Minelūše @ 23.09.2024 22:50Nevaru ciest cilvēkus, kuri acīmredzot domā, ka ārsti tik daudz gadus veltījuši medicīnas studijām tāpēc, lai cilvēkiem nevis palīdzētu, bet kaitētu. Nopietni?
TuunEs @ 23.09.2024 22:49Kāds sakars? Jūs interviju skatījāties?
Kas man nedrīkst būt jautājumi?
Es šeit negāju par vakcīnām runāt!
Yeahyeahyeahs @ 23.09.2024 22:53
Intervijas ar idiotiem neskatos. Uzskatu, ka tos vecākus jāsoda, jo viņi ir vainīgi pie bērna nāves, un labi, ka šobrīd par viņu vēl slimojošiem bērniem lemj bāriņtiesa. Pēc izārstēšanās bērni paliks pie vecākiem, ja vien nav vēl kaut kādi pārkāpumi, ko nezinām, un vienkārši jācer, ka turpmākie vecāku lēmumi tik ļoti nekaitēs šiem bērniem, jo skaidrs, ka pārrunas ar bāriņtiesu, naudas sodi un cits nelīdzēs.
TuunEs @ 23.09.2024 22:55
Slikti, ka neskatījāties, meitenes vairs nebija slimas, kad viņas atkal ielika atpakaļ slimnīcā.
Yeahyeahyeahs @ 23.09.2024 22:56
Visus šos izdomātos faktus zinu no X. Tur ir arī atspēkojumi un skaidrojumi no ārstiem un citiem zinošiem cilvēkiem. Izskatās, ka uz šo forumu nedarbojas tavs antivakserisms un jāiet atpakaļ uz Telegram un TikTok.
saprotu, ka grūti izprast, jo smadzeņu kapacitāte ir rozīnes apmēros. Bet padomā vēlreiz, vai slēdza pie aparātiem tādēļ, ka ir infekcija? Vai tomēr radīto komplikāciju dēļ?TuunEs @ 23.09.2024 22:55
Slikti, ka neskatījāties, meitenes vairs nebija slimas, kad viņas atkal ielika atpakaļ slimnīcā.
sidzha @ 23.09.2024 23:03saprotu, ka grūti izprast, jo smadzeņu kapacitāte ir rozīnes apmēros. Bet padomā vēlreiz, vai slēdza pie aparātiem tādēļ, ka ir infekcija? Vai tomēr radīto komplikāciju dēļ?
Vai zini, ka no HIV nemirst, bet gan no AIDS? Mednis tādas lietas neskaidro? Moš pašiem vērts atvērt kādu grāmatu?
TuunEs @ 23.09.2024 23:02
Nu Tu tups cilvēks esi! Jau trešo reizi saku, ka nenācu runāt par vakcīnām!
Parādi man to ārstu atspēkojumus, kur viņus var redzēt?
sidzha @ 23.09.2024 23:07Latvijā nav tāda likuma, kur vecākiem ir jāpiekrīt visām ārsta veiktajām manipulācijām. ??? Kārtējās A un šaurpierēm nekas vairāk neeksistē.
Bet ir arī B, kur vecāki ir atbildīgi par bērna drošību un veselību. Šajā gadījumā apdraud ar savu šaurpieraino A dzīvību. Bet tas jau mātei un pārējiem antivakceriem neeksistē, ka ir kāds B-pienākumi. Lol, nau vērC
Runcene @ 23.09.2024 23:06Gan jau meitenēm ir kādas komplikācijas no difterijas kas ir jāārstē, tapat kā puikam kurš nomiris uz op.galda, jo bija nepieciešama op. dēļ difterijas izraisītām komplikācijām.
Jebkurā gadījumā, mans uzskats, ja reiz tik ļoti neuzticies medicīnai un zinātnei, tad slimo mājās ar savām tējiņam un priežu pumpuriem.
Žēl bērnus, kas pakļauti vecāku iegribām un principiem.
laikam atšķirību starp A un B neesi spējīga vai negribi redzēt, šī gadījuma B, kur iestājās sekas C. Izlasi vēlreiz, ja nesaproti un neredzi saistību, tad loģika tev galīgi nav stiprā puse, tad tiešām nau vērCTuunEs @ 23.09.2024 23:12
Viņi nebija pirmie, kas ir izņēmuši bērnus no slimnīcas un atteikušies no turpmākās ārstēšanas, kāpēc tām ģimenēm nesūtīja policijas ekipāžas?