queen2820 @ 16.09.2024 10:34
Tas gan , nezinu arī nevienu kas caurām naktīm pa klubiem , bāriem tusētu , ja glāze kokteiļa jau ap 10 eiro maksā Vecrīga .
un ko tu visu laiku piesienies ka man kautkas grauž?es vienkarši palasu komentārus un izsaku savu viedokliDžinga @ 16.09.2024 10:22
Es īsti nesaprotu, ka tev grauž / kaiš? Ko uztraucies par ekstrovertiem? Kāpēc pārmet citiem viņu dzīves izvēles? Nu labāk jūtas cilvēkos, slikti jūtas mazā pilsētā, kas tev tajā besī?
tu domā, ka tie kas no laukiem brauc uz rīgu tusēties, apmeklē vecrīgas glaunos bārus? Aizbrauc uz purčika feņķi un ir labi. Ja brauc uz klubu tad jau laicīgi paņem cēsu 14% vai lodes pudeles pielejās un iet iekšā klubā.queen2820 @ 16.09.2024 10:34
Tas gan , nezinu arī nevienu kas caurām naktīm pa klubiem , bāriem tusētu , ja glāze kokteiļa jau ap 10 eiro maksā Vecrīga .
Min91 @ 16.09.2024 11:58tu domā, ka tie kas no laukiem brauc uz rīgu tusēties, apmeklē vecrīgas glaunos bārus? Aizbrauc uz purčika feņķi un ir labi. Ja brauc uz klubu tad jau laicīgi paņem cēsu 14% vai lodes pudeles pielejās un iet iekšā klubā.
Min91 @ 16.09.2024 11:53un ko tu visu laiku piesienies ka man kautkas grauž?es vienkarši palasu komentārus un izsaku savu viedokli
Min91 @ 16.09.2024 11:58tu domā, ka tie kas no laukiem brauc uz rīgu tusēties, apmeklē vecrīgas glaunos bārus? Aizbrauc uz purčika feņķi un ir labi. Ja brauc uz klubu tad jau laicīgi paņem cēsu 14% vai lodes pudeles pielejās un iet iekšā klubā.
Min91 @ 16.09.2024 10:21jo paši tā arī pasaka ka grob tuset apkart. Un kā jau teicu, jums ekstravertiem cilvekiem dzīve ir grūta laikam, ka nepārtraukti vajag cilvēku kontaktus multikulturālismus un vēl sazin ko
Ja būtu apmierināts ar esošo dzīvi, tad tev nerastos tādas pārdomas. Varbūt tomēr laiks kaut ko pamainīt.Min91 @ 15.09.2024 23:05ko man piedzīvot? Un dzīvošana mazpilsētā nenozīmē degradāciju, Rīga arī ir pilna ar degredētiem cilvēkiem.
katrs pats sev nosaka standartus, kas ir bērnišķīgi un kas nav bērnišķīgi. Tik pat labi šokolādes konfektes arī nevaram ēst pieaugušā vecumā jo tak bērnībā daudz garšoja konfektes.Min91 @ 15.09.2024 20:29Tas esmu es. Kāds es biju 2008. gadā 16 gados tāds es esmu tagad, tikai skolas vietā darbs, un motorollera vietā motocikls...
Nekas slikts tas nav, cilvēkam nav jāmaina sava personība un raksturs tikai tāpēc ka kļust vecāks. Kā viens man pazīstams, piemēram neskatās jau gadiem komēdijas, jo komēdijas esot priekš bērniem, nevis pieaugušajiem. pēdējo reizi ar velosipēdu braukāja 21 gada vecumā, tad pārtrauca, jo vienkārši braukāt pa pilsētu ar riteni esot bērnišķigi.
Min91 @ 15.09.2024 23:05ko man piedzīvot? Un dzīvošana mazpilsētā nenozīmē degradāciju, Rīga arī ir pilna ar degredētiem cilvēkiem.
Nav jau ar visiem jāčupojās tajās mazpilsētās. Piemēram man ejot pa ielu, visi arī šeit ir svešinieki. Protams ir cilvēki ko esmu ievērojis dodoties savās dienas gaitas un noteikti ir cilvēki kas ir ievērojuši ka es tāds esmu ejot katru dienu vienu un to pašu maršrutu. Bet man tie cilvēki ir un paliks svešinieki - vienkārši pretīmnācēji. Netaisos ne runāt ne iepazīties, neko tādu. Tāpat arī darba vietā. no 54 cilvēkiem man kontakts ir ar kādiem pieciem, pārējie man ir vienaldzīgi svešinieki, nekas ka strādājam zem viena jumta.ronnie @ 16.09.2024 16:27
Oi, nē, es nu gan neesmu ekstraverts cilvēks. Tieši pretēji. Bet, kā jau te vienā komentārā minēja, kā introverts daudz labāk jūtos, dzīvodama lielā pilsētā. Neviens mani nepazīst, neievēro, mierīgi varu iejukt pūlī un dzīvot savu dzīvi. Mazpilsētā man bija daudz grūtāk. Visi viens otru pazīst, teju uz katra stūra redzama kāda pazīstama seja, visu laiku kāds grib aprunāties. Plus, ja kaut mazliet izskata un stila ziņā atšķiries no citiem, mazpilsētā tā uzmanība no apkārtējiem ir nenormāla. Reizēm skatās kā uz cirka mērkaķi. Lielpilsētās šādas problēmas pa lielam izpaliek.
Nu tā arī bija, jo parasti jau lielākā daļa cilvēku pamet savas dzimtās pilsētas tieši tajos 19 gados vai 20to gadu sākumā.EveEve @ 16.09.2024 17:33Es domàju, ka autora/-res novērotās tendences ir raksturīgas vienam noteiktam vecumposmam vai dzīves posmam t.i. studijas, jaunības maksimālisms, taču 30+ vecuma grupā, ap 33 un uz augšu ir jau cita aina. Jā, ir momenti, kad visi tiecas uz Rīgu, bet ir arī pietiekami liela kustība pretējā virzienā.
ronnie @ 16.09.2024 16:27
Oi, nē, es nu gan neesmu ekstraverts cilvēks. Tieši pretēji. Bet, kā jau te vienā komentārā minēja, kā introverts daudz labāk jūtos, dzīvodama lielā pilsētā. Neviens mani nepazīst, neievēro, mierīgi varu iejukt pūlī un dzīvot savu dzīvi. Mazpilsētā man bija daudz grūtāk. Visi viens otru pazīst, teju uz katra stūra redzama kāda pazīstama seja, visu laiku kāds grib aprunāties. Plus, ja kaut mazliet izskata un stila ziņā atšķiries no citiem, mazpilsētā tā uzmanība no apkārtējiem ir nenormāla. Reizēm skatās kā uz cirka mērkaķi. Lielpilsētās šādas problēmas pa lielam izpaliek.