Caur ērkšķiem uz 6.

Reitings 794
Reģ: 29.04.2021
Čau , ko domājat par ērkšķu jauno sezonu? Man šobrīd gandrīz visas izskatās tādas, kas vienkārši atnākušas patusēt , ne kautko mainīt dzīvē . Brīnos par to grūtnieci, kurai 6 bērni jau atņemti , bet stāvoklī vēl ar nākamo .
21.09.2024 19:11 |

Reitings 869
Reģ: 03.07.2024
Berta92 @ 04.12.2024 11:31
Šo sezonu skatoties mani pārņem dusmas par vadītājiem! Cik var ņirgāties ? Puse no šīm meitenēm ir pilnīgi normālas, ja neskaita vizuālo tēlu, kura dēļ šīs meitenes tiek "atlasītas" . Kāpēc nevarēja šo šovu sākt tieši ar vizuālajām pārmaiņām, iemācīt meitenes kā par sevi rūpēties, kā uzklāt kosmētiku, atrast katrai piemērotāko stilu un tad vest viņas pa pasauli ? Kāpēc pieaugušas sievietes hūdijos un t-kreklos skraida kā mazas sestās klases skolnieces pīpēt katru starpbrīdi ? Cigaretes un veipus nost un sevis attīstošās nodarbes tik daudz , ka nav laika domāt par pīpēšanu . Reāli pa šo laiku meitenes nav iemācījušās īsti neko kas dzīvē viņām noderēs. Un kādā sakarā meitenēm kuras acīmredzami ir izvēlējušās būt "puiciskas"" tiek stieptas virsū balles kleitas ? Tik bomzīgs un nožēlojams šis šovs, un tieši dēļ vadītājiem, varbūt šādus šovus būtu jāvada empātiskiem cilvēkiem kuri paši izauguši līdzvērtīgos apstākļos un ir atraduši to savu vietu zem saules, nevis šādiem morāliem izdzimteņiem kuri pelna naudu ņirgājoties par tiem kuriem dzīvē nav tā paveicies. Šīm sievietēm ir bērni tomēr... zemiskāk vairs nevar ! Striptīzu un 20 eiro dāvanu kartes... zeme paveries !

Tas mēğinājums uzstiept kleitu vienai no meitenēm, īstenībā vardarbīgi. Cilvēks skaidri un gaiši pateica nē - Es tikai paskatīšos kā tev izskatās. Ko tu tur faking skatīsies, tev vairākas reizes pateica nē.
04.12.2024 11:57 |

Reitings 383
Reģ: 13.09.2023
Berta92 @ 04.12.2024 11:31
Šo sezonu skatoties mani pārņem dusmas par vadītājiem! Cik var ņirgāties ? Puse no šīm meitenēm ir pilnīgi normālas, ja neskaita vizuālo tēlu, kura dēļ šīs meitenes tiek "atlasītas" . Kāpēc nevarēja šo šovu sākt tieši ar vizuālajām pārmaiņām, iemācīt meitenes kā par sevi rūpēties, kā uzklāt kosmētiku, atrast katrai piemērotāko stilu un tad vest viņas pa pasauli ? Kāpēc pieaugušas sievietes hūdijos un t-kreklos skraida kā mazas sestās klases skolnieces pīpēt katru starpbrīdi ? Cigaretes un veipus nost un sevis attīstošās nodarbes tik daudz , ka nav laika domāt par pīpēšanu . Reāli pa šo laiku meitenes nav iemācījušās īsti neko kas dzīvē viņām noderēs. Un kādā sakarā meitenēm kuras acīmredzami ir izvēlējušās būt "puiciskas"" tiek stieptas virsū balles kleitas ? Tik bomzīgs un nožēlojams šis šovs, un tieši dēļ vadītājiem, varbūt šādus šovus būtu jāvada empātiskiem cilvēkiem kuri paši izauguši līdzvērtīgos apstākļos un ir atraduši to savu vietu zem saules, nevis šādiem morāliem izdzimteņiem kuri pelna naudu ņirgājoties par tiem kuriem dzīvē nav tā paveicies. Šīm sievietēm ir bērni tomēr... zemiskāk vairs nevar ! Striptīzu un 20 eiro dāvanu kartes... zeme paveries !

