Šausmas! Lūdzu, mīļā meitene, saņemies un beidz ļaut sevi pazemot! Jāstrādā ar savu pašapziņu. Nedrīkst ļaut sevi šādi noniecināt. Un šādi tipi nekad nemainās, paliks tikai sliktāk. Block!Anetee. @ 11.10.2024 15:03
Atsevišķi dzīvojam, bet vienā pilsētā.
Kad tiekamies, tad dažkārt gadās, ka kāds darbā viņam ir sabojājis garīgo. Es prasu "kas noticis", cenšos uzlabot, piedāvāt kaut kur aiziet. Viņš atcērt "ko tu piepisies, neredzi, ka nav garīgais". Mani tas sāpina un es sāku izteikt savu viedokli par to, ka man sāp, prasu kāpēc viņš vislaik izturas pret mani kā pret mēslu utt. Viņš sāk teikt "tu tak neesi normāla, taisi drāmu no nekā" un man tad ir tādi sirdsapziņas pārmetumi, ka es bojāju viņam vēl vairāk garīgo izsakot savas domas..
Drausmas, man kauns lasīt. Nu tad nesūdzies, ja pati nespēj patriekt šādu draņķi.Anetee. @ 11.10.2024 13:52
Jā, tur tā problēma, ka man neiznāk aiziet no viņa..Viss ir mokoši, sabojājusies veselība, vislaik stress. Katru reizi, kad viņš atkal ignorē vai bloķē es pasaku sev, ka aiziešu no viņa, bet tad atkal sākas viss no gala un es nekur neaizeju..Laikam viņš tāpēc arī tā atļaujas izturēties, jo zin, ka es nekur nepazudīšu un es par visu atvainojos viņam, pat ja neesmu vainīga..
Malacīte! Tikai Tev jānoturās viņu nemeklēt; ne tikai nobloķē, bet izdzēs numuru. Tas cilvēks uzvedās kā mēsls, nebojā sev dzīvi tik jaunos gados.Anetee. @ 12.10.2024 12:43Es nezinu kas man vakar vēlu vakarā atgadījas, bet notika tā - viņš aizgāja ar draugiem tusēt kā parasti 5dienās un nerakstīja man, ignorēja, bet lika instagramā storijus, kā laimīgs izklaidējas utt. Un es uzrakstīju bez liekiem vārdiem vienkārši "Esmu nogurusi. Starp mums viss beidzies." Un nobloķēju visur.. Pusnakti raudāju, tad pēc raudāšanas labi aizmigu un no rīta pamodos ar sāpēm, bet kaut kādu tādu atvieglojuma sajūtu vienlaicīgi. Ceru, ka tas arī tā saglabāsies un es nesākšu viņam atkal skriet pakaļ.. Pagaidām patiešām šķiet tāda atvieglojuma sajūta, nezinu kā izskaidrot..
Anetee. @ 12.10.2024 12:44Paldies par atbalstošiem komentāriem un paldies par negatīvajiem komentāriem, kuri šeit bija. Tieši negatīvie man lika vairāk aizdomāties.
Anetee. @ 12.10.2024 12:43Es nezinu kas man vakar vēlu vakarā atgadījas, bet notika tā - viņš aizgāja ar draugiem tusēt kā parasti 5dienās un nerakstīja man, ignorēja, bet lika instagramā storijus, kā laimīgs izklaidējas utt. Un es uzrakstīju bez liekiem vārdiem vienkārši "Esmu nogurusi. Starp mums viss beidzies." Un nobloķēju visur.. Pusnakti raudāju, tad pēc raudāšanas labi aizmigu un no rīta pamodos ar sāpēm, bet kaut kādu tādu atvieglojuma sajūtu vienlaicīgi. Ceru, ka tas arī tā saglabāsies un es nesākšu viņam atkal skriet pakaļ.. Pagaidām patiešām šķiet tāda atvieglojuma sajūta, nezinu kā izskaidrot..
Bebermans @ 12.10.2024 19:02
tev smagi jādomā pie savas attieksmes.
tu tiešām domā ka laikā kad izklaidējas ar draugiem piektdienas vakarā, jāzvana kādam un jāraksta īsziņas?
un tev jāraud par to ka šis neatskaitās cik alus kausus izdzēra un kā izskatījās grauzdiņi?
Šis starp citu to visu publiskoja soc tīklos un tevis dēļ ja nu kas.
Kā ar tevi? Vai tevi neņēma draugu tusiņā, jeb pati atteici?
Tev jābeidz krist panikā par nebūtiskām lietām, par to ka pinlgadīgs vīrietis nav ar tevi kopā 24/7 bet pats kaut ko savā nodabā dara.
Nu jā, pastāv niecīga iespēja ka šis tur uzsāks saziņu ar kādu citu meiteni. Tā tas dzīvē notiek. No tādas iespējas pasargāties nav iespējams. Tad arī nevajag.
Neko tu pagaidām neatrisināji. Kamēr nedavbūsi citu vīrieti un pie kam ne sliktāku. Tas ka tādi eksistē ir fakts. Bet... vai viņi dabūjami? vai tu viņus pati neaizbaidīsi?
It kā jau var iztikt bez vīrieša pa vismam... bet var noprast ka šāda opcija ilgtermiņā netiek izskatīta.
malacis! Turies!Anetee. @ 12.10.2024 12:43Es nezinu kas man vakar vēlu vakarā atgadījas, bet notika tā - viņš aizgāja ar draugiem tusēt kā parasti 5dienās un nerakstīja man, ignorēja, bet lika instagramā storijus, kā laimīgs izklaidējas utt. Un es uzrakstīju bez liekiem vārdiem vienkārši "Esmu nogurusi. Starp mums viss beidzies." Un nobloķēju visur.. Pusnakti raudāju, tad pēc raudāšanas labi aizmigu un no rīta pamodos ar sāpēm, bet kaut kādu tādu atvieglojuma sajūtu vienlaicīgi. Ceru, ka tas arī tā saglabāsies un es nesākšu viņam atkal skriet pakaļ.. Pagaidām patiešām šķiet tāda atvieglojuma sajūta, nezinu kā izskaidrot..
Lorra @ 13.10.2024 12:35Narciss. Narcisiem pirmā iezīme ir Silent treatment, ieraksti google vai YouTube par to būs daudz un daudz info. Ar šādu fruktu nodzīvoju vairākus gadus kopā, beigās likās, ka sajukšu prātā un neviens psihologs, psihoterapeits man nepalīdzēs, sākās aiz stresa veselības problēmas. Tādi cilvēki nemainās, silti iesaku šķirties. Pie visa vainīga busi Tu, nedod Dievs pasaki kaut ko ne pa prātam, vai izdari lieku kustību, apvainojas un nerunā vairākas dienas, vari kaut lūgties nekas nemainās. Viņš varēja smieties un jokoties ar citiem, bet tieši uz mani viņš izlika visu negatīvo. Vienmēr teica, ja viņam uznāk “melnie” lai eju klāt samīļoju, ar to pietikšot, bet vienmēr kad to darīju, teica, ko lien klāt. To tieši arī viņi gaida, Tavu reakciju, lai Tu skrien pakaļ, viņi barojas no emocijām, jo vairāk raudāsi, kašķēties, lūgsies, jo apmierinātāks būs. Vislabāk ir ignorēt un neņemt tos izgājienus vērā, lai gan ja mīli, to ir nereāli izdarīt. Izšķirties varēju tikai tad, kad viņš nogalināja visas manas jutas pret viņu ar savu attieksmi, pat asaru nenobirdināju kad šķīros, jo viss jau bija izraudāts pa gadiem.
Diabolus @ 13.10.2024 22:51
Tu pārāk dziļi domā šajā situācijā. Vienkārši jauns puika, kurš nemāk komunicēt, un jauna meitene, kura neprot otru nolikt pie vietas. Ne visiem ir diagnoze ?
Diabolus @ 13.10.2024 22:51
Tu pārāk dziļi domā šajā situācijā. Vienkārši jauns puika, kurš nemāk komunicēt, un jauna meitene, kura neprot otru nolikt pie vietas. Ne visiem ir diagnoze ?