MR @ 30.09.2024 10:19Nop, iesauktajiem 300 e, brīvprātīgajiem 600 e, vairāk maksā tikai instruktoriem un citiem armijas darbiniekiem
MR @ 29.09.2024 23:44Man plāni lieli. Vispār latvijā jau maksā smieklīgas algas. Arī armijā nieka 300 eiro maksāja, ar to pakaļu var noslaucīt. Uzrakstīju pieteikumu ārzemju reslinga kompānijai WWE un tagad gaidu atbildi. Sevi man grūti iedomāties strādājot vienkāršu darbu par vienkāršu algu, jo to nevēlos darīt. Daudz vieglāk man sevi iedomāties kā miljardieri, kurš var atļauties ko un kad vēlas.
Es jau biju studējis, bet glupā armija visu izjaucaYeahyeahyeahs @ 30.09.2024 10:49
Ja neesi trollis, tad jājautā, vai tev viss kārtībā ar galvu?
Ko tava mamma (apgādnieks) par šo domā? Nestrādā, nestudē, no armijas aizskrien, plāni - reslings asv.
Ja gribēji aizvainot, nesanāca 😉Bebermans @ 30.09.2024 10:58300 eur tev ir liela nauda, jo ar tevi pat dibenu nevar noslaucīt.
No tevis nekādas jēgas nav.
Vieni izdevumi un apgrūtinājumi.
Tak nav šim kārtībā...galvas dēļ no armijas palaidaYeahyeahyeahs @ 30.09.2024 10:49
Ja neesi trollis, tad jājautā, vai tev viss kārtībā ar galvu?
Ko tava mamma (apgādnieks) par šo domā? Nestrādā, nestudē, no armijas aizskrien, plāni - reslings asv.
MR @ 30.09.2024 12:10Ja gribēji aizvainot, nesanāca ?
MR @ 30.09.2024 12:10Es jau biju studējis, bet glupā armija visu izjauca
PosaMaija @ 30.09.2024 13:23Kas tiem mūsdienu jauniešiem kaiš? Neko negribu darīt, viss ir grūti, bet gribu pelnīt lielo piķi... To pēc viena zināma jaunieša jau redzu. Plāni lieli, skaisti, bet izrādās, ka jāmācās, jāstrādā, lai tos plānus sasniegtu. Tad izrādās tas tomēr nepatīk un rodas atkal citi plāni, kur atkal, ka tavu brīnumu, izrādās neviens uz paplātes neko nepienes un izrādās, ka ir pašam jāpieceļ pakaļa no krēsla un kaut kas jādara. Bet tas jau ir grūti. Gribu būt miljonārs neko nedarot. Kaut kā tiem jauniešiem nepielec, lai kļūtu par miljonāru (ja neesi jau piedzimis tādā ģimenē vai laimējis loterijā), tad ir jāmācās, un jāstrādā ne tikai 8 h diennaktī, lai kaut ko sasniegtu.
Es jau biju studējis psiholoģiju. Pirmo gadu un šī gada martā saņēmu pavēsti. Pat gāju par to skaidroties uz studējošo servisa centru. Tur arī teica, dīvaini, ka iesauc studentus, iedeva izziņu par to, ka studēju, bet tā izziņa jau neko nedod. Daudzi itkā baigi šokēti un pat netic, ka iesauc arī studentus, bet tā ir. Es pabeidzu visu studiju gadu un turpmākās studijas armijas dēļ izjuka. Paņēmu akadēmisko gadu pret paša gribu, jo tur jau baigi daudz opciju nebija. Arī veselības pārbaudēs viņiem bija pie kājas par manu muguras kaiti un par to, ko stāstīju, tik pateica, ka derīgs un viss. Bullshits tas, ko valsts dara.Yeahyeahyeahs @ 30.09.2024 12:57
Kā tu varēji jau studēt, ja studiju gads nebija sācies? Ja studēji pirms tam, kāpēc neņēmi akadēmisko? Vai tikai iestājies? Ziemas uzņemšana arī būs, bet tu jau nevēlies parasto darbu. Uz ko biji iestājies?