Precīzi!
Šim šovam nav mērķis reāli palīdzēt šova dalībniecēm. Šī balagāna mērķis ir celt savus tv reitingus uz nelaimīgu/slimu cilvēku rēķina par maksimāli zemākām izmaksām.
04.12.2024 12:12 |

Reitings 178
Reģ: 05.03.2024
Hyrte @ 30.11.2024 08:02

Man Ieva tiešām iepatikusies un ziniet, sākumā,kad viņu ieraudzīju,man likās, ārprāts,cik šausmīgi viņa izskatās,bet tagad vairs tik traki neliekas. Laikam, ka tiešām ir tā,ka mainoties uzskatiem par cilvēku,tad mainās arī tas, kā tu viņu redzi vizuāli,Ja cilvēks simpatizē kā cilvēks,tad arī vizuāli sāc redzēt viņu savādāk.

Jā, man precīzi tas pats par Ievu. Sākumā bija viņas žēl, cik ļoti meitenei nav paveicies ar vizuālo izskatu. Tagad skatos, ja vien viņu uzfrišinātu, saliktu zobus, normāls skuķis :D Un vismaz galvā nav galīgi tukšs būris. Gribētu, lai viņa uzvar.
Monika bik slidena šķiet. Redzu viņā narkomāni un punkts.
04.12.2024 14:22 |

Reitings 539
Reģ: 19.07.2017
Maija Pienene @ 04.12.2024 14:22

Jā, man precīzi tas pats par Ievu. Sākumā bija viņas žēl, cik ļoti meitenei nav paveicies ar vizuālo izskatu. Tagad skatos, ja vien viņu uzfrišinātu, saliktu zobus, normāls skuķis :D Un vismaz galvā nav galīgi tukšs būris. Gribētu, lai viņa uzvar.
Monika bik slidena šķiet. Redzu viņā narkomāni un punkts.

Ievai ir zobi. Un blondi mati. Izskatās daudz labāk. Vakardien netīšām Tik tok tiešraidē redzēju.
04.12.2024 14:34 |

Reitings 1793
Reģ: 29.10.2024
Jetta @ 04.12.2024 14:34

Ievai ir zobi. Un blondi mati. Izskatās daudz labāk. Vakardien netīšām Tik tok tiešraidē redzēju.

O vau! Ļoti labprāt redzētu, kā viņa var izskatīties, jo šī ir mana favorīte šajā sezonā. Arī domāju, ka retā sieviete, par kuru es varētu sev domās teikt, ka nav paveicies ar gēniem, bet ticu, ka pieliekot "skaistumpirkstu" un zobus savedot kārtībā noteikti izskatītos ļoti labi.
Varbūt kāda, kas seko viņai tik tok var ielikt bildi šeit?
04.12.2024 15:30 |

Reitings 15319
Reģ: 13.08.2023
Bildes man nebūs, bet vakar arī nejauši uzskrēju tiešraidei, jāsaka, ka sākumā pat neatpazinu. No redzētā šķita, ka tīri pieklājīga sieviete, skaists smaids un mati arī kopti izskatījās.
04.12.2024 16:30 |

Reitings 539
Vabole. @ 04.12.2024 15:30

O vau! Ļoti labprāt redzētu, kā viņa var izskatīties, jo šī ir mana favorīte šajā sezonā. Arī domāju, ka retā sieviete, par kuru es varētu sev domās teikt, ka nav paveicies ar gēniem, bet ticu, ka pieliekot "skaistumpirkstu" un zobus savedot kārtībā noteikti izskatītos ļoti labi.
Varbūt kāda, kas seko viņai tik tok var ielikt bildi šeit?

Vina arī dzeršanu atmetusi. Smēķē gan vēl.
04.12.2024 16:35 |

Reitings 178
Reģ: 05.03.2024
Kā Ievu var atrast tik tokā?
04.12.2024 17:04 |

Reitings 140
Reģ: 15.02.2023
Ievak97
04.12.2024 18:33 |

Reitings 1793
Kā jums vakardienas sērija?
Man likās tik negodīgi. Nopirka iespēju būt finālā - tas pat izklausās tik glumi. Tam būtu jābūt godīgi. Jā, piekrītu, ka Iļjana finālu pelnījusi nebija, bet nopirkt vietu finālā likās vēl zemiskāk.
Kaut Ieva vinnētu.
06.12.2024 10:20 |

Reitings 539
Vabole. @ 06.12.2024 10:20
Kā jums vakardienas sērija?
Man likās tik negodīgi. Nopirka iespēju būt finālā - tas pat izklausās tik glumi. Tam būtu jābūt godīgi. Jā, piekrītu, ka Iļjana finālu pelnījusi nebija, bet nopirkt vietu finālā likās vēl zemiskāk.
Kaut Ieva vinnētu.

Ieva nevinnēs, cik zināms. Vika būs tā, kura pļaus uzvaras laurus. Bet tāpat dziļi sirdī ceru, ka tā ir tikai klača un uzvara būs Ievai. Ļoti nepatīkami, ka nopirka vietu. Visas sērijas nīd un čīkst, progresa nav un vēl vieta finālā. Zemiski. Tieši kā viņa pati pateica "krisa"
06.12.2024 10:34 |

Reitings 127
Reģ: 28.02.2024
Šoreiz man pat nav tik daudz dusmas uz Viku, kā uz producentiem. Piedāvāt tādu izvēli- zemiski un nožēlojami..
06.12.2024 10:51 |

Reitings 1793
Jetta @ 06.12.2024 10:34

Ieva nevinnēs, cik zināms. Vika būs tā, kura pļaus uzvaras laurus. Bet tāpat dziļi sirdī ceru, ka tā ir tikai klača un uzvara būs Ievai. Ļoti nepatīkami, ka nopirka vietu. Visas sērijas nīd un čīkst, progresa nav un vēl vieta finālā. Zemiski. Tieši kā viņa pati pateica "krisa"

Pašai jau īsti nelikās tas ok, ja ienāca doma prātā par to, ka tas izklausās egoistiski un zemiski, žurciski, bet viņa liekas tāda egoiste pēc būtības, ka pieļauju, ka viņai vienalga. Tāpat turpinās sēdēt gadiem dīvānā uz Iļjanas rēķina.
06.12.2024 10:51 |

Reitings 539
Marta007 @ 06.12.2024 10:51
Šoreiz man pat nav tik daudz dusmas uz Viku, kā uz producentiem. Piedāvāt tādu izvēli- zemiski un nožēlojami..

Producenti šoreiz labi parādīja, ka reālā dzīvē pie kārdinājumiem Vika nebūs tā, kura noturēsies. Ne velti Bukums teica, dzīvē būs daudz kārdinājumi, kuri neliksies pareizi, bet vai būs spēja turēties pretī būs atkarīgs no paša.
Un kad Iļjana saņēma balvas nedaudz smiekli sanāca. Kad pasniedza tālmācības un Buts kursus reakcija nebija, bet kad Vean tattoo dāvināja iespēju tikt pie tetovējuma, smaids bija līdz ausīm. Vērtības. 🙂
06.12.2024 11:01 |

Reitings 127
Reģ: 28.02.2024
Es saprotu, sabiedrības spogulis, dzīvē daudz kas negodīgi, kam ir nauda, tam priekšrocības, utt., bet man vnk žēl bija Ievu un Moniku tajā brīdī. Kad esi centies pēc labākās sirdsapziņas, bet te viena nopērk sev vietu finālā.
06.12.2024 11:09 |

Reitings 1793
Tā vakardienas pieaicinātā sieviete, Bezdelīga? Vai tāds bija uzvārds? Atvainojos, ka kļūdos, bet tas likās tāds fufelis un tās izkārušām mēlēm, asarām acīs domā, ka nu tik būs. Ievai pirmdien jāiet iesniegt iesniegums LU, jo tas taču neko nemaksā, vai ne? Atvērt savu uzņēmumu - tur taču neko nevajag, ne sākumkapitālu, neko. Tādas fantāzijas sēj to sieviešu galvās.
06.12.2024 11:25 |

Reitings 539
Vabole. @ 06.12.2024 11:25
Tā vakardienas pieaicinātā sieviete, Bezdelīga? Vai tāds bija uzvārds? Atvainojos, ka kļūdos, bet tas likās tāds fufelis un tās izkārušām mēlēm, asarām acīs domā, ka nu tik būs. Ievai pirmdien jāiet iesniegt iesniegums LU, jo tas taču neko nemaksā, vai ne? Atvērt savu uzņēmumu - tur taču neko nevajag, ne sākumkapitālu, neko. Tādas fantāzijas sēj to sieviešu galvās.

Tā nebija tā slavenā " Es karaliene, es sučka?" 😀
06.12.2024 11:35 |

Reitings 1793
Jetta @ 06.12.2024 11:35

Tā nebija tā slavenā " Es karaliene, es sučka?" ?

Nav ne jausmas. Es nespēju uztvert to sievieti nopietni. Viņas seja peldēja oranžā tonālajā un dekoltē zona bija rozā. Nevarēju atraut acis no šiem kontrastiem. Vai viņai, skatoties šo raidījumu, pašai kauns nav par savu slikto "krāsojumu"?
Jebkurā gadījumā, šī šova atslēga ir atrasta - no sākuma uzvedies kā bēbis, niķojoties un gražojoties, fakučus mētājot, tad tad sāc piedalīties visur, tēlo sajūsmu, izbirdini kādu asaru un tā tu tiksi līdz pusfinālam. Un tad, pa bērniem domātu naudu, nopērc sev vietu finālā 🤝
06.12.2024 11:43 |

Reitings 539
Vabole. @ 06.12.2024 11:43

Nav ne jausmas. Es nespēju uztvert to sievieti nopietni. Viņas seja peldēja oranžā tonālajā un dekoltē zona bija rozā. Nevarēju atraut acis no šiem kontrastiem. Vai viņai, skatoties šo raidījumu, pašai kauns nav par savu slikto "krāsojumu"?
Jebkurā gadījumā, šī šova atslēga ir atrasta - no sākuma uzvedies kā bēbis, niķojoties un gražojoties, fakučus mētājot, tad tad sāc piedalīties visur, tēlo sajūsmu, izbirdini kādu asaru un tā tu tiksi līdz pusfinālam. Un tad, pa bērniem domātu naudu, nopērc sev vietu finālā ?

Jā, tā ir tā pati. Tikko atradu. https://spoki.lv/tribine/VIDEO-Es-karaliene-es-suka-Jaunakais/920241
Video gan vairs nekur nav, bet salīdzinoši nesen šis pāršalca internetu.
06.12.2024 11:55 |

Reitings 539
Jetta @ 06.12.2024 11:55

Jā, tā ir tā pati. Tikko atradu. https://spoki.lv/tribine/VIDEO-Es-karaliene-es-suka-Jaunakais/920241
Video gan vairs nekur nav, bet salīdzinoši nesen šis pāršalca internetu.

https://vm.tiktok.com/ZNeTeo9gb/
Ir gan video 😀
06.12.2024 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits