Tramps

Reitings 1099
Reģ: 13.12.2023
Tramps uzvarējis 2024.g. ASV prezidenta vēlēšanās!
Kurš priecājas, kurš bēdājas, kuram vienalga? 😂
06.11.2024 14:43 |

Reitings 186
Reģ: 20.02.2024
Es arī pasmējos par tiem kontiem, kas tagad publicē video, kā nenodarbosies ar seksu pirms kāzām utt. - kāda ''atriebība'' konservatīvajiem - pašai kļūt konservatīvai :D Vai arī tā ir atriebība demokrātiem - ķipa neiedabūji manu partiju valdībā, tagad celibāts 4 gadus?
07.11.2024 20:29 |

Reitings 3824
Reģ: 22.03.2024
Krišjānis Kariņš @ 07.11.2024 20:29
Es arī pasmējos par tiem kontiem, kas tagad publicē video, kā nenodarbosies ar seksu pirms kāzām utt. - kāda ''atriebība'' konservatīvajiem - pašai kļūt konservatīvai :D Vai arī tā ir atriebība demokrātiem - ķipa neiedabūji manu partiju valdībā, tagad celibāts 4 gadus?

Jā tie ir uzjautrinoši. Piemēram, ka paziņo, ka nu viņa būs iemesls, ka kāds vīrietis būs tagad vientuļš. Nu kāda traģēdija! Sava ziņā smieklīgi, bet, arī traģiski, jo šis cilvēki tā arī domā nevis vienkārši saka to kā joku.
07.11.2024 20:58 |

Reitings 3824
Džinga @ 07.11.2024 19:29

Skaidrs, sapratu tevi.
Bet tāpat ASV kontekstā runāt par nodokļu maksātāju naudu veselības nozarei ir diezgan smieklīgi. Tas nav uz tevi vērsts komentārs, vairāk pārējiem, kas to pieminēja.

Nu Medicaid USA izterē “ 805.7 billion”…nav maza nauda
07.11.2024 21:01 |

Reitings 3824
akul12 @ 07.11.2024 19:38

Paldies par komplimentu ?
Ja tevi tiešām uztrauktu vardarbība pret sievietēm būtu iepazinusies ar statistiku nevis nīdējusi par Trampu.
Ja Tramps tomēr turēs savus solījumus, tad masveida nelegālo imigrantu deportācijai būs tikpat liels iespaids sieviešu tiesībām.

Jā tā nu ir, es tālu no lielpilsētām dzīvoju, bet te arī sāk klīst biežāk un biežāk aizdomīgi cilvēki. Un tas ir crazy, ka nelegālo apcietina par citu noziegumu un tad izlaiž no cietuma līdz tiesai.
Es tiešām agrāk uz to skatījos savādāk, bet, redzot dzīvē kā tas notiek, tagad saprotu, ka skatīties uz nelegālajiem, kā “nabadziņi” tikai padara šo problēmu lielāku.
07.11.2024 21:05 |

Reitings 101
Reģ: 26.08.2024
Rietumusawle @ 07.11.2024 20:58

Jā tie ir uzjautrinoši. Piemēram, ka paziņo, ka nu viņa būs iemesls, ka kāds vīrietis būs tagad vientuļš. Nu kāda traģēdija! Sava ziņā smieklīgi, bet, arī traģiski, jo šis cilvēki tā arī domā nevis vienkārši saka to kā joku.

Ir arī šādi viedokļi. Pēc imigranta baigi neizskatās.
https://failiem.lv/u/hxqngc669b#/view/547xvz8s6w
07.11.2024 21:21 |

Reitings 3824
Mežezera delīrijs @ 07.11.2024 21:21

Ir arī šādi viedokļi. Pēc imigranta baigi neizskatās.
https://failiem.lv/u/hxqngc669b#/view/547xvz8s6w

Protams, ka var visādus dīvainus atrast. Es jau nesaku, ka visi, kas balso par republikāņiem ir labi cilvēki, bet sociālajos medijos demokrātu histērija, agresija un lamāšanās tomēr dominē. Es esmu mēģinājusi diskutēt par politiku ar demokrātiem (tieši lai saprastu dažādus viedokļus un kāpēc sadi uzskati, nevis lai strīdētos), bet tādu gūzmu agresijas, rasistisku izteikumu esmu saņēmusi, ka esmu atmetusi roku mēģināt saprast. Visvairāk mani smīdina, kad man mēģina iestāstīt, ka man jābūt “white guilt” un cik priviliģēti ir būt “baltajam”, daži tomēr apklust, kad pieminu, ka esmu dzimusi Padomju savienības laikā. Šis mēģinājums sadalīt cilvēkus pēc rases ir tāds nonsenss ar ko demokrāti ir tā apsēsti, bet aizmirst atgādināt, ka viņi dibināja klukskluss klanu.
07.11.2024 22:49 |

Reitings 568
Reģ: 13.06.2024
Rietumusawle @ 07.11.2024 22:49

Protams, ka var visādus dīvainus atrast. Es jau nesaku, ka visi, kas balso par republikāņiem ir labi cilvēki, bet sociālajos medijos demokrātu histērija, agresija un lamāšanās tomēr dominē. Es esmu mēģinājusi diskutēt par politiku ar demokrātiem (tieši lai saprastu dažādus viedokļus un kāpēc sadi uzskati, nevis lai strīdētos), bet tādu gūzmu agresijas, rasistisku izteikumu esmu saņēmusi, ka esmu atmetusi roku mēģināt saprast. Visvairāk mani smīdina, kad man mēģina iestāstīt, ka man jābūt “white guilt” un cik priviliģēti ir būt “baltajam”, daži tomēr apklust, kad pieminu, ka esmu dzimusi Padomju savienības laikā. Šis mēģinājums sadalīt cilvēkus pēc rases ir tāds nonsenss ar ko demokrāti ir tā apsēsti, bet aizmirst atgādināt, ka viņi dibināja klukskluss klanu.

Jāpiekrīt šim viedoklim. Interesanti, ka šajās vēlēšanās par Trampu nobalsojis ļoti liels Gen Z vecuma grupas pārstāvju skaits, taču tajā pašā laikā tas īsti nepārsteidz, jo demokrāti pēdējo gadu laikā ir ļoti uzsvērti vērsušies pret citādi domājošajiem, mēģinot iestāstīt, ka visi baltie vīrieši ir visu problēmu sakne, ka visi, kuri nevēlas redzēt valstī ieplūstam milzīgu skaitu nelegālo imigrantu, ir rasisti, ka visi tie, kuri nevēlas redzēt to kā sieviešu sporta veidos dominē vīrieši, ir homofobi un transofobi utt.,utjp.. Partija, kura it kā iestājas par vienlīdzību, sludina cieņu, mieru un mīlestību, diemžēl diezgan atklāti iestājusies par labu minoritātēm, tajā pašā laikā baltādainajiem liekot justies vainīgiem pie tā, ka viņi vienkārši ir balti. Kā jau minēju iepriekš, neesmu ne republikāņu, ne demokrātu atbalstītāja, jo katras partijas politikā ir gan lietas, kurām piekrītu, gan lietas, kurām nepiekrītu, taču domāju, ka vēlēšanu rezultāts ir likumsakarīgs un daudzi, jo īpaši jaunieši, balsojuši par Trampu, lai tādā veidā protestētu pret demokrātu nemitīgo vēršanos pret noteiktām cilvēku grupām.
08.11.2024 00:20 |

Reitings 1855
Reģ: 11.04.2023
demokrāti pēdējo gadu laikā ir ļoti uzsvērti vērsušies pret citādi domājošajiem,

Drīzāk pret tradicionālu seksuālo orientāciju un domāšanu, jo kamēr esi balts un piederi kādai no minoritāšu grupām, tu esi savējais.
Tikai loģiski, ka šādi kauninot lielu sabiedrības grupu, viņi balsos par republikāņiem, kuri iestājas par ģimenēm, bērniem un saviem pilsoņiem.
Latvijā mēs varam piedzīvot to pašu, ja visādi progresīvie, jv u.c novērsīsies no tradicionālām vērtībām, kas aktīvi jau notiek. Sabiedrība nobalsos par Šleseru un citiem populistiem, kuri iestājas par lielākajai daļai sabiedrības pieņemamām vērtībām.
08.11.2024 09:50 |

Reitings 2067
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 08.11.2024 09:50

Drīzāk pret tradicionālu seksuālo orientāciju un domāšanu, jo kamēr esi balts un piederi kādai no minoritāšu grupām, tu esi savējais.
Tikai loģiski, ka šādi kauninot lielu sabiedrības grupu, viņi balsos par republikāņiem, kuri iestājas par ģimenēm, bērniem un saviem pilsoņiem.
Latvijā mēs varam piedzīvot to pašu, ja visādi progresīvie, jv u.c novērsīsies no tradicionālām vērtībām, kas aktīvi jau notiek. Sabiedrība nobalsos par Šleseru un citiem populistiem, kuri iestājas par lielākajai daļai sabiedrības pieņemamām vērtībām.

Ja tevi ārkārtīgi uztrauc netradicionālas attiecības un ģimenes, tad man tev ir rūgta statistika - lielākoties, tie, kas ļoti, ļoti par to satraucas paši nav mierā ar savu orientāciju. Esi atklāts pret sevi ♥
08.11.2024 10:43 |

Reitings 101
Sabiedrība nobalsos par Šleseru un citiem populistiem, kuri iestājas par lielākajai daļai sabiedrības pieņemamām vērtībām.

Kas tad ir tās sabiedrībai pieņemamās vērtības, ko pārstāv Šlesers? Jencīša naudas atmazgātāju sekta un mācītāju+baznīcas ievilkšana politikā, neskatoties uz baznīcas pedofilijas skandāliem? Krievija kā tovariščs, ar kuru jādraudzējas un jātaisa bizness, nevis jāstrīdas? Rīdzenes sarunas un līšana pakaļā Lembergam + Šķēlem? Dalība Jūrmalgeitā? Šofera dēla iecelšana "Pasažieru vilciens" valdē? Nebeidzama shēmošana ar nodokļu maksātāju naudu? Sadarbība ar Toču, Pidhrihsoni un citiem pat ne antivax, bet jau drīzāk plakanzemes kulta pārstāvjiem? Nemitīgais "viss ir slikti, stulbā valsts" naratīvs? Neiegūta augstākā izglītība?
08.11.2024 11:10 |

Reitings 101
Es atvainojos, aizmirsu vēl tādu ļoti svarīgu vērtību kā TUA tirgošanu un krievijas pilsoņu legalizēšanu Latvijā :D
08.11.2024 11:33 |

Reitings 1855
Džinga @ 08.11.2024 10:43

Ja tevi ārkārtīgi uztrauc netradicionālas attiecības un ģimenes, tad man tev ir rūgta statistika - lielākoties, tie, kas ļoti, ļoti par to satraucas paši nav mierā ar savu orientāciju. Esi atklāts pret sevi ♥

Ne pirmā reize, ka centies vispārīgās sarunās uzrakstīt man kādu personīgu uzbraucienu, laikam īsti nav ko citu pateikt. 😁
Nesanāks, esmu bez kompeksiem savā seksualitātē. 😜
Mežezera delīrijs @ 08.11.2024 11:10

Kas tad ir tās sabiedrībai pieņemamās vērtības, ko pārstāv Šlesers? Jencīša naudas atmazgātāju sekta un mācītāju+baznīcas ievilkšana politikā, neskatoties uz baznīcas pedofilijas skandāliem? Krievija kā tovariščs, ar kuru jādraudzējas un jātaisa bizness, nevis jāstrīdas? Rīdzenes sarunas un līšana pakaļā Lembergam + Šķēlem? Dalība Jūrmalgeitā? Šofera dēla iecelšana "Pasažieru vilciens" valdē? Nebeidzama shēmošana ar nodokļu maksātāju naudu? Sadarbība ar Toču, Pidhrihsoni un citiem pat ne antivax, bet jau drīzāk plakanzemes kulta pārstāvjiem? Nemitīgais "viss ir slikti, stulbā valsts" naratīvs? Neiegūta augstākā izglītība?

