Dovana @ 30.09.2024 20:41Bail padomāt kāds viņš ir ārsts un ko, kā dara. Te pēc dažas labas aprakstītā šķiet vecis darba laikā piekopj fistingu na haļavu. Tagad praktiski katra daktera kabinetā ir usg aparāts. Ko tur čamdīt? Bērnu dzemdē, audzēju miomu nez vai ar rokām tas jādara! Te izklausās atgriežamies akmens laikmetā!? man neviens, neviens ginekologs pirkstus tur bāzis nav kur nu vēl roku!
Izlasi ko dievietes tēmā raksta! Pēc tam lasi manu komentāru. Tad speied vai es esmu tur bijusi vai nē!sauliiite.paula @ 30.09.2024 20:53
Kur ir teikts, ka roku bāž, izskatās, ka Tu nekad neesi bijusi pie ginekologa. Visi ginekologi no sākuma veic usg un tad iztausta vēderu..drāmu taisīsi arī tad ja liek pacelt rokas un, ka krūtis iztausta?
Izbeidz te dramatizēt, piesakies pie ginekologa vienreiz, tad zināsi, kā notiek apskate.
Vienmēr ginekoloģes tausta ar pirkstiem iekšpusē un tikmēr ar otru roku čamda vēderu, vienmēr!Dovana @ 30.09.2024 20:41Bail padomāt kāds viņš ir ārsts un ko, kā dara. Te pēc dažas labas aprakstītā šķiet vecis darba laikā piekopj fistingu na haļavu. Tagad praktiski katra daktera kabinetā ir usg aparāts. Ko tur čamdīt? Bērnu dzemdē, audzēju miomu nez vai ar rokām tas jādara! Te izklausās atgriežamies akmens laikmetā!? man neviens, neviens ginekologs pirkstus tur bāzis nav kur nu vēl roku!
Ar pirkstiem, kur ar visu roku. 😁gii_star @ 30.09.2024 18:28
Kā no iekšpuses - ar visu roku? Bildē izskatījās, ka viņam lielas plaukstas. Tas tak ir traki!
Nitaris @ 28.09.2024 16:43lasīju, ka viņš tur traki "masē" un ar otru roku spaida vēderu, ļoti sāpot, līdz asarām. Aizrada par to, ja atnāk ar biksēm, jo tad neizstaro auglību, seksualitāti, pārmet, ja sievietei ir zems libido.
Minelūše @ 30.09.2024 21:40
Atsauksmēs par viņu daudzas piemin stiprās sāpes. Un sievietes tiešām uzskata, ka tas ir normāli? Nopietni? Ginekoloģiski izmeklējumi var būt nepatīkami, bet noteikti nav jābūt tik mežonīgi sāpīgi, ka jāraud. Tas NAV normāli!
debestinaa @ 30.09.2024 22:44Ginekoloģiskā izmeklēšana tiek veikta ar dominantās rokas diviem pirkstiem, kas ietver vairākus soļus un nerada nekādas sāpes, nepatīkami bet ne sāpes, to skaitā arī ginekoloģisko spoguli izmanto, lai redzētu dzemdes kakla kanālu un novērtētu to+ protams vagināls usg.
Jāsāp nav nekam! Spaidīt līdz asarām olnīcas nav nepieciešams, pārējo redzēs usg. Protams ar roku izmeklē olnīcu un tausta vēderu, bet tam nav jāsāp, ko tās sāpes dos? Tīri cik neko!