Grūtniecības uzskaite pie dr.Kociņa.

Reitings 2
Reģ: 09.09.2024
Sveikas meitenes!
Kādas atsauksmes pie dr.Kociņa esot grūtniecības uzskaitē?!
26.09.2024 20:08 |

Reitings 2176
Reģ: 30.05.2024
Jā, jā, tās, kas netic, ka ar “rokām var sajust olvadus” uzreiz ir puritāniskas egoistes 😂 Zai, tu pati nolaidies uz zemes un padomā, cik adekvāti ir tā uzcepties, aizstāvot vienu doku 😅
30.09.2024 10:51 |

Reitings 2058
Reģ: 03.11.2023
Zai @ 30.09.2024 10:42
Esmu ilggadēja kliente, un visas manas draudzenes kurām nav ego nav lielāks par pašām , kuru tik ļoti var aizskart. Palīdzējis tikt pie bērniem un glābis no citu ginekologu neprasmigas ārstēšanas jau akūtā stadijā. Nekad neesmu saņēmusi neprofesionālu attieksmi, par kādam masāžām te vispār ir runa?! Jukušas vai? Viņš ar roku jūt , kas notiek olvados , nekur nelien ne pie kādiem g punktiem vai klitoriem. Ja ir kāds sabiezejums vins zin kur no ārpuses iegurņa rajonā uzspiest, lai viss nostātos savas vietās. ir mazliet sapigi, bet paciešami , un viss notiek ātri .
Dzīve neesmu dzirdējusi nevienu komentāru par biksēm!
Bet klientu viņam pietiek - un ne visas būs vina klientes. 8 no 10 paliks pie viņa. Un atlikušas 2 staigās pa pasauli kladzinādamas, ka viņām ne tā masēts kaut kas. Nolaižaties uz zemes - viņš ir ārsts ! Viņu neinteresē jūsu g punkti.
Jautājums vienmēr paliek pēc kā jūs dodaties uz ginekologa kabinetu? Ja ir problēma tad taču jūs gribat risinājumu. Citas gadiem nevar atrisinat to ko Kociņš paveic vienā vizītē. Bet protams ir visādi gadījumi.
Es ceru ,ka viņš praktizēs vēl ilgi jo ne pret vienu citu es viņu labprātīgi nemainīšu .

Tu izklausies kā sektante
30.09.2024 11:06 |

Reitings 2636
Reģ: 20.09.2022
viņš daudzām pārmetot kārtīga veča, kas paņems priekšā un orgasma neesamību. Atļaujas arī skarbi pateikt, ka nekad nebūšot bērni, var necerēt, kaut arī meitenei, kas šo stāstīja, beigās viņai bija bērni un ne jau pateicoties viņam
30.09.2024 11:22 |

Reitings 1144
Reģ: 31.01.2023
[
Nolaižaties uz zemes - viņš ir ārsts ! Viņu neinteresē jūsu g punkti.

Oi, nu tikai nevajag. Nesen tak vienu tādu "ārstu" izvazāja pa tv, kurš meitenes bija apgrābstījis.
30.09.2024 12:11 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
Dovana @ 28.09.2024 18:40
? Klausies viņš tiešām ir ārsts? ? izklausās vairāk pēc totāla izvirtuļa? vismaz smuks? Interesanti pat būtu aiziet!

Viņa apskatē/vizītē nav nekas seksuāls. Tas pat ir sāpīgi. Bet iedarbīgi. Personīgā pieredze - paliku stàvoklī pēc viņa vizītes (vairāk kà gadu nesanāca). Man neko sliktu neteica. Drīzāk teica ka viss labi, tikai es esmu streisaina+mazkustīgs dzīvesveids, līdz ar to olvadi arī saspingti un nav tāda caurlaidība. Stāstija arī citas lietas, ko pareizi daru/ko nepareizi. Bet kopumā, vai bija kaut kas ne pa tēmu un “uzbraucieni” - nē.
30.09.2024 14:17 |

Reitings 2909
Reģ: 10.04.2022
Cik maksā vizīte pie viņa?
30.09.2024 14:36 |

Reitings 23
Reģ: 05.07.2024
Palika interesanti, kas tad viņš tāds ir un atradu šo interviju: https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/514828-redz-vairak-par-simptomiem-ginekologs-juris-kocins-pie-kura-brauc-sievietes-no-visas-latvijas-un-pat-arzemem
Nav gan bijusi ar viņu nekāda darīšana, bet nu tas iespaids nav tas labākais - tā ļoti vispārināti viss - visiem vajag to, visiem vajag šito un visiem tad būs labi! Varbūt nedaudz banāli, bet nu katram tā dzīve un problēmas ir savas, iemesli kādām rīcībām un darbībām/bezdarbībām arī ir savi - un kā gan profesionālis var salīdzināt padzīvojušu sievieti ar jaunu meiteni, ar visām "slimības vēsturēm"? Kaut kā jau pēc noklusējuma nepatīk tiiik pašpārliecināti cilvēki un tās ačeles... Brrr.
Nē nu var jau būt, ka visu problēmu saknē ir alfa tēviņš un laimes sajūta tajos īstajos brīžos un es vispār neko nesaprotu - lai tā arī būtu! Un tām, kurām šādi dakteronkuļi patīk - jāpiesaka biežākas vizītes - progresīvie jāatbalsta, lai medicīna varētu attīstīties! :)
30.09.2024 15:58 |

Reitings 2058
Nameeta @ 30.09.2024 15:58
Palika interesanti, kas tad viņš tāds ir un atradu šo interviju: https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/514828-redz-vairak-par-simptomiem-ginekologs-juris-kocins-pie-kura-brauc-sievietes-no-visas-latvijas-un-pat-arzemem
Nav gan bijusi ar viņu nekāda darīšana, bet nu tas iespaids nav tas labākais - tā ļoti vispārināti viss - visiem vajag to, visiem vajag šito un visiem tad būs labi! Varbūt nedaudz banāli, bet nu katram tā dzīve un problēmas ir savas, iemesli kādām rīcībām un darbībām/bezdarbībām arī ir savi - un kā gan profesionālis var salīdzināt padzīvojušu sievieti ar jaunu meiteni, ar visām "slimības vēsturēm"? Kaut kā jau pēc noklusējuma nepatīk tiiik pašpārliecināti cilvēki un tās ačeles... Brrr.
Nē nu var jau būt, ka visu problēmu saknē ir alfa tēviņš un laimes sajūta tajos īstajos brīžos un es vispār neko nesaprotu - lai tā arī būtu! Un tām, kurām šādi dakteronkuļi patīk - jāpiesaka biežākas vizītes - progresīvie jāatbalsta, lai medicīna varētu attīstīties! :)

Njā, man kaut kāds pašdaglabāšanās radars uzreiz ieslēdzas. Nezinu, izklausās, ka nabaga sievietes pavelkas alfa tēviņa runām, pēc tam izraudās, bet negrib atzīt, ka ir pazemotas. Ne visas, protams.
30.09.2024 16:47 |

10 gadiPatīk
Reitings 4469
Reģ: 31.10.2010
Nameeta @ 30.09.2024 15:58

Es neesmu pret vīriešiem ginekologiem, bet daži šī mediķa izteicieni ir ļoti dīvaini. Ja sieviete zemapziņā nevēlas bērnus, tad grūtniecība neiestāsies - ko? Ja ar nevēlmi vien varētu apturēt grūtniecību, tad jau kontracepciju vispār nevajadzētu lietot. Tad jau stāvoklī nepaliktu izvarošanas upuri, kad sieviete nevēlas ne tikai bērnus, bet pat seksu ar konkrēto vīrieti. Ko tas "mediķis" gvelž?
30.09.2024 17:14 |

Reitings 244
Reģ: 09.08.2024
Esmu bijusi pie viņa. Nezinu, ko meitenes domā ar vārdu- masāža, es teiktu, ka masāža ir kaut kas patīkams, bet šajā gadījumā, tā ir ārsta apskate, agrāk, pirms sonogrāfi nonāca katrā ārsta kabinetā, tādas apskates bija katrā ginekologa vizītē. Kociņš ar rokām iztausta visu- olvadus, dzemdi, olnīcas, ar vienu roku spiež uz vēdera, ar otru, no iekšpuses satver un iztausta- tas sāp, bet ir paciešams. Ļoti profesionāls ārsts, jā tiešs, bet ne nekaunīgs, viņš godīgi, bez aplinkiem, pasaka kā ir. Piemēram, ja sieviete ilgstoši nejūt seksuālu baudu, ķermenis un iekšējie orgāni kļūst saspringti, vins to konstatējot, tā arī pasaka, lai neatdodas vīram, pirms ir gatava (iesilusi), jo tas kaitē viņas veselībai. Man neko sliktu, vai aizvainojošu nepateica.
Vizīte maksā 50€
30.09.2024 17:17 |

Reitings 2058
Natali @ 30.09.2024 17:17
Esmu bijusi pie viņa. Nezinu, ko meitenes domā ar vārdu- masāža, es teiktu, ka masāža ir kaut kas patīkams, bet šajā gadījumā, tā ir ārsta apskate, agrāk, pirms sonogrāfi nonāca katrā ārsta kabinetā, tādas apskates bija katrā ginekologa vizītē. Kociņš ar rokām iztausta visu- olvadus, dzemdi, olnīcas, ar vienu roku spiež uz vēdera, ar otru, no iekšpuses satver un iztausta- tas sāp, bet ir paciešams. Ļoti profesionāls ārsts, jā tiešs, bet ne nekaunīgs, viņš godīgi, bez aplinkiem, pasaka kā ir. Piemēram, ja sieviete ilgstoši nejūt seksuālu baudu, ķermenis un iekšējie orgāni kļūst saspringti, vins to konstatējot, tā arī pasaka, lai neatdodas vīram, pirms ir gatava (iesilusi), jo tas kaitē viņas veselībai. Man neko sliktu, vai aizvainojošu nepateica.
Vizīte maksā 50€

Nu kas tas par bulšitu 🤦‍♀️
30.09.2024 17:29 |

Reitings 7112
Reģ: 06.05.2024
Džinga @ 27.09.2024 22:28

Kas tad tās bija par lietām, ko viņš tā pateica?

Kāpēc man jums būtu jāstāsta par savām personīgajām lietām, kuras viņš man ir pateicis? Šeit palūdza viedokli, es uzrakstīju.
Palasīju šo diskusiju un godīgi sakot, nedaudz pretīgi palika. Cik daudzas no tām, kuras minēja ka viņš masējot(????) reāli ir bijušas pie viņa!? G punktu meklējot, aha 😂 Un kas tas par sviestu ar biksēm?? Es aizbraucu biksēs un!? 😂 Saklausījušās te kaut kādas baumas un tik dodat vaļā! 🤡 Un autorei, kura interesējas par šo ārstu, ieteiktu vienkārši pašai aizbraukt un pārliecināties, nevis klausīties izdomājumus.🙂
30.09.2024 17:56 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
😵 viņš ir reāls ārsts? Skan vardarbīgi, nezinātniski un ka viņam tas sagādā baudu.
30.09.2024 18:06 |

10 gadi
Reitings 3274
Reģ: 29.01.2009
Natali @ 30.09.2024 17:17
Vizīte maksā 50€

Kā no iekšpuses - ar visu roku? Bildē izskatījās, ka viņam lielas plaukstas. Tas tak ir traki!
30.09.2024 18:28 |

Reitings 2058
kichinja @ 30.09.2024 17:56

Kāpēc man jums būtu jāstāsta par savām personīgajām lietām, kuras viņš man ir pateicis? Šeit palūdza viedokli, es uzrakstīju.
Palasīju šo diskusiju un godīgi sakot, nedaudz pretīgi palika. Cik daudzas no tām, kuras minēja ka viņš masējot(????) reāli ir bijušas pie viņa!? G punktu meklējot, aha ? Un kas tas par sviestu ar biksēm?? Es aizbraucu biksēs un!? ? Saklausījušās te kaut kādas baumas un tik dodat vaļā! ? Un autorei, kura interesējas par šo ārstu, ieteiktu vienkārši pašai aizbraukt un pārliecināties, nevis klausīties izdomājumus.?

Nu bet ja vēlies viņu aizstāvēt tad dari to normāli un ar pamatojumu nevis kaut ko dzejo. Visi tie emoji arī nepalīdz
30.09.2024 18:54 |

Reitings 7112
Džinga @ 30.09.2024 18:54

Nu bet ja vēlies viņu aizstāvēt tad dari to normāli un ar pamatojumu nevis kaut ko dzejo. Visi tie emoji arī nepalīdz

Es atvainojos, ja jūs mani esat nepareizi sapratusi vai esmu nepareizi paskaidrojusi savu nostāju. Es izteicu savu atsauksmi par viņu kā ārstu nevis iztirzāju savu veselības stāvokli forumā.🙂
Es nemēģinu viņu aizstāvēt bet šeit pieminētās lietas man neiet kopā. Piemēram, ja šis ārsts tik tiešām būtu bāzis roku līdz elkonim sievietē, vai meklējis G spotu vai jebkā savādāk seksuāli izdarījies, tas nebūtu jāziņo augstākām iestādēm nevis jāklačojas draudzeņu starpā? Labojiet, ja kļūdos, bet neesmu redzējusi ziņu virsrakstu vai BezTabu sižetu- “Ginekologs Kociņš veic seksuālas manipulācijas ar pacientēm.”
30.09.2024 19:45 |

Reitings 772
Reģ: 28.01.2023
kichinja @ 30.09.2024 19:45

Es atvainojos, ja jūs mani esat nepareizi sapratusi vai esmu nepareizi paskaidrojusi savu nostāju. Es izteicu savu atsauksmi par viņu kā ārstu nevis iztirzāju savu veselības stāvokli forumā.?
Es nemēģinu viņu aizstāvēt bet šeit pieminētās lietas man neiet kopā. Piemēram, ja šis ārsts tik tiešām būtu bāzis roku līdz elkonim sievietē, vai meklējis G spotu vai jebkā savādāk seksuāli izdarījies, tas nebūtu jāziņo augstākām iestādēm nevis jāklačojas draudzeņu starpā? Labojiet, ja kļūdos, bet neesmu redzējusi ziņu virsrakstu vai BezTabu sižetu- “Ginekologs Kociņš veic seksuālas manipulācijas ar pacientēm.”
ko cepies tik traki. Ja kādai patīk, ka viņai tausta olvadus no un līdz, droši. Mūsdienās ir daudz efektīvākas izmeklēšanas metodes nevis olvadu čamdīšana. Neizklausās ka tam dakterim ir pilns rubulis pēc viņa izteicieniem, tad ja sieviete negrib zemapziņā grūtniecību, nebūtu pilna pasaule 16 gadīgas mammas un preškam kontracepcija tādā gadījumā. Izčamdīja olvadu un palika stāvoklī? Jūs nopietni?😂 kas konkrēti mainījās sievietes hormonālajā veselībā no olvadu čamdīšanaa?
30.09.2024 20:08 |

Reitings 2909
Reģ: 10.04.2022
Jūs tak esat debīlas..visi ginekologi spaida vēderu paralēli iebāžot pirkstus makstī..Meitenes šeit izsaka savu pieredzi, ko var ņemties! Tas ka jums ginekologs pie apskates neko nedara ir jūsu problēma, apsveicu!
30.09.2024 20:22 |

Reitings 7112
debestinaa @ 30.09.2024 20:08
ko cepies tik traki. Ja kādai patīk, ka viņai tausta olvadus no un līdz, droši. Mūsdienās ir daudz efektīvākas izmeklēšanas metodes nevis olvadu čamdīšana. Neizklausās ka tam dakterim ir pilns rubulis pēc viņa izteicieniem, tad ja sieviete negrib zemapziņā grūtniecību, nebūtu pilna pasaule 16 gadīgas mammas un preškam kontracepcija tādā gadījumā. Izčamdīja olvadu un palika stāvoklī? Jūs nopietni?? kas konkrēti mainījās sievietes hormonālajā veselībā no olvadu čamdīšanaa?

Vot par šito es arī cepjos!😄 jūs ticat tam, ka viņš tā tik tiešām ir teicis vai darījis? Tāpēc, ka šeit viena dāma tā pateica? Vai varbūt viņa vārdi tika izrauti no konteksta? Pieļauju, ka sekojošais teksts par grūtniecību, ko viņš teica, bija tieši tāds pats, kā man vai slavenajai Didrihsonei- “nemīlējies ar domu, ka vēlies palikt stāvoklī, bet mīlējies jo Tu vēlies mīlēties!”
Lai nu kā tur būtu vai nebūtu, cik cilvēku tik viedokļu.
Jauku vakaru!
30.09.2024 20:29 |

Reitings 2045
Reģ: 09.06.2024
Bail padomāt kāds viņš ir ārsts un ko, kā dara. Te pēc dažas labas aprakstītā šķiet vecis darba laikā piekopj fistingu na haļavu. Tagad praktiski katra daktera kabinetā ir usg aparāts. Ko tur čamdīt? Bērnu dzemdē, audzēju miomu nez vai ar rokām tas jādara! Te izklausās atgriežamies akmens laikmetā!🙈 man neviens, neviens ginekologs pirkstus tur bāzis nav kur nu vēl roku!
30.09.2024 20:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits