Ne LV. Santehniķi tie tādi meistari, kuriem ir dēls, tad tie arī to apmāca, piespēlē klientus utt., bet tā labi apmaksātu darbu vai haltūras dabūt ir grūti. Jo ss var redzēt cik daudz meklē.pepija @ 27.09.2024 20:19man liekas,ka santehniki labi pelna,es ka sieviete viena bridi pat domaju,mos jaiziet kursi un jastrada?
Es nesaprotu, ko tu visu laiku tik ļoti svīsti par visu, kas saistīts ar mani? Skauž vai patīku? Lai nu kā, neredzu kas tur slikts, ka plānoju un grasos īstenot plānus. Pietam, nenovērtē mani par zemu. No armijas gribēju tikt vaļā - tiku. Gribēšu labi apmaksātu darbu - dabūšu. Gribēšu aizceļot uz citu valsti - aizceļošu. Un zini, kas ir pats labākais? Lai arī ko no šī darīšu, tavs viedoklis Man vajadzīgs nebūs.debestinaa @ 26.09.2024 23:30Var redzet ka mūsdienās bērniem pēc videnes nav nekāda saprašana par dzīvi un domā ka ar vidējo pelnīs lielo piķi, attopies, ieej sludinājumā un pačeko vidējo latvieša algu
MR @ 27.09.2024 21:03Es nesaprotu, ko tu visu laiku tik ļoti svīsti par visu, kas saistīts ar mani? Skauž vai patīku? Lai nu kā, neredzu kas tur slikts, ka plānoju un grasos īstenot plānus. Pietam, nenovērtē mani par zemu. No armijas gribēju tikt vaļā - tiku. Gribēšu labi apmaksātu darbu - dabūšu. Gribēšu aizceļot uz citu valsti - aizceļošu. Un zini, kas ir pats labākais? Lai arī ko no šī darīšu, tavs viedoklis Man vajadzīgs nebūs.
MR @ 27.09.2024 21:03Es nesaprotu, ko tu visu laiku tik ļoti svīsti par visu, kas saistīts ar mani? Skauž vai patīku? Lai nu kā, neredzu kas tur slikts, ka plānoju un grasos īstenot plānus. Pietam, nenovērtē mani par zemu. No armijas gribēju tikt vaļā - tiku. Gribēšu labi apmaksātu darbu - dabūšu. Gribēšu aizceļot uz citu valsti - aizceļošu. Un zini, kas ir pats labākais? Lai arī ko no šī darīšu, tavs viedoklis Man vajadzīgs nebūs.
Nobijos no armijas? Cik zinu, daudzi vispār pat uz iesaukumu neieradās. Es reāli stājos tam pretī un 2 mēnešus tur gāju cauri ellei. Nejau tas, ka nevaru izturēt armiju. Es NEGRIBU izturēt armiju, jo man sava mentālā veselība un emocionālā labsajūta ir svarīgāka par kaut kādām valsts iegribām 😉ronnie @ 27.09.2024 22:10
Tad kāda velna pēc Tu sēdi šajā forumā un veido diskusiju, lai jautātu padomus sievietēm, ja pēc tam atbildi, sakot, ka Tev viņu viedokļi nav vajadzīgi? Nu tad ej un atrodi to labi apmaksāto darbu, aizceļo uz citu valsti un dari, ko vien sirds kāro. Ko Tu sēdi šeit un ņerksti? Izklausies pēc tāda maza, izlutināta, lecīga gailēna, kurš visu laiku cenšas lekt augstāk par savu pakaļu, bet realitātē nobijās no armijas un tagad sieviešu forumā cenšas uzzināt kā atrast darbu. ?
Man plāni lieli. Vispār latvijā jau maksā smieklīgas algas. Arī armijā nieka 300 eiro maksāja, ar to pakaļu var noslaucīt. Uzrakstīju pieteikumu ārzemju reslinga kompānijai WWE un tagad gaidu atbildi. Sevi man grūti iedomāties strādājot vienkāršu darbu par vienkāršu algu, jo to nevēlos darīt. Daudz vieglāk man sevi iedomāties kā miljardieri, kurš var atļauties ko un kad vēlas.Globuss @ 28.09.2024 07:07Vispirms jautājums: cik daudz naudas Tev būtu daudz?
MR @ 29.09.2024 23:44Man plāni lieli. Vispār latvijā jau maksā smieklīgas algas. Arī armijā nieka 300 eiro maksāja, ar to pakaļu var noslaucīt. Uzrakstīju pieteikumu ārzemju reslinga kompānijai WWE un tagad gaidu atbildi. Sevi man grūti iedomāties strādājot vienkāršu darbu par vienkāršu algu, jo to nevēlos darīt. Daudz vieglāk man sevi iedomāties kā miljardieri, kurš var atļauties ko un kad vēlas.
Arī armijā nieka 300 eiro maksāja, ar to pakaļu var noslaucīt.
Nop, iesauktajiem 300 e, brīvprātīgajiem 600 e, vairāk maksā tikai instruktoriem un citiem armijas darbiniekiemakul12 @ 30.09.2024 09:17
Nemuldi, Latvijas armijā ir stipri lielākas algas, bet neviens neliedz stāties franču leģionā un pelnīt tūkstošus un laikam pēc 10 gadiem jeb 2x5gadu kontrakta pienākas jau izdienas pensija, ja pareizi atceros. ?