Berta92 @ 04.12.2024 11:31Šo sezonu skatoties mani pārņem dusmas par vadītājiem! Cik var ņirgāties ? Puse no šīm meitenēm ir pilnīgi normālas, ja neskaita vizuālo tēlu, kura dēļ šīs meitenes tiek "atlasītas" . Kāpēc nevarēja šo šovu sākt tieši ar vizuālajām pārmaiņām, iemācīt meitenes kā par sevi rūpēties, kā uzklāt kosmētiku, atrast katrai piemērotāko stilu un tad vest viņas pa pasauli ? Kāpēc pieaugušas sievietes hūdijos un t-kreklos skraida kā mazas sestās klases skolnieces pīpēt katru starpbrīdi ? Cigaretes un veipus nost un sevis attīstošās nodarbes tik daudz , ka nav laika domāt par pīpēšanu . Reāli pa šo laiku meitenes nav iemācījušās īsti neko kas dzīvē viņām noderēs. Un kādā sakarā meitenēm kuras acīmredzami ir izvēlējušās būt "puiciskas"" tiek stieptas virsū balles kleitas ? Tik bomzīgs un nožēlojams šis šovs, un tieši dēļ vadītājiem, varbūt šādus šovus būtu jāvada empātiskiem cilvēkiem kuri paši izauguši līdzvērtīgos apstākļos un ir atraduši to savu vietu zem saules, nevis šādiem morāliem izdzimteņiem kuri pelna naudu ņirgājoties par tiem kuriem dzīvē nav tā paveicies. Šīm sievietēm ir bērni tomēr... zemiskāk vairs nevar ! Striptīzu un 20 eiro dāvanu kartes... zeme paveries !
Berta92 @ 04.12.2024 11:31Šo sezonu skatoties mani pārņem dusmas par vadītājiem! Cik var ņirgāties ? Puse no šīm meitenēm ir pilnīgi normālas, ja neskaita vizuālo tēlu, kura dēļ šīs meitenes tiek "atlasītas" . Kāpēc nevarēja šo šovu sākt tieši ar vizuālajām pārmaiņām, iemācīt meitenes kā par sevi rūpēties, kā uzklāt kosmētiku, atrast katrai piemērotāko stilu un tad vest viņas pa pasauli ? Kāpēc pieaugušas sievietes hūdijos un t-kreklos skraida kā mazas sestās klases skolnieces pīpēt katru starpbrīdi ? Cigaretes un veipus nost un sevis attīstošās nodarbes tik daudz , ka nav laika domāt par pīpēšanu . Reāli pa šo laiku meitenes nav iemācījušās īsti neko kas dzīvē viņām noderēs. Un kādā sakarā meitenēm kuras acīmredzami ir izvēlējušās būt "puiciskas"" tiek stieptas virsū balles kleitas ? Tik bomzīgs un nožēlojams šis šovs, un tieši dēļ vadītājiem, varbūt šādus šovus būtu jāvada empātiskiem cilvēkiem kuri paši izauguši līdzvērtīgos apstākļos un ir atraduši to savu vietu zem saules, nevis šādiem morāliem izdzimteņiem kuri pelna naudu ņirgājoties par tiem kuriem dzīvē nav tā paveicies. Šīm sievietēm ir bērni tomēr... zemiskāk vairs nevar ! Striptīzu un 20 eiro dāvanu kartes... zeme paveries !
Hyrte @ 30.11.2024 08:02
Man Ieva tiešām iepatikusies un ziniet, sākumā,kad viņu ieraudzīju,man likās, ārprāts,cik šausmīgi viņa izskatās,bet tagad vairs tik traki neliekas. Laikam, ka tiešām ir tā,ka mainoties uzskatiem par cilvēku,tad mainās arī tas, kā tu viņu redzi vizuāli,Ja cilvēks simpatizē kā cilvēks,tad arī vizuāli sāc redzēt viņu savādāk.
Maija Pienene @ 04.12.2024 14:22
Jā, man precīzi tas pats par Ievu. Sākumā bija viņas žēl, cik ļoti meitenei nav paveicies ar vizuālo izskatu. Tagad skatos, ja vien viņu uzfrišinātu, saliktu zobus, normāls skuķis :D Un vismaz galvā nav galīgi tukšs būris. Gribētu, lai viņa uzvar.
Monika bik slidena šķiet. Redzu viņā narkomāni un punkts.
Jetta @ 04.12.2024 14:34
Ievai ir zobi. Un blondi mati. Izskatās daudz labāk. Vakardien netīšām Tik tok tiešraidē redzēju.
Vabole. @ 04.12.2024 15:30
O vau! Ļoti labprāt redzētu, kā viņa var izskatīties, jo šī ir mana favorīte šajā sezonā. Arī domāju, ka retā sieviete, par kuru es varētu sev domās teikt, ka nav paveicies ar gēniem, bet ticu, ka pieliekot "skaistumpirkstu" un zobus savedot kārtībā noteikti izskatītos ļoti labi.
Varbūt kāda, kas seko viņai tik tok var ielikt bildi šeit?
Vabole. @ 06.12.2024 10:20Kā jums vakardienas sērija?
Man likās tik negodīgi. Nopirka iespēju būt finālā - tas pat izklausās tik glumi. Tam būtu jābūt godīgi. Jā, piekrītu, ka Iļjana finālu pelnījusi nebija, bet nopirkt vietu finālā likās vēl zemiskāk.
Kaut Ieva vinnētu.
Jetta @ 06.12.2024 10:34
Ieva nevinnēs, cik zināms. Vika būs tā, kura pļaus uzvaras laurus. Bet tāpat dziļi sirdī ceru, ka tā ir tikai klača un uzvara būs Ievai. Ļoti nepatīkami, ka nopirka vietu. Visas sērijas nīd un čīkst, progresa nav un vēl vieta finālā. Zemiski. Tieši kā viņa pati pateica "krisa"
Marta007 @ 06.12.2024 10:51Šoreiz man pat nav tik daudz dusmas uz Viku, kā uz producentiem. Piedāvāt tādu izvēli- zemiski un nožēlojami..
Vabole. @ 06.12.2024 11:25Tā vakardienas pieaicinātā sieviete, Bezdelīga? Vai tāds bija uzvārds? Atvainojos, ka kļūdos, bet tas likās tāds fufelis un tās izkārušām mēlēm, asarām acīs domā, ka nu tik būs. Ievai pirmdien jāiet iesniegt iesniegums LU, jo tas taču neko nemaksā, vai ne? Atvērt savu uzņēmumu - tur taču neko nevajag, ne sākumkapitālu, neko. Tādas fantāzijas sēj to sieviešu galvās.
Jetta @ 06.12.2024 11:35
Tā nebija tā slavenā " Es karaliene, es sučka?" ?
Vabole. @ 06.12.2024 11:43
Nav ne jausmas. Es nespēju uztvert to sievieti nopietni. Viņas seja peldēja oranžā tonālajā un dekoltē zona bija rozā. Nevarēju atraut acis no šiem kontrastiem. Vai viņai, skatoties šo raidījumu, pašai kauns nav par savu slikto "krāsojumu"?
Jebkurā gadījumā, šī šova atslēga ir atrasta - no sākuma uzvedies kā bēbis, niķojoties un gražojoties, fakučus mētājot, tad tad sāc piedalīties visur, tēlo sajūsmu, izbirdini kādu asaru un tā tu tiksi līdz pusfinālam. Un tad, pa bērniem domātu naudu, nopērc sev vietu finālā ?