Diddy case

Reitings 1245
Reģ: 10.12.2014
Tà! Staaastiet visu ,ko ziniet. Nav man tik labas angļu valodas,lai visus precīzos video atrastu. Zinu,ka pilns tiktoks,bet nu tur arī daudz feikà info. Un káds sakars ar šo visu bejonceiiii?
28.09.2024 19:11 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Dovana @ 30.09.2024 10:51
Protams Rituālu upuru līķi nekad nav atrasti? Tādi neeksistē? Arī LV tādu nav mazums. Tu neesi netīšām uzgājusi sektantu vietas ar dažādām mistiskām lietām zīmēm, kur teiksim upurēts kāds gailis vista utt. Tiem kam mazāk naudas sāk ar to. Es piemēram vismaz FB esmu redzējusi Jūrmalas lapās tādus brīnumus, kas notiek Jūrmalā. Pati arī esmu uzgājusi pludmalē klusā vietā ejot kāpās pačurāt, tur uzreiz saprotams, ka nekas labs nav noticis. Man tur uzkavēties negribējās, bet manam vīram kad viņu pasaucu gan gribējās visu izpētīt atšķirībā no manis.

Jā, no vistas līdz cilvēka 1 solis. 😀 Tad jau mēs visi esam šī 1 soļa attālumā, ja ēdam gaļu, nemaz nerunājot par tiem, kas šo gaļu sagādā.
Es neesmu redzējusi tādas vietas, kur mūsdienās tiek kaut kas tāds darīts. Pārsvarā tās ir vēsturiskas liecības. Iespējams, kaut kur kaut kas tāds notiek, bet kāpēc uzreiz liekas, ka kauj vistu, tur ir kādi pierādījumu? Varbūt saiet kopā un paspēlē raganas. Ja arī kauj vistas, tas tāpat nenozīmē, ka kautu cilvēkus un ka to dara visi vai vismaz Madonna 😀
30.09.2024 11:30 |

Reitings 2045
Reģ: 09.06.2024
Svinēja ja nemaldos viņa tur savus 66 gadus. Bildes pat varēja atrast viņas instagramā! Cipariņš arī aizkustinošs!
30.09.2024 11:32 |

Reitings 122
Dovana @ 30.09.2024 11:25
salīdzinoši pēc fakta ko darīja Madonna tā pati sektante, es dzimšanas dienā uz kapiem neietu dzert šampi, es pat draugus neatrastu kuri piedalītos šādā pasakumā, bet redz Madonna atrada cilvēkus. To, ka viņa ir sektante gan nevienam nav noslēpums.

Kapi ir skaista vieta, kur pastaigāt. Īpaši senāki vai citu tautību kapi.
Dzimšanas dienu nesvinētu, bet domāju, ka sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem gribas, lai par viņiem raksta mediji, tāpēc dara interesantas lietas.
30.09.2024 11:32 |

Reitings 122
krixis3 @ 30.09.2024 11:00
Protams nevar visām ticēt. Tagad katrs otrais TikTokeris ir speciālists Diddy lietā. Bet nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka nav jau viņš nekāds pareizais. Tas, kas notika aiz slēgtām durvīm nav zināms šobrīd nevienam no malas. Bet ir taču arī simtiem bilžu un video, kur var redzēt kas un kā pie viņa tusēja. Cik slavenības nav stastijušas. Elenas šovā pat viņa pateica ka zina gan cik wild ir šīs ballītes.
Par pārējo. Es palasot komentārus bieži domāju, ka cilvēki reāli dzīvo savā jaukajā burbulī un domā, ka pasaulē laumiņas lido. Un tiklīdz ir kaut kas tamlīdzīgs parādījies ir šokā. Bet pat neiedomājas kādas zvērības notiek pasaulē. Brutālas slepkavības, prostitūcija, cilvēku tirdzniecība, seksa verdzība, pedofilija milzīgos apmēros. Atceros, kad iznāca Netflix par Jeffrey Dahmer. TikTok juka prātā. Neticēja. Tas nekas, ka tas dzeks gadiem ēda citus džekus ?

Es domāju, ka viņš ir vainīgs, bet nav saistība sātanismam ar to (un ka nav jāvelk VISI populārie cilvēki iekšā, īpaši spēlējot uz ASV vēlēšanām :D ). Dahmers jau arī nebija sātanists un neveica rituālus. :D
30.09.2024 11:37 |

Reitings 186
Reģ: 20.02.2024
Es palasot komentārus bieži domāju, ka cilvēki reāli dzīvo savā jaukajā burbulī un domā, ka pasaulē laumiņas lido.

Tā man arī šķiet. Epstīna un Maksvelas gadījumā ir pamatotas aizdomas, ka viņi bija citu valstu aģenti, kas gan piegādāja bērnus izvarošanai, gan arī vāca materiālu (foto, video) par savu klientu ''hobjiem'', lai pēc tam viņus šantažētu un caur to ietekmētu politiskus procesus. Ne jau parastā cilvēka šantāžai tiek veiktas tādas operācijas, bet to cilvēku, kam ir ietekme un vara.
Tāpat arī neticu, ka visi simti cilvēku, kas jau sen zināja par Vainstīnu, Epstīnu, P.Diddy utt. ir nabadziņi. Tur jau ir tā dvēseles pārdošana sātanam. Tu zini, ka ietekmīgs cilvēks izvaro citus, varbūt arī tevi izvaroja, bet tā kā tu gribi naudu un slavu un viņš to visu var tev atņemt ja pīkstēsi, tad tu nešūmējies un vnk izliecies, ka neko ne par ko nezini.
30.09.2024 11:44 |

Reitings 122
Krišjānis Kariņš @ 30.09.2024 11:44

Tā man arī šķiet. Epstīna un Maksvelas gadījumā ir pamatotas aizdomas, ka viņi bija citu valstu aģenti, kas gan piegādāja bērnus izvarošanai, gan arī vāca materiālu (foto, video) par savu klientu ''hobjiem'', lai pēc tam viņus šantažētu un caur to ietekmētu politiskus procesus. Ne jau parastā cilvēka šantāžai tiek veiktas tādas operācijas, bet to cilvēku, kam ir ietekme un vara.
Tāpat arī neticu, ka visi simti cilvēku, kas jau sen zināja par Vainstīnu, Epstīnu, P.Diddy utt. ir nabadziņi. Tur jau ir tā dvēseles pārdošana sātanam. Tu zini, ka ietekmīgs cilvēks izvaro citus, varbūt arī tevi izvaroja, bet tā kā tu gribi naudu un slavu un viņš to visu var tev atņemt ja pīkstēsi, tad tu nešūmējies un vnk izliecies, ka neko ne par ko nezini.

Neviens nenoliedz, ka tādas lietas notiek - noziegumi un šantāža, bet kāds sakars sātanismam? Man liekas, ka šeit cita uztver to diezgan burtiski, kas runā par vistām un sātanisma vietām.
Tad jau tepat LV daudzi pārdodas sātanam, ja tu to uztver tā metaforiski, jo acu aizvēršana uz visādiem noziegumiem un nelikumībām ir visur, arī nesaistīti ar politiku. Cilvēki negrib iejaukties tā teikt svešās lietās.
30.09.2024 11:58 |

Reitings 186
Yeahyeahyeahs @ 30.09.2024 11:58

Neviens nenoliedz, ka tādas lietas notiek - noziegumi un šantāža, bet kāds sakars sātanismam? Man liekas, ka šeit cita uztver to diezgan burtiski, kas runā par vistām un sātanisma vietām.
Tad jau tepat LV daudzi pārdodas sātanam, ja tu to uztver tā metaforiski, jo acu aizvēršana uz visādiem noziegumiem un nelikumībām ir visur, arī nesaistīti ar politiku. Cilvēki negrib iejaukties tā teikt svešās lietās.

Bērnu nolaupīšana un pārdošana/pirkšana izvarošanai nav ''ai, noziegumi jau notiek visur''. Tas ir viens no nopietnākajiem noziegumiem, kādi vispār iespējami. Par to, ka pieklājība prasītu neiejaukties, pat nekomentēšu.
30.09.2024 14:01 |

Reitings 122
Krišjānis Kariņš @ 30.09.2024 14:01

Bērnu nolaupīšana un pārdošana/pirkšana izvarošanai nav ''ai, noziegumi jau notiek visur''. Tas ir viens no nopietnākajiem noziegumiem, kādi vispār iespējami. Par to, ka pieklājība prasītu neiejaukties, pat nekomentēšu.

Nesaprati manu komentāru, ka es neatbalstu un neattaisnoju ne šo noziegumu padarīšanu, ne slēpšanu, bet saku to, ka nevajag pieņemt to, ka visi balto ballīšu apmeklētāji (Obamas, Kamala Harisa? Nopietni?) zināja citās ballītēs notiekošās nelikumības, ne to, ka tas ir sātanisms.
Kāds, kas bijis baltajā ballītē, vispār nezina, kas notiek citās šī rīkotāja ballītēs. Kāds ir kaut ko padzirdējis, bet baumu līmenī. Kāds dzirdējis vai redzējis kaut ko vairāk, bet pierādījumu nav. Vērsties pret ietekmīgu cilvēku bez pierādījumiem ar tik nozīmīgām apsūdzībām, riskējot zaudēt savu reputāciju? Ne visi to darīs. Mums reizēm LV cilvēki neliekas ne ziņis, ka kaimiņi sit bērnu vai tamlīdzīgi, kaut gan riskēt vispār nav ar ko.
30.09.2024 14:07 |

Reitings 2651
Reģ: 07.09.2023
Diez vai kāda slavenība, kurai bijusi saistība ar tiem tusiņiem, kaut ko atklāti runās. Jo no sabiedrības sekos loģisks jautājums - kur ta tu agrāk biji? Kāpēc neko neteici?! Un tur jau uz savas ādas var nākties izjust cancel culture, ko, protams, neviens negrib. Klusēs kā mutē ūdeni ieņēmuši vai nu liekulīgi bolīs acis, izlikdamies ka pirmā dzirdēšana ka tik jauks cilvēks izrādījies tāds monstrs.
30.09.2024 14:27 |

10 gadi
Reitings 7561
Reģ: 17.09.2009
Kāda jēga tām visām sektām un sātanistiem? Kas tajā visā ir pievilcīgs vai patīkams? 🤢
30.09.2024 14:36 |

Reitings 2058
Reģ: 03.11.2023
Ariete @ 30.09.2024 14:36
Kāda jēga tām visām sektām un sātanistiem? Kas tajā visā ir pievilcīgs vai patīkams? ?

Nekāda un nekas, tāpēc arī tādi eksistē ļoti mazās, retās grupās, nevis aptver visas pasaules slavenības :)
30.09.2024 15:04 |

Reitings 2058
Krišjānis Kariņš @ 30.09.2024 14:01

Tu speciāli kasies, vai tiešām neuztver rindkopas domu?
30.09.2024 15:05 |

Reitings 2045
Yeahyeahyeahs @ 30.09.2024 11:30

Jā, no vistas līdz cilvēka 1 solis. ? Tad jau mēs visi esam šī 1 soļa attālumā, ja ēdam gaļu, nemaz nerunājot par tiem, kas šo gaļu sagādā.
Es neesmu redzējusi tādas vietas, kur mūsdienās tiek kaut kas tāds darīts. Pārsvarā tās ir vēsturiskas liecības. Iespējams, kaut kur kaut kas tāds notiek, bet kāpēc uzreiz liekas, ka kauj vistu, tur ir kādi pierādījumu? Varbūt saiet kopā un paspēlē raganas. Ja arī kauj vistas, tas tāpat nenozīmē, ka kautu cilvēkus un ka to dara visi vai vismaz Madonna ?
Attopies! Tā ir realitāte! Uz tādām vietām sabrauc dārgākās mašīnas un.es ēdu gaļu, lopu gaļu un ēdīšu! Kas tie par murgiem mūsdienās nenotiek? Viss pagātnes versijā, šodien visi pareizi palikuši😂 es domaju vēl trakāk. Tas ir tas domāšanas veida, mans vīrs nu ne ko. Lielākā daļa to uzticami un pareizo vīru skatās uz citu pusi.
30.09.2024 16:12 |

Reitings 2045
Yeahyeahyeahs @ 30.09.2024 11:37

Es domāju, ka viņš ir vainīgs, bet nav saistība sātanismam ar to (un ka nav jāvelk VISI populārie cilvēki iekšā, īpaši spēlējot uz ASV vēlēšanām :D ). Dahmers jau arī nebija sātanists un neveica rituālus. :D
cik esi dzirdējusi kā notiek. Vai galvotu par viņu? Kas notiek, kur Jūs dzīvojat?
30.09.2024 16:18 |

Reitings 2058
Dovana @ 30.09.2024 16:18
cik esi dzirdējusi kā notiek. Vai galvotu par viņu? Kas notiek, kur Jūs dzīvojat?

Par ko galvotu, par Dahmeru? 😀 Sērijveida slepkavu? 😀
30.09.2024 16:44 |

Reitings 2058
Dovana @ 30.09.2024 16:12
Attopies! Tā ir realitāte! Uz tādām vietām sabrauc dārgākās mašīnas un.es ēdu gaļu, lopu gaļu un ēdīšu! Kas tie par murgiem mūsdienās nenotiek? Viss pagātnes versijā, šodien visi pareizi palikuši? es domaju vēl trakāk. Tas ir tas domāšanas veida, mans vīrs nu ne ko. Lielākā daļa to uzticami un pareizo vīru skatās uz citu pusi.

Tu pati pārlasot saproti ko uzrakstīji?
30.09.2024 16:45 |

Reitings 2045
Krišjānis Kariņš @ 30.09.2024 11:44

noteikti par viņiem nav pareizi pasniegts info. Dāmas tēvs sen bija pierādīts kā dažādu valstu spiegs un miljonārs. Epšteinam visa sala kā Izraēlas karogs pēc krāsām. Mani tas neskar un īpaši neinteresē. Viņam visur bija kameras tāpat kā Diddi, visas izvirtības, slepkavības filmētas, ir kompromats uz da jeb kuru. Pa lielam viss vienalga kas tur slepkavots, varots
vai kā tā ir vienkārši vanāli gaļa. Noteikti ir cilvēki. Tā kā vienmēr gaļa izmesta bada suņiem. Diddi ir mazs gabaliņš, aiz tā visa visdrīzāk stāv visi rokfelleri kuriem gribās teātri. Neviensam no tiem miljardieriem nav kompromata. Tādēļ drīzāk viņi valda pār visu. Diddijs un aktierīš skrien kā tarakāni.
30.09.2024 16:56 |

Reitings 122
Ariete @ 30.09.2024 14:36
Kāda jēga tām visām sektām un sātanistiem? Kas tajā visā ir pievilcīgs vai patīkams? ?

Tāda pati jēga kā kristiešiem un kristiešu paveidiem kā Prieka vēsts utt. Sātanisms ir ticība.
Bet nu piemēram te pieminētais Dahmers neizvaroja, nenogalināja un neēda cilvēkus ticības dēļ. Viņam vnk slimas tieksmes.
30.09.2024 17:55 |

Reitings 186
Dovana @ 30.09.2024 16:56
noteikti par viņiem nav pareizi pasniegts info. Dāmas tēvs sen bija pierādīts kā dažādu valstu spiegs un miljonārs. Epšteinam visa sala kā Izraēlas karogs pēc krāsām. Mani tas neskar un īpaši neinteresē. Viņam visur bija kameras tāpat kā Diddi, visas izvirtības, slepkavības filmētas, ir kompromats uz da jeb kuru. Pa lielam viss vienalga kas tur slepkavots, varots
vai kā tā ir vienkārši vanāli gaļa. Noteikti ir cilvēki. Tā kā vienmēr gaļa izmesta bada suņiem. Diddi ir mazs gabaliņš, aiz tā visa visdrīzāk stāv visi rokfelleri kuriem gribās teātri. Neviensam no tiem miljardieriem nav kompromata. Tādēļ drīzāk viņi valda pār visu. Diddijs un aktierīš skrien kā tarakāni.

Par Rokfelleriem nav un nebūs kompromāta, jo viņi ir elite, kurai parādīties tāda apnarkojušās repera ballītē būtu pazemojoši. Tādi P.Diddy-veidīgie ir "ideāli" tikai parastajai sabiedrībai, kuru viņi tad pie izdevības arī izmanto kā ienāk prātā. Un sabiedrība tad ir šokā, kā tik gaišs cilvēks varēja ko tādu izdarīt. Citēšu daļu no vienas viņa dziesmas:

It's that, gangsta gangsta, gangsta shit
Look out motherfucker

lmao
30.09.2024 18:40 |

Reitings 576
Reģ: 13.06.2024
Protams, es neapšaubu to, ka sātanisms pastāv, tāpat kā pastāv visādi rituāli un kulti. Tā tas ir bijis visus laikos, kāpēc gan lai nebūtu arī šodien? Taču, piedodiet, bet es nekad neticēšu, ka ir slavenības, kuras to dara publiski. Uzsvars uz vārdu "publiski". Nu neticu, ka Marija Abramova tā brīvi ļāva internetā parādīties bildēm no savas ballītes, zinot, ka citi bildēs redzēs visus cilvēkus, kuri šajā ballītē ir piedalījušies, un pēc tam šos cilvēkus aukstasinīgi nogalinās un viņiem izņems iekšas. Tāpat neticu, ka Madonna rīkotu ballīti, kurā kādu upurētu, labi zinādama, ka mūsdienās visur ir acis un ausis, un ka tādas lietas agri vai vēlu nonāktu atklātībā. Tas, kam ticu es, ir tas, ka tādas lietas parasti notiek aiz aizslēgtām durvīm un ka bieži vien ar tādām nodarbojas tie, kuri sabiedrības acīs izskatās pēc kārtīgiem mietpilsoņiem. Ne velti aiz baznīcu durvīm tiek pastrādāti daudz vairāk noziegumi kā tādā vienā Marijas Abramovas un Madonnas ballītē kopā ņemot.
30.09.2024 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits