Sodīšana ar klusēšanu (ignors vairāku dienu garumā)

Reitings 43
Reģ: 10.10.2024
Čau. Man ir 21 gads, esmu attiecības ar puisi jau 3 gadus. Pēdējā laikā viņš regulāri dusmojas, ja es kaut ko neizdaru pa viņa prātam, visu laiku jābūt visam tā, kā grib tikai viņš.. Ja es atsakos un mierīgi izsaku savas vēlmes vai atrast kādu kompromisu, tad viņš sāk sodīt mani ignorējot vairāku dienu garumā.. Atver visas manas ziņas un ignorē, manus zvanus spiež nost, man liekas, ka es tajos brīžos sāku jukt prātā un nezinu kur likties, es raudu, man sāp galva, nav apetītes, vemju.. Ko darīt, lai pārstātos tā ignorēšana?
10.10.2024 23:10 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Paskatījos kristāla bumbā, redzu Tavu nākotni - Tu izdomā visu pārtraukt, jaunietis saprot, ka upuris slīd no rokām ārā, kļūst ārkārtīgi jauks un mīļš, Tu padodies, skaidra lieta - septītās debesis.
Vienā brīdī tiek ieņemts bērns. Haha, nu Tu esi piesieta un viss vecais nāk pār Tevi dubultā. Viņš Tevi krāpj pilnīgi atklāti neskatoties ne uz grūtniecību, ne uz Tavām asarām, jo Tu esi resna, nepievilcīga un kašķīga. Piedzimst bērns, Tu no viņa kā tēva saņem 0 palīdzību, tikai pārmetumus, ka māja nekārtīga, ka bērns bļauj. Tiklīdz Tev liekas, ka varbūt tomēr jāšķiras, uzreiz ir draudi atņemt bērnu. Bērns tādā atmosfērā aug nervozss, iebaidīts un gatavs pieaugušā vecumā sadi***st savu dzīvi sev un kādam citam.
Kad nu bērnam ir apmēram 5 gadi, džeks ir Tevi izsūcis sausu, apnīk, atrodas kāda cita, tad viņš Tevi pamet. Uzturlīdzekļus maksāt netaisās, vai arī, ja ko atmet, tad pavisam skopi. Toties smadzeni drāzt joprojām patīk, nosaka tikšanās dienu bērnam, neatbrauc, bērns nelaimīgs,utt.
Labi, tā nav kristāla bumba, tie ir reāli un konkrēti stāsti no AMF, kur tādi tiek publicēti katru mīļu dienu.
Nu, kāpēc, kāpēc Jūs, mīļās meitenes, nemācāties?
Tāds cilvēks mīl tikai sevi. Viss, punkts. Tam nav sakara ar Tevi. Vienīgi sieviete viņam liktos interesanta, kas viņam reāli dod pretī, kuru nevar izlocīt pa savai modei, noslaucīt kājas.
Jā, es kā tas ārsts, kas nepabaidījās pateikt, ka paciente ir resna un jābeidz rīt, bet es tiešām nesaprotu, kā vēl var līdz tām smadzenēm aizklaudzināties.
11.10.2024 16:38 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Nobloķē viņu pilnīgi visur un izšķiries ar viņu kaut vai iluzori savā galvā. Bēdz vienkārši. Tas ir maximāli slimi ko tu saki! Saņemies un vienkāši visur nobloķē pati. Lai viņš sajūt kā tas ir. Un uzvelc savu labāko outfitu un aizej šovaakr kaur kur un beidz pārdzīvot par tādu mēslu kā viņš
11.10.2024 17:11 |

Reitings 21377
Reģ: 21.09.2023
Anetee. @ 11.10.2024 15:03

Atsevišķi dzīvojam, bet vienā pilsētā.
Kad tiekamies, tad dažkārt gadās, ka kāds darbā viņam ir sabojājis garīgo. Es prasu "kas noticis", cenšos uzlabot, piedāvāt kaut kur aiziet. Viņš atcērt "ko tu piepisies, neredzi, ka nav garīgais". Mani tas sāpina un es sāku izteikt savu viedokli par to, ka man sāp, prasu kāpēc viņš vislaik izturas pret mani kā pret mēslu utt. Viņš sāk teikt "tu tak neesi normāla, taisi drāmu no nekā" un man tad ir tādi sirdsapziņas pārmetumi, ka es bojāju viņam vēl vairāk garīgo izsakot savas domas..
Šausmas! Lūdzu, mīļā meitene, saņemies un beidz ļaut sevi pazemot! Jāstrādā ar savu pašapziņu. Nedrīkst ļaut sevi šādi noniecināt. Un šādi tipi nekad nemainās, paliks tikai sliktāk. Block!
11.10.2024 17:38 |

Reitings 21377
Reģ: 21.09.2023
Anetee. @ 11.10.2024 13:52

Jā, tur tā problēma, ka man neiznāk aiziet no viņa..Viss ir mokoši, sabojājusies veselība, vislaik stress. Katru reizi, kad viņš atkal ignorē vai bloķē es pasaku sev, ka aiziešu no viņa, bet tad atkal sākas viss no gala un es nekur neaizeju..Laikam viņš tāpēc arī tā atļaujas izturēties, jo zin, ka es nekur nepazudīšu un es par visu atvainojos viņam, pat ja neesmu vainīga..
Drausmas, man kauns lasīt. Nu tad nesūdzies, ja pati nespēj patriekt šādu draņķi.
11.10.2024 17:40 |

Reitings 260
Reģ: 11.02.2024
Nu uzvedās kā kaut kāds niķīgs sīkais, kurš nevis meklē risinājumu izrunājoties, bet ir pieradis iet viņaprāt vieglāko ceļu un klusēt. Tev tiešām to visu vajag? Padomā kārtīgi.
11.10.2024 19:59 |

Reitings 40
Reģ: 03.09.2023
Es uzrakatiju Tev ziņu.
11.10.2024 20:23 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
te patiesībā... būtu jāpabaro vīrieša ego tālāk. Lai šis sapūšas vēl vairāk un klusē vēl ilgāk.
tur vajag nevis rādīt ka tev labi, bet pietēlot ka gaidi atpakaļ.
Un kad viņš nāk atpakaļ, var pateikt ka tā pārdomāji, ka sirdsāpes vairs nevēlies... ka lai šis pienāk pēc 2 mēnešiem...
11.10.2024 20:58 |

Reitings 43
Es nezinu kas man vakar vēlu vakarā atgadījas, bet notika tā - viņš aizgāja ar draugiem tusēt kā parasti 5dienās un nerakstīja man, ignorēja, bet lika instagramā storijus, kā laimīgs izklaidējas utt. Un es uzrakstīju bez liekiem vārdiem vienkārši "Esmu nogurusi. Starp mums viss beidzies." Un nobloķēju visur.. Pusnakti raudāju, tad pēc raudāšanas labi aizmigu un no rīta pamodos ar sāpēm, bet kaut kādu tādu atvieglojuma sajūtu vienlaicīgi. Ceru, ka tas arī tā saglabāsies un es nesākšu viņam atkal skriet pakaļ.. Pagaidām patiešām šķiet tāda atvieglojuma sajūta, nezinu kā izskaidrot..
12.10.2024 12:43 |

Reitings 43
Paldies par atbalstošiem komentāriem un paldies par negatīvajiem komentāriem, kuri šeit bija. Tieši negatīvie man lika vairāk aizdomāties.
12.10.2024 12:44 |

Reitings 2432
Reģ: 31.01.2023
Anetee. @ 12.10.2024 12:43
Es nezinu kas man vakar vēlu vakarā atgadījas, bet notika tā - viņš aizgāja ar draugiem tusēt kā parasti 5dienās un nerakstīja man, ignorēja, bet lika instagramā storijus, kā laimīgs izklaidējas utt. Un es uzrakstīju bez liekiem vārdiem vienkārši "Esmu nogurusi. Starp mums viss beidzies." Un nobloķēju visur.. Pusnakti raudāju, tad pēc raudāšanas labi aizmigu un no rīta pamodos ar sāpēm, bet kaut kādu tādu atvieglojuma sajūtu vienlaicīgi. Ceru, ka tas arī tā saglabāsies un es nesākšu viņam atkal skriet pakaļ.. Pagaidām patiešām šķiet tāda atvieglojuma sajūta, nezinu kā izskaidrot..
Malacīte! Tikai Tev jānoturās viņu nemeklēt; ne tikai nobloķē, bet izdzēs numuru. Tas cilvēks uzvedās kā mēsls, nebojā sev dzīvi tik jaunos gados.
12.10.2024 12:47 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Anetee. @ 12.10.2024 12:44
Paldies par atbalstošiem komentāriem un paldies par negatīvajiem komentāriem, kuri šeit bija. Tieši negatīvie man lika vairāk aizdomāties.

Lai Tev viss izdodas, galvenais, noturies, jo tagad sāksies fāze - upura noturēšana. Narcisi tik viegli nepadodas.
12.10.2024 16:27 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024

tev smagi jādomā pie savas attieksmes.
tu tiešām domā ka laikā kad izklaidējas ar draugiem piektdienas vakarā, jāzvana kādam un jāraksta īsziņas?
un tev jāraud par to ka šis neatskaitās cik alus kausus izdzēra un kā izskatījās grauzdiņi?
Šis starp citu to visu publiskoja soc tīklos un tevis dēļ ja nu kas.
Kā ar tevi? Vai tevi neņēma draugu tusiņā, jeb pati atteici?
Tev jābeidz krist panikā par nebūtiskām lietām, par to ka pinlgadīgs vīrietis nav ar tevi kopā 24/7 bet pats kaut ko savā nodabā dara.
Nu jā, pastāv niecīga iespēja ka šis tur uzsāks saziņu ar kādu citu meiteni. Tā tas dzīvē notiek. No tādas iespējas pasargāties nav iespējams. Tad arī nevajag.
Neko tu pagaidām neatrisināji. Kamēr nedavbūsi citu vīrieti un pie kam ne sliktāku. Tas ka tādi eksistē ir fakts. Bet... vai viņi dabūjami? vai tu viņus pati neaizbaidīsi?
It kā jau var iztikt bez vīrieša pa vismam... bet var noprast ka šāda opcija ilgtermiņā netiek izskatīta.
12.10.2024 19:02 |

Patīk
Reitings 3517
Reģ: 03.11.2023
Bebermans @ 12.10.2024 19:02

tev smagi jādomā pie savas attieksmes.
tu tiešām domā ka laikā kad izklaidējas ar draugiem piektdienas vakarā, jāzvana kādam un jāraksta īsziņas?
un tev jāraud par to ka šis neatskaitās cik alus kausus izdzēra un kā izskatījās grauzdiņi?
Šis starp citu to visu publiskoja soc tīklos un tevis dēļ ja nu kas.
Kā ar tevi? Vai tevi neņēma draugu tusiņā, jeb pati atteici?
Tev jābeidz krist panikā par nebūtiskām lietām, par to ka pinlgadīgs vīrietis nav ar tevi kopā 24/7 bet pats kaut ko savā nodabā dara.
Nu jā, pastāv niecīga iespēja ka šis tur uzsāks saziņu ar kādu citu meiteni. Tā tas dzīvē notiek. No tādas iespējas pasargāties nav iespējams. Tad arī nevajag.
Neko tu pagaidām neatrisināji. Kamēr nedavbūsi citu vīrieti un pie kam ne sliktāku. Tas ka tādi eksistē ir fakts. Bet... vai viņi dabūjami? vai tu viņus pati neaizbaidīsi?
It kā jau var iztikt bez vīrieša pa vismam... bet var noprast ka šāda opcija ilgtermiņā netiek izskatīta.

Beidz stāstīt fufeli, visu laiku runā pilnīgu sviestu
12.10.2024 20:25 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
malacis! Turies!
Galvenais nedomā lūgties un censties kaut ko atgriezt!
Bez viņa tev ļoti ātri atgriezīsies pašcieņa un sāksi sevi mīlēt. Ja ir lūzuma brīži, atceries visu to slikto, atceries cik tev bija slikti, kā raudāji pusnakti bet viņš tusēja apkārt un bija pilnīgi pofig par tevi. Galvenais neizdomā viņam piedot ja sāks lūgties. Tev tomēr ir tikai 21 un nav ko kāpt sapuvušā upē 21 gadu vecumā divreiz!
Malacis!
13.10.2024 00:51 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
o ja,mana pieredze ar vien sitads bij,muzigi ka kautkas ne ta,ta klusums uz nez cik dienam.Un gakvenias,ka ta vins izturejas ne tikai pret mnai,bet pret vecakiem ari,kuriem tas likas ok un vini vel vainoja mani,ka es kundzinam nedaru ka vajag.
Ta ka visdrizak autores calitis ari tapat uzvedas giemne un ar draugiem.
13.10.2024 06:28 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Narciss. Narcisiem pirmā iezīme ir Silent treatment, ieraksti google vai YouTube par to būs daudz un daudz info. Ar šādu fruktu nodzīvoju vairākus gadus kopā, beigās likās, ka sajukšu prātā un neviens psihologs, psihoterapeits man nepalīdzēs, sākās aiz stresa veselības problēmas. Tādi cilvēki nemainās, silti iesaku šķirties. Pie visa vainīga busi Tu, nedod Dievs pasaki kaut ko ne pa prātam, vai izdari lieku kustību, apvainojas un nerunā vairākas dienas, vari kaut lūgties nekas nemainās. Viņš varēja smieties un jokoties ar citiem, bet tieši uz mani viņš izlika visu negatīvo. Vienmēr teica, ja viņam uznāk “melnie” lai eju klāt samīļoju, ar to pietikšot, bet vienmēr kad to darīju, teica, ko lien klāt. To tieši arī viņi gaida, Tavu reakciju, lai Tu skrien pakaļ, viņi barojas no emocijām, jo vairāk raudāsi, kašķēties, lūgsies, jo apmierinātāks būs. Vislabāk ir ignorēt un neņemt tos izgājienus vērā, lai gan ja mīli, to ir nereāli izdarīt. Izšķirties varēju tikai tad, kad viņš nogalināja visas manas jutas pret viņu ar savu attieksmi, pat asaru nenobirdināju kad šķīros, jo viss jau bija izraudāts pa gadiem.
13.10.2024 12:35 |

Reitings 18
Reģ: 02.10.2024
100 % viņa būs atpakaļ pie tā džeka.. Tā ir stulba sīkā , kura ir apmāta ar otru cilvēku, kuram viņa nemaz tik ļoti nav vajadzīga. Cilvēki ir dažādi, egoistiski, narcistiski. Diez vai tas ir kas ļoti nosodāms. Tāda situācija.. Turpini pazemoties un pinkšķēt. Tev vajadzīga mācība meit, un to arī saņemsi.. Nekas traks
13.10.2024 22:45 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Lorra @ 13.10.2024 12:35
Narciss. Narcisiem pirmā iezīme ir Silent treatment, ieraksti google vai YouTube par to būs daudz un daudz info. Ar šādu fruktu nodzīvoju vairākus gadus kopā, beigās likās, ka sajukšu prātā un neviens psihologs, psihoterapeits man nepalīdzēs, sākās aiz stresa veselības problēmas. Tādi cilvēki nemainās, silti iesaku šķirties. Pie visa vainīga busi Tu, nedod Dievs pasaki kaut ko ne pa prātam, vai izdari lieku kustību, apvainojas un nerunā vairākas dienas, vari kaut lūgties nekas nemainās. Viņš varēja smieties un jokoties ar citiem, bet tieši uz mani viņš izlika visu negatīvo. Vienmēr teica, ja viņam uznāk “melnie” lai eju klāt samīļoju, ar to pietikšot, bet vienmēr kad to darīju, teica, ko lien klāt. To tieši arī viņi gaida, Tavu reakciju, lai Tu skrien pakaļ, viņi barojas no emocijām, jo vairāk raudāsi, kašķēties, lūgsies, jo apmierinātāks būs. Vislabāk ir ignorēt un neņemt tos izgājienus vērā, lai gan ja mīli, to ir nereāli izdarīt. Izšķirties varēju tikai tad, kad viņš nogalināja visas manas jutas pret viņu ar savu attieksmi, pat asaru nenobirdināju kad šķīros, jo viss jau bija izraudāts pa gadiem.

Tu pārāk dziļi domā šajā situācijā. Vienkārši jauns puika, kurš nemāk komunicēt, un jauna meitene, kura neprot otru nolikt pie vietas. Ne visiem ir diagnoze 😂
13.10.2024 22:51 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Diabolus @ 13.10.2024 22:51

Tu pārāk dziļi domā šajā situācijā. Vienkārši jauns puika, kurš nemāk komunicēt, un jauna meitene, kura neprot otru nolikt pie vietas. Ne visiem ir diagnoze ?

Narciss tā ir diagnoze un viņiem lielākoties visiem ir vieni un tie paši izgājieni un viss meitenes aprakstītas atbilst tieši tam, diemžēl arī 30 gados uzvedas kā mazi puišeļi, tā ir viņu būtība un to izmainīt nav iespējams, ar gadiem paliek tikai trakāk. Meitene gan pēc pāris gadiem iemācīsies par sevi pastāvēt, ceru izšķirsies, atcerēsies to kā murgu un nevienam nekad vairs tā neļaus pret sevi izturēties. Parasti šādas attiecības kārtīgi norūda raksturu.
14.10.2024 10:06 |

Patīk
Reitings 3517
Reģ: 03.11.2023
Diabolus @ 13.10.2024 22:51

Tu pārāk dziļi domā šajā situācijā. Vienkārši jauns puika, kurš nemāk komunicēt, un jauna meitene, kura neprot otru nolikt pie vietas. Ne visiem ir diagnoze ?

Nu varbūt ne narciss, bet tam džekam tiešām kaut kas neizklausās riktīgi
14.10.2024 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)