Nevajag salīdzināt WWE ar armiju, jo tās ir divas pilnīgi dažādas lietas. Es saprotu, ka dzīvē viss nenāk viegli, vienkārši plānoju vairākas iespējamās opcijas saistībā ar savu dzīvi. Par to atbildēšanu citiem ar uzbrukumu, drīzāk jau ir tā, ka uzbrūk man, nevis uzbrūku es :) Par to, ko rakstīji par jaunību - jā, tā ir. Protams, ka plānoju, izvērtēju ko un kā darīšu turpmāk, it īpaši jau tagad, kad esmu ticis vaļā no armijas. Saprotu, ka atbrīvojums var būt tikai uz kādu laiku, tāpēc tur atkal jāplāno, ko darīšu. Tā kā armijā atgriezties netaisos lai vai kas, jāsāk apsvērt plāni par valsts pamešanuLivaLauva1 @ 30.09.2024 17:16Izlasot komentārus, var just to, ka ir jaunības maksimālisms, ticība sev, kas ir laba lieta! Tik vienīgi mēs, kas jau ilgāk ir darba tirgū un dzīvē, saprotam realitāti. Protams, visu var sasniegt, ir tikai jāstrādā pie tā smagi. Lai kaut ko sasniegtu, ir jāsāk arī attīstīt kritiskā domāšana. Jāizvērē savas spējas un iespējas. Jāsaprot realitāte.
Ja esi uzrakstījis WWE un ceri tur būt, tad kā tieši Tu tur varēsi izturēt slodzi, ja esi pats uzrakstīji šo:
"Es NEGRIBU izturēt armiju, jo man sava mentālā veselība un emocionālā labsajūta ir svarīgāka par kaut kādām valsts iegribām ?".
Dzīvē, protams, Tu pats nosaki, kur Tu gribi būt. Var arī mierīgi pelnīt 3k neto 25 gados, bet līdz tam ir jātiek, kā arī jābūt labam konkrētajā sfērā.
Kā arī, skatos, ka atbildi citiem jau ar uzbrukumu, kas parāda to, ka nepatīk dzirdēt iespējams patiesību, ko gan jau mamma vai tētis saka.
MR @ 30.09.2024 18:53Es jau biju studējis psiholoģiju. Pirmo gadu un šī gada martā saņēmu pavēsti. Pat gāju par to skaidroties uz studējošo servisa centru. Tur arī teica, dīvaini, ka iesauc studentus, iedeva izziņu par to, ka studēju, bet tā izziņa jau neko nedod. Daudzi itkā baigi šokēti un pat netic, ka iesauc arī studentus, bet tā ir. Es pabeidzu visu studiju gadu un turpmākās studijas armijas dēļ izjuka. Paņēmu akadēmisko gadu pret paša gribu, jo tur jau baigi daudz opciju nebija. Arī veselības pārbaudēs viņiem bija pie kājas par manu muguras kaiti un par to, ko stāstīju, tik pateica, ka derīgs un viss. Bullshits tas, ko valsts dara.
MR @ 29.09.2024 23:44Man plāni lieli. Vispār latvijā jau maksā smieklīgas algas. Arī armijā nieka 300 eiro maksāja, ar to pakaļu var noslaucīt. Uzrakstīju pieteikumu ārzemju reslinga kompānijai WWE un tagad gaidu atbildi. Sevi man grūti iedomāties strādājot vienkāršu darbu par vienkāršu algu, jo to nevēlos darīt. Daudz vieglāk man sevi iedomāties kā miljardieri, kurš var atļauties ko un kad vēlas.
Tie mullāpi neatbild. Nesaprot, ko pazaudēDiabolus @ 18.10.2024 14:08
Ko WWE atbildēja un kad būs pirmā cīņa?
MR @ 29.09.2024 23:36Nobijos no armijas? Cik zinu, daudzi vispār pat uz iesaukumu neieradās. Es reāli stājos tam pretī un 2 mēnešus tur gāju cauri ellei. Nejau tas, ka nevaru izturēt armiju. Es NEGRIBU izturēt armiju, jo man sava mentālā veselība un emocionālā labsajūta ir svarīgāka par kaut kādām valsts iegribām ?