Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tramps

Reitings 1099
Reģ: 13.12.2023
Tramps uzvarējis 2024.g. ASV prezidenta vēlēšanās!
Kurš priecājas, kurš bēdājas, kuram vienalga? 😂
06.11.2024 14:43 |

Reitings 3824
Reģ: 22.03.2024
cory @ 09.11.2024 06:12

Ko tu runā? Lielākā daļa, kas strādā lielpilsētās strādā privātajā sektorā nevis “valsts darbos”, kā tu apgalvo. Tev liekas, ka piemēram San Francisko apkārnē, kur stabili uzvar demokrāti, lielāko daļu nodarbina valsts nevis Google vai Apple? Vai piemēram demokrātu Sietlā, lielākais darba devējs ir valsts nevis Amazon? Jā, tādā Idaho lielākais darba devējs ir valsts, bet tieši tāpēc tur visi balso par Trampu un tas ir republikāņu stats.
Nevajag pieņemt, ka neviens nav bijis Amerikā un nav neko dzirdējis un redzējis, kā tur izskatās “lauki” ? Lauki Amerikā nav kā lauki Latvijā. Bet arī “lauki” Kalifornijā nav tas pats, kas “lauki” Ziemeļ vai Dienviddakotā dzīves kvalitātes ziņā.

Es rakstiju “liela” dala nevis “lielaka” dala. Ir tomer atskiriba 😉
Un jautajums ari ka Tu salidzini “dzives kvalitati” un “laukus” Kalifornija ar laukiem citos statos?
Es neko nepienemu, bet izklausas gan, ka tu doma, ka visu zini 😅
09.11.2024 13:39 |

Reitings 3824
Reģ: 22.03.2024
law7 @ 09.11.2024 13:14
ASV apdzīvotu vietu īpatnības detaļās nepārzinu, taču Latvijā ir tā, ka salīdzinoši liels publiskajā sektorā nodarbināto īpatsvars ir tieši lauku novados un, pretēji dažu mazpilsētu un lauku iedzīvotāju izplatītam mītam, viszemākais publiskajā sektorā nodarbināto īpatsvars ir Rīgā un dažos turīgos Pierīgas novados.
Turklāt Latvijā patiešām salīdzinoši ātri no jebkuras vietas var nokļūt lielākās apdzīvotās vietās.

Es tik gribetu piebilst, ka man nav nekas pret Latvijas laukiem. Drosi vien man vajadzeja precizak teikt, ka nevajag iedomaties ASV “laukus” ka kaut kadu Latgales nekurieni, kur visi nabadzigi un nekas nav moderns. ASV ari pilsetas dzivojosie iedomajas, ka katra ciemata ir bez mazvai ka Deliverance filma 😂
Seit tomer federalie/valsts darbi ir vairak lielpilsetas.
09.11.2024 13:50 |

Reitings 235
Reģ: 04.12.2023
Abi kandidāti nav perfekti, bet, ja jāizvēlas tad priecājos, ka tā bezsmadzeņu trulā vecene neuzvarēja. Skaidrs ir viens, visādiem zaļajiem, pediņu uzspiedējiem un citu absurdu sludinātājiem haļava ir beigusies, un būs jāsāk nodarboties ar ko sakarīgāku nevis sabiedrības debilizēšanu.
09.11.2024 16:59 |

Reitings 5429
Reģ: 01.04.2023

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits