Tiem, kad seko līdzi “difterijas” notikumam

Reitings 5319
Reģ: 27.03.2023
Es tiešām ceru, ka šeit forumā ir tādi cilvēki, kas spēj paskatīties no malas un akli neseko visam ko raksta mediji vai runā politiķi.
Latvijas valsts ir korumpēta ar visām tās iestādēm! Noskatieties mirušā puisēna mammas interviju, jo tad daudz kas saliksies pa plauktiņiem.
Šeit vairs nav runa vakcinēts vai nevakcinēts, šī tēma vairs nav jācilā, jo kā izrādās pēc veiktajiem difterijas testiem visiem no ģimenes uzrādīja negatīvu. Bērnam netika sagaidīts difterijas testa rezultāts un tika uzreiz pieslēgts un pičkāts ar zālēm. Bērnam palika sliktāk, tad kad sāka “ārstēt”.
Bērna miršanas apliecībā nenorādīja, ka miris operācijas laikā, bet ka no difterijas.
Latvijā nav tāda likuma, kur vecākiem ir jāpiekrīt visām ārsta veiktajām manipulācijām.
Kāpēc tieši šai ģimenei pakaļ skrēja vairākas policijas ekipāžas?
Un ja jau ārsts uzreiz paskatoties pateica, ka tā ir difterija, tad kāpēc izolēja un bāza karantītā tikai mammu? Kāpēc ar mammu nesazinājās?
Kāpēc mammai lika teikt, lai viņa publiski aicina citus potēties pret difteriju, ja tai pat brīdī vēl nebija atnākuši testa rezultāti, ka tā tiešām ir difterija?
Vai tiešām nevienam nerodas jautājumi?
Es ļoti ceru, ka šī lieta aizies tālāk un būs sacelti kājās visi cilvēki.
https://www.facebook.com/share/v/UcYsyC514xUeXnea/?mibextid=WC7FNe
23.09.2024 22:42 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Diabolus @ 26.09.2024 22:14

Jāsaprot, tāda situācija, kuru mēs te apspriežam, ir emocionāli sakāpināta līdz 150%, un ikdienas trakie kļūst par pilnīgiem zvēriem. Un ne visam slimnīcas personālam ir 10 gadu pieredze, lai efektīvi tiktu galā ar tādiem vecākiem, lai gan tehniski cilvēki ir vairāk nekā kompetenti darbam.

Es to ļoti labi saprotu. Normāli profesionāļi ar šīm sakāpinātajām situācijām iemācās tikt galā ļoti ātri, tur ne tuvu 10 gadus nevajag.
26.09.2024 23:14 |

10 gadi
Reitings 3242
Reģ: 26.03.2010
law7 @ 26.09.2024 23:14

Es to ļoti labi saprotu. Normāli profesionāļi ar šīm sakāpinātajām situācijām iemācās tikt galā ļoti ātri, tur ne tuvu 10 gadus nevajag.
kāds naivums 😁😁 tā it kā būtu kādi īpaši kursi vai apmācības. Viss ir tik cik pats spēj pacelt un tad izdegt.
27.09.2024 07:50 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
sidzha @ 27.09.2024 07:50
kāds naivums ?? tā it kā būtu kādi īpaši kursi vai apmācības. Viss ir tik cik pats spēj pacelt un tad izdegt.

Ja cilvēks ir tik psiholoģiski vājš, ka nespēj iemācīties neņemt galvā nepamatotus pārmetumus emocionāli sakāpinātās situācijās, tad iespējams viņam vispār nav piemērotas nopietnas profesijas, kas saistītas ar darbu ar cilvēkiem. Ar to es nesaku, ka tas ir viegli, bet parasti to iemācās, turklāt salīdzinoši ātri. Tā ir arī personīga pieredze.
27.09.2024 12:13 |

Reitings 3475
Reģ: 31.08.2024
law7 @ 27.09.2024 12:13

Ja cilvēks ir tik psiholoģiski vājš, ka nespēj iemācīties neņemt galvā nepamatotus pārmetumus emocionāli sakāpinātās situācijās, tad iespējams viņam vispār nav piemērotas nopietnas profesijas, kas saistītas ar darbu ar cilvēkiem. Ar to es nesaku, ka tas ir viegli, bet parasti to iemācās, turklāt salīdzinoši ātri. Tā ir arī personīga pieredze.
Es negribētu iet pie ārsta kuršs ir bezjūtīgs pohuijists.
27.09.2024 14:03 |

10 gadi
Reitings 3242
Reģ: 26.03.2010
law7 @ 27.09.2024 12:13

šādi runā augšgala kantora žurkas, kas nestrādā uz "zemes" un domā, ka tur viss ir fain.
27.09.2024 14:22 |

Reitings 434
Reģ: 20.02.2024
Sapņu ķērājs @ 27.09.2024 14:03
Es negribētu iet pie ārsta kuršs ir bezjūtīgs pohuijists.

Ārsts ar stabilu garastāvokli parasti būs krietni labāks nekā ārsts, kuram visu dienu emocionālie amerikāņu kalniņi, jo viens pacients to pateica, otrs kaut ko citu, trešais vēl kaut ko.
27.09.2024 16:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits