Sodīšana ar klusēšanu (ignors vairāku dienu garumā)

Reitings 43
Reģ: 10.10.2024
Čau. Man ir 21 gads, esmu attiecības ar puisi jau 3 gadus. Pēdējā laikā viņš regulāri dusmojas, ja es kaut ko neizdaru pa viņa prātam, visu laiku jābūt visam tā, kā grib tikai viņš.. Ja es atsakos un mierīgi izsaku savas vēlmes vai atrast kādu kompromisu, tad viņš sāk sodīt mani ignorējot vairāku dienu garumā.. Atver visas manas ziņas un ignorē, manus zvanus spiež nost, man liekas, ka es tajos brīžos sāku jukt prātā un nezinu kur likties, es raudu, man sāp galva, nav apetītes, vemju.. Ko darīt, lai pārstātos tā ignorēšana?
10.10.2024 23:10 |

Reitings 43
sex @ 13.10.2024 22:45
100 % viņa būs atpakaļ pie tā džeka.. Tā ir stulba sīkā , kura ir apmāta ar otru cilvēku, kuram viņa nemaz tik ļoti nav vajadzīga. Cilvēki ir dažādi, egoistiski, narcistiski. Diez vai tas ir kas ļoti nosodāms. Tāda situācija.. Turpini pazemoties un pinkšķēt. Tev vajadzīga mācība meit, un to arī saņemsi.. Nekas traks

Kā 11.oktobrī beidzu komunicēt, tā neesmu rakstījusi. Nodarbojos kopš bērnības ar sportu un man ir stipra noturība. Un tās bija manas pirmās attiecības un man ir tikai 21, katram gadās savās pirmajās attiecībās pieļaut kļūdas, bet galvenais no tām mācīties. Un mani nespēj aizvainot tāds cilvēks kā Tu, nosaucot mani par "stulbu sīko", jo meklēt forumā seksu nu gan ir augsts intelekta līmenis. :D
14.10.2024 12:52 |

Reitings 43
Diabolus @ 13.10.2024 22:51

Tu pārāk dziļi domā šajā situācijā. Vienkārši jauns puika, kurš nemāk komunicēt, un jauna meitene, kura neprot otru nolikt pie vietas. Ne visiem ir diagnoze ?

Viņš par mani vecāks. Šogad 26 paliks.
14.10.2024 12:52 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
.
14.10.2024 14:27 |

10 gadi
Reitings 375
Reģ: 15.08.2012
Tā ir emocionālā vardarbība. Sūti viņu ratā. Ja viņš nav gatavs normāli komunicēt, tad viņš nav gatavs attiecībām. Tā uzdevas tikai pusaudži.
14.10.2024 14:30 |

Patīk
Reitings 3517
Reģ: 03.11.2023
Anetee. @ 14.10.2024 12:52

Kā 11.oktobrī beidzu komunicēt, tā neesmu rakstījusi. Nodarbojos kopš bērnības ar sportu un man ir stipra noturība. Un tās bija manas pirmās attiecības un man ir tikai 21, katram gadās savās pirmajās attiecībās pieļaut kļūdas, bet galvenais no tām mācīties. Un mani nespēj aizvainot tāds cilvēks kā Tu, nosaucot mani par "stulbu sīko", jo meklēt forumā seksu nu gan ir augsts intelekta līmenis. :D

Neklausies tajā pamuļķī, nolasās kā reāli pretīgs tips, kaut kāds sapelējis vīrietelis.
Prieks, ka turies! Būs labi :)
14.10.2024 14:44 |

Patīk
Reitings 3517
sex @ 13.10.2024 22:45
100 % viņa būs atpakaļ pie tā džeka.. Tā ir stulba sīkā , kura ir apmāta ar otru cilvēku, kuram viņa nemaz tik ļoti nav vajadzīga. Cilvēki ir dažādi, egoistiski, narcistiski. Diez vai tas ir kas ļoti nosodāms. Tāda situācija.. Turpini pazemoties un pinkšķēt. Tev vajadzīga mācība meit, un to arī saņemsi.. Nekas traks

ee tirliņ, ej dirst!
14.10.2024 14:44 |

Reitings 964
Reģ: 13.06.2024
Anetee. @ 14.10.2024 12:52

Izturību Tev! Tev visa dzīve vēl priekšā, pirmajām attiecībām būtu jāpaliek prātā ar tauriņiem vēderā, nevis sirdssāpēm un asarām. Tādi džeki, kuriem patīk sāpināt sievietes, ir pilna pasaule, tāpēc ir svarīgi jau laikus pamanīt pirmos "red flags" un bēgt no tādiem pēc iespējas tālāk. Jo tieši tikpat daudz, cik daudz pasaulē ir kretīnu, ir arī foršu, labu un mīlošu vīriešu. Velti laiku sev, sporto, izbaudi jaunību un tad, kad būs lemts, atnāks arī īstās attiecības un īstais cilvēks. Tikai nenoraujies un neatgriezies pie bijušā čaļa. Cieni sevi, mīli sevi un viss Tev būs labi!
15.10.2024 21:47 |

Reitings 43
Es jau 10 dienas viņam nerakstu, netiekos un pati neatbildu uz viņa ziņām (jā, dīvaini, ka attiecību laikā viņš mierīgi man uzmeta nedēļu ignoru, bet tagad kad viss beidzies, tad pēkšņi man raksta). Nekad nedomāju, ka es to izdarīšu, jūtu tādu atvieglojumu, man šķita, ka es bez viņa dzīvot nevarēšu. Var just, protams, to, cik ļoti man sabojājusies nervu sistēma to attiecību laikā, bet es atgūstos un vismaz esmu sākusi atkal normāli ēst, gulēt, vairs nav galvassāpju, vairs neraudu. Paldies, meitenes, gan par labajiem komentāriem, kuri bija zem manas tēmas, gan arī paldies par kritiku, tas mani motivēja kustēties uz priekšu. Dažreiz vajadzīgs tāds skarbāks spēriens pa dibenu, lai izkustētos uz priekšu. 😁 Novēlu arī citām meitenēm/sievietēm saņemties spert pirmo soli un aiziet no toksiskām attiecībām un tad jūs redzēsiet, ka ar katru dienu kļūs tikai labāk, beigsies stress, pārdzīvojumi! Veselība jums ir tikai viena, rūpējaties par sevi! 😊
21.10.2024 09:45 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
Anetee. @ 21.10.2024 09:45
Es jau 10 dienas viņam nerakstu, netiekos un pati neatbildu uz viņa ziņām (jā, dīvaini, ka attiecību laikā viņš mierīgi man uzmeta nedēļu ignoru, bet tagad kad viss beidzies, tad pēkšņi man raksta). Nekad nedomāju, ka es to izdarīšu, jūtu tādu atvieglojumu, man šķita, ka es bez viņa dzīvot nevarēšu. Var just, protams, to, cik ļoti man sabojājusies nervu sistēma to attiecību laikā, bet es atgūstos un vismaz esmu sākusi atkal normāli ēst, gulēt, vairs nav galvassāpju, vairs neraudu. Paldies, meitenes, gan par labajiem komentāriem, kuri bija zem manas tēmas, gan arī paldies par kritiku, tas mani motivēja kustēties uz priekšu. Dažreiz vajadzīgs tāds skarbāks spēriens pa dibenu, lai izkustētos uz priekšu. ? Novēlu arī citām meitenēm/sievietēm saņemties spert pirmo soli un aiziet no toksiskām attiecībām un tad jūs redzēsiet, ka ar katru dienu kļūs tikai labāk, beigsies stress, pārdzīvojumi! Veselība jums ir tikai viena, rūpējaties par sevi! ?

Vēl jāpārstāj skaitīt dienas cik ilgi nekomunicē.
Un vispār nekomunicēšana ir sava veida komunicēšana.
21.10.2024 09:52 |

Reitings 43
Bebermans @ 21.10.2024 09:52

Vēl jāpārstāj skaitīt dienas cik ilgi nekomunicē.
Un vispār nekomunicēšana ir sava veida komunicēšana.

Neskaitu. Tikai uzrakstīju, lai citas meitenes, kuras saskaras ar ko tādu zin, ka var saņemties aiziet no toksiskām attiecībām un pēc tā kļūst tikai labāk un vieglāk. Galvenais spert pirmo soli. Un pret katru tik ilgi slaucīs kājas, kamēr pats to ļausi. Es sapratu, ka biju ieņēmusi upura un cietējas lomu un pati atļāvu sevi necienīt.
21.10.2024 09:54 |

Patīk
Reitings 3517
Anetee. @ 21.10.2024 09:54

Neskaitu. Tikai uzrakstīju, lai citas meitenes, kuras saskaras ar ko tādu zin, ka var saņemties aiziet no toksiskām attiecībām un pēc tā kļūst tikai labāk un vieglāk. Galvenais spert pirmo soli. Un pret katru tik ilgi slaucīs kājas, kamēr pats to ļausi. Es sapratu, ka biju ieņēmusi upura un cietējas lomu un pati atļāvu sevi necienīt.

Lūdzu, vienkāŗsi nelasi ko tas pamuļķis saka
21.10.2024 11:01 |

Patīk
Reitings 3517
Anetee. @ 21.10.2024 09:45
Es jau 10 dienas viņam nerakstu, netiekos un pati neatbildu uz viņa ziņām (jā, dīvaini, ka attiecību laikā viņš mierīgi man uzmeta nedēļu ignoru, bet tagad kad viss beidzies, tad pēkšņi man raksta). Nekad nedomāju, ka es to izdarīšu, jūtu tādu atvieglojumu, man šķita, ka es bez viņa dzīvot nevarēšu. Var just, protams, to, cik ļoti man sabojājusies nervu sistēma to attiecību laikā, bet es atgūstos un vismaz esmu sākusi atkal normāli ēst, gulēt, vairs nav galvassāpju, vairs neraudu. Paldies, meitenes, gan par labajiem komentāriem, kuri bija zem manas tēmas, gan arī paldies par kritiku, tas mani motivēja kustēties uz priekšu. Dažreiz vajadzīgs tāds skarbāks spēriens pa dibenu, lai izkustētos uz priekšu. ? Novēlu arī citām meitenēm/sievietēm saņemties spert pirmo soli un aiziet no toksiskām attiecībām un tad jūs redzēsiet, ka ar katru dienu kļūs tikai labāk, beigsies stress, pārdzīvojumi! Veselība jums ir tikai viena, rūpējaties par sevi! ?

Super, prieks, ka jūties daudz labāk! Ar laiku notekti paliks tikai vieglāk. :)
21.10.2024 11:02 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
Džinga @ 21.10.2024 11:01

Lūdzu, vienkāŗsi nelasi ko tas pamuļķis saka

Pašai izdodas?
21.10.2024 14:33 |

Reitings 730
Reģ: 07.09.2018
Cerams, ka vēl joprojām viss ir labi, un turies!
Vienkārši tik pretīgi, ka ir šādi vīrieši, kurus īsti par vīriešiem nemaz nevar nosaukt!
Labi, ka izrāvies!
Lasīju to sākumu, jau metās bail, ka būs kārtējais bēdu stāsts, un agrākā, gluži normālā meitene/sieviete, būs pataisīta par kārtējo nelaimīgo. Brr 😵‍💫
Prieks, ka izdevās! Tikai noturies! Tas ir pats grūtākais.
Būs labi! 💜
25.10.2024 02:09 |

Reitings 730
Reģ: 07.09.2018
Ok, lol. Izskatās, ka izdzēsusi profilu. Whatever. 🤷🏼‍♀️
25.10.2024 02:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)