Par šo varētu atvērt veselu atsevišķu diskusiju!
Šādus pašus skeletus skapī var atrast arī mūsu liberāļu galam.
08.11.2024 11:41 |

Reitings 1855
Mežezera delīrijs @ 08.11.2024 11:33
Es atvainojos, aizmirsu vēl tādu ļoti svarīgu vērtību kā TUA tirgošanu un krievijas pilsoņu legalizēšanu Latvijā :D

Šitas biznesiņš tīri labi arī patika mūsu liberāļiem un turpinājās ilgi pēc Šlesera aiziešanas no saeimas. Tikai pēc otrā iebrukuma Ukrainā bik aprāvās. Citur Eiropā, šāda prakse tika piekopta un dažviet turpina piekopt.
08.11.2024 11:48 |

Reitings 2067
akul12 @ 08.11.2024 11:41

Ne pirmā reize, ka centies vispārīgās sarunās uzrakstīt man kādu personīgu uzbraucienu, laikam īsti nav ko citu pateikt. ?
Nesanāks, esmu bez kompeksiem savā seksualitātē. ?
Par šo varētu atvērt veselu atsevišķu diskusiju!
Šādus pašus skeletus skapī var atrast arī mūsu liberāļu galam.

Neizlikšos, ka man patika, patīk un patiks rakstīt tev uzbraucienus. :D Bet tas, ko es teicu, bija diezgan nopietni domāts.
Visu citu es jau pateicu, tu vienkārši ej pa apli un man apnīk atkārtoties, tad atliek uzjautrināt sevi un iet prom.
08.11.2024 12:07 |

Reitings 179
Reģ: 04.07.2024
Ja saprotat krieviski, (ir arī angļu subtitri)labu analīzi par to, kāpēc tāds balsojums, deva Maksims Kacs. Galvenā ideja ir par to, ka balsoja nevis par Trampu, bet pret demokrātiem, kas spējuši nokaitināt visdažādākos sabiedrības slāņus https://www.youtube.com/watch?v=1VDQkGsAKhc&t=4s
08.11.2024 12:20 |

Reitings 1855
Džinga @ 08.11.2024 12:07

Neizlikšos, ka man patika, patīk un patiks rakstīt tev uzbraucienus. :D Bet tas, ko es teicu, bija diezgan nopietni domāts.
Visu citu es jau pateicu, tu vienkārši ej pa apli un man apnīk atkārtoties, tad atliek uzjautrināt sevi un iet prom.

Jauki, ka es ienesu kādu prieku tavā dzīvē. 😚
Cerams, ka tas nav vienīgais. 😘
Ja arī eju pa apli, tad tu man cītīgi seko ar abortiem, izvarošanām un citām liberāļu ciešanām. Paldies tev par šo kompāniju 😘
08.11.2024 12:23 |

Reitings 2067
akul12 @ 08.11.2024 12:23

Jauki, ka es ienesu kādu prieku tavā dzīvē. ?
Cerams, ka tas nav vienīgais. ?
Ja arī eju pa apli, tad tu man cītīgi seko ar abortiem, izvarošanām un citām liberāļu ciešanām. Paldies tev par šo kompāniju ?

nu labi, ka pats nenoliedz, ka atkārtojies.
08.11.2024 12:29 |

Reitings 101
akul12 @ 08.11.2024 11:48

Šitas biznesiņš tīri labi arī patika mūsu liberāļiem un turpinājās ilgi pēc Šlesera aiziešanas no saeimas. Tikai pēc otrā iebrukuma Ukrainā bik aprāvās. Citur Eiropā, šāda prakse tika piekopta un dažviet turpina piekopt.

Toties Šlesim tas joprojām ir ierakstīts partijas programmā kā lieliska lieta, kas jāatjauno un uz ko jātiecas. Pat krievijas iebrukums Ukrainā nav ieviesis savas korekcijas :D
08.11.2024 13:19 |

Reitings 1594
Reģ: 19.05.2016
Es nezinu, kāpēc tik daudzus te satrauc Trampa iekšpolitika, kad tā ir viņa ārpolitika par ko būtu jāsatraucas. Pat ja putleram nav mapīte ar pogu "execute plan" un vinjsh tagad sajūsmā nesit ķepiņā - Traps ir sūdīgs variants mums. Ja 50procenti amerikāņu grib nospiest otru pusi sabeidrības - tās ir viņu iekšējās problēmas.
08.11.2024 16:44 |

Reitings 1720
Reģ: 15.09.2023
Džinga @ 08.11.2024 10:43

No kurienes šāda informācija?
08.11.2024 16:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!