Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāpēc tā notiek?

Reitings 104
Reģ: 30.03.2023
Aizdomājos pēc negulētas nakts. Skatos, exim jauna dāma un izklaidējas tā, kā nekad ar mani negribēja. Smīnēja par dārgiem restorāniem un teātriem, bija slinks pat piejūras pārgājieniem. Tagad bauda smalko virtuvi, brauc ceļojumos un dara daudz ko citu, ko ar mani nedarīja.
Tolaik īrējām 1istabnieku un nevarēju pierunāt pārcelties uz citu dzīvokli: "Mums taču pietiek, ir lēti un mamma blakus kvartālā". Tagad dzīvo jaunajā projektā, vispār ārpus Rīgas.
Un vēl saka, ka cilvēki nemainās. Tad tomēr mainās? Vai arī es nepratu motivēt, nebiju tā vērta, lai manis dēļ mainītos? Man it kā pa jokam pārmeta, ka man neprestižs darbs un pelnu kapeikas. Tagadējā strādā bankā. Tur tā vaina? Biju par prastu? Manis dēļ nebija vērts censties? Bet viņš pats arī nebija nekāds alfa tēviņš.
Sagruzījos vakar, esmu uz emocijām, bimbiens nāk....pašapziņa uz nulles un tā arī nesaprotu, ko es darīju nepareizi.
28.10.2024 09:08 |

Moderators
Reitings 5293
Reģ: 13.11.2016
Nevis nebiji tā vērta, bet iespējams, ka tiešām nemācēji sarunāt.
Vēl jau jāņem vērā, kas to visu apmaksā. Vai to visu apmaksā viņš? Vai varbūt tā "prestižākā" darba darītāja arī tajā piedalās.
28.10.2024 09:21 |

Reitings 2606
Reģ: 07.09.2023
Ļoti iespējams ka attiecību sākumā Tu tīri to pat neapzinoties sevi nostādīji viņam ērtā pozīcijā (ka Tev lāga neko daudz nevajag, utt.), cerot ka viņš to novērtēs. Bet dzīvē diemžēl tas tā nestrādā.
Un otrkārt, ļoti iespējams ka viņa dāma aktīvi piedalās visu to izklaižu finansēšanā. Lai arī ir pieņemts uzskatīt ka maksā vīrietis , taču realitātē ļoti daudzi nesmādē ja sievietei ir nauda.
28.10.2024 09:40 |

Reitings 9
Reģ: 23.08.2024
Manuprāt, tas ir tikai normāli, ka cilvēki mainās un attīstās, to var ietekmēt arī jaunas attiecības.
Bažīgāk izklausās, ka Tevi uztrauc, kā bijušajam iet. Vai nu neesi tikusi pāri šīm attiecībām vai arī nav īsti labs periods pašlaik Tavā dzīvē.
28.10.2024 10:03 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Tu nebiji TĀ sieviete, ar kuru viņš gribētu šādas lietas darīt. Gadās dzīvē, bet katram savs cilvēks. Iespējams guva mācību un jaunās attiecībās ir palicis labāks. Tas priecē, priecājies arī Tu, jo cilvēks ir palicis labāks. Arī Tev pienāks laiks, būs labi.
Arī iespēja tāda, ka jaunā dāma pelna labāk un abi divi var atļauties vairāk baudīt dzīvi, jo tomēr vienam grūtāk.
28.10.2024 10:10 |

Reitings 2078
Reģ: 03.11.2023
Tipsis @ 28.10.2024 10:03
Manuprāt, tas ir tikai normāli, ka cilvēki mainās un attīstās, to var ietekmēt arī jaunas attiecības.
Bažīgāk izklausās, ka Tevi uztrauc, kā bijušajam iet. Vai nu neesi tikusi pāri šīm attiecībām vai arī nav īsti labs periods pašlaik Tavā dzīvē.

Nu beidz, taču pilnīgi normāli ir ieraudzīt, ka pēkšņi tam cilvēkam patīk viss, kas itkā pirms tam nepatika un sākt sevi šaustīt. Tur nav jābūt ne ilgām ne mīlestībai, šis ir citādāk.
28.10.2024 10:26 |

Reitings 2078
Es pati attiecībās esmu jau ļoti ilgi un man nav tādas pieredzes, bet kādām 3 draudzenēm toč šādi ir bijis. Tiklīdz kā izšķirās džeks sāk pelnīt mēmo piķi, ved draudzeni uz restorāniem un ceļojumos, nomet svaru, pēkšņi patīk teātris utt. Es arī tā arī neesmu sapratusi kāpēc tā notiek. Toties varbūt vēlāk tu būsi tā ar kuru kāds džeks pilnībā izmainīsies un viņa iepriekšējā meiča nesapratīs.

Reitings 104
Reģ: 30.03.2023
Jā, es neesmu tikusi pāri šīm attiecībām, atzīstu. Lai gan biju šķiršanās iniciatore. Iespējams, tieši tāpēc. Jo viņš savu dzīvi ir nokārtojis, bet man nesanāk. Un tas viss kopā...pati sevi nepazīstu, tik daudz negatīvu emociju. Viņš mani toreiz beigās nosauca par lūzeri un tā es klusībā jūtos. Lai gan objektīvi it kā neesmu.
Es pelnīju mazāk, bet tik un tā piedalījos. No savas algas maksāju komunālos, tāpat sadzīves lietas, mājai visu ko pirku, pārtiku pirku, kad iepirkos viena. Sev visu pirku pati. Viņš sedza lielāko daļu izdevumu, bet arī pelnīja 3x vairāk. Nekad man nedeva naudu "zeķbiksēm" un es nemācēju palūgt. Nekad neesmu mācējusi. Es gribētu būt tā sieviete, kas to visu prot, bet laikam nebūšu.

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
Viņam vienkārši noveicās atrast lielākus ienākumus.
Tā mēdz notikt.
Tavas vainas tur nav. Var būt jaunā dāma palīdz visu finansēt.
28.10.2024 10:29 |

Reitings 888
Reģ: 29.05.2023
Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka šķiršanās dod lielu jaudu un enerģiju. Izmanto to kā stimulu, skaidrs, ka Tev viņam nekas nav jāpierāda, bet izmanto šo enerģiju, lai kļūtu skaistāka, gudrāka, pelnītu vairāk, attīstītos, sportotu. Pati tikai būsi ieguvēja no tā visa.
28.10.2024 10:32 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Tutta @ 28.10.2024 10:26
Jā, es neesmu tikusi pāri šīm attiecībām, atzīstu. Lai gan biju šķiršanās iniciatore. Iespējams, tieši tāpēc. Jo viņš savu dzīvi ir nokārtojis, bet man nesanāk. Un tas viss kopā...pati sevi nepazīstu, tik daudz negatīvu emociju. Viņš mani toreiz beigās nosauca par lūzeri un tā es klusībā jūtos. Lai gan objektīvi it kā neesmu.
Es pelnīju mazāk, bet tik un tā piedalījos. No savas algas maksāju komunālos, tāpat sadzīves lietas, mājai visu ko pirku, pārtiku pirku, kad iepirkos viena. Sev visu pirku pati. Viņš sedza lielāko daļu izdevumu, bet arī pelnīja 3x vairāk. Nekad man nedeva naudu "zeķbiksēm" un es nemācēju palūgt. Nekad neesmu mācējusi. Es gribētu būt tā sieviete, kas to visu prot, bet laikam nebūšu.

Ja viņam būtu sliktāk, Tu justos labāk?
Sāc ar sevi, nevaino nevienu citu, kā arī neskaties savus bijušos. Sakārto savu dzīvi, esi tā, kurai nevajag vīrieti, lai aizietu uz restorānu. Iemīli sevi un novēli to vislabāko bijušajam. Ar mierīgu sirdi palaid un tad arī Tev pašai dzīvē viss sanāks. Skarbi, bet dažreiz vajag šādi. Pati arī 20 gados šādi runāju, bet ir jāsaņemās, tā nevar! Jāsaprot, ka arī nebiji viņa sieviete.
28.10.2024 10:33 |

Reitings 90
Reģ: 26.08.2024
Pirmkārt jau, cilvēki pieaug un pa gadiem mainās, tāpat mainās viņu vērtības, izvēles, hobiji, tas ir tikai normāli. Man pašai arī kādreiz nepatika iet uz restorāniem, tagad es drīzāk palikšu neēdusi, nekā iešu ēst Ezītī.
Otrkārt, jā, otrs cilvēks ne tik daudz maina pirmo, kā maina kopējo enerģiju attiecībās. Gan jau dāmai ar pieklājīgu algu ir savs dzīvesveids, kas viņai patīk un ko viņa var atļauties. Ja vīrietis gribēs knapināties pa lēto - lūdzu, lai knapinās viens, viņa tajā ceļojumā aizbrauks tik un tā. Un tad ir izvēle - dancot līdzi vai meklēt kādu citu. Parasti cilvēki ar hobijiem ir gana interesanti, un tad izvēle krīt par pavilkšanos līdzi.
Treškārt, nezinu, kā tu, bet es no šī paņemtu mācībstundu, ka nevis "nemācēju motivēt, biju par prastu" bet "parakstījos uz kaut ko man neatbilstošu un tagad tā vairs nedarīšu". Ja gribi iet uz restorāniem, teātriem un braukt ceļojumos, tad vajag satikties ar attiecīgiem vīriešiem, bet, vēl svarīgāk, uz to arī vajag iet pašai, nevis paņemt ne-alfa tēviņu un naivi cerēt, ka nu tikai viņš pratīsies.
28.10.2024 11:23 |

10 gadi
Reitings 1156
Reģ: 13.01.2011
Man arī bija tāda situācija pēc pirmajām attiecībām. Ar mani nekur negribēja iet, tik pa mājām. Izšķīrāmies, ar jauno draudzeni visur gāja. Pārdzīvoju, bet ahh. Sen jau esmu aizmirsusi. Man bija iekšēja sajūta, ka viņš vēl nožēlos, ka izjuka mūsu attiecības un jā. Samērā nesen, pēc sešiem gadiem man uzrakstīja, ka bija muļķis un vainos sevi, ka mums nekas nesanāca. Jā, man arī joprojām liekas, ka mēs varējām izveidot tīri ok ģimeni kopā. Nu jau pa vēlu un mani vairs tas nerausta. Esmu sen jau citās attiecībās, ar bērniem, kaķiem, suni. Ar vīru kurš visur grib ar mani iet 😁
Takā izdzīvo tās sāpes un redzēsi, ka viss sakāroties!
28.10.2024 11:33 |

Reitings 36
Reģ: 28.10.2024
Dzīves notikumi, satiktie cilvēki, kā arī finansiālā situācija var mainīt mūs un mūsu paradumus. Tā nav tava vaina. Iespējams kādreiz arī tu mainīsi, kāda cita cilvēka paradumus.
28.10.2024 11:46 |

Reitings 2078
Tutta @ 28.10.2024 10:26

Varbūt pēc tam, kad pameti viņu, viņš nolēma mainīties, lai neatkārtotos līdzīgs scenārijs attiecībās.
Bet nu viss, kam tu domās ej cauri ir pilnīgi saprotami. Ja jūsu kopā būšanas laikā viņš būtu tā saņēmies, varbūt nebūtu izšķīrušies un tādā garā. Bet tu jau nezini, kas viņam jaunajās atteicībās darās, cik ilgi viņš varēs noturēt to latiņu utt.
Galu galā, jūs viens otram vienkārši nebijāt piemēroti, neizcēlāt viens otra labākās puses, tā gadās, neviens jau tur nav vainīgs. Nebijāt viens otram īstie cilvēki, that's all
28.10.2024 12:02 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Ir jābūt attiecīgajam cilvēkam, kas prot pavilkt. Es arī tagad daru lietas kuras ar ekšiem nebūtu darijusi. Tik tapēc, ka man vīrietis adekvāts un attiecīgi prot rīkoties. Tas ir normāli. Priecājies, ka eksis lar normālu cilvēku palicis. Bet pie sava lūzerisma jāstrādā nevis jāvaino citi.
28.10.2024 12:51 |

Reitings 737
Reģ: 29.04.2021
Un vai tas viss ir viņa nopelns ? Vai viņa draudzenes nopelns? Varbūt jaunā draudzene sponsorē visas šīs izklaides , ieteiktu neskatīties arī uz to , ko cilvēki posto sociālajos tīklos , jo bieži vien puse no tā neatbilst patiesībai .
28.10.2024 12:54 |

Reitings 2078
SarmaD @ 28.10.2024 12:51
Ir jābūt attiecīgajam cilvēkam, kas prot pavilkt. Es arī tagad daru lietas kuras ar ekšiem nebūtu darijusi. Tik tapēc, ka man vīrietis adekvāts un attiecīgi prot rīkoties. Tas ir normāli. Priecājies, ka eksis lar normālu cilvēku palicis. Bet pie sava lūzerisma jāstrādā nevis jāvaino citi.

Nu acīm redzot tevi pašu no lūzerisma izvilcis tagadējais vīrietis.
28.10.2024 13:14 |

Reitings 220
Reģ: 06.02.2023
Vienkārši vīrietis ir motivēts pacensties un acīmredzot, viņamprāt, jaunā dāma ir tā vērta, lai darītu pat to, ko iepriekš nav darījis. Visticamāk aktīva, pašpietiekama sieviete un pats saprot, ka tāds, kāds bija līdz šim, jaunās sievietes uzmanību nenoturēs.
28.10.2024 13:23 |

Reitings 3164
Reģ: 05.09.2023
Džinga @ 28.10.2024 13:14

Nu acīm redzot tevi pašu no lūzerisma izvilcis tagadējais vīrietis.

Pavisam noteikti daļēji tas ir mana vīra nopelns. Viņš man šajā dzīvē daudz devis un iemācījis. Cerēji, ka sagādāsi man uzbraucienu? 😀
28.10.2024 13:28 |

Reitings 30479
Reģ: 06.11.2022
Es arī balsoju, ka jaunā dāma apmaksā gan dzīvokļus, gan restorānus.
Vai arī otrs variants - viņš vienkārši izmantoja tavu labo sirdi. Jo tev jau nekā nevajadzēja, tu viņu tāpat mīlēji, ko tad šim censties. Jaunā mīla skaidri pateica, ka bez restorāniem nekā nebūs, tad nu šis arī skrien un cenšas. Diemžēl daudziem vīriešiem patīk maitas.
Un atceries - laba sirds nav lūzerisms. Laba sirds ir dārgums. Un bez tāda smerdeļa tev būs tikai labāk.
28.10.2024 13:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits