ronnie @ 18.09.2024 03:00
Tātad tomēr atpazini manis rakstītajā sevi, ja? Cik cilvēkus skolas laikā esi apcēlusi? Cik pazemojusi? Cik daudzus no viņiem skolas laikā esi fiziski iespaidojusi? Nu, tā, ka tad, kad tas cilvēks tev iet garām pa ielu, tu saviem draugiem, kuri tajā brīdī stāv blakus, ņirdzot pasaki, ka tagad viņu sitīsi, tāpēc to cilvēku iedzen stūrī, piespied pie sienas un, liekot tam cilvēkam no bailēm apčurāties, sit viņam pa seju tikai tāpēc, ka tas cilvēks izskatās savādāk kā visi pārējie? Jā, viss, ko aprakstīju, reiz notika ar mani. Un tā nu es savos 15 gados ar no bailēm piečurātām biksēm gāju mājās, pēc tam pa kluso mēģinādama tās izmazgāt, jo negribēju, lai vecāki uzzinātu par to, ka mani piekāva tikai tādēļ, ka biju ģērbusies melnās drēbēs un klausījos smago mūziku. Tāpēc, ja turpini ņirgāties par mani un cilvēkiem, kuri izgājuši cauri tādai pašai ellei kā es, goda vārds, ej dirst. Es neesmu cilvēks, kurš lamātos vai kādam citam cilvēkam vēlētu ļaunu, taču, lasot tavus komentārus, viss, ko varu pateikt, ir tas, ka ceru, ka tevi visai drīz ķers karma. Jo, zini, karma ir kuce. Es tam ticu. Cik nu ir sanācis redzēt, viss ļaunums, naids un žults, kuru izgāžam pār citu cilvēku galvām, agri vai vēlu kaut kādā veidā reiz nāk atpakaļ vai nu pašiem vai tuviniekiem. Tāpēc viss, ko varu tev, zebra, novēlēt, ir tas, lai karma godam izdara savu darbu tavā labā. Visu gaišu.
šeit arī ir redzams forumā, ka apbižotie palikuši ļaunāki par ļaunumu.
akul12 @ 18.09.2024 12:40
Apgaismo ?
Varbūt vari izstāstīt kādu piemēru, kad slikts cilvēks kļuva par labu cilvēku tikai pieaugot. Piekrītu, ka cilvēki mainas, ja paši uzkāpj uz saviem grābekļiem.
Andie @ 18.09.2024 14:49No kuras robežas sākas mazpilsēta.? Nedzīvoju gluži mazpilsētā, bet vienā no valstspilsētām, bet dzīves daļu esmu arī pavadījusi Rīgā un arī tagad bieži esmu tur. Viena lieta, kas Rīgai ir neatsverams pluss ir tas, ka tur viss ir, tur ir visi speciālisti, viss, kamēr, piemēram, kaut vai valstspilsētās ir kaut kāds basic mazumiņš, tā lai izlīdzēties kaut kā, es nevaru iedomāties kā ir tiešām tādās riktīgās mazpilsētās.
law7 @ 18.09.2024 16:00Interesanti palasīt arī citu negatīvās skolas laiku pieredzes.
Starp citu, tā laikam sanāk Rīgas priekšrocība- mācījos Rīgas top ģimnāzijā un mums nekad nebija nekādas sistemātiskas apcelšanas vai pazemošanas. Es saprotu, ka tā nebija un nav visur Rīgā, bet Rīgā vismaz ir iespēja mācīties arī tādās skolās, kurās praktiski visi klasesbiedri ir forši, sakarīgi cilvēki, kurus arī pēc skolas beigšanas ir patīkami satikt.
Diabolus @ 18.09.2024 12:54
Un kāpēc tu tagad izgāz visu savu neveiksmju žulti pār cilvēku tikai tāpēc, ka viņš tev vienkārši nepiekrīt? Interesanti, ka daudziem, kurus skolā apcēla, ir mūžīgais paštaisnā mocekļa sindroms. Ļoti neveselīgi visu mūžu turēt sevī tādu naidu. Un, ja joprojām nevari tikt galā ar nevēlamiem cilvēkiem, tad, iespējams, problēma ir tevī pašā, un šādi cilvēki tevi apceļ tikai tāpēc, ka tu esi viegls mērķis. Jā, arī es skolas laikā skaitījos pie “aLtErNAtĪVaJieM”, mani klasesbiedri bija diezgan brutāli, un jā, mani apcēla, līdz brīdim, kad sāku runāt pretī.
Starp citu, es līdz galam nesaprotu, kāds tam visam sakars ar mazpilsētu. Neizliksimies, ka lielpilsētā dzīvo tikai sabiedrības krējums. Un ko darīsi, ja arī te tevi sāks apcelt? Pārvāksies uz Marsu? Tiec galā ar savām traumām, parunā ar terapeitu. Nāks par labu.
Nabadzīte, cik gan Tu esi pārdzīvojusi daudz savā miestā. Neapskaužu tevi. Tas notiekti bij tik ti drausmīgi. Jāpierakstās pie galvas speciālista steidzami.
jā jā un tu ārsts vai spriest par to vai kads te garīgi slims? 😂 katrā otrā diskusijā kāds seit kādu nosauc par garīgi slimu, bet realitātē šis ir sieviešu forums kur katrs vāras pa savu sulu un ar savu bagāžu😂ronnie @ 18.09.2024 17:20Savukārt par šo tēmu es ierunājos tikai un vienīgi tāpēc, ka atbildēju uz komentāru šīs diskusijas izveidotājam. Viņš minēja to, kas viņam patīk savā mazpilsētā, savukārt es atbildēju, minot iemesls, kādēļ es nevēlētos vairs atgriezties savā mazpilsētā. Un viens no iemesliem bija tur palikušie cilvēki un skolas laika bulliji. Es nekur neminēju, ka tā notiek tikai mazpilsētās, runāju tikai par savu konkrēto pieredzi. Nu, un tad diskusijai pieslēdzās konkrētā lietotāja, kura, acīmredzot, manis rakstītajā atpazina sevi, tāpēc uzvilkās tik tālu, ka sāka ņirgāties par maniem komentāriem. Tagad saprotu, ka pāršāvu pār strīpu, jo jau pēc rakstības stila var saprast, ka cilvēkam ir garīgas attīstības traucējumi, līdz ar to ar garīgiem invalīdiem negribu kašķēties.
ronnie @ 18.09.2024 17:20Savukārt par šo tēmu es ierunājos tikai un vienīgi tāpēc, ka atbildēju uz komentāru šīs diskusijas izveidotājam. Viņš minēja to, kas viņam patīk savā mazpilsētā, savukārt es atbildēju, minot iemesls, kādēļ es nevēlētos vairs atgriezties savā mazpilsētā. Un viens no iemesliem bija tur palikušie cilvēki un skolas laika bulliji. Es nekur neminēju, ka tā notiek tikai mazpilsētās, runāju tikai par savu konkrēto pieredzi. Nu, un tad diskusijai pieslēdzās konkrētā lietotāja, kura, acīmredzot, manis rakstītajā atpazina sevi, tāpēc uzvilkās tik tālu, ka sāka ņirgāties par maniem komentāriem. Tagad saprotu, ka pāršāvu pār strīpu, jo jau pēc rakstības stila var saprast, ka cilvēkam ir garīgas attīstības traucējumi, līdz ar to ar garīgiem invalīdiem negribu kašķēties.
Diabolus @ 18.09.2024 12:54
Un kāpēc tu tagad izgāz visu savu neveiksmju žulti pār cilvēku tikai tāpēc, ka viņš tev vienkārši nepiekrīt? Interesanti, ka daudziem, kurus skolā apcēla, ir mūžīgais paštaisnā mocekļa sindroms. Ļoti neveselīgi visu mūžu turēt sevī tādu naidu. Un, ja joprojām nevari tikt galā ar nevēlamiem cilvēkiem, tad, iespējams, problēma ir tevī pašā, un šādi cilvēki tevi apceļ tikai tāpēc, ka tu esi viegls mērķis. Jā, arī es skolas laikā skaitījos pie “aLtErNAtĪVaJieM”, mani klasesbiedri bija diezgan brutāli, un jā, mani apcēla, līdz brīdim, kad sāku runāt pretī.
Starp citu, es līdz galam nesaprotu, kāds tam visam sakars ar mazpilsētu. Neizliksimies, ka lielpilsētā dzīvo tikai sabiedrības krējums. Un ko darīsi, ja arī te tevi sāks apcelt? Pārvāksies uz Marsu? Tiec galā ar savām traumām, parunā ar terapeitu. Nāks par labu.
ronnie @ 18.09.2024 17:20Savukārt par šo tēmu es ierunājos tikai un vienīgi tāpēc, ka atbildēju uz komentāru šīs diskusijas izveidotājam. Viņš minēja to, kas viņam patīk savā mazpilsētā, savukārt es atbildēju, minot iemesls, kādēļ es nevēlētos vairs atgriezties savā mazpilsētā. Un viens no iemesliem bija tur palikušie cilvēki un skolas laika bulliji. Es nekur neminēju, ka tā notiek tikai mazpilsētās, runāju tikai par savu konkrēto pieredzi. Nu, un tad diskusijai pieslēdzās konkrētā lietotāja, kura, acīmredzot, manis rakstītajā atpazina sevi, tāpēc uzvilkās tik tālu, ka sāka ņirgāties par maniem komentāriem. Tagad saprotu, ka pāršāvu pār strīpu, jo jau pēc rakstības stila var saprast, ka cilvēkam ir garīgas attīstības traucējumi, līdz ar to ar garīgiem invalīdiem negribu kašķēties.
debestinaa @ 18.09.2024 17:56jā jā un tu ārsts vai spriest par to vai kads te garīgi slims? ? katrā otrā diskusijā kāds seit kādu nosauc par garīgi slimu, bet realitātē šis ir sieviešu forums kur katrs vāras pa savu sulu un ar savu bagāžu?
ronnie @ 18.09.2024 17:19
Es atvainojos, bet vai šis teksts nāk no cilvēka, kurš "man vienkārši nepiekrīt"?
Es vispār nebūtu sīkāk neko rakstījusi par savu pieredzi ar bullijiem, ja konkrētā lietotāja nebūtu sākusi ņirgāties par manis uzrakstīto komentāru un izsmejošā tonī sūtījusi mani pie galvas speciālista. Es ļoti labi saprotu, ka tam, kas noticis skolas laikā, ir jātiek pāri un piekrītu tām meitenēm, kuras man šeit normāli un adekvāti atbildēja. Nav tā, ka es joprojām sevī nestu aizvainojumu un dusmas par to, kas savulaik noticis. Taču šajā gadījumā viss iznāca uz āru, jo man riebjas bulliji, jo īpaši, ja bulliji ir jau pieauguši cilvēki. Un, ja vēlreiz izlasīsi konkrētās lietotājas komentārus un izsmejošo veidu, kādā viņa runā ar citiem, varbūt sapratīsi, ka tas nav normāls veids kā pieaugušā vecumā komunicēt ar citiem cilvēkiem, pat ja šeit ir tikai forums.
ZeltaZebra @ 18.09.2024 19:29
Man liekas ka tev vienīgajai no šejienes ir kāda veida invaliditāte, savādāk es nevarētu izskaidrot, to kā var cepties nemitīgi par cilvēku x kurš gāja un smējās nosaucot otrā vārdu. Galvas invaliditāte skar tieši tevi šobrīd, jo tu turpini cepties par kādu cilvēku kurš smējoties teica parastus vārdus.
Diabolus @ 18.09.2024 20:19
Un ko tu ar to panāci? Tikai apkaunoji sevi. Karmas piesaukšana vispār ir kriptonīts tikai tādiem kā tu.
Cilvēki var izteikties, kā vien vēlas. Es saprotu, ka tev ir neatrisinātas problēmas, bet neviens tev nav žēlumu parādā. Ja var jokot par holokaustu, tad arī tava pieredze nav nekāds tabu, lai kā arī tu to vēlētos.
ronnie @ 18.09.2024 23:32
Manuprāt, te kāds cits apkaunoja sevi. Bet, nu, izklausās, ka vismaz dzēruma delīrijs izgulēts, jo šonakt jau zebra raksta mazliet saprotamāk kā vakarnakt. Bet pēc komentāriem un izteiksmes veida jau var saprast, ka aiz ekrāna sēž prātā nepieaugusi persona, tāpēc lai jau turpina vārīties savā sulā. Savukārt tās lietotājas, kuras aizstāv personu, kura ņirgājas par citu traumatisko pieredzi, tikai parāda, ka nav labākas par bullijiem. Novēlu kādreiz savā sirdī atrast kaut kripatiņu cilvēcības un empātijas pret citiem cilvēkiem. Lai jums visām jauks vakars.