Esmu ilggadēja kliente, un visas manas draudzenes kurām nav ego nav lielāks par pašām , kuru tik ļoti var aizskart. Palīdzējis tikt pie bērniem un glābis no citu ginekologu neprasmigas ārstēšanas jau akūtā stadijā. Nekad neesmu saņēmusi neprofesionālu attieksmi, par kādam masāžām te vispār ir runa?! Jukušas vai? Viņš ar roku jūt , kas notiek olvados , nekur nelien ne pie kādiem g punktiem vai klitoriem. Ja ir kāds sabiezejums vins zin kur no ārpuses iegurņa rajonā uzspiest, lai viss nostātos savas vietās. ir mazliet sapigi, bet paciešami , un viss notiek ātri .
Dzīve neesmu dzirdējusi nevienu komentāru par biksēm!
Bet klientu viņam pietiek - un ne visas būs vina klientes. 8 no 10 paliks pie viņa. Un atlikušas 2 staigās pa pasauli kladzinādamas, ka viņām ne tā masēts kaut kas. Nolaižaties uz zemes - viņš ir ārsts ! Viņu neinteresē jūsu g punkti.
Jautājums vienmēr paliek pēc kā jūs dodaties uz ginekologa kabinetu? Ja ir problēma tad taču jūs gribat risinājumu. Citas gadiem nevar atrisinat to ko Kociņš paveic vienā vizītē. Bet protams ir visādi gadījumi.
Es ceru ,ka viņš praktizēs vēl ilgi jo ne pret vienu citu es viņu labprātīgi nemainīšu .