ka ir divi pari,tad var kopa pa retam kur aiziet.
Bet autores situacija ir galigi garam.Izskatas,ka driz jau gulamistaba piedavas tai skukenei piedalities,lai nabadziti neaizvainotu.

Pati lielisks pierādījums, ka pretējā dzimuma draudzības ir vienradzis.
Parasti par draugiem uzmetas simpi, resnie vai kā citādi dīvaini vīrieši... kuri domā, ka caur draudzību tiks biksītēs. Kad uzrodas otrā pusīte nozūd.
21.11.2024 12:13 |

Reitings 4913
Reģ: 07.09.2023
pepija @ 21.11.2024 12:03

Tas, ko Tu aprakstīji nav draudzība, drīzāk labu paziņu attiecības (kas kādu laiku tiešām ir iespējamas).
21.11.2024 12:15 |

Reitings 3717
Gaby Moreno @ 21.11.2024 12:15

Tas, ko Tu aprakstīji nav draudzība, drīzāk labu paziņu attiecības (kas kādu laiku tiešām ir iespējamas).

Ja tās ir labu paziņu attiecības, kāpēc šīs attiecības noslēdzās, kā uzrodas otra pusīte?
21.11.2024 12:25 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
akul12 @ 21.11.2024 11:59

Tā nav draudzība, bet simpošana, lieliski saproti, ko? ?

Nē nesaprotu. Nezninu kas ir simpošana.
Dažas domā, ka visi vīrieši grib viņām līst biksītēs vai kaut ko uz to pusi.
Bet tas nevisai atbilst patiesībai.
Daži domā ka visi viņus grib apkrāpt.
Piesardzība nekad nav par skādi. Bet no tā nevajag izdarīt globālus secinājumus.
Visas kas domā ka vīriešiem tikai viens prātā - īsti nemaz nav pārbaudījušas, jo baidās uzzināt skaudro patiesību ka viņas vāvere nafig vairākumam nav vajadzīga jo nekvalificējas. A padraudzēties var. Kāpēc gan ne?
21.11.2024 12:44 |

Reitings 3717
Bebermans @ 21.11.2024 12:44

Nē nesaprotu. Nezninu kas ir simpošana.
Dažas domā, ka visi vīrieši grib viņām līst biksītēs vai kaut ko uz to pusi.
Bet tas nevisai atbilst patiesībai.
Daži domā ka visi viņus grib apkrāpt.
Piesardzība nekad nav par skādi. Bet no tā nevajag izdarīt globālus secinājumus.
Visas kas domā ka vīriešiem tikai viens prātā - īsti nemaz nav pārbaudījušas, jo baidās uzzināt skaudro patiesību ka viņas vāvere nafig vairākumam nav vajadzīga jo nekvalificējas. A padraudzēties var. Kāpēc gan ne?

Sievietēm, kurām vāvere, jeb precīzāk izskats nekvalificējās kafiju vai citus labumus neizmaksā.
21.11.2024 13:16 |

Reitings 430
akul12 @ 21.11.2024 13:16

Sievietēm, kurām vāvere, jeb precīzāk izskats nekvalificējās kafiju vai citus labumus neizmaksā.

Muļķības. Kafija ir tikai kafija.
Pat man izmaksā kafiju, lai gan vāveres nemaz nav.
21.11.2024 13:29 |

Patīk
Reitings 3502
Reģ: 03.11.2023
vāvere nekvalificējas 😁😁😁
21.11.2024 13:30 |

Reitings 1491
Reģ: 29.04.2021
Tiešām dīvaini , paprasi vai arī ceļojuma visi dzīvosiet trijatā vienā numurā? Vai arī nebrauc un pasaki, lai tad izbauda ceļojumu divatā. Pat jau viņam tiešām nav absolūti nekādu nolūku uz šo draudzeni , tāpat varu saprast , ka tas ir neērti un kaitinoši .
21.11.2024 17:47 |

Reitings 430
queen2820 @ 21.11.2024 17:47
Tiešām dīvaini , paprasi vai arī ceļojuma visi dzīvosiet trijatā vienā numurā? Vai arī nebrauc un pasaki, lai tad izbauda ceļojumu divatā. Pat jau viņam tiešām nav absolūti nekādu nolūku uz šo draudzeni , tāpat varu saprast , ka tas ir neērti un kaitinoši .
,
Diez vai vienā numurā. Gan jau viņa samaksās par savu numuru un vēl benzīnam naudu piemetīs lai ar nomas auto var pabraukāties pa apkārni. Muļķīgi ņemt nomā 5 vietīgu auto un braukāt divatā.
Es vairākas reizes ceļoju kā otrs vīrietis un ar mani ir ceļojušas 2-3 meitenes reizē. Ar gulēšanu problēmas vienmēr tika atrisinātas neviena jūtas neaizskarot.
21.11.2024 20:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits