Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Taro Kārtis

 
Reitings 5
Reģ: 21.12.2022
Sveikas! Dažas dienas atpakaļ biju uz konsultāciju pie taroloģes , un viņa man sastāstija šokējošas lietas , pat no sērijas , ka mans tagadējais puisis nav mans dzīves īstais vīrietis utt. Sajūta , protams , bija nepatīkama un pēc konsultācijas domāju- labāk nevajadzēja neko prasīt. Tad nu lūk, jautājums jums- vai jūs ticat taro kārtīm un vai patiešām var būt, ka taro redz nākotni ne tikai, piemēram , 3 mēnešus uz priekšu , bet arī tālu nākotni un pat spēj ieskaitīties liktenī? Vai arī - kāda tad īsti ir taro kāršu būtība? Noteikti izklausās , ka esmu viegli manipulējama un uzreiz visam ticu , bet kaut kā tā nepatīkamā sajūta ir palikusi un šobrīd par to ir jādomā.
12.09.2024 21:59 |
 
Reitings 1622
Reģ: 09.06.2024
Tik pat labi naudu var noziedot kripto riepu austrim🙈 Kas liek ticēt šiem šarlatāniem? Tai pašā šovā nebija jau pietiekoši spilgts piemērs Graudiņa, karai dziednieces talants, izcila zīlniece utt. Kura pozicionēja sevi par otro zilā kalna Martu? Nu tik ārstēs visus sasirgušos, ārsti vairs nebūs vajadzīgi un slimnīcas! Kura uzskata, ka manifestēs pie porša un ja vēl nopirks porshe blociņu, nu tūlīt būs porshu karnna, kļūs par miljonāri rīt, meitas būs miljardieres pēc pāris gadiem jo būs šarlatānes otrajā paaudzē🙈 Kas Jums galvā notiek, ka ņemat to par pilnu?😳
12.09.2024 22:35 |
 
Reitings 81
Reģ: 30.08.2024
Taro kārtīs ir vērts ieklausīties. Tās visai precīzi dod kaut kādus signālus.
Taču apskatīsim jūsu gadījumu.
Tavs tagadējais nav dzīves īstais vīrietis?
Kas tad tas ir ja ne īstais vīrietis? Kas ir īstais vīrietis? Ar ko īstais savādāks par tagadējo?
Nemsim tādu modeli.
Tu dodies pārgājienā pa mežiem un purviem. Un grupas vadītājs saka - sagatavojiet nūjas(mietus). Varēs taustīt dziļumu, atbalstīties, un vajadzības gadījumā lietot kā ieroci lai aizbaidītu vilkus.
Tad nu tu nogriez koku, noņem zarus, nedaudz noasini galu un ej. Ej un domā - var būt tas nav īstais miets. Lūk tur krūmos taisnāks miets aug. Var būt notest to... Lūk tur tam cilvēkam priekšā tāds foršs līkumiņš mietam. Var būt ar tādu labāk... Un tā visu ceļu pavadi šaubās. Lai gan pilnīgi pofig kāds miets. Ka tik nesalūzt un viegli nest.
Ar taro kārtīm zīlējot jāņem vērā kvantu fizika. Kamēr kvantu daliņas netiek pētītas - tās uzvedas kā vilnis. Tiklīdz tās sāk pētīt - tā novērošanas fakts maina to uzvedību. Pati zīlēšana ar taro kārtīm maina visu likteni. Un tas būtu bijis cits, ja nezīlētu. Tad nu tu no viļņu dabas zīlēšanas dēļ mainies uz korpuskulu dabu.
13.09.2024 09:25 |
 
Reitings 836
Reģ: 15.09.2023
Dovana @ 12.09.2024 22:35
Tik pat labi naudu var noziedot kripto riepu austrim? Kas liek ticēt šiem šarlatāniem? Tai pašā šovā nebija jau pietiekoši spilgts piemērs Graudiņa, karai dziednieces talants, izcila zīlniece utt. Kura pozicionēja sevi par otro zilā kalna Martu? Nu tik ārstēs visus sasirgušos, ārsti vairs nebūs vajadzīgi un slimnīcas! Kura uzskata, ka manifestēs pie porša un ja vēl nopirks porshe blociņu, nu tūlīt būs porshu karnna, kļūs par miljonāri rīt, meitas būs miljardieres pēc pāris gadiem jo būs šarlatānes otrajā paaudzē? Kas Jums galvā notiek, ka ņemat to par pilnu??

Vai ne?! 😁 Kerkira ir vislabākais piemērs, ka visa tā Taro kāršu būšana ir totāls fufelis un kārtējais veids kā lētticīgiem cilvēkiem naudu izkrāpt. Vēl atliek nopirkt rūnu sveces naudas piesaistīšanai, tas nekas, ka pašai Kerkirai rūnu sveces nedarbojas, pat tiesu izpildītāji klauvē pie viņas durvīm. 😁 Ticēt taro kārtīm un zīlniecēm, tas pats kas ticēt horoskopiem.
13.09.2024 09:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

 
Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!