Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Olvadu caurlaidības atjaunošana

10 gadi
Reitings 22
Reģ: 29.01.2009
Vai kāda, kas saskārusies ar šo, varētu padalīties par visu procesu? Cik ilgs ir atlabšanas laiks? Cik bieži pēc tam jāatrādas dakterim? Cik liela rētiņa paliek? Ja jāatjauno abi olvadi, tad viena rēta vai divas?
Man viens olvads ir pilnībā ciet, otrs hydrosalphinx nezināmy iemeslu dēļ, kas rada diskomfortu..
Gribētu vienkārši uzzināt visu pirms izvēlos dakteri un plānoju tālāko procesu..
04.10.2024 23:41 |

10 gadi
Reitings 1108
Reģ: 20.05.2013
Sveika. Tu domā diagnostisko laporoskopiju noteikti. Ir bijusi šī procedūra. Pārbaudīja olvadu, vai caurlaidīgs. Rētas paliek 3, man ir nabà un abos sānos. Mazas rētas. Uz lapas biju mēnesi gandrīz, tas atkarīgs no tā kādu darbu ikdienā veic. Nedēļu pēc operācijas braucu diegus izņemt , pēc tam jau sava ginekologa apmeklējums. Kā izpaužas hidrosalpingīts?
05.10.2024 13:42 |

10 gadi
Reitings 22
Reģ: 29.01.2009
Man veica augusta beigās sonohisterosalpingogrāfiju, konstatēja, ka viens olvads ciet, otram hydrosalpinx- udens uzkrāšanās olvadā, līdz ar to man ir ilgas mēnešreizes- gandrīz pus mēneša garumā..
Pēc operācijas vēl tiek pārbaudīts vai operācija bijusi veiksmīga un olvadi caurlaidīgi vai kā?
Pie kura daktera, Mia6, veici operāciju un viss apmierināja?
05.10.2024 18:38 |

10 gadi
Reitings 1108
Reģ: 20.05.2013
mandyfa @ 05.10.2024 18:38
Man veica augusta beigās sonohisterosalpingogrāfiju, konstatēja, ka viens olvads ciet, otram hydrosalpinx- udens uzkrāšanās olvadā, līdz ar to man ir ilgas mēnešreizes- gandrīz pus mēneša garumā..
Pēc operācijas vēl tiek pārbaudīts vai operācija bijusi veiksmīga un olvadi caurlaidīgi vai kā?
Pie kura daktera, Mia6, veici operāciju un viss apmierināja?
operācijas laikā arī veic apskati un ja konstatē, ka olvads necaurlaidīgs , pilnīgi bojāts - to izņem. Nezinu kā Tavā gadījumā. To visu izrunā ar ārstu, kādas sekas var būt, katrs gadījums savādāks. Veicu Jūras medicīnas centrā. Dakteri tur visi ļoti zinoši, gudri!
06.10.2024 11:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits