DartaD @ 17.10.2024 15:17Analīzēs dzelzs bija normā, D vitamīns gan pazemināts, tikai 20mit.Dzeru ikdienā,bet laikam jau par maz,kaut gan sekoju ārsta norādēm par devu Varbūt ir kāds konkrēts D vitamīns,kas darbojas? Šobrīd pērku visus pēc kārtas,kam akcija
4000 gan nebūs zirga deva,bet uzturošā deva,kad sasniegts vajadzīgais līmenis. Kādas probiotikas lietojat,ja nav noslēpums? Tagad daudzi tās dzer imunitātei, liekas interesanti vai strādā.Knita @ 18.10.2024 07:08Es gan vēl neesmu to pārbaudījusi visu ziemu, bet pagaidām neslimojam. D vit "zirga deva" 4000+labās baktērijas kapsulās. Katru dienu. Abus nopirku Benu aptiekas produkcijas. (D vitamīnu mēneša laikā pacēla no 20 uz 36.)
pamēģiniet Nateo, bet tiešām arī jādzer viņš katru dienu.Vismaz 3 pilienus vai kapsulas ar šādu rādītāju un vismaz mēnesi vai divus.Man pāris gadus atpakaļ izdevās dabūt līmeni līdz 85,tā ka tas ir iespējams vienkārši cītīgi jālieto.Toreiz dzēru Nateo Pro pilienus neskaitot.pepija @ 18.10.2024 06:25man piemeram ir problemas ar veeru un kungi un tas d vitamins pat recepsu liela deva neko nepacela.Arsts teica,ka varbut lidzetu,ja vena laistu,bet es atmetu ar roku un visu muzu ta ari dzivoju ar d vit ap 10-20
ievarr @ 18.10.2024 13:414000 gan nebūs zirga deva,bet uzturošā deva,kad sasniegts vajadzīgais līmenis. Kādas probiotikas lietojat,ja nav noslēpums? Tagad daudzi tās dzer imunitātei, liekas interesanti vai strādā.
vaiii, ar 1000sv gan neko nepacels,pat uzturēt esošo līmeni neizdosies! Traki,ka vēl ir šādi ārsti,kas joprojām nezina par devām neko.1000sv ir zīdaiņa deva..Knita @ 18.10.2024 17:06
Gan D3, gan baktērijas nopirku Livsane Benu aptiekā. Paldies par info par devām! Nezinu kapēc man ārste teica, ka deva ir 1000.
yay @ 19.10.2024 13:41Iesaku pirms dažādu ripiņu lietošanas (oij, atvainojiet, dabisko ekstraktu) painteresēties par savu organisma ph līmeni. Ja Tu esi "skāba" no iekšpuses, nekas nelīdzēs. Un tā ir atslēga labai imunitātei. Pameklē google, tikai nevajag aizrauties un kādas sodas maukt iekšā.