NikaYt @ 28.11.2024 07:27
2 no 6 ir audžuģimenē, iespējams, tad vairs nevar atgūt..? Paliek 4, nezinu, kur tie atrodas. Pieaicināta Sos audžumāte arī pateica, ka kā Diāna paskaidros tiem citiem, ka grib tikai 2 atpakaļ? Šī sieviete kopumā izturējās noraidoši pret Diānu, man patika. Viņa arī teica, ka, ja bērns atņemts ātrāk, bērnam un audžuvecākiem daudz vienkāršāk, jo jau 3gadīgs bērns jūt to traumu, kur nu vecāks. Nezinu, vai tas bija tēmēts uz Diānu, bet piekrītu, ka labāk lai arī jaunais bērns nav viņas aprūpē no mazām dienām. Viņa tik nikotīnu sniegs.
Nebija. Es arī skatījos. Man tik ļoti žēl tās sievietes, cik tālu pati sevi novedusi ar visām traumām. Ja viņa elementāru sarunu neprot vest bez asarām acīs, tur ir miiilzīgas mentālas problēmas. Viņai tā ekstrasense teica, ka viņa pati vēl nav izaugusi/pieaugusi un tas ir tik ļoti labi redzams. Viņai tiešām ar steigu vajag nomainīt vidi, atrast labu terapeitu un likt sevi pa gabaliņam kopā.Zandinaja @ 27.11.2024 22:21zobi nebija ielikti jauni??
Es atvainojos par savu valodu, bet jebal tie Tavi komentāri jau. Katrā foruma diskusijā tāda dirsēja/dirsējs, ka vemt gribas.Chikatello @ 27.11.2024 13:35
Ai nu bljeg, pusei Latvijas berniba bija slikta. Un? Vina vienkarsi ir profesionals paraziits. Un vel vairojas kaa zhurka. Tadu ja nesponsoretu, atri apgutu darba tikumu, kad pliku dirsu mezhaa butu un badaa.
brunettte @ 28.11.2024 19:17Es atvainojos par savu valodu, bet jebal tie Tavi komentāri jau. Katrā foruma diskusijā tāda dirsēja/dirsējs, ka vemt gribas.
jā, un tie viņas attaisnojumi kapēc pīpē, vaino citas, pati sevi neredz un uztaisa sevi par upuri. Nezinu, kas tajā galvā darās tai mātītei. Tur seja vienkārši nodzerta, nu reāli pēc alkoholiķes.Kremakucinja @ 28.11.2024 19:16Noskatījos 11.sēriju. Dianai dāvanu vietā vajadzētu uz izolatoru par to, ka smēķē grūtniecības laikā. Fui cik riebīgs šovs. Tā vietā lai glābtu nedzimušu bērnu, tai mātītei ļauj pīpēt kā skurstenim un visi noskatās. Fui. Vajadzētu viņu piesiet pie ķēdes līdz bērns piedzimst un atņemt to...
novērotāja @ 29.11.2024 00:29Skatos pēdējo sēriju un nesaprotu, sadarbības partneris tiešām iedeva meitenēm pastaigāt kleitās un pēc tam viņas kādam klientam pārdeva? Man nav nekas pret meitenēm, bet es tomēr gribētu iegādāties kleitu, kas ir tikai uzmērīta, nevis kādam bijusi mugurā dejojot un vēl tusējot.
Ilze179 @ 29.11.2024 08:08
Jautājums vai tās kleitas nebija no kleitu nomas (piemēram, Klerr piedāvā šādu pakalpojumu (https://klerr.eu/lv/collections/terpu-noma)), tādā gadījumā visdrīzāk viņas varēja izvēlēties kleitas, kuras nebija uz pārdošanu, bet nomai paredzētās.
Jetta @ 29.11.2024 08:34
Viņam bija no Kleitas Tev, bet tur cik skatos nav piedāvājumā noma.
Mayaaa @ 30.11.2024 06:41Es ceru, ka vinnēs Ieva. Liekas tāda kaut cik sakarīga. Bet aizdomas, ka vinnēs Monika.
Akasha @ 30.11.2024 13:47Ieva man arī sākumā vizuāli likās pabaisa, bet tagad reāli iepatikusies. Tik asprātīgi runā un tā. Arī Monika šķiet sakarīga. Domāju, ka meitenēm viss izdosies, ja tiešām būs aizdomājušās un vēlēsies mainīties.
Mūždien pinkšķošā Diāna gan sakaitināja: bāc, stāvoklī un pīpē kā parovozs. Un, ziniet, viņa jau sākot domāt, ka vajadzētu sākt domāt par sākšanu atmest. Nu bļāviens, stāvoklī esi - momentā met nost! Ik reizi, kad velc savu cīgu, apjēdz, ka tavs bērns tai brīdī izmisīgi SMOK. Muļķe. Kā raudāt, tur pirmā, a kad jādara - tad čuš.
Redwine @ 30.11.2024 14:05
Tie viņas solījumi pie izbalšonas ir kaķim zem astes . Ja tagad nevarēja atnest , kāpēc lai pēc nedēļas to darītu