Jūs ja neziniet, tad jau bioloģiju pamatskolā nobastojāt.GlorijaGrevcova @ 18.10.2024 15:10Kas, pie velna, ir avotiņš?
Pavasaris5 @ 18.10.2024 23:42Vai ārsts konstatēja, ka aizaudzis? Vai pati taustīji?
Manā pieredzē ir bēbis ar mini avotiņu, kurš kaut kādā brīdī aizauga, ka pati nepiefiksēju.. un draudzenes bēbis, kuram milzīgs avotiņš bija līdz pus otram gadam ar visām izrietošajām sekām..
Tā kā es teiktu, ka varbūt Tavam bēbītim avotiņš vēl ir vaļā pavisam maziņš, kas var aizvilkties vēl nez, cik ilgā laikā..Personīgi man tur bija ļoti bail čamdīties, jo bija bail kaut ko sliktu nodarīt. Un, protams, neirologa vizīte kă tăda nav slikta ? Tikai, ja ej pie neirologa, sameklē pēc atsauksmēm labu, nevis bla bla bla, kas mammai sastāsta muļķības.
DabaTevivēro @ 19.10.2024 08:11Man jaunākajai meitai ātri aizauga avotiņš. Staigāt sāka 9 mēnešos un arī runāt agri. Tagad jau pieaugusi -33 gadi. Bet vajadzēja neirologa konsultāciju un nevajadzēja lietot D vitamīnu.
.
MakeMeSmile888 @ 19.10.2024 09:23
Neirologs konstatēja un tad ģimenes ārsts. Man arī pašai bail tur čamdīt. Pagaidām neko nesaka, tik noteica, ka tas viss individuāli un lika gaidīt nākošo mēnesi. Mums arī galvas apkārtmērs neliels, tāpēc arī satraucos. Laikam pati sataisīšu D vitamīna analīzi, mazums tiešām tā jau ir pietiekoši
Pavasaris5 @ 20.10.2024 13:08
Un kāda ir starpība galvas apkārtmērā no piedzimšanas?
Ja pareizi atceros, to skatīja kopā ar krūšu apkārtmēru.
Nesatraucies, tas nenāk par labu ne pašai mammai, ne mazajam. Zinu, ka viegli ir pateikt, bet uzticies ārstiem. Viss būs labi!
Kikimiki @ 20.10.2024 21:09Sveika, arī bērnam ātri aizauga avotiņš ap 4m. Galvenais bija kontrolēt, lai galva aug. Ap 8m , apmēram 2m laika posmā, galva bija minimāli paaugusies un nācās taisīt DT; lai redzētu vai šuves vaļā, kas neļautu galvai augt, kā arī, lai izslēgtu kraniostenozi (bet tad arī galvas forma ir izmainīta, ja kāda šuve ciet).