Diddy case

Reitings 1245
Reģ: 10.12.2014
Tà! Staaastiet visu ,ko ziniet. Nav man tik labas angļu valodas,lai visus precīzos video atrastu. Zinu,ka pilns tiktoks,bet nu tur arī daudz feikà info. Un káds sakars ar šo visu bejonceiiii?
28.09.2024 19:11 |

10 gadi
Reitings 1156
Reģ: 13.01.2011
Neņemos spriest par šo, bet parasti, ja uzpeld šādas skaļas lietas. Lietas kurām viegli sekot līdzi, daudz atpazīstamu vārdu. Tas tādēļ, ka īstenībā apakšā notiek, kas daudz nozīmīgāks un vajag sabiedrībai aizmiglot acis. Protams, ka visiem vairāk interesē ko ir vai nav izdarījusi Beyonce ballītē, nekā kāds nezināms uzvārds pārbīda pasaulē varas sadali ( tas piemēram). Man NAV ne jausmas, kas paralēli šim notiek.
29.09.2024 00:14 |

Reitings 557
Reģ: 13.06.2024
Plus es nesaprotu kā kādam var likties, ka tas ir viens un tas pats cilvēks. Pilnīgi cita sejas forma, lūpu forma, deguna forma, acis: https://x.com/trinamerry/status/1252292258315087873 Marina Abramoviča jau no agras jaunības bijusi slavena ar savām ekstrēmajām, bieži vien ļoti provokatīvajām performancēm, taču tas nenozīmē, ka viņa ir sātaniste un ka viss tas bars slavenību tā brīvi posto internetā bildes no savām ballītēm, kurās redzami cilvēki, kurus pēc tam viņi nogalina un izrauj viņiem ārā iekšas. Gan jau, ka kaut kas tāds arī notiek kaut kādās sektās, taču, nu, nevajag aiziet galējībās un ticēt no gaisa izrautām sazvērestību teorijām.
29.09.2024 00:19 |

Reitings 1979
Reģ: 09.06.2024
ronnie @ 29.09.2024 00:09
Nu, nu, nesāksim tagad izplatīt tālāk Trampa fake informāciju par to, ka Diddy ballītēs bijusi Kamala. Kā redzams šajā postā, foto, kuru nopublicēja Tramps un kurā it kā redzama Kamala blakus Diddy, ir fake: https://x.com/RexChapman/status/1837915143138955275 Toties neskaitāmas fotogrāfijas, kurās blakus Diddy redzams pats Tramps un Melānija, gan ir īstas, taču par tām Trampa atbalstītāji nezin kāpēc runāt nevēlas. Kā arī neaizmirsīsim Trampa ciešo draudzību ar Epšteinu: https://x.com/DHDubbz/status/1837916458028093568
Es jau domāju, ka nevar būt tā, ka pie Tramps Epšteina tusēja un te nē! Vājprāts vieni sātanisti Epšteinam salā tak arī bija tas altāris upuriem🙈 es tā saprotu, ka tas Diddi orģijās vēl savu bērnu māti nožmiedzis. Trakums. Nesaprotu, kā viņš izdzīvoja līdz šim laikam? Viņam tak lasīju, ka 25 martā bija kratīšana! Tak nav tik liels putns lai nenožmiegtu.
29.09.2024 00:21 |

Reitings 1979
Bīberam trauma redz līdz šim brīdim, ka viņu izmantoja orģijās no 13 gadiem.
29.09.2024 00:25 |

Reitings 1979
ronnie @ 29.09.2024 00:19
Plus es nesaprotu kā kādam var likties, ka tas ir viens un tas pats cilvēks. Pilnīgi cita sejas forma, lūpu forma, deguna forma, acis: https://x.com/trinamerry/status/1252292258315087873 Marina Abramoviča jau no agras jaunības bijusi slavena ar savām ekstrēmajām, bieži vien ļoti provokatīvajām performancēm, taču tas nenozīmē, ka viņa ir sātaniste un ka viss tas bars slavenību tā brīvi posto internetā bildes no savām ballītēm, kurās redzami cilvēki, kurus pēc tam viņi nogalina un izrauj viņiem ārā iekšas. Gan jau, ka kaut kas tāds arī notiek kaut kādās sektās, taču, nu, nevajag aiziet galējībās un ticēt no gaisa izrautām sazvērestību teorijām.
Bildēs tie puiši tiešām nav līdzīgi. Tas puisis jau tomēr sevi nenogalināja. Nedomāju, ka tur kāds īsti slēpjās no tiem sātanistiem. Vairāk tiešām tiek noklusēts. Ja Epšteina salā bija altāris upuriem un tas tika arī darīts, tikai kaut kā tomēr pieklusa. Madonna tak vispār riktīgs čorts. Kas to lai zina kas notika viņas dzimšanas dienā kuru Pompejos naktī "svinēja" Vietējie iedzīvotāji vēl joprojām par to šūmējās, ka pašvaldība to pieļāva tādā traģiskā vietā rīkot ballīti. Nu ne jau tur ballīte bija, rituāli ar upuriem.
29.09.2024 00:50 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Baltajās ballītēs piedalījās tik daudz cilvēku, skaidrs, ka nejau visi ir iesaistīti vai pat zināja par to, kas notiek citās ballītēs. Tagad iesaistīt Obamas. 😀 un reklamēt Trampu kā labāko kandidātu tāpēc. :D :D
Te viena ar sātanistiem vispār sviestā aizgājusi. 😀 Tas, ka cilvēki veic noziegumus un pelna ar to, nav jaunums, bet ar sātanismiem nav saistības.
Marina Abramoviča ir performanču māksliniece, bet nu ir kam arī Brekte ir sātanists. :D
29.09.2024 00:54 |

Reitings 2079
Reģ: 03.11.2023
sla @ 28.09.2024 23:43

Google Marina Abramovic spirit cooking, viņas rituāla ballītēs visas populārākās Holivudas slavenības. Vienā no viņas ballītēm foto bija pliks jauns vīrietis Ryan Singleton, kurš bija tur kā seksa objekts, un kad balle beidzās tas vīrietis tika atrasts miris zālē. Versijas, ka viņš bija viens no upuriem, kuru ziedoja šim sātanistu kultam, vai arī nogalināja speciāli, lai viņš tālāk neizplata informāciju kas notika viņu sātanistu ballītē. Obamas privātais šefpavārs mistiski atrasts miris ūdenī, arī aizdomas, ka viņš ir gulējis ar Obamu, pārāk daudz zin visu par eliti, izdomāja viņu novākt lai neizdomā kādam izpļāpāt
https://x.com/exposureak47/status/1276525193540796417?s=46&t=NuRV6ZOOvOIIgA_mRz7bVA

Sieviete mīļā, ieslēdz kritisko domāšanu un pārbaudi informāciju, lūdzu!
29.09.2024 00:54 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Sla un Dovana gan jau tic arī, ka slavenības pārdod savas dvēseles sātaniem, ieliek dziesmu tekstos slepenos kodus, pasaulē valda reptiļi utt.
29.09.2024 01:02 |

Reitings 2079
Šī diskusija man izskaidro kāpēc dažām lietotājām ir dīvaini uzskati citās tēmās, skaidrs kur ikdienā lasa informāciju 😅
29.09.2024 10:51 |

Reitings 2606
Reģ: 07.09.2023
Neticu, ka šajā visā ir iesaistīti lielie politiskie klani vai kaut kādas sektas (illuminati, masoni, Satanist). Nevienam nekad nav bijis noslēpums, ka vairums šovbiznesā nokļūst caur gultu un visa veida izvirtības tur vienmēr zeļ un plaukst. Didijs droši vien domāja, ka būs kā Maiklam Dzeksonam- varēs aizbāzt muti ar lielu naudas summu, lai upuri klusē, bet kaut kas nogāja greizi (tāpat kā R Kelly gadījumā, viņam, ja nemaldos tiek izvirzītas tieši tās pašas apsūdzības). Ļoti žēl, ka tajās aprindās visi visu redz, bet izvēlas klusēt, jo paši var krist nežēlastībā.
29.09.2024 11:24 |

10 gadi
Reitings 7479
Reģ: 17.09.2009
sla @ 28.09.2024 23:43

Google Marina Abramovic spirit cooking, viņas rituāla ballītēs visas populārākās Holivudas slavenības. Vienā no viņas ballītēm foto bija pliks jauns vīrietis Ryan Singleton, kurš bija tur kā seksa objekts, un kad balle beidzās tas vīrietis tika atrasts miris zālē. Versijas, ka viņš bija viens no upuriem, kuru ziedoja šim sātanistu kultam, vai arī nogalināja speciāli, lai viņš tālāk neizplata informāciju kas notika viņu sātanistu ballītē. Obamas privātais šefpavārs mistiski atrasts miris ūdenī, arī aizdomas, ka viņš ir gulējis ar Obamu, pārāk daudz zin visu par eliti, izdomāja viņu novākt lai neizdomā kādam izpļāpāt
https://x.com/exposureak47/status/1276525193540796417?s=46&t=NuRV6ZOOvOIIgA_mRz7bVA
Šausmas... Es nesaprotu kas tiem sātanistiem ir galvā. 🙄
29.09.2024 21:59 |

10 gadi
Reitings 5754
Reģ: 05.08.2013
Džinga @ 29.09.2024 10:51
Šī diskusija man izskaidro kāpēc dažām lietotājām ir dīvaini uzskati citās tēmās, skaidrs kur ikdienā lasa informāciju ?

Mūsdienas knapi sev var uzticēties, kur nu vēl kādam citam vai info kanāliem. Esmu tikai pārliecināta par to, ka vislielākajās auzās ir tie, kuri 1) Iegūst info no "saviem kanāliem" 2) tiktok prinči un princeses.
Bet tas arī nenozīmē to, ka ticu visiem bbc.
30.09.2024 09:49 |

Reitings 256
Reģ: 17.06.2024
Kāda jēga par šo ir diskutēt jo, informācijas ir ļoti daudz un nav zināms, kas ir un kas nav taisnība. Gaidu dokumentālo filmu par šo.
30.09.2024 10:37 |

Reitings 1979
Yeahyeahyeahs @ 29.09.2024 01:02
Sla un Dovana gan jau tic arī, ka slavenības pārdod savas dvēseles sātaniem, ieliek dziesmu tekstos slepenos kodus, pasaulē valda reptiļi utt.
Protams Rituālu upuru līķi nekad nav atrasti? Tādi neeksistē? Arī LV tādu nav mazums. Tu neesi netīšām uzgājusi sektantu vietas ar dažādām mistiskām lietām zīmēm, kur teiksim upurēts kāds gailis vista utt. Tiem kam mazāk naudas sāk ar to. Es piemēram vismaz FB esmu redzējusi Jūrmalas lapās tādus brīnumus, kas notiek Jūrmalā. Pati arī esmu uzgājusi pludmalē klusā vietā ejot kāpās pačurāt, tur uzreiz saprotams, ka nekas labs nav noticis. Man tur uzkavēties negribējās, bet manam vīram kad viņu pasaucu gan gribējās visu izpētīt atšķirībā no manis.
30.09.2024 10:51 |

Reitings 1979
Citi gan jau arī domā, ka Madonna dzimšanas dienas svinībās Pompejos vienkārši uzklāja galdu Uzlika lobsteri uz galda un iedzēra vīnu ar draugiem nakts laikā. Nez kādēļ apkārtējie iedzīvotāji par šo pasākumu bija šokā? Ja iedzīvotāji vietējie neceltu trobeli šis pasākums vispār būtu bijis noslepenots. Cik daudzi no mums speciāli rautos "svinēt" dzimšanas dienu masu kapos? Pompeju nav vienkārši vēsturiska vieta, bet tie ir masu kapi, kur kādreiz notika izvirtības. Tie kas tur ir bijuši sapratīs!
30.09.2024 11:00 |

Reitings 3785
Reģ: 05.12.2021
Protams nevar visām ticēt. Tagad katrs otrais TikTokeris ir speciālists Diddy lietā. Bet nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka nav jau viņš nekāds pareizais. Tas, kas notika aiz slēgtām durvīm nav zināms šobrīd nevienam no malas. Bet ir taču arī simtiem bilžu un video, kur var redzēt kas un kā pie viņa tusēja. Cik slavenības nav stastijušas. Elenas šovā pat viņa pateica ka zina gan cik wild ir šīs ballītes.
Par pārējo. Es palasot komentārus bieži domāju, ka cilvēki reāli dzīvo savā jaukajā burbulī un domā, ka pasaulē laumiņas lido. Un tiklīdz ir kaut kas tamlīdzīgs parādījies ir šokā. Bet pat neiedomājas kādas zvērības notiek pasaulē. Brutālas slepkavības, prostitūcija, cilvēku tirdzniecība, seksa verdzība, pedofilija milzīgos apmēros. Atceros, kad iznāca Netflix par Jeffrey Dahmer. TikTok juka prātā. Neticēja. Tas nekas, ka tas dzeks gadiem ēda citus džekus 😂
30.09.2024 11:00 |

Reitings 2079
krixis3 @ 30.09.2024 11:00
Protams nevar visām ticēt. Tagad katrs otrais TikTokeris ir speciālists Diddy lietā. Bet nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, ka nav jau viņš nekāds pareizais. Tas, kas notika aiz slēgtām durvīm nav zināms šobrīd nevienam no malas. Bet ir taču arī simtiem bilžu un video, kur var redzēt kas un kā pie viņa tusēja. Cik slavenības nav stastijušas. Elenas šovā pat viņa pateica ka zina gan cik wild ir šīs ballītes.
Par pārējo. Es palasot komentārus bieži domāju, ka cilvēki reāli dzīvo savā jaukajā burbulī un domā, ka pasaulē laumiņas lido. Un tiklīdz ir kaut kas tamlīdzīgs parādījies ir šokā. Bet pat neiedomājas kādas zvērības notiek pasaulē. Brutālas slepkavības, prostitūcija, cilvēku tirdzniecība, seksa verdzība, pedofilija milzīgos apmēros. Atceros, kad iznāca Netflix par Jeffrey Dahmer. TikTok juka prātā. Neticēja. Tas nekas, ka tas dzeks gadiem ēda citus džekus ?

Neviens nesaka, ka viņš neko nav izdarījis, jēziņ 🤦‍♀️
Tas ko es un citi sakām, ka nav visas slavenīnas illuminati sātanisti, kas pārējo pasauli pataisīs par saviem seksa vergiem
30.09.2024 11:04 |

Reitings 2079
Dovana @ 30.09.2024 11:00
Citi gan jau arī domā, ka Madonna dzimšanas dienas svinībās Pompejos vienkārši uzklāja galdu Uzlika lobsteri uz galda un iedzēra vīnu ar draugiem nakts laikā. Nez kādēļ apkārtējie iedzīvotāji par šo pasākumu bija šokā? Ja iedzīvotāji vietējie neceltu trobeli šis pasākums vispār būtu bijis noslepenots. Cik daudzi no mums speciāli rautos "svinēt" dzimšanas dienu masu kapos? Pompeju nav vienkārši vēsturiska vieta, bet tie ir masu kapi, kur kādreiz notika izvirtības. Tie kas tur ir bijuši sapratīs!

Kur ta izlasīji šito? 😀
30.09.2024 11:04 |

Reitings 1979
Džinga @ 30.09.2024 11:04

Kur ta izlasīji šito? ?
sākumā dzirdēju par dzimšanas dienas "svinībām" no draugiem kuri dzīvo tuvumā un par to kā šūmējās apkārtējie iedzīvotāji. Tad bija daudz rakstīts par šo pasākumu ārzemju lapās. Pat summas kuras Madonna samaksāja lai šo vietu atvērtu priekš viņas pašvaldībai. Tas nevienam nav noslēpums, pameklē internetā tas notika šogad. Daudz kas jau noteikti ir padzēsts, tā pat kā par Diddiju.
30.09.2024 11:21 |

Reitings 1979
Džinga @ 30.09.2024 11:04

Kur ta izlasīji šito? ?
salīdzinoši pēc fakta ko darīja Madonna tā pati sektante, es dzimšanas dienā uz kapiem neietu dzert šampi, es pat draugus neatrastu kuri piedalītos šādā pasakumā, bet redz Madonna atrada cilvēkus. To, ka viņa ir sektante gan nevienam nav noslēpums.
30.09.2024 11:